Remington S6700 Sleek & Curl Expert 2-in-1 Stijltang - Zwart/Paars - Krultangen

Remington S6700 Sleek & Curl Expert 2-in-1 Stijltang - Zwart/Paars
Remington S6700 Sleek & Curl Expert 2-in-1 Stijltang - Zwart/Paars
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 31,79 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 41 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington S6700 Sleek & Curl Expert 2-in-1 Stijltang - Zwart/Paars op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Style tang07-01-2020

werkt fantastisch

ik had al eerder een style tang van Remington en wilde gewoon weer een, omdat die goed is en op 110 volt werkt, Ideaal voor op vakantie in het buitenland.
mgf04-01-2020

Remington Sleek & Curl

Dit is voor het eerst dat ik een stijltang heb gekocht. . Ik heb naar geviews gekeken en uiteindelijk voor deze gekozen. Het is even wennen hoe ik ermee moet werken. Toen ik eenmaal de slag te pakken had ging het steeds makkelijker. Het is een fijn apparaat. Jammer dat er geen handschoentje bij zit. Heb mijn vinger al verbrand haha. Misschien een tip voor remmington om dat toch toe te voegen. Verder een makkelijke en hanteerbaar apparaat. Goed in te stellen op temperatuur en snel warm.
Pluspunten
  • Handzaam
  • snel warm
  • Lang beweegbaar snoer.
Minpunten
  • Geen handschoen. Verbrand makkelijke je vingers
Grejanne01-01-2020

Makkelijk in gebruik, lang snoer, snel opgewarmd.

Hij is makkelijk in gebruik en is super snel warm. Met mijn dikke haar wel even bezig maar creëert mooie krullen! Qua stijlen heel makkelijk en groot oppervlak dus ben je best snel klaar. Erg tevreden mee!
Pluspunten
  • Snel warm
  • Lang snoer
  • Groot oppervlak
Stijltang30-12-2019

Stijltang

Op aanraden van de winkelbediende. Heel tevreden over het product. Het is gemakkelijk in gebruik en geeft het gewenste resultaat.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik
  • bevredigend resultaat
Jean26-12-2019

Goed product

Ik zocht al een tijdje naar een stijltang, voornamelijk om mijn haar te krullen. Het krullen is zo gedaan. Binnen 15 seconden al warm en het is makkelijk in gebruik. Ik raad het product zeker weten aan!
Pluspunten
  • Snel warm
  • Temperatuur zelf instellen
Miranda26-12-2019

Super stijltang

Ik was op zoek naar een goede stijltang zonder teveel uit te geven. Deze stijltang is de perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit. De temperatuur is gemakkelijk in te stellen en het beschermhoesje zorgt ervoor dat je deze na gebruik veilig kan opbergen zonder dat iemand zijn handen kan verbranden. Top product!
Pluspunten
  • Temperatuur zelf in te stellen
  • Warmtebestendig beschermhoesje
  • Extra lang snoer
Joyce24-12-2019

Fijne stijltang die mooie krullen maakt

Fijne stijl-krultang, ligt lekker in de hand. Even oefenen voor de juiste krul maar als je dat eenmaal door hebt ben je zo klaar! Een ophangoog was handig geweest maar dat is ook echt de enige opmerking.
Pluspunten
  • snel warm
  • lang snoer
  • temperatuur instelbaar
  • fijne platen
Minpunten
  • geen ophangoog
P.G. Haaksema23-12-2019

Werkt goed, snel warm en makkelijk te gebruiken

Werkt zoals verwacht en goede prijs kwaliteitsverhouding. Mooie vormgeving, makkelijk in gebruik. Beschermhoes werkt goed, mits goed om de tang heen geschoven.
Pluspunten
  • Ligt goed in de hand
  • snel warm
Minpunten
  • nog niet ontdekt
AVROMAN20-12-2019

Perfect stijl haar

De stijltang ligt heel licht in de hand, is heel snel op temperatuur en geeft een goed resultaat. Hopelijk lukt het krullen van het haar even vlot als het stijlen.
Edwina12-12-2019

Mijn Remmington

Om mooi model haren te krijgen voor elke feestje en specifiek model. Een mooie creatie waar ik elke keer weer trots op ben.
Pluspunten
  • handzaam
  • makkelijk in gebruik
Bibi12-12-2019

Werkt fantastisch voor dik haar

Ik heb erg dik haar en normaal blijven krullen niet langer dan een halfuur zitten. Dit ding is echter geweldig! Ik heb 2 dagen super mooie krullen gehad en de derde dag zat er nog steeds een mooie slag in mijn haar.
Pluspunten
  • De tang glijdt makkelijk door het haar
  • Wordt heel snel warm
Selena29-11-2019

Mooi formaat

Mooie stijltang en werkt goed. Is snel op temperatuur. Je maakt er mooie krullen mee en stijlt het haar ook goed!
Nienke8503-11-2019

Top stijltang

Een verrassend gebruikersvriendelijke stijltang. Opwarmen van de tang is letterlijk binnen een paar seconden gepiept en de temperatuur is makkelijk in te stellen. Er zitten zitten grote platen op de tang waardoor je effectief kan steilen/of krullen. Het gaat erg soepel, en de tang ligt fijn in de hand. Snoer is lang, zodat je goed bewegingsruimte hebt tijdens het gebruik. Kortom, zeer tevreden!
Pluspunten
  • Warmt snel op
  • Handzaam
  • Grote keramische platen
  • Lang snoer
Gabje1024-10-2019

Perfecte stijltang!

Deze stijltang had ik veel eerder willen hebben. Binnen een paar seconden was hij al warm en kon ik beginnen met stijlen. Tot mijn verbazing was ik zo klaar. Toen ben ik losse plukjes gaan krullen, dit ging erg makkelijk je moet wel zelf inschatten wanneer je weer terug moet draaien. Hele grote krullen kan je er niet mee maken, en als je lang haar hebt ben je wel lang bezig. Maar ik ben er erg blij mee, je kunt hiermee toch snel een leuke coupe creëren. De tang heeft een snoer van 3 meter, en schakelt zichzelf uit na 60 minuten. Hij glijd erg soepel door het haar door de smalle en langere platen. Een aanrader deze stijltang!
Pluspunten
  • Snelle opwarmtijd
  • Snel een mooie coupe
  • Digital display
Minpunten
  • Geen grote krullen
xlizs9222-10-2019

Top 2-1 tang!

Ik ben super blij met deze stijltang! Het werkt super goed om zowel te stijlen als te krullen. Zelf heb ik lang haar en kan ik heel gemakkelijk een losse krul draaien. Let op: het gaat wel om een messy coupe, met een losse slag. Ik heb het zelf nog niet voor elkaar gekregen om echte gelikte krullen te draaien, maar misschien kan dat wel. Al met al een super fijne 2 in 1 tang!
Pluspunten
  • Zowel stylen als krullen
  • Wordt snel warm
  • Ziet er mooi uit
Minpunten
  • Te lang snoer, niet nodig voor mij
Stephie123920-10-2019

Super handig stijl en krul tang ineen!

Wouw, ik was nogal sceptisch zeker omdat ik zeer dik en lang haar heb of dit überhaupt ging werken.... Maar het werkt super!! De stijl / krultang glijd super gemakkelijk door je haar en is super handig te bedienen qua temperatuur regeling. Tevens is de opwarm tijd niet lang waardoor je gewoon voor je gevoel bij aanzetten bijna gelijk aan de gang kan. Super is ook dat het apparaat zich automatisch uitschakelt na 60 minuten. Mocht je per ongeluk in je haast iets te snel weglopen dan hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Hij ligt heerlijk in de hand en zoals ik al eerder aangaf werkt het super. Dus twijfel niet over deze aankoop als jij een simpele oplossing wil in 1 apparaat zoek niet verder maar kies de S6700 van Remington.
Pluspunten
  • Super handig in gebruik
  • Snel warm
  • Schakelt zelf uit na 60 min
Minpunten
  • niet gevonden