ETNA KIF370ZT - Inductiekookplaat (70 cm) - Zwart - Kookplaten

ETNA KIF370ZT - Inductiekookplaat (70 cm) - Zwart
ETNA KIF370ZT - Inductiekookplaat (70 cm) - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 347,00 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF370ZT - Inductiekookplaat (70 cm) - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

h*********@z*******06-12-2025

Zeer zeker een aanrader

We zijn zeer tevreden met deze inductiekookplaat, deze 70cm brede gekozen omdat we al een brede (gas) gewend waren in verband met grote pannen, en heel fijn is dat je 2 zones kunt koppelen voor een grote braadslee. Werkt perfect, zeer zeker voor de prijs kwaliteitsverhouding, echt een aanrader !!!
Pluspunten
  • Snel heet
  • makkelijke bediening
  • goed schoon te maken
b****************@h**********06-12-2025

Top product

Werkt perfect. Wordt snel warm. Ideaal met de boost.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Mooi aanzicht in de keuken
m**************@g********02-10-2025

Mooie inductieplaat

Ziet er mooi uit. Werkt prima en maakt weinig geluid vergeleken met mijn vorige.
h***********@h******21-09-2025

Mooi product goeie werking
Pluspunten
  • Prijs kwaliteit
  • Vermogen goed
Joop15-09-2025

Fijn

Fijne kookplaat, die door zijn breedte ook grote pannen kan hebben. Fijne bediening. Alleen is deze hoger dan mijn vorige kookplaat, waardoor, de onderliggende lade aanloopt.
Pluspunten
  • Breedte
  • Bediening
Minpunten
  • Hoogte
p***********@g********25-04-2025

Vooruitgang

Wij koken samen en dat is heel leuk . Even wennen , maar alles lukt . Zeer goede instructie en zeer makkelijke bediening . Het aanrecht is echt fraaier geworden ! Hadden we dit maar eerder gedaan . We raden dit iedereen aan .
Pluspunten
  • Zeer handig
  • Voordelig
H. Werkhoven21-04-2025

Gebruiksvriendelijke inductie kookplaat

Fijne inductie kookplaat! Mijn eerste ervaring na koken op gas. De bediening is erg fijn en gebruiksvriendelijk. Mijn gerechten maakte ik dus al snel met veel plezier klaar. Blij met mijn keuze en ik hoop er jaren plezier van te gaan krijgen.
Pluspunten
  • Bediening
E**********@z*******08-01-2025
Een goed product voor een lage prijs.
f**********@g********18-09-2024

Top inductieplaat

Heerlijk 10 cm meer ruimte op dezelfde plek als de vorige plaat van 60 cm. En wat fijn om een braadslede te kunnen gebruiken top uitvinding.