Siemens EQ.9 s300 Volautomatische Filterkoffiezetapparaat - Zwart - Koffiezetapparaten

Siemens EQ.9 s300 Volautomatische Filterkoffiezetapparaat - Zwart
Siemens EQ.9 s300 Volautomatische Filterkoffiezetapparaat - Zwart
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 286 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.9 s300 Volautomatische Filterkoffiezetapparaat - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

R de Heer10-11-2020

Heerlijke koffie

Super machine. Overzichtelijke bediening en makkelijk schoon te maken. Vooral de losse melkhouder is ideaal en kan zo de koelkast in.
Pluspunten
  • Losse melkhouder
  • Makkelijk schoonmaken
Marianne09-11-2020

Super stil!

Erg prettig in gebruik en zeer stil. Meerdere espresso machines gehad, maar dit is de eerste waarbij volume van TV etc. niet omhoog hoeft tijdens koffie zetten
Pluspunten
  • Zeer stil
  • Makkelijk in gebruik
  • Heerlijke koffie
SO09-11-2020

Lekker koffie, stille machine

Heerlijke koffie, stil apparaat. Vele instellingen mogelijk. Makkelijk te gebruiken en schoon te maken.
Pluspunten
  • Stil
  • Lekkere koffie
Minpunten
  • Duur
Meghan09-11-2020

Looks beautiful and makes great coffee!

This machine too some time to set up but it was worth it. We now have saved coffee so I can get my favorite cup of coffee with one click! There are so many cool features like filtered water to ensure a better quality cup and saved profiles of each persons cup of coffee.
Pluspunten
  • Filtered water
  • hidden milk compartment
  • Coffee profiles
HaKoffie09-11-2020

stil, lekkere koffie

Upgrade van mijn EQ6 die na ruim 6 jaar intensief gebruik stuk ging. Het gebruik van het melkreservoir daar moet ik nog aan wennen, ik vond het simpeler slangetje in een pak melk (EQ6) ook wel handig. maar dat is waarschijnlijk een kwestie van wennen. Maar verder is het een mooi apparaat, stil en veel mogelijkheden om het koffieproduct naar wens in te stellen (sterkte, hoeveelheid water, hoeveelheid melk etc.).
Pluspunten
  • veel opties om dranken aan te passen
  • stil
Minpunten
  • prijs is hoog
Marcel08-11-2020

Stil

Machine is super stil, mooi design en zeer makkelijk in het gebruik. Heb altijd een Jura gehad maar de Siemens is uitstekend.
Pluspunten
  • Stil
  • Groor waterreservoir
Minpunten
  • Nog geen gevonden
Lip06-11-2020

Siemens EQ9 300

Onze vorige Siemens (EQ7) had het na veelvuldig gebruik opgegeven, daarom tijd voor een nieuwe. Getwijfeld tussen de 7 en de 9, doorslaggevend was het design en (gebrek aan) geluid. Zeer eenvoudig in te stellen allemaal...zeker aangezien in ons huis de smaken nogal verschillen ideaal! Qua degelijkheid een goed maar dit valt beter te zeggen naar langer gebruik. Nu gebaseerd op een inschatting gezien de afwerking en hoe degelijk zaken aanvoelen. De algehele opzet/constructie lijkt verbeterd; constructie van lekbak, de zetgroep zelf en het reservoir
Pluspunten
  • Design
  • Stil
  • Groter waterreservoir
  • Individuele instellingsmogelijkheden
Minpunten
  • Klein bonenreservoir
roger05-11-2020

perfecte aankoop

Onlangs de nieuwe EQ 9 aangeschaft. