Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood - Mixers

Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood
Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 213,00 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 470 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750RD Keukenmachine - 1000W - 5L - Rood op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

d**************@p********03-12-2025

Degelijk!

Mooie en degelijke keukenmachine. Gekocht op Kenwoodworld tijdens de Black Friday dagen.
Pluspunten
  • Materiaal
  • Handig in gebruik
k*******@h**********26-04-2025

Mooie degelijke machine

Voor brooddeeg maken heb je een degelijke machine nodig. Daar voldoet deze zeker aan!
Pluspunten
  • Stevig
  • Krachtig
  • Mooi om te zien
Minpunten
  • Veel specifieke onderdelen nodig
o********@g********20-04-2025

Stijlvolle en krachtige keukenmixer – een echte aanwinst!

Ik heb onlangs de Kenwood kMix KMX750ARD gekocht en ben er erg tevreden mee. De mixer ziet er prachtig uit in mijn keuken en voelt stevig aan. Hij kneedt deeg moeiteloos en de accessoires werken perfect. Het geluidsniveau is wat aan de hoge kant en hij is vrij zwaar, maar dat neem ik er graag bij voor de kracht en kwaliteit die je ervoor terugkrijgt. Een echte aanrader voor wie graag bakt!
Pluspunten
  • Krachtige 1000W motor
  • Stevig en duurzaam ontwerp
  • Mooi retrodesign
  • Grote mengkom (5 liter)
  • Handige accessoires inbegrepen
Minpunten
  • Relatief zwaar (lastig te verplaatsen)
  • Maakt wat meer geluid tijdens gebruik
  • Accessoires raken soms niet de hele bodem van de kom
S******@g********18-04-2025

Geen cashback terug

Het apparaat doet wat hij moet doen. Stil geluid, prima. Alleen zou je een cashback kunnen aanvragen. Maar als je dit doet, ontvang je niets terug. Geen mail, ook niet in de spam zoals ze aangeven. Nu maar wachten of het alsnog gestort gaat worden…
Pluspunten
  • Doet wat hij moet doen
Minpunten
  • Je krijgt geen cashback
Richard22-12-2024

Bevalt goed, had ik eerder moeten doen.

Ik heb het product gekocht omdat ik toe was aan een nieuwe keukenmachine. Na wat onderzoek terecht gekomen bij Kenwood. Het apparaat ziet er mooi uit, voelt gedegen aan en werkt prettig. De gebruiksaanwijzing is goed te begrijpen en ik kon snel van start. Duurzaam in gebruik, makkelijk schoon te houden en genoeg vermogen. Prijs / kwaliteit is goed. Je betaalt een hogere prijs maar het is in overeenstemming wat je krijgt.
Pluspunten
  • Design
  • Eenvoudige werking
Had in veel eerder moeten kopen!25-03-2024

Een keukenmachine als een plaatje.

Ik heb het product zondag 24 maart 2024 gekocht. Thuis gekomen ben ik direct aan de slag gegaan en heb twee taarten gebakken. Vroeger gebruiker ik een gewone handmixer om het beslag en verdere bewerkingen uit te voeren. Met de Kenwood keukenmachine is alles veel gemakkelijker. Het is niet nodig om voortdurend de mixer in de hand te houden. Terwijl de Kenwood keukenmachine zijn werk doet, kun je opruimen of andere dingen doen. Ook was het beslag veel luchtiger dan eerder met de handmixer. Het resultaat mocht er ook zijn. Iedereen, inclusief de buren, heb ik een stuk chocoladetaart laten proeven en men was unisono van mening dat het baksel voortreffelijk smaakte. De keukenmachine is stabiel, maakt naar mijn mening geen overbodig lawaai, is gemakkelijk te bedienen en ziet er bovendien mooi uit. Het is nu een dag na de aankoop en heb van Kenwood een uitnodiging ontvangen om de Keukenmachine te beoordelen. Dat doe ik graag omdat mijn eerste indrukken positief zijn. Maar eigenlijk zou ik deze review liever een paar weken na de aankoop hebben willen schrijven.
Pluspunten
  • stabiel
  • niet veel lawaai
  • hulpstukken
  • makkelijk schhon te maken
  • eenvoudige bediening
Minpunten
  • nog niet kunnen ontdekken
w***************@g********22-03-2024

Na bijna 50 jaar onze 2e KENWOOD DEEGMACHINE

Na bijna 50 jaar brandde onze KENWOOD DEEGMACHINE helaas door. Er zijn ontzettend veel broden in gekneed, Vroeger voor 5 personen 3 x per week 2 broden, de laatste 10 jaar voor 2 personen 2 x per week 1 brood. Heel logisch dat wij opnieuw voor een KENWOOD kozen. Wat dacht je dan?
Pluspunten
  • compact
  • doet wat je verwacht
Minpunten
  • beetje zwaar, maar daardoor heel stabiel
MarijeH13-01-2024

Erg fijne staande mixer

De staande mixer is erg prettig om te gebruiken. We bakken nu veel vaker en onze cakes en botercrème worden veel mooier want het beslag wordt beter geklopt. De kom met handvat is goed op te tillen en klikt makkelijk vast. Het dekseltje van het spatscherm ging eerst niet ver genoeg open maar na een paar keer gebruiken werd het wat soepeler. We vinden de mixer ook mooi, daarom staat hij op het aanrecht. Pluspunt daarvan is dat hij vaker gebruikt wordt.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Klopt erg goed
  • Ziet er mooi uit
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Maakt behoorlijk wat herrie op hoogste stand
  • Deksel spatscherm opende niet helemaal
  • Geen aan/uitknop
m***********@k*********30-12-2023

Een echte aanrader.

Met deze keukenmachine ben ik helemaal in mijn nopjes. Hier had ik al langer zin in, maar vond hem wat prijzig. Maar het geld is het waard!! Met kerst heb ik hem al veel gebruikt en voldoet aan alle verwachtingen.
Pluspunten
  • Geen gespat door de hoge kom en het deksel.
  • Staat stevig.
  • Makkelijk in gebruik.
h***********@h******26-11-2023

Aanrader

Mooi om te zien en goede kwaliteit in de aanbieding gekocht met 50 euro cashback
Kees30-05-2023

Zeker een aanrader!

Zeer prettige keukenmachine met vele mogelijkheden en add-ons. Vooral de uitbreidingsmogelijkheden zijn prettig. Het apparaat functioneert geheel naar behoren, is hier en daar wat luidruchtig maar dat mag mijn inziens ook voor zo’n krachtig apparaat.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Add ons
  • Mooi voor het oog
Minpunten
  • Maakt behoorlijk wat geluid
Ons Onsje21-05-2023

Kenwood KMX750RD rood

Ik heb een Kenwood KMiX75 gekocht, hij is krachtig, makkelijk in gebruikt en heeft een mooi design. Jammer dat er geen extra kom bijgeleverd wordt. Zeker een aanrader!
Peter08-05-2023

Mooie keukenmachine

De oude van een ander merk deed het niet meer en onze dochter heeft er ook een van Kenwood en is er ook tevreden over . dat is de rede dat we op Kenwood terecht zijn gekomen en de vele hulpstukken.
Pluspunten
  • Heeft een traploze toeren regeling
  • Staat stevig en schut niet
Minpunten
  • Nog niet gevonden
j**************@m******04-05-2023

Mooie aankoop

Na 30 jaar een "gewone mixer" te hebben gebruikt, eindelijk een super machine aangeschaft. Wat een plezier! Machine werkt snel en zo goed als geluidloos. Heel simpel te bedienen. Eindelijk mooi cakebeslag en slagroom zonder mislukkingen. Wordt veel gebruikt, staat nu op een vaste plek in de keuken in plaats van in de kast. Gemakkelijk pizzadeeg maken. De machine staat heel stabiel tijdens het deeg draaien. Super makkelijk en snel schoon te maken. Wordt nu bijna dagelijks gebruikt voor allerlei leuke en nieuwe baksels en gerechten. Kijk nu al uit naar oud en nieuw om gemakkelijk oliebollenbeslag te maken!! De prijs is in vergelijk met gelijkwaardige machines een stuk lager dan andere merken. Mooie uitvoering, staat te 'schitteren' in mijn keuken!!
GRE26-04-2023

DEGELIJK EN GOED WERKEND PRODUCT

Ziet er goed en degelijk uit, bediening is eenvoudig. Tot nu toe werkt hij perfect. Ziet er ook nog mooi uit, maar dat vind ik minder belangrijk.
Pluspunten
  • DEGELIJK
  • EENVOUDIG SCHOON TE MAKEN
n*************@g********25-04-2023
Perfect apparaat. Stevig, degelijk, mooi design, doet wat hij moet doen! Grote schaal met handvat, erg praktisch. Prijs kwaliteit heel goed.
m***********@g********07-04-2023

supper kwaliteit

ik heb de kmx750rd gekocht om de kwaliteit + de cash back actie, het is een goed betrouwbaar merk
Pluspunten
  • kwaliteit
  • mooi
Hanna05-04-2023

Mooi degelijk apparaat!

Degelijk apparaat, wel wat zwaar maar dat is waarschijnlijk nodig voor als je brooddeeg moet kneden. Heel mooi apparaat.
Pluspunten
  • Accessoires kunnen in de vaatwasser
  • Degelijk
Minpunten
  • Wat zwaar
w************@x********23-03-2023
Prachtige uitstraling in de keuken, Werkt uitstekend!!! Mooi design, is ook niet lawaaierig
Nia19-01-2023

Top

Super mixer. Van goede kwaliteit en neemt goed al het deeg/beslag mee bij het mixen.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Looks
p************@g********08-01-2023

Mooi product.

Materialen van goede kwaliteit en ziet er mooi uit. Werkt super. Goeie prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Materialen
  • Motor
  • Uiterlijk
Leon06-01-2023

Uitstekende keukenmachine

Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Beter dan de concurrentie voor een lagere prijs. Mooie bouwkwaliteit en maakt de lekkerste gerechten. Absolute aanrader!
Pluspunten
  • Bouwkwaliteit
  • Gebruikersgemak
r*********@z*******03-01-2023

Krachtige machine voor thuisgebruik.

Stabiele machine, mengt goed en krachtig, normaal volume geluid voor mixer.
Pluspunten
  • Stabiel
  • Krachtig
  • Uitbreidbaar
  • Reinigbaar
  • Stabiel
Minpunten
  • Geluid
  • Zwaar om te verplaatsen
L. van der Pluijm30-12-2022

Veel power

Ik wilde eerder graag een kitchenaid wegens de grote hoeveelheid aan opzetstukken. Toen ik erachter kwam dat Kenwood dit ook had ben ik van gedachten veranderd. De prijs-kwaliteit verhouding is enorm goed en dit apparaat heeft veel meer vermogen dan de instappers van kitchenaid. Kan met z'n 1000W prima een brooddeeg aan! Ook is het een palatje in je keuken :)
Pluspunten
  • krachtig
  • mooi
Minpunten
  • opzetstukken duur
d*******@g********28-12-2022

Keukenmachine KMX750RD

Mooi degelijk apparaat met mooie resultaten en ziet er ook nog eens mooi uit