De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 49 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Focus Fitness Jet 2 Loopband - 13 km/h - 7 Programma's - Inklapbaar op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Heb 46 jaar gelopen ook aan wedstrijden deel genomen maar moest door een domme val ermee stoppen door ernstige enkelfractuur. Dokter zei dat ik nooit meer zou kunnen lopen, maar ik aanvaardde dit niet en voelde mij nog goed. Dus kocht ik de loopband meer om mijn vrouw te plezieren omdat zij zo in beweging kon blijven zonder zich buiten te moeten begeven. Uit nieuwsgierigheid toch ook geprobeerd wat het met mijn enkel zou doen, en eerlijk het ging prima. Ondertussen ben ik 81 jaar en ik “wandel” 3 x per week 3 km pijnloos aan 5 km/uur, geweldig. Ik voel mij terug herboren want ik was verslaafd aan sport en lopen. Dank zij die loopband ben ik nu een gelukkig mens geworden. Aan ieder die mijn review zouden lezen geef NOOIT de moed op om welke reden ook als je nog gezond ben of oud ben geworden van niet meer te sporten. Zo blijft ge continue in beweging dat zeggen dokters toch want rust roest en dat willen we toch niet. Koopt zeker binnen je mogelijkheid een degelijke loopband en de focus fitness Jet 2 is zeker qua prijs en mogelijkheden zeker aan bevolen.
Zoals eerder aangegeven vanaf de koop t/m de plaatsing geheel goed verlopen. Nu enkele maanden in gebruik gaat alles naar wens bij dagelijks gebruik. Conditie gaat vooruit.
Fantastische loopband voor thuis! Prima in elkaar te zetten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik was op zoek naar een 'simpele' loopband zonder al te veel toeters en bellen. Ik heb een vorm van reuma en lopen is goed voor mij. Deze band is stabiel en heb ik minder last van pijn! Nog even en ik kan erop dansen :)
Loopband Jet 2 uitermate geschikt voor thuisgebruik
Op internet gezocht welke loopband voor mij geschikt zou zijn. Ook keek ik naar de prijs omdat ik de band alleen maar gebruik om te wandelen en te joggen. Mijn oog viel op de Jet 2 omdat het mij een heel stabiele loopband leek tegen een heel aantrekkelijle prijs. Gekocht en 1 dag daarna al bezorgd. De loopband voldoet aan al mijn wensen en ik ben er heel erg tevreden over. Ben 77jr en de band houdt me lekker fit. Top!!
Het in elkaar zetten viel me reuze mee, maar het is wel handig om dit met z'n tweeën te doen. Qua hellingshoek zijn er maar 2 standen, maar er zijn wel een aantal programma's in te stellen (niet geprobeerd nog). Voor de prijs lijkt het vooralsnog een heel degelijke loopband (pas 3 weken in bezit). Ik gebruik hem voor wandelen, niet voor hardlopen.
Goede prijs kwaliteitsverhouding. Werkt perfect . Stipte levering . Stevig robuust toestel.Makkelijk alleen te monteren. Simpel eenvoudig scherm maar voldoet aan alle eisen om dagelijks een beetje te sporten.
De levering was heel vlot en op de beloofde dag aangekomen. Mijn man had geen problemen voor de montage. Het lopen gaat vlot, goeie demping. Misschien was het handig geweest om een boekje met trainingsschema's er bij te krijgen
Ik heb de loopband nu ongeveer 2 maanden en voor een beginner is dit een aanrader!
Makkelijk in elkaar te zetten (ongeveer 15min), voelt stevig aan, en naar mijn mening maakt het amper geluid.
Makkelijk te verplaatsen door de wieltjes en opgeklapt neemt het niet te veel ruimte in beslag.
*wil je de loopband vanuit de opgeklapte positie weer plat? Onder in tegen de rode stang aandrukken (met je voet) en de loopband zal zachtjes neer zakken.
NIET TWIJFELEN! GEWOON KOPEN!😁😉👍🏻
Ik ben heel tevreden over de loopband en zeker ook heel tevreden over de snelle levering.Ik heb de loopband sinds half september 2019 in het bezit en het in elkaar zetten is goed te doen met de handleiding. Ik heb al aardig wat kilometers erop gewandeld/hard gelopen en loopband maakt weinig geluid. De verschillende programma's zijn ook ideaal om je trainingen wat af te wisselen. Ik ben een beginnende loper en kan jullie deze loopband zeker aanbevelen
Goede stevige loopband voor een betaalbare prijs. Zeer compleet. Gebruiksaanwijzing laat te wensen over maar na wat uitproberen toch gelukt. Aanrader voor beginnende loper.
Ik heb de loopband 3 weken, ik gebruik het elke dag, eenvoudig te monteren, gebruiken en verplaatsen, het is stil. Ik voel me zoveel beter sinds ik het gebruik. Ik ben blij met mijn aankoopm. Ik raad het 100%
wij hebben ongeveer 10 jaar geleden bijna dezelfde loopband bij betersport gekocht en regelmatig
tot volle tevredenheid gebruikt,dus toen hij kortgeleden kapot ging was de keuze niet zo moeilijk
en dus een nieuwe gekocht ,bovendien is de helling instelbaar.
dat wij tevreden zijn met betersport blijkt wel want wij hebben op 10 october 2018 ook nog een
roeiapparaat besteld waar wij heel tevreden mee zijn.
duidelijk en groot scherm, zeer heldere instructie
De Fitness Jet 2 dat alles wat ik had verwacht en qua instellingen biedt hij zelfs nog meer dan ik verwacht had. Ik was ook erg verrast hoe degelijk verpakt (in doos en op een eigen pallet) de loopband tot zelfs bij mij binnen werd afgeleverd. Met de goede instructie staat hij werkend en al binnen een half uur zonder een enkele vraag.
Wij - 70-plussers - wilden kunnen conditielopen zonder de deur uit te hoeven. Op internet kwamen wij de Jet2 loopband tegen. Een afgeslankt model maar met alle nodige basisfuncties. De reviews ware heel positief. Hij is redelijk makkelijk verplaatsbaar en in enige mate inklapbaar. Als loopmachine perfect en ook nog scherp geprijsd.
Nooit gedacht dat ik nog eens een beoordeling schrijf over een fitnessapparaat! Ik ben nou niet echt het type dat dagelijks door het dorp rent. Ik heb last van aangezichtspijn, kan slecht tegen temperatuurverandering. Ik ben 61 jaar en het is wel nodig dat ik voldoende beweeg. Oplossing: deze loopband. Ik gebruik hem met plezier elke dag, tv voor me en zo vliegt de tijd om. Helaas ben ik deze week buiten! gevallen, knieband gescheurd. Moet genezen met rust en daarna kan ik dus weer voorzichtig proberen op de loopband. Hij is gemakkelijk in gebruik. Nadeel is dat je hem handmatig op helling moet zetten, maar zover ben ik voorlopig niet.
De loopband is precies wat ik ervan verwacht hij heeft een fijne breedte en lengte van de band
Misschien wat minder geschikt voor iemand die er echt op wil hardlopen maar een pittig wandeltempo gaat prima
Fijne loopband. Geeft ook hartslag weer. Heb er al een aantal keren op gelopen en hij doet precies wat hij moet doen. Erg prettig.
Er zitten alleen nog steeds geen goede handleidingen bij. Het in elkaar zetten is even uitzoeken (vooral de goede volgorde en welke schroef precies waar moet). Maar het is niet superingewikkeld, dus je komt er wel uit. En ook voor het gebruik zelf is de handleiding wel erg kort. Waarschijnlijk moet er ook iets kunnen met trainingsschema's, maar dat moet ik nog even uitvinden.
Gezien mijn leeftijd [bijna 79] vind ik de loopband ideaal , tegenwoordig vind ik het eng om een wandeling alleen te lopen, en dit is een mooi alternatief. Straks als het winter is kan ik nu zonder probleem heerlijk een wandeling maken. Hier ben ik erg blij mee.