De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 34 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 4 / BBH32101 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb hem nog maar net, maar merk nu al zoveel verschil! Deze stofzuiger zuigt niet alleen op laminaat goed, maar ook op vloerkleden. Waar ik met mijn vorige stofzuiger 10 keer overheen moest en er dan nog hondenharen bleven zitten, zuigt deze het meteen op! Echt zo blij mee! We zullen hem met veel plezier gebruiken!
De prijs/kwaliteit is uitstekend, zeker met 30 euro cashback ! Vanwege rugklachten en lichte artrose is deze stofzuiger ideaal. Gemakkelijk snel te pakken. Ruimtebesparend. De kruimelzuiger (en opzetstukken) geven je een extra mini stofzuiger. Snoerloos, compact en ruimtebesparend. Licht in gewicht. Ik wil geen andere meer !
Heerlijk om een steelstofzuiger met kruimeldief te hebben, en het nieuwste snufje dat hij zonder oplaadstation zo los kan staan, helemaal vrij om hem zo te pakken voor elk stofje wat je ziet, en nog heel lichtgewicht ook. Een Bosch Flexxo, een aanrader voor iedereen. Ik laad hem s.nachts op, voor mij genoeg vol genoeg om hem de volgende dag te gebruiken. Ik heb de 21,6 V, maar er is ook nog een zwaardere variant, ik geloof 25,6 V speciaal ook voor dierenharen.
Een kleine, zeer handige snoerloze steelstofzuiger, die stil uitstekend zijn werk doet. De bonus is de uitneembare kruimelzuiger, enorm handig voor in de auto. De accuduur is voldoende en her gemak uitstekend
Deze stoofzuiger is erg handig en fijn in gebruik. Goede zuigkracht, niet te zwaar, lange werktijd, mooi design. Ik ben echt super blij met deze stofzuiger, kan zo de kamer door de weeks even schoon houden. Super prijs/kwaliteit verhouding
Erg handige steelstofzuiger met gelijk een kruimelzuiger erin. Ik gebruik deze om even snel onder het hok van de knaagdieren te stofzuigen en de kruimelzuiger om de trappen mee te doen. Dit is erg handig omdat je dan geen zware stofzuiger mee naar boven hoeft te tillen! Werkt perfect!
De steelstofzuiger hebben we nu ruim een week in bezit. Hij zuigt goed, vooral op kleden en vloerbedekking. Ook op laminaat goed te doen. Fijn is dat de borstel eruit kan, zodat je deze schoon kan maken. (huisdierharen)
Het reservoir is wel snel vol, maar dat is een kwestie van in de gaten houden (zuigkracht neemt dan af) Makkelijk te legen en te reinigen.
Ook fijn dat er een kruimelzuiger in zit en dat je alle accessoires bij de hand hebt.
Hopelijk gaat de stofzuiger lang mee!