ETNA MO670MZ - Combi-magnetron - Matzwart - 60cm - 71 Liter - Turbo Hetelucht - Magnetrons

ETNA MO670MZ - Combi-magnetron - Matzwart - 60cm - 71 Liter - Turbo Hetelucht
ETNA MO670MZ - Combi-magnetron - Matzwart - 60cm - 71 Liter - Turbo Hetelucht
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 849,00 Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA MO670MZ - Combi-magnetron - Matzwart - 60cm - 71 Liter - Turbo Hetelucht op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

f*************@k*********27-11-2025

Magnetron,oven

Product werkt op dit moment naar behoren.
t**********@g********11-11-2025

ETNA MO670MZ combioven werkt naar wens!

Product werkt zoals beschreven en werkt zoals het hoort. Omdat je een grote oven koopt met veel inhoudt, duurt het ook lang voordat deze is opgewarmd.
Pluspunten
  • Groot
  • duidelijk in gebruik
Minpunten
  • opwarmtijd
Jeroen & Jan26-10-2025

Mooie, fijne oven. Een aanrader!

Hele fijne oven. Een mooie oven ook qua uitstraling. 1 van de weinige combi-ovens voor deze prijs met deze grote inhoud. Ideaal! Is makkelijk te gebruiken, ook dingen als de tijdsinstelling. Geen perfecte score omdat geen enkel product perfect is, maar in de eerste 2 maanden nog geen nadelen gevonden. Een aanrader wat ons betreft!
Pluspunten
  • Inhoud (voor combi-magnetron)
  • Makkelijk te gebruiken
k****************@g********20-10-2025

Top product

Ik ben al jaren fan van Etna combi mangnetrons. Ze zijn eenvoudig in gebruik, goed schoon te maken, onderdelen zijn eenvoudig afneembaar voor de vaatwasser en hij werkt logisch.
s********@g********18-10-2025

Zeer prettige combi!

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en daar ook deze combi in laten plaatsen, op advies van de keuken verkoper. Wij hebben óók de oven (OP670 serie), maar door een groot gezin, hebben wij gekozen voor beide apparaten naast elkaar. Inmiddels is de combi uitgebreid getest! De magnetron functie werkt snel en makkelijk. Zowel onze 9 jarige dochter als wijzelf gebruiken het. Wattage en tijd is makkelijk en los van elkaar in te stellen. De inhoud draait niet, doordat er een andere techniek in zit dan we gewend zijn, maar het eten wordt gelijkmatig warm. Werkt dus perfect! Belangrijk detail is wel dat je de oventray eruit haalt. Dit mag je echt niet vergeten, want deze is niet magnetron bestendig. Het was fijn geweest als er een glazen was meegeleverd om dit op te vangen, want nu kan je een bord enkel op het rekje zitten. Waarschijnlijk wel los te koop. De oven stand werkt echt perfect en misschien nog wel een stukje krachtiger dan die van de oven (die we dus ook hebben). Laatst hadden we pizza’s in beide ovens en de pizza uit de combi waren sneller goed dan de pizza’s uit de oven. Ook afbakbroodjes bakken ging perfect. Niks op aan te merken! De grillstand hebben we nog maar eenmalig kort geprobeerd. De gebruiksaansaanwijzing is kort, maar duidelijk. Geen onnodige poespas en de apparaten zien er mooi uit in onze nieuwe keuken. Wij zijn er heel blij mee! Ook is het fijn dat je diverse details zelf kunt instellen. Wat opvalt: als je beide apparaten (de oven en de combi) naast elkaar plaatst zit er een klein hoogteverschil in de deuren. Dit is niet te verstellen en oprecht jammer. De symmetrie is hierdoor niet intact, waar je op het oog twee dezelfde apparaten denkt te bestellen qua uiterlijk. Misschien zijn wij dan te kritisch :) Qua techniek in ieder geval helemaal top!
Pluspunten
  • Werkt fantastisch
  • Ziet er mooi uit
Minpunten
  • Ivm oven niet symmetrisch
  • Geen glazen bakplaat
Frank06-10-2025

Uitstekende combi-magnetron. Nog nooit werden pizza's zo knapperig. Binnen no-time voorverwarmd en talloze functies. Daarnaast zeer elegante uitstraling in mat zwart. Erg blij mee!
r******@u*********21-09-2025
Mooi en handig apparaat met veel functies. Makkelijk in gebruik en duidelijke handleiding.
w*******@g********04-08-2025

Prima ovens

inmiddels onze twee keuken en wederom gekozen voor de combi over magnetron. Werkt prima, is stil, en sluit netjes aan.
Pluspunten
  • mooi
  • stil
  • makkelijk gebruik
b**********@g********25-06-2025

Mooi, snel en makkelijk in te bouwen

Mooie grote oven/magnetron. Makkelijk schoon te houden, warmt snel op en ook nog eens een lust voor het oog om te zien. De zwarte afwerking geeft het een luxe uitstraling. Zeer makkelijk om in te bouwen in mijn bestaande keuken.
Pluspunten
  • Luxe uitstraling
  • Warmt snel op
  • Makkelijk schoon te houden
Minpunten
  • Nog niet
a*******@h**********16-06-2025

Toen we een nieuwe keuken gingen kopen moesten we de apparatuur uitzoeken. Zo kwamen we uit bij etna. Tot nu toe zeer tevreden. Fijne oven met magnetronfunctie. Zeer makkelijk in gebruik. Goede beschrijving erbij.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijke beschrijving erbij
e*********@h**********26-05-2025

Een aanrader

Product voldoet volledig aan onze verwachtingen. Mede gekozen op basis van positieve gebruikerservaringen. Prijs-/kwaliteitsverhouding past prima bij dit model. Hebben gekozen voor de zwarte uitvoering, ziet er gelikt uit. Kan dit model aanbevelen.
Pluspunten
  • Overzichtelijke en gebruikersvriendelijke bediening
Minpunten
  • Géén
G**************@g********27-03-2025

Perfect apperaat

Voordelige prijs en doet zeker niet onder voor de duurste merken alles werkt goed en handig te bedienen
Pluspunten
  • Prijs
  • Makkelijk bedienbaar
  • Werkt goed
c******@m*****22-03-2025
De ETNA MO670MZ is een veelzijdige inbouwmagnetron die zich uitstekend leent voor het moderne huishouden. Met een strak ontwerp en een intuïtief bedieningspaneel biedt deze magnetron zowel gebruiksgemak als krachtige prestaties. De 20 liter inhoud is geschikt voor kleine tot middelgrote porties, en met de 800 watt aan vermogen kun je gerechten snel en gelijkmatig verwarmen. Wat deze magnetron bijzonder maakt, is de combinatie van verschillende kookfuncties, zoals de automatische programma's en de grillfunctie, die het koken variëren en veelzijdiger maken. Het design is stijlvol en past goed in een moderne keuken, vooral met de roestvrijstalen afwerking. Een klein nadeel is de beperkte ruimte voor grotere gerechten, maar voor de meeste dagelijks te bereiden maaltijden is dit geen probleem. Over het algemeen biedt de ETNA MO670MZ goede prijs-kwaliteitverhouding, met solide prestaties en een strak ontwerp.
y***********@p********20-03-2025

Mooie combi oven

Mooie vormgeving (past mooi in de nieuwe keuken ) veel functies Gemakkelijk te bedienen Mooi ruim van binnen
e************@h********30-01-2025
Fijne vaatwasser, heel stil en maakt goed schoon.
Pluspunten
  • Stil
d*************@k*********02-01-2025
Mooi vormgegeven combi oven. Erg makkelijk in gebruik en bediening.
F***************@g********02-01-2025

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit geen klachten . Kortom helemaal top.
F***************@g********02-01-2025

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit geen klachten . Kortom helemaal top.
l***********@z*******13-11-2024
heel tevreden met de pelgrim en etna ovens met magnetron functie in ons oude huis. nu verhuisd en in de nieuwe keuken zit prachtige atag apparatuur maar de oven is alleen oven. dus meteen een etna oven met magnetronfunctie gekocht in hetzelfde formaat ( 60 cm) . in de etna staat op het product plaatje ook atag dus dat ging prima. één kastje opgeofferd dus nu een atag oven en etna oven met magnetronfunctie. blij mee. twee minpuntjes: de vorige oven ( die nu naar één van de kinderen is gegaan) kan een temp van 210 aan met een magnetron van 800 watt. EN er zit een MWO keramische bakplaat in die dus gebruikt kan worden als je de magnetron gebruikt. Dat mis ik in deze etna. oven temp kan hoog maar de magnetronfunctie stopt bij iets meer dan 300 watt. dat is ook jammer. we gaan nu wel zien wat dit betekent in dagelijks gebruik. Omdat ik een lekplaat mis in deze etna heb ik online een glazen plaat van siemens gekocht voor 52 euro. het zou mooi zijn als etna deze levert bij deze ovenof een keramische (MWO microwave only) plaat. Echt een gemis hoor
b******@c********31-10-2024

