ETNA KGG673ZTA / 688859 - Kookplaten

ETNA KGG673ZTA / 688859
ETNA KGG673ZTA / 688859
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 384,00 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 50 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KGG673ZTA / 688859 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Gerard02-12-2025

Mooi en degelijk product, goede aankoop

Het merk ETNA ken ik nog van vroeger thuis, elke woning in onze straat kreeg toen (jaren 1960) aardgas en de nieuwe ETNA gashaard in de voorkamer was het nieuwe pronkjuweel. De kookplaat van ETNA trok mij direct door de enorme glasplaat waarop gekookt wordt en het fraaie ontwerp met een grote wok-brander die mijn echtgenote altijd al had willen hebben, de vormgeving van deze ETNA gaskookplaat past helemaal in mijn straatje! Het automatisch ontsteken van de gasbranders is wel net even anders als je gewend bent om al jaren met een losse gasaansteker de pitten aan te steken, maar het went echt enorm snel. Ik ben enorm tevreden, uiterlijk en afwerking is allebei mooi en degelijk, de informatie schriftelijk en ook online is allemaal duidelijk (en vooral in goed Nederlands) te volgen. De prijs voor deze gaskookplaat vind ik goed en zeker in verhouding tot wat je daarvoor uiteindelijk krijgt.
Pluspunten
  • wokbrander
  • stevige pandragers
Minpunten
  • ruimte rondom gasaansluiting aan achterzijde zou iets meer mogen zijn voor ronddraaien steeksleutel
r*************@g********20-11-2025

Prima kookplaat

Prima kookplaat, alles geleverd volgens afspraak, goed verpakt. Makkelijk schoon te houden.
Pluspunten
  • Goed schoon te maken
Minpunten
  • Jammer dat er geen gasslang bijzit
T**************@g********13-11-2025

Koken op gas op glas, prima keuze.

Gas op glas een pakkende naam voor een prima product. De kookplaat ziet er top uit en het koken op deze plaat bevalt uitstekend. Ik kan al mijn pannen tegelijkertijd gebruiken en ook de bedieningsknoppen zijn erg duidelijk, intuïtief neem je de juiste knop voor de kookpit die je wilt gebruiken. Schoonmaken gaat ook makkelijk. Blij mee!
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen.
  • Ziet er modern uit.
  • Koken gaat snel en plezierig.
E***********@f*********13-10-2025

Mooie robuuste kookplaat

Ik vind de glasplaat erg mooi in onze keuken en weet uit ervaring dat hij makkelijk is om te onderhouden. Dus hij blijft ook mooi ! De pannendragers zijn lekker robuust gietijzer. Zo staat alles lekker stevig. Met enig beleid kan je er ook echt met 5 pannen op koken .
Pluspunten
  • Mooi
  • Goed schoon te maken
Minpunten
  • Krap voor 5 pannen
l********@g********26-09-2025

mooi uiterlijk, niet fijn om meerdere pannen te gebruiken

het is opzicht een mooie gaskookplaat. alleen zijn de pitten zo dicht tegen elkaar geplaatst dat je nauwelijks ruimte hebt om meerdere pannen naast elkaar te gebruiken. als ik dit geweten had zou ik hem nooit gekocht hebben
Pluspunten
  • stoer uiterlijk
Minpunten
  • te weinig ruimte
  • pitten zitten te dicht op elkaar
  • de knoppen draaien ook te gemakkelijk om
  • zeker met schoonmaken
M van Dal09-09-2025

Mooie en gebruiksvriendelijke kookplaat van Etna

We hebben voor deze kookplaat gekozen voor het glas. Beter schoon te maken als rvs en de verdeling van de pitten en dat de pannendragers niet zo groot zijn en beter schoon te houden. Het werkt helemaal prima en makkelijk bij te houden. Ook de pit voor de wok is ideaal. Echt een aanrader
Pluspunten
  • Glas
  • Pannendragers
  • Verdeling kookpitten
l*********@g********03-09-2025

Excellent quality for price

Purchased due to size and having 5 burners. Product works great, easy to clean and good value for price!
Pluspunten
  • 5 burners
  • Glass
Minpunten
  • Knobs are rather large
A***********@c********31-08-2025

Is een aanrader.

Mooi en voldoet aan de verwachtingen, en vooral de wokbrander is een uitkomst, echt een aanrader. Wel kan het nog verbeteren met een koppel stuk.
Pluspunten
  • Vooral de wokbrander
Minpunten
  • Mis het koppel stuk
Luinenburg29-07-2025

Tevreden klant

Waar je altijd twijfelt, bleek het deze keer echt niet nodig te zijn. Het is mooier dan op de foto en het installeren makkelijker dan gedacht. Ook is het gebruik makkelijker dan de oude. Ik ben wel tevreden. Alleen de garantieverstrekking kon wat makkelijker maar is uiteindelijk ook prima gelukt.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • luxe uitstraling
Minpunten
  • Meerdere grote pannen in combinatie met de wok is wat lastig.
dorus03-04-2025

Glaskookplaat voor koken met gas

Na een week gebruikmaken van deze glazen kookplaat kan ik zeggen dat het heel prettig koken en schoonmaken is. Voorheen had ik een rvs kookplaat, dit glasproduct staat een stuk chiquer dan rvs in de open keuken, wat een leuke bijkomstigheid is.
Pluspunten
  • mooi
  • gemakkelijk reinigen
b************@x********20-03-2025

Goede prijs kwaliteit verhouding en mooi om te zien!

