Kenwood FDM307SS Foodprocessor - 800W - RVS

Kenwood FDM307SS Foodprocessor - 800W - RVS - Mixers

Kenwood FDM307SS Foodprocessor - 800W - RVS - Mixers

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 167,00Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 63 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM307SS Foodprocessor - 800W - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Mehmet04-11-2020

Good machine..!

Very happy with this versatile machine. I can do everything with it. Cooking is so much more easier and faster now! Happy all parts, especially with the juicer and the small herb cutter.
Pluspunten
  • Versatile
  • Juicer
Tom16-10-2020

Perfecte all-round

Ik heb een hele tijd gezocht naar de foodprocessor die ik wilde kopen en heb er veel langs zien komen. Met deze ben ik zeer blij omdat het een mooi totaalpakket is voor een goede prijs met veel accessoires. Ook de blender en hakmolen die glas zijn kan ik zeer waarderen.
Pluspunten
  • Glazen blender/hakmolen
  • Goede prijs
  • Veel accesoires
Rik15-10-2020

Zeer tevreden

Compact apparaat met veel toebehoren. Veel van dit soort apparaten zijn erg groot en aangezien wij maar met 2 man zijn is dit prima. Gebruik hem regelmatig.
Pluspunten
  • Zeer compleet
  • Goede prijs kwaliteit verhouding.
Patrick13-10-2020

Veel accesoires bij de KENWOOD FDM307SS

ik heb het net dus nog niet veel gebruikt maar het ziet er goed uit en heeft veel accesoires die heel handig zijn.
Pluspunten
  • degelijk
  • veel accesoires
Henk W.11-10-2020

Kenwood; fragiel is soms ook goed

Begrijp me niet verkeerd. Ik ben blij, maar je merkt dat de materialen wat fragiel en goedkoop zijn. Gezien de prijs is dit verder een prima keukenmachine
Pluspunten
  • Prijs
  • Glazen blender
Minpunten
  • Fragiel
  • Citruspers heeft geen toegevoegde waarde
Arie06-10-2020

Geheel compleet, een alleskunner!

Geweldige machine. Kan werkelijk alles. Keurig geleverd en duidelijke handleiding. Jammer is dat de markeringen van open en sluiten niet duidelijk zichtbaar zijn, Hadden een kleurtje mogen hebben.
Noes03-09-2020

keuken appratuur

Het is in het begin een beetje uitzoeken, hoe het apparaat in elkaar klinkt en hoever je moet doordraaien. veder werkt het echt perfect. Bij de Jus pers maakt die wel erg veel geluid.
Pluspunten
  • snelheid
  • veiligheid
Minpunten
  • geluid
Kenwood fan Adrie30-08-2020

Aankoop voor je leven

Kenwood is een aankoop voor je leven. Goede kwaliteit , aandacht voor veiligheid , eenvoudig in gebruik en handige hulpstukken. Werk al bijna 50 jaar met Kenwood in de keuken en heb helemaal niets te klagen.
Pluspunten
  • kwaliteit en veiligheid
  • makkelijk in gebruik en schoon te maken
Jitse25-06-2020

prima product maar schoonmaken blijft veel werk

Er zitten heel veel accessoires bij dit product. Doet goed waar hij voor bedoeld is maar schoonmaken blijft wel altijd een klusje.... Maar dat is met elk apparaat 😉
Pluspunten
  • Veel accessoires
Evelien19-06-2020
4.0

Mooi design, vaatwasserbestendig

4.0
Hele fijne keukenmachine! De machine heeft veel functies en is gebruiksvriendelijk. Alles kan in de vaatwasser. Ik vind het design ook erg mooi, hij staat prachtig te stralen op mijn aanrecht, klaar om gebruikt te worden. Ik kan nu een hoop spullen uit mijn keuken verwijderen omdat deze machine simpelweg zoveel opties heeft. Ik ben er ontzettend blij mee!
Pluspunten
  • Sapcentrifuge
  • Vaatwasserbestendig
Minpunten
  • Sapcentrifuge trilt wel aardig
WilmaR18-06-2020

Compact met veel accessoires

Ik heb deze foodprocessor net 2 dagen in mijn bezit dus nog niet veel er mee gedaan. Wel direct de sapcentrifuge uitgeprobeerd, deze werkt echt geweldig. Wel wat lastiger met schoonmaken. Verder zijn de blender en multimolen van glas. Ik verwachtte niet dat een redelijk klein en compact apparaat zoveel power zou hebben. Doet wat hij moet doen! Nu al zeer tevreden over de foodprocessor.
Pluspunten
  • Sapcentrifuge
  • Blender
  • Compact
  • Krachtig
  • Stabiel door de stevige zuignappen
Minpunten
  • Sapcentrifuge lastiger schoon te maken.
Hetty17-06-2020

Veel accessoires, krachtige motor

Kenwood is een goed en betrouwbaar merk. Dit type Foodprocessor is compact en handig in gebruik. Een fijn apparaat.
Pluspunten
  • Accessoires
  • Compavy
Ruofan16-06-2020

Makkelijk

Leuk design en makkelijk in elkaar te zetten. Niet al te groot en goed op te bergen.
Sylly11-06-2020

Food Processor

Toch wel handig en sneller als je het door een machine laat prakken, snijden en vooral raspen. Heb hem net gekocht dus wel even getest. Hij doet wat ie zegt. Eventjes lawaai, maar snel een stuk gedempt.
Pluspunten
  • Sterk
  • doet het goed
  • stabiel
Minpunten
  • Kort lawaaierig
Foodprocessor Kenwood FDM 307SS05-06-2020

Foodprocessor Kenwood 307ss

Super mooie machine, met alle toebehoren die je maar nodig kan hebben! Sterk ontwerp en materiaal. En het grootste pluspunt: de blender is van glas!
Pluspunten
  • Glazen blender
  • Veel toebehoren
Minpunten
  • Geen opbergbox voor alles toebehoren
BoaBoa29-04-2020

kenwood compact foodprocessor

mooie machine, niet te groot. biedt je alle snij- en haktechnieken die je nodig hebt. Zeer tevreden.
Pluspunten
  • design
  • makkelijk schoon te maken
T Chiew29-04-2020

Veel functies

Gekozen omdat 1 apparaat alle functies heeft waar je normaal minstens 3 apparaten voor nodig hebt en prijs is zeer gunstig. Kwaliteit moet ik komende maanden uitproberen.
Pluspunten
  • Veel functies
  • Prijs
Minpunten
  • Geen opberg oplossing meegeleverd voor de messen
Elies28-04-2020

KenWoord food processor

Ik heb dit product nog niet uitgetest. Vandaar dat ik er nog niets over kan schrijven. De set is compleet.
Pluspunten
  • Ziet er goed uit
Tony22-04-2020

Goed, degelijk uitziend apparaat

Leuke aanbieding met nog 15 euro retour via Kenwood! Foodprocessor werkt prima, voldoet aan de taken die je verwacht. Maakt weinig herrie!
Anna05-02-2020

Je kunt er alles mee!

Ik ben er zeer blij mee! Ik zocht een nieuwe blender, maar ook iets waar ik deeg mee kon kneden en de 307ss heeft ook nog een sapcentrifuge. Alles wat ik zocht voor een goede prijs. En de blender en hakmolen zijn van glas, wat ik erg fijn vind.
Pluspunten
  • Glazen blender en hakmolen
  • Kan veel!
Minpunten
  • gebruiksaanwijzing is vrij beknopt
  • neemt ruimte in beslag
Angela Cramer07-01-2020

Geweldige Foodprocessor

Ik heb het product nu net 3 dagen in huis, maar er nu al erg blij mee! Ik was oorspronkelijk opzoek naar een citruspers, die van mij had het begeven. toen kwam ik deze Kenwood foodprocessor tegen, ik was verkocht. Alle apparaten in 1, dat scheelt me ten eerste veel ruimte en ten 2e heb ik nog meer accessoires dan ik zelf al had! ik kan er super veel mee doen en ben er erg blij mee!
Pluspunten
  • Veelzijdigheid
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie uitstarling
Minpunten
  • Het geluid
Peter06-01-2020

een goede foodprocessor met veel accesoires

Mooi uitziend apparaat met heel veel toebehoren. Heel gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te maken.
Marcella04-01-2020

Goed apparaat

Mooi uitgebreide set met een mooi uiterlijk. Veel opties en accesoires voor een perfecte bereiding van elk gerecht.
Pluspunten
  • veel accesoires
  • mooi uiterlijk
  • goede messen
Mark28-12-2019

Prima machine

Het oudere model heeft ruim twee jaar goed gewerkt, tot de motor begon te roken en stinken. Tijd voor een nieuwe! Deze nieuwe versie kwam naar boven wegens goede prijs/kwaliteitverhouding. Mooi meegenomen is dat alle losse apparaten (dat zijn er nogal wat) ook passen op dit nieuwe blok!
lia18-12-2019

compleet model incl citruspers

In vergelijking met andere modellen kwam deze er voor mij het beste uit. Ook staat Kenwood garant voor kwaliteit.
Pluspunten
  • veel mogelijkheden
  • mooi design
Minpunten
  • niets