Top product

Prima product ziet er mooi uit zeer tevreden.
Pluspunten
  • Bediening
Minpunten
  • Niet
Ellard30-10-2024

Beter dan de vorige ETNA, maar irritant bij afkoelen

Inmiddels hebben we deze oven nu iets meer dan een maand in gebruik. Door de leverancier Bruynzeel werd deze oven geadviseerd. Hiervoor hadden we een kleinere ETNA maar daar kwamen de pizza's niet lekker uit (slappe bodem). Er was dus enige twijfel. Toch zijn we overstag gegaan omdat hij groot is en we dan 2 pizza's tegelijk kunnen opwarmen. Maar let op, er zit maar 1 bakplaat en 1 rooster bij, dus dat moet dan nog los besteld worden. De pizza's hebben nu wél een prima bodem, en ook andere gerechten lukken goed. Wat alleen écht irritant is, is dat hij bij het afkoelen nog heel lang heel veel geluid maakt. Soms wel meer dan een half uur. Tijdens het eten hoor je hem dus op de achtergrond behoorlijk aanwezig zijn. Wanneer hij stopt is er weer een oase van rust... Op de oude oven waren de instelknoppen vet irritant; duurde lang om in te stellen want ze schoten altijd voorbij de tijd en temperatuur die je wilde. Bij deze oven zit een schuifje en dat gaat veel sneller. Echter, al lijkt het of de juiste tijd/temperatuur is ingesteld, dan springt ie altijd nog even naar een standje hoger of lager en moet je dit met de afzonderlijke knoppen met een paar tikjes corrigeren. Ach, niet zo'n probleem... Volgens de beschrijving mag de bakplaat in de magnetronstand niet in de oven zitten. Die moet je er dan dus steeds uithalen. Best een groot ding dat dan weer ergens ligt, terwijl het een ook een mooie 'opvangbak' zou zijn voor wanneer iets valt over overkookt. De vraag is dus waarom? In onze vorige oven hoefde dat niet... Kortom: Het resultaat (opgewarmde eten) is prima, bediening/gebruik matig, maar de duur en het geluid bij het afkoelen is echt irritant... Ik weet niet of ik deze zou aanschaffen wanneer ik dit wist...
Pluspunten
  • groot
  • resultaat
  • bediening
Minpunten
  • Lang een luid geluid bij afkoelen!
  • bakplaat niet gebruiken bij magnetronstand ???
  • 1 rooster
jdelange29-10-2024

Aanrader om te ontdekken

Mooi vormgegeven product. Past goed in de inbouwkast en is eenvoudig te monteren. Een nieuwe oven is even wennen en ontdekken wat hij kan. De oven is ruim dus kunnen groet baksels in! De functies die we hebben geprobeerd leverden goede en lekkere producten op. Maar met de diverse functies kunnen we nog heel wat proberen en ontdekken.
Pluspunten
  • Ruime inhoud
  • Veel functies
beus24-10-2024

prima apperaat zou zeker aan bevelen

prima product ,eenvoudig te bedienen we hebben hier voor gekozen omdat deze groter was dan onze vorige oven en omdat het combi -magnetron is dit in overleg met de winkel leverancier was een goed advies
Pluspunten
  • bedienning
  • maat
h************@z*******23-10-2024

Mooi apparaat

Een dag na het installeren geprobeerd. Even wennen aan de bediening maar het instructieboekje is helder. Mooi apparaat, erg blij mee.
d*******@g********06-08-2024

prachtige uitstraling in de keuken

Vandaag is mijn mooie koelkast gekomen ,wat n prachtige koelkast zeg , lekker ruim alles past erin , fantastische indeling vd koelkast ik ben zeer verrast door deze prachtige koelkast, met n mooie verlichting zodat je alles goed kunt vinden wat ik ook vind hij past precies onder het aanrecht , dus hij staat prachtig op zijn plek , alsof hij er voor gemaakt is!! Etna ook bedankt voor de exstra service!!