• Best Reviewed jun 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 39 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA SMV620ZWA op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dominique 28-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liefde op de eerste gezicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

8,0
Heyy SMV620ZWA, je wist me te verleiden met je mooie zwarte, retro uitstraling. Je gaf me knipoog met je groene oogje en ik was verkocht. Aankoop uitstellen tot volgende maand was geen optie, ik moest je hebben. Nu sta je stoer in me keuken, t klokje ingesteld, makkelijk te bedienen. Zojuist besloten om me soepje op te warmen. Je had me kunnen waarschuwen dat je zo n krachtig en snel bent...Me verbrande tong heb ik ja al vergeven. Als je me belooft dat je zo mooi, krachtig en makkelijk in omgang blijft dan beloof ik je dat je elke keer naar je gebruik een soapdoekje over je heen krijgt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a**y@g**l.com 12-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

10,0
Dit is onze 2e magnetron van dit type. Mooie styling en hij doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Styling
  • Geluidsniveau
  • Mogelijkheden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 14-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent met deze magnetron, dat je opnieuw voor dit model gekozen hebt.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

t**e@g**l.com 24-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

10,0
Wat een Superfijne magnetron, mooi aan de buitenkant en precies wat ik wil van binnen.
Duidelijk, simpel, goed en een beetje retro. Little black Micro 🖤 makes waves in my kitchen!

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Uiterlijk
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Iets lichter van gewicht
  • Iets kleiner dan ik dacht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 25-10-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor de leuke review met maximale score! Daar zijn wij uiteraard heel erg blij mee. 😊 Het doet ons goed om te lezen dat je zo enthousiast bent over deze zwarte magnetron uit onze retro lijn.

Wij wensen je nog vele "waves" toe!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Bart Maartens 21-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Doet wat die hoort te doen. Makkelijk in gebruik en zeer stijlvol en compact design.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 22-09-2022

Beste Bart,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Goed om te lezen dat de magnetron makkelijke in gebruik is en dat het design bevalt.
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Tom 07-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

9,0
Prachtige vorm, mooie afgeronde hoeken. Dit retro-model past precies in onze landhuisstijl keuken.

Pluspunten

  • mooie vorm

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-09-2022

Beste Tom,

Wat leuk dat dit mooie retro design zo perfect matcht in jouw keuken. Hartelijk dank voor de review.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Lieke 28-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Mooi en simpel design. Handig klein formaat, veel opties, maar werkt intuïtief!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel opties

Minpunten

  • Aan de kleine kant (ook een voordeel)
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste Lieke,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het design en mogelijkheden van de magnetron.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Ruud 05-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Dit betreft een stukje service:
Eind maart j.l magnetron aangeschaft. Weinig gebruikt maar onlangs bleek hij het niet meer te doen.
Dit gemeld en dag er na telefoontje dat apparaat zou worden omgeruild.
Helemaal geen gedoe.
Nieuwe functioneert prima.
Top geregeld. Thanks.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste Ruud,

Wat leuk dat jij deze review achtergelaten hebt.
Het is natuurlijk nooit fijn als de magnetron niet meer blijkt te werken.
Wij zijn blij dat jij tevreden bent met de geboden service!
Dit is waar wij het voor doen, tevreden klanten.

Wij wensen jou heel veel plezier van de nieuwe magnetron.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

F**3@g**l.com 04-08-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

8,0
Fijn formaat. Snoer netjes op lengte
One start is makkelijk.
Leek retro like uiterlijk met klokje
Officiele reactie van Atag 05-08-2022

Beste heer / mevrouw,

wat leuk dat jij hebt gekozen voor deze toffe retro magnetron.
Fijn dat de eenvoudige bediening en de ruimte van het toestel jou ook zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**t@g**l.com 29-07-2022
  • Product gekocht

Micro ondes rétro noir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

10,0
Appareil Très compact ,design rétro ,simple d’utilisation et beau .ressemble au produits smeg
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Madame, Monsieur,

Merci beaucoup d'avoir laissé cet avis positif.
Quel score fantastique, un 10 !
Je suis heureux de lire que vous êtes si satisfait de la belle conception du micro-ondes.

Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir à cuisiner !

Cordialement,
Ellen
ETNA Webcare

Reageer

Sascha 15-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte retro look magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620TUR

Algemene score

9,0
Leuke compacte magnetron met retro look. Ik heb 'm pas sinds vandaag in gebruik, dus kan er nog niet heel veel over schrijven.
Het digitale klokje vind ik erg fijn en op vol vermogen warmt 'ie prima op. De kook- en ontdooiprogramma's zijn mij nog niet helemaal duidelijk (de icoontjes zijn klein en ik heb het nog niet in de gebruiksaanwijzing kunnen vinden). Maar ik verwacht dit ook niet echt te gaan gebruiken.
Hij staat erg leuk in mijn keuken. Ziet er precies zo uit als op de artikelfoto's. Ik vind de hendel een beetje goedkoop aanvoelen (tegenover mijn oude magnetron), maar ik hoop dat deze toch stevig genoeg is voor dagelijks gebruik.
De extra 3 jaar garantie aanvragen ging heel snel en gemakkelijk.

