ETNA KI290ZT Inductiekookplaat (90 cm) - Kookplaten

ETNA KI290ZT Inductiekookplaat (90 cm)
ETNA KI290ZT Inductiekookplaat (90 cm)
7.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KI290ZT Inductiekookplaat (90 cm) op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Angela28-02-2021

Top!

We hebben nieuwe keuken de keukenspecialist heeft ons deze inductie kookplaat geadviseerd i.v.m. Ik vaak niet genoeg plek had. Zo fijn ik kan 5 pannen erop kwijt. Zo makkelijk in gebruik. Was keramisch gewend wat is inductie fijn. Zeker deze hoef helemaal niet hoogste stand te zetten eten is zo klaar. Ook als je omlaag doet zie je water minder borrelen dus overkoken is me deze week dan ook niet gebeurt. Heb hem nu 1 week. Maar vind het geweldige kookplaat ook schoonmaken super makkelijk. Vaatdoek af doen en daarna met droge doek droog wrijven klaar. Wil je fijn koken veel ruimte en snel kies deze. Wel advies zet hem alleen op 1 groep in je meterkast.
Pluspunten
  • Degelijk en snel
  • Kookt/bakt super
  • Eenvoudig
  • Veel ruimte voor 5 pannen
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Touchscreen soms reageert ie niet. 2x drukken
laura28-10-2020

5 kookzones inductiekookplaat

Mooie, gemakkelijk schoon te houden kookplaat. Fijne grote plaat met genoeg kookzone’s en veel werkruimte. Helemaal blij met mijn kookplaat ik kan deze iedereen aanraden. Naast de plaat zelf wil ik nog even iets kwijt over de service van ETNA, in het begin had ik wat moeite met het gebruik van de kookplaat, wanneer ik belde met de klantenservice werd er echt naar me geluisterd en met me mee gedacht. Er is zelfs nog iemand langsgekomen van de technische dienst op verzoek van de klantenservice. Echt top.! Waar zie je dat tegenwoordig nog? Kunnen veel bedrijven iets van leren.
Pluspunten
  • Verwarmt snel
  • Gemakkelijk in onderhoud