De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 290 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix KMX750BK Keukenmachine - Zwart - 1000W - 5L op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na ons uitgebreid te hebben verdiept in keukenmachines, zijn we tot deze keuze gekomen omdat het apparaat een blikvanger in de keuken is. Daar gaat het misschien niet als eerste om, maar in relatie tot onze persoonlijke bak-behoefte is de Kmix een prima apparaat. Bovendien is de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed.
Mijn ouders hebben deze mixer ook en ik heb hem daar ook al meerdere keren gebruikt. Ik ben er zeer enthousiast over en kan hem zeer aanbevelen aan iedereen!
Gekocht bij de Mediamarkt die in de aanbieding was en er een cashback actie liep gedurende de maand mei. De keukenmachine is zeer degelijk en de motor kan moeiteloos deeg kneden. Waar de goedkope keukenmachine niet stil staan op het aanrecht en veel lawaai maken, is deze keukenmachine van Kenwood stevig en staat goed op zijn plaats. Tevens vind ik dat de motor geluidsarm is. Kortom ik kan alleen maar de keukenmachines van Kenwood aanbevelen. Het is een sieraad voor in de keuken.
The machine works well and does its job. But don't wash any of the parts in the dishwasher even though it says it's dishwasher safe! After one wash of the beater attachment, the silver coating was already coming off!
Het is een super product dat makkelijk werkt. We hebben voor dit model gekozen omdat goed uit testen komt voor brooddeeg. Dit kunnen wij uit eigen ervaring bevestigen. De prijs/kwaliteitsverhouding is geweldig!
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksvriendelijkheidUitstekend
DegelijkheidUitstekend
Pluspunten
Grote mengkom
Klopper/mixer/kneedhaak zijn makkelijk te wisselen
Dit is typisch een product dat ik eerder had moeten kopen! Van pizzadeeg tot pannenkoeken! Daarnaast een mooi kwalitatief product en design welke niet misstaat in de keuken!
Wat een onwijs fijne mixer!
Ik heb deze gekregen voor moederdag en heb er Al 2 heerlijke taarten mee gemaakt!
Stevige kwaliteit en makkelijk schoon te maken. Ik ben er heel blij mee!