Pluspunten

  • Compact
  • Digitaal (met stapjes van 10 seconden)
  • Aantrekkelijk retro model

Minpunten

  • Hendel voelt goedkoop aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste Sascha,

Dank je wel voor het schrijven van deze uitgebreide review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de uitstraling van de magnetron en deze mooi staat te stralen in jouw keuken.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

i**a@o**k.com 18-06-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

10,0
een geweldige magnetron ,makkelijk te bedienen ,en ik zelf noem hem mijn retro gewoon omdat ik vind dat het op een retromagnetron lijkt ,maar ik raad iedereen hem aan ,wand hij doet het super goed en makkelijk in de bediening
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie 10!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over het mooie design en gebruiksgemak van de SMV620BEI.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Maddie 16-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste leukste mooiste magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

10,0
Prachtige magnetron, een kadootje voor de ogen. Precies goed qua formaat, werkt heel makkelijk en is een absolute aanrader. Daarnaast maar liefst 5 jaar garantie, wat wil een mens nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste Maddie,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je de magnetron een aanrader vindt en een mooie uitstraling heeft.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Peter 08-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte compacte magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

10,0
Deze ETNA-magnetron is compact, prachtig van design, biedt voldoende mogelijkheden en is zeer handig in gebruik!
Voor ons de beste keuze voor gebruik in de caravan.

Pluspunten

  • compact
  • mooi design
  • handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wow, Een 10! Wat leuk om te lezen dat u blij met het design en het gebruiksgemak van deze Magnetron.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare Etna

Officiele reactie van Atag 09-06-2022

Beste Peter,

Wow, en 10! Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat leuk leuk om te lezen dat je blij bent met het design en het gebruiksgemak van deze Magnetron.
Wij wensen je nog veel plezier met deze aankoop!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare Etna

Reageer

Marie-José 08-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder anders...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620TUR

Algemene score

9,0
Stijlvol in de keuken, verwarmt krachtig / snel, makkelijk schoonmaken van binnen en buiten, ontdooi-stand werkt optimaal !
Ben echt heel tevreden over deze retro magnetron en de kleur turquoise is prachtig...

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Verwarmt snel
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste Marie-José,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met uitstraling en werking van de combimagnetron.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Magnetron 08-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620TUR

Algemene score

8,0
Mijn keuze voor deze magnetron is vooral gebaseerd op de kleur, maar ook het formaat is erg fijn. Hij is niet te groot, wat fijn is in een kleinere keuken. Ik ben erg tevreden met het product.

Pluspunten

  • Formaat
  • Kleur

Minpunten

  • Beetje ingewikkeld met toetsjes

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 11-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de review. Wat leuk te lezen dat je zo blij bent met de kleur en het formaat van de magnetron.
Veel plezier met je aankoop!

Met vriendelijke groet,
Chantal Webcaretam ETNA

Reageer

w**d@z**o.nl 05-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

8,0
Deze magnetron ziet er stijlvol uit en dat voor een redelijke prijs voor een A-merk. Er zitten veel functies op, waaronder het instellen van programma's op een bepaalde tijd en automatische programma's. Ik denk niet dat ik die zelf zal gaan gebruiken, maar wellicht handig voor anderen. Voor mij is het vooral belangrijk dat eenvoudige magnetron functies met één (of enkele) druk(ken) op de knop werken.

Pluspunten

  • design
  • gemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 06-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt dat u de moeite nam om zo'n mooie review te schrijven!
Wij waarderen dit zeer!
Fijn te lezen dat deze magnetron, naast het stijlvolle design, ook in gebruik goed bevalt!
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

M**a@g**l.com 22-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sieraad in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

8,0
Retro model magnetron gekocht. Erg verrast over de uitstraling van dit model. Duidelijke bediening, makkelijk te gebruiken. Een sieraad in je keuken voor een leuke prijs!!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Makkelijke bediening
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 24-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat goed te lezen dat u zo verrast bent over de uitstraling van de magnetron. Wij wensen u veel plezier met uw sieraad!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Naomi 06-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620TUR

Algemene score

9,0
De magnetron ziet er in het echt net zo uit als op de foto. Het is een stijlvolle en vrolijke toevoeging aan de keuken. De magnetron werkt goed en is perfect voor het opwarmen van een kruikje of een maaltijd. Al met al een compacte en goedwerkende magnetron, die een glimlach op je gezicht brengt wanneer je er naar kijkt.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Compact
  • Werkt goed
  • Maakt eten goed warm

Minpunten

  • Is wat aan de luide kant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 07-03-2022

Beste Naomi,

Dank voor deze review. Fijn dat de combimagnetron naar behoren werkt en u het een aanrader vindt voor andere.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Rachel 03-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620BEI

Algemene score

9,0
Wij hebben 10 jaar lang geen magnetron gehad, ik vond het altijd maar lelijke dingen, en warm maken in een pannetje ging ook wel. maar nu ik er één heb kan ik hem meteen al niet meer missen. Met dit super leuke retro design past hij ook nog eens perfect in ons jaren 50 huisje. we zijn er echt blij mee. we dachten dat 20 liter misschien te klein zou zijn, maar hij is precies goed. Een bord eten past er makkelijk in, en ook een zak popcorn maken gaat perfect. Blij met deze keuze.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • inhoud

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 04-03-2022

Beste Rachel,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de magnetron, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen je veel plezier met deze mooie retro magnetron.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Officiele reactie van Atag 04-03-2022

Beste Rachel,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de magnetron, dat is waar wij het allemaal voor doen.
Wij wensen je veel plezier met deze mooie retro magnetron.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Nina 15-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle retro magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA SMV620ZWA

Algemene score

9,0
Compacte magnetron, stijlvolle uitvoering, handig in gebruik, makkelijke bediening. Echt een aanwinst in onze retro keuken.

Pluspunten

  • mooi
  • compact
  • goede prijs/kwaliteit
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 16-02-2022

Beste Nina,
Dank u voor deze review. Goed te lezen dat deze magnetron een aanwinst is uw keuken en u tevreden bent over de vormgeving en het gebruiksgemak. ​Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews