Kenwood kMix Keukenmachine - Rood - 1000W - Mixers

Kenwood kMix Keukenmachine - Rood - 1000W
Kenwood kMix Keukenmachine - Rood - 1000W
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 259,90 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 53 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood kMix Keukenmachine - Rood - 1000W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ozlem20-12-2023

Goed

Het is een heel mooi merk, ik wil het al heel lang kopen en nu is het mijn keukengenoot.
Pluspunten
  • kwaliteit
  • garantie
  • beste merk in keuken
g************@h**********25-11-2023
Artikel is geweldig werkt prima we zijn heel erg blij mee we gaan ermee aan de slag
a**************@g********20-01-2023

Ziet er goed uit.

Uitstekende prijs/kwaliteit. Staat stabiel op het aanrecht. Alleen het verwijderen van een volle beslagkom is wat lastig.
g************@g********31-12-2022

goede keus

het is een mooi en perfect werkend apparaat goede keuze . Brood kneden en cake mixen met gemak .
Pluspunten
  • staat stevig
  • makkelijk te bedienen
Sjaak trekhaak27-12-2022

Kenwood mixer..lekker mixen

Prima degelijk apparaat. Zwaar, maar dat is goed. Wel iets om rekening mee te houden. De kom klemt op de voet, maar dat gaat niet soepel bij elk model. Een kwestie van, in tegenstelling wat de handleiding zegt, de kom er goed in rammen. Dan zit hij wel vast.
Pluspunten
  • zwaar
  • mooi
Minpunten
  • kom vast klemmen
h********@t*********22-12-2022

Top pruduct

Een stevig robuust apparaat dat sterk is voor alle bakmixen. De mogelijkheid voor uitbreidings hulpstukken is geweldig.
Pluspunten
  • Veel mogelijkheden
  • Goede kwaliteit
  • Stevig
Minpunten
  • Zwaar
E**********************@g********31-05-2022

Een machine waar je elke dag blij van wordt

Ik kook ontzettend graag en sta véél in de keuken. Dat betekent een uitgebreide lunch en 's avonds een warme maaltijd. Ik was toe aan een nieuwe keukenmachine en viel als een blok voor het mooi vormgegeven ontwerp en de zeer krachtige motor. Het voldoet geheel aan mijn verwachting. Hulpstukken zijn makkelijk te verwijderen en schoon te maken. Verder is het een sieraad op de aanrecht. Ik ben er heel erg blij mee.
Pluspunten
  • hulpstukken makkelijk te verwijderen
  • Grote kom
  • Degelijke hulpstukken
n*************@g********21-05-2022
Valt onder al mijn verwachtingen en de prijs was ook top! Had eerst een kMix van 1L maar werd tijd voor een overstap naar een grotere.
v**********@q**********04-05-2022

Fijne machine

Ik vind het een mooi product om te zien. Goed solide met mogelijkheid mengkom goed vast te zetten. Traploos regelbaar en erg prettig in gebruik. Mooie prijs/kwaliteitverhouding. Nu weet ik ook dat ze naast goede HIFI appratuur ook solide keukenmachines maken
Pluspunten
  • Solide
  • Goede werking
h***********@z*******30-04-2022
Nog maar kort in gebruik maar nu reeds zeer tevreden. Ik gebruik de machine om o.a. Brooddeeg te kneden en dit doet de machine met groot gemak. Snelheid is eenvoudig in te stellen en de hulpstukken zijn makkelijk te plaatsen. Verder is de machine een pronkstuk op je aanrechtblad.
j*****************@h**********22-04-2022

Keukenmachine Kenwood

Top apparaat. Voor het eerst dat wij een keukenmachine hebben aangepast, maar deze bevalt super.
y**********@l******13-04-2022

Aanrader!

Ik heb dit product in actie gezien bij mijn oom en was er zo tevreden over dat ik er zelf ook een gekocht heb.
Pluspunten
  • Klopt goed langs de randen
b*******@c********13-04-2022

Super mooie en degelijke keukenmachine.

