Kenwood kMix Keukenmachine - Rood - 1000W - Mixers

Kenwood kMix Keukenmachine - Rood - 1000W
Kenwood kMix Keukenmachine - Rood - 1000W
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 259,90 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 53 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix Keukenmachine - Rood - 1000W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Johannes26-11-2020

Uitstekende machine

Als je hem uit de verpakking haald merk je al de zware kwaliteit werkt fantastisch een echte aanrader
Minpunten
Jan24-11-2020

voldoet aan de verwachting

omdat onze vorige keukenmachine niet voldeed zijn we op zoek gegaan naar een zwaarder model wat in staat is om brooddeeg goed te mengen, deze keukenmachine voldoet daar aan. bovendien staat deze zeer mooi in de keuken en is het een echte eyecatcher. bovendien bied deze machine de mogelijkheid voor uitbreiding door de beschikbare diverse accessoires.
Pluspunten
  • voldoende zwaar om brooddeeg te mengen
  • mooi design
Henri23-11-2020

degelijk apparaat, staat mooi in onze keuken.

Handig en eenvoudig te bedienen apparaat. De bijbehorende hulpstukken werken prima. Geen problemen met niet goed gemengde grondstoffen. Het eindresultaat van het gebak e.d. is prima. Tevens zijn de onderdelen makkelijk te reinigen. Al bij al een prima apparaat voor een goede prijs.
Pluspunten
  • mengt alles prima
  • eenvoudig te bedienen
Minpunten
  • geen minpunt