• Best Reviewed okt 2022
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 21 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIF160ZT op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

K**a@p**n.nl 25-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product, eenvoudig bruikbaar. Ben er heel blij mee.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

8,0
25 november 2022.
Wat ging het vervangen en installeren van nieuwe inductie Etna kookplaat makkelijk.
Wij hebben ruim 20 jaar gekookt op een inbouw keramische elektrische kookplaat.
Vandaag hebben we op die plek een nieuwe inductie kookplaat van Etna ingezet.
Dat was een fluitje van een cent.
De Etna kookplaat heeft standaard maten en het paste precies.
Het wisselen van de stroomaansluiting ging bijna in 1 keer goed. 1 keer sloeg aardlekschakelaar af omdat wij twee pootjes hadden weggelaten uit de stekker, want die waren niet meer nodig in de nieuwe situatie. We hadden maar drie aangesloten stroom pootjes nodig in plaats van de oorspronkelijke vijf. Dat was ff oeps.
Toen we alle 5 pootjes weer op de stekker hadden gezet, zonder dat er stroomdraden op werden aangesloten op de overige twee en we de stekker opnieuw in het stopcontact stoken, werkte de inductie kookplaat als een tierelier.
We deden een eerste test met klein pannetje water en dat werd direct warm.
Geweldig, we zijn super blij met deze inductie kookplaat van Etna.
Nu gaan we de handleiding lezen om te zien wat er allemaal nog meer kan met dit apparaat.
Zonder handleiding wijst het gebruik zich ook vanzelf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie uitgebreide review. Wat fijn dat de installatie gelukt is en dat de nieuwe kookplaat perfect paste!
We wensen jullie nog vele jaren kookplezier! :)

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

h**t@k**l.nl 26-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ben zeer tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

10,0
Fijne inductie kookplaat. Makkelijk in de bediening en kan zo in een normaal stopcontact en eventueel inzetbaar naar 2 fase. Goede prijs voor dit artikel.

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 27-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de inductiekookplaat. We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Erik 22-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne kookplaat en ook erg mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

9,0
Fijne kookplaat. Eenvoudig te bedienen. Na even informatie inwinnen is het een fluitje van een cent om hem aan te sluiten op een kookgroep 2x230 v en komt hij helemaal tot zijn recht. Na een week terwijl ik eigenlijk vond dat je allen op gas fijn kunt koken wil ik toch echt niet meer terug. Echt blij mee!

Pluspunten

  • Bediening
  • Schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 24-10-2022

Beste Erik,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het gebruisgemak van de kookplaat. Leuk om te lezen dat we jouw idee over inductie koken op een positieve manier hebben kunnen beïnvloeden.
We wensen je vele jaren kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Jan 10-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kwaliteit voor een goeie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

10,0
Mijn eerst Etna inductie kookplaat. Wat een mooie kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Echt een aanwinst voor mijn keuken. Het koken went snel en makkelijk schoon te maken. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Makkelijk in gebruik
  • Strak design
  • Eenvoudig schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 11-10-2022

Beste Jan,

Wow, een 10! Bedankt!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met jouw eerste inductie kookplaat.
Het mooie design, het gebruiksgemak en het eenvoudige onderhoud bevallen jou goed.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Vonk 14-09-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

10,0
Al een aantal jaren wilde ik overschakelen van gas naar inductiekoken. Hoewel er de mogelijkheid in de keuken is om een twee fase aansluiting te maken, het gat in de muur zit er, wilde ik de kookplaat zelf installeren. Dat lukt mij alleen met een 1 fase apparaat. Na de keuze bij ETNA gekozen voor de KIF160ZT vanwege zijn afmetingen. Deze paste in de breedte precies op de plaats waar het oude gasfornuis van ETNA had gestaan. Even geaarzeld om te beginnen. Maar eenmaal uitgepakt en aangesloten, was echt via de you tube video, makkelijk te doen was. Het apparaat schakelde wonder wel zelf netjes over op 1 fase. Wat was ik blij verrast. Na 5 minuten kon er gekookt worden. Ik kan de KIF160ZT echt iedereen aanraden. We hebben er nog elke dag plezier aan.