Ik wilde een degelijke mixer hebben, die niet van je aanrecht af wandelt. Het is bovendien een juweeltje in je keuken
Pluspunten
  • Mooi
  • Degelijk
  • Gemakkelijk in gebruik
Minpunten
  • Erg zwaar
Astrid04-04-2021

Robuust apparaat met veel mogelijkheden

Voor dit apparaat gekozen, omdat ik een zwaardere machine wilde met goede mogelijkheden. Deze voldoet er tot nu toe helemaal aan! Mooi design ook, dus staat mooi in mijn keuken.
Pluspunten
  • Zwaar, staat stevig op het aanrecht
  • instelmogelijkheden
Minpunten
  • nog niet gevonden, pas paar dagen in bezit
Romina31-03-2021

Mooie machine

Erg mooie en degelijke machine waar ik nog veel gebruik van ga maken. Het gemak waarmee je de machine kunt gebruiken is erg eenvoudig. Doordat er aan de mengkom een handvat heeft is deze erg fijn om te gebruiken.
Pluspunten
  • Handvat aan mengkom
DriesvanZand14-01-2021

keukenmachine

sinds enkele weken in huis. voldoet uitstekend aan de verwachtingen die je stelt aan een dergelijke mooie krachtige keukenmachine. maakt weinig geluid en is gebruikersvriendelijk. bediening van het apparaat is simpel. De spatdeksel is een hele grote plus. schoonmaken klaar in een handomdraai.
Pluspunten
  • spatdeksel
  • grote stalen mengkom
EdK14-01-2021

Fijne machine

Mengt goed en snel. Ik heb ‘m al voor koekjes, taart, brood en pannenkoekenbeslag gebruikt. Ook zwaar deeg is geen probleem. Gaat wel ‘aan de wandel’ wanneer het erg zwaar wordt dus houdt ‘m in de gaten. Makkelijk schoon te maken aangezien alles in de vaatwasser kan.
Dave12-01-2021

Kenwood keukenmachine KMX750AR

Goed en degelijk product, doet wat er over is geschreven. Eenvoudig schoon te maken. De anti-spat deksel is ook erg handig. Scheelt extra schoonmaak. Heb hem nu 2 maanden in bezit en zeer tevreden.
Nicole10-01-2021

Krachtig en doet wat hij beloofd

Ik wilde en zware (lees: niet "lopende"), krachtige machine welk al bij de eerste mengpoging alle de ingrediënten "meeneemt". Deze mixer voldoet an al deze eisen. Ik ben overtuigd!
Pluspunten
  • Krachtig
  • Mengt prima
Minpunten
  • Tillen is wat moeilijk
  • Bijvoegen van ingrediënten soms wat lastig
Karolina07-01-2021

Vriendelijk in gebruik en stralend mooi

Het is onvervangbaar hulpje in de keuken waar veel gekocht en gebakken is. Ik gebruik hem regelmatig en ben super tevreden over. Het is makkelijk in gebruik, werk stil ivm met andere keukenmachine die ik had. De prijs is goed en acceptabel ivm met concurrentie. Bovendien ziet er super mooi uit. Echt een eyecatcher!
Jeroen30-12-2020

Pracht apparaat

Na lang zoeken dit apparaat gekozen om kwaliteit en mooi uiterlijk, maar ook betaalbaar tov andere merken. Apparaat staat prachtig op het aanrecht, echt een mooie eyecatcher. Daarbij is de machine ook erg fijn in gebruik en makkelijk te bedienen met de draaiknop. Het apparaat voelt erg degelijk aan en staat stevig op het werkblad. Daarnaast maakt het product ook wat herrie als het op de hoogste stand staat, maar je kunt nog steeds een gesprek houden ondertussen, dus dat is ook super!
Pluspunten
  • Mooi uiterlijk
  • Prachtige vormgeving
Rick Vermeer29-12-2020

Degelijkheid en zeer mooi!

We wilden een krachtige machine om ook deeg te kunnen maken. tevens wil het oog ook wat! Bij de ingebruikname waren wij zeer verrast door de krachtige machine. tot nu toe geen spijt van deze keuze. We hopen nog veel lekker gerechten ermee te bereiden!
Pluspunten
  • degelijk
  • geen, tot weinig plastic onderdelen
Minpunten
  • vrij kort snoer.
Familie27-12-2020

Mooi design

Mooi apparaat, dieprode kleur. Hij blijft door zijn gewicht goed op het aanrecht staan. We zijn echt in een bakflow terecht gekomen.
Pluspunten
  • goede prijs/kwalliteit verhouding
  • design
G.18-12-2020

Blikvanger

Robuust, mooie uiterlijk. Degelijke kwaliteit. Het merk, daar betaal je natuurlijk ook voor. Gebruik gemaakt van de € 40 cashback.
Raj17-12-2020

Robuust, sterk en netjes

Heb de kmix gekocht als cadeau voor m'n vriendin die van bakken houdt. Ze was er enorm blij mee en gebruikt hem nu met regelmaat
Pluspunten
  • Robuust
  • Sterk
Minpunten
  • Wel groot