De kookplaat op maandag gekocht en op de woensdag erna vakkundig geïnstalleerd via Bemmel en Kroon. De kookplaat is prachtig qua uiterlijk. Prijs in verhouding tot kwaliteit volgens mij een erg goede kookplaat. Ook volgens de monteur. Mijn enige zorg is nog het schoonmaken van de kookplaat, daar heb ik nog geen ervaring mee. Het schijnt dat je heel erg snel na het komen de kookplaat dient schoon te maken en droog te wrijven. Tot zover is dat goed gelukt. Ik weet niet of we in de loop der tijd dit gaan volhouden. Tot zover super tevreden!
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Mogelijk lastig vlek en streepvrij houden
  • onbekend tot zover
i********@c********05-03-2025

Tevreden

Het gasstel past precies in onze keuken en we zijn erg tevreden over het gebruik van de 5 pitten. De wokbrander is erg goed en dan kunnen we de andere pitten ook erbij gebruiken.
Pluspunten
  • 5 pitten
Minpunten
  • Lastig schoonmaken
a**********@g********03-03-2025
Wij zochten een inbouwoven, deze Etna voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Ziet er mooi uit, heeft heel veel opties, wat betreft bakken, gratineren, pizza stand. Is lekker ruim en kunnen een paar schalen tegelijk in. Kortom wij zijn erg tevreden over onze aankoop.
j**********@g********02-03-2025

Mooi en fluweel voor het oog.

Mooi en degelijk gas fornuis,makkelijk schoon te maken,en een fluweel voor het oog.
m**********@k*********01-02-2025

Bevalt erg goed, deze kookplaat is zeker een aanrader

De kookplaat zier er mooi uit en werkt prima. Ben er zeer tevreden over.
Minpunten
  • Glasplaat echt goed droogpoetsen anders heb je strepen erop
e***@v************09-01-2025
5 pits met hardglazen onderplaat, erg fijne kookplaat. had er vroeger al een waar ik erg tevreden over was dus toen onze gaskookplaat het hier begaf hebben we deze aangeschaft, fijn in gebruik, genoeg ruimte en makkelijk schoon te maken, en ziet er ook nog eens straks uit.
Jack24-12-2024

Bevalt erg goed

Gekocht vanwege het uiterlijk met de stoere gietijzeren pannendragers in combinatie met de glasplaat die eenvoudig schoon te maken is.
Pluspunten
  • Wokbrander
  • Makkelijk schoonmaken
Minpunten
  • Branders zitten erg dicht op elkaar
Vinit04-12-2024

Great product! more distance btw hobs needed

The product is beautiful easy to clean, quick to setup. Only suggestion would have been to have the hob places a bit farther from each other. Using pans more than 25cm on the differnt hobs at the same time proves to be difficult. But other than that great product.
Pluspunten
  • Easy to clean
  • Easy to setup
  • Beautiful
Minpunten
  • Distance between hobs
Frans28-11-2024

kookplaat

gaskookplaat voldoet geheel aan mijn verwachting, oerdegelijk Hollands product
Pluspunten
  • mooie looks
  • Degelijk
  • Oer Hollands product
t*******@h**********29-08-2024

Aanwinst

Écht blij met deze kookplaat. Makkelijk schoonhouden, ziet er mooi uit. Eén minpuntje, de wokpit ligt net iets hoger waardoor een grote pan op naastliggende pit scheef staat. Goed mee te leven maar lijkt me wel een verbeterpunt
Pluspunten
  • Onderhoud
  • Bedieningsgemak
  • Afstand knoppen tot pitten voldoende groot
  • Uiterlijk
Minpunten
  • Hoogte van de middenpit t.o.v. omliggende pitten
Jan11-07-2024

Superfijn fornuis voor een nette prijs.

Wij waren al langer op zoek naar een groter fornuis dat in het kleine gat van het marmeren aanrechtblad paste. Mooi en degelijk fornuis. 5 pitten, waarvan 1 voor de wokpan. Vriendelijk geprijsd en snel geleverd! Mijn vrouw kookt nu weer met plezier.
Pluspunten
  • De plaats van de pitten
  • Veel ruimte voor de pannen
  • Luxe uitstraling fornuis
  • Gemakkelijk te reinigen
  • Is een echte upgrade voor onze keuken
Minpunten
  • Nog geen
j********@c********30-06-2024

Gas op glas kookplaat

Gas op glas kookplaat gekocht, super mooi, super makkelijk te onderhouden, tip product
Pluspunten
  • Onderhoud
  • Simpel te bedienen
Wijkertje18-04-2024
Wij hebben gekozen voor dit produkt omdat wokbrander in het midden is geplaatst. Verder ziet het apoaraat er gelikt uit.
Pluspunten
  • Wokbrander in het midden
  • Ideale maten
w********@l******08-04-2024
Lust voor het oog en toch handig met de wok in het midden, meer ruimte voor de pannen als je een keer niet wokt.
p*******@z*******21-01-2024

Nooit meer

Ik wilde gas op glas maar dat had ik nooit moeten doen schoonmaken van dit fornuis is geen fijn werkje ketels passen niet goed naast mekaar ik raad dit fornuis niet aan