Pluspunten

  • Makkelijk om te zetten naar 1 fase
  • Eenvoudig in gebruik
  • Natuurlijk makkelijk schoon te maken.
  • Weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 15-09-2022

Beste heer/ / mevrouw Vonk,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review en dit fantastische cijfer! Wat leuk om te lezen dat u bij de overgang van gas naar inductie heeft gekozen voor Etna! Fijn dat de aansluiting makkelijk is verlopen en dat er zo snel en makkelijk gekookt kon worden.
Wij wensen je nog vele jaren kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

g**r@g**l.com 21-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede oven,voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

9,0
Ik vindt het een mooi product,het oogt mooi en is makkelijk in gebruik.
Makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Oogt mooi
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 23-08-2022

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de mooie feedback. Fijn om te lezen dat de kookplaat aan al je wensen voldoet.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

f**a@g**l.com 07-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betaalbaar en gemakkelijk in de bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

10,0
Makkelijk te bedienen toetsen en ook voor grote slee is ruimte, kortom gemak en confort gaan perfect samen

Pluspunten

  • gebruikers gemak staat voorop
  • prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Een mooie score voor deze mooie kookplaat, bedankt!
Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en mooie design!
Fijn dat de kookplaat jou genoeg ruimte biedt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

m**t@g**l.com 22-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed . Aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

10,0
Zeer mooie inductiekookplaat.
Werkt super snel .
Echt top
Zeer tevreden.
Ook gelijk afzuigkap besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze review en deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de kookplaat.
We wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

k**m@g**l.com 05-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

10,0
Prachtige kookplaat voor een vriendelijke prijs. Heel gebruiksvriendelijk. Na 30 jaar op gas koken zag ik toch een beetje op over het gaan koken op een inductieplaat. Maar door het duidelijke bedieningspaneel werkt het eigenlijk heel soepel en is de overstap voor mij heel soepel verlopen. Ook de flexibele kookzone is heel eenvoudig in te stellen. En als kers op de taart ook nog 5 jaar garantie. Etna helemaal top !!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Eenvoudig bedieningspaneel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 06-07-2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn dat de overstap van koken op gas naar inductie zo soepel is verlopen en je zo tevreden bent over het design en de bediening van deze inductiekookplaat. Wij wensen je heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

a**4@h**l.com 04-06-2022
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

10,0
wat een geweldig inductie kookplaat, mijn vrouw i super blij. Na ket koken hoor je ook niet dat het moet een erg en langdurige na ventileren bij onze vorige inductie kookplaat. top product.
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat jouw vrouw zo blij is met de kookplaat. Bedankt voor de mooie review met maximale score!

Wij wensen jullie veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

b**m@g**l.com 02-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een strakke krachtpatser voor elk huishouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

9,0
Wij waren al een tijd op zoek naar een inductie kookplaat ter vervanging van onze oude gaskookplaat.
Wij hadden hier 2 redenen voor, een extra stap om gasloos te gaan en het gemak van het schoonmaken van de kookplaat.
Onze keuze viel op de ETNA KIF160ZT omdat deze over een Turbo functie beschikt, 2 zones kan samenvoegen en er ook nog eens heel strak uit ziet.
De turbofunctie gaat als een dolle, binnen 2 minuten kookt een pan met water!
Temperatuur aanpassingen tijdens het koken worden direct doorgevoerd naar de pannen, wat een genot.
70% van onze bestaande pannen zijn nog gewoon te gebruiken, even testen of de onderkant blijft plakken aan een magneet en of ze recht zijn.
Geen moment spijt van onze aankoop en gewoon te gebruiken op 1 fase!

Pluspunten

  • 1 fase aansluiting
  • Turbo functie
  • Strak uiterlijk
  • 2 zones samen te voegen

Minpunten

  • Ventilator hoor je soms

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat leuk dat jij de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven.
Wij zijn blij dat jij hebt gekozen voor ETNA.
Fijn dat de turbo en bridge functie jou zo goed bevallen.

Wij wensen jou heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

b**t@t**s.nl 25-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

9,0
Na veel wikken en wegen toch de overstap van gas naar inductie koken gemaakt. Nu na een week is het net alsof het nooit anders is geweest. De Etna inductie kookplaat doet wat het moet doen en is zeer makkelijk in het gebruik. Ik ben er heel blij mee en kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 27-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Ik kan mij goed voorstellen dat u getwijfeld heeft, de overstap van gas naar inductie lijkt best groot. Maar wat leuk om te lezen dat je er zo snel aan gewend bent!
Fijn dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en design van de KIF160ZT.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

c**s@g**l.com 11-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede inductie kookplaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

10,0
Aangeschaft om van het gas af te gaan.
Mooi apparaat makkelijk in gebruik en 5 jaar garantie.

Echt blij mee.

Pluspunten

  • grote pannen mogelijk en te koppelen.
  • Makkelijk te monteren
  • Eenvoudig te bedienen.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een fantastische beoordeling, een 10! Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Wij zijn blij dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Gerrit 03-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

9,0
3weken geleden deze inductie kookplaat gekocht.. Bevalt super werkt zo als het hoort.
Top kookplaat

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-05-2022

Beste Gerrit,

bedankt voor jouw mooie beoordeling.
Fijn dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de vormgeving van de kookplaat.

Wij wensen jou nog heel veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

Asmae 15-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig en fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

10,0
Heel fijn in gebruik, 4 warmte bronnen, maar je kan de linkerkant ook 2 als 1 warmte bron gebruiken voor bijv grote pannen. Vind dat heel handig. Verder fijn in gebruik, makkelijk systeem. Ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste Asmae,

Wat een mooie score, een 10! Bedankt.
Wat leuk om te lezen dat jij het gemak van de flexibele zones hebt ontdekt.
Wij wensen jou heel veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

t**n@h**t.nl 13-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldige aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

10,0
Voor een klein prijsje een geweldig product. Bovendien is de installatie op zich een fluitje van een cent

Pluspunten

  • schoonheid
  • een pareltje in de keuken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-04-2022

Beste heer/mevrouw,

Een geweldig product, kijk dat lezen wij uiteraard graag. Leuk dat de je zo enthousiast bent over de kookplaat. Bedankt voor de feedback.

Wij wensen je veel kookplezier toe!

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Theo 04-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Is wel wennen als je altijd op gas hebt gekookt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

8,0
Ik heb deze kookplaat gekocht om de redelijke prijs
Omdat deze ook de mogelijkheid had om twee zones te kunnen combineren tot 1 zone.
En om de inbouwmaat die iets groter is dan de standaard maat.

Pluspunten

  • 2 zones te combineren

Minpunten

  • De handleiding kan duidelijker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-04-2022

Beste Theo,

Wij waarderen het zeer dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de kookplaat zo goed bevalt.

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

o**b@g**l.com 17-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

9,0
Vroeger gingen we al voor Etna gaskook en koel ,en nu gaan we electric koken volgens revues goed product .

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 21-03-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat u opnieuw voor ETNA gekozen heeft.
Wij wensen u veel plezier met uw inductiekookplaat.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

k**s@l**e.nl 20-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vriend in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

9,0
Makkelijk en eenvoudig te bedienen produkt zeer veilig om mee te werken zeker voor mij als oudere

Pluspunten

  • zeer veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-02-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor de genomen tijd om deze review te schrijven. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de inductiekookplaat.
Wij wensen u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Peter Rovers 31-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kost niet veel maar wel wa(t), maar dan heb je ook een ETNA

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KIF160ZT

Algemene score

9,0
Super produkt tegen een schappelijke prijs. Inbouwen zelf gedaan, was heel eenvoudig.
Bediening super gemakkelijk, ook voor de oudjes.
Het kost niet veel maar wel wa, maar dan heb je ook een ETNA........

Kortom een top produkt, zeker met ook nog eens een verlengde Garantie

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit, super goed
  • Verlengde garantie totaal 5 jaar
  • Strak design
  • Gemakkelijke bediening

Minpunten

  • Nog geen ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de eenvoudige installatie, gebruiksvriendelijkheid en de garantievoorwaarden. Bedankt voor de enthousiaste feedback met mooie score!

Wij wensen je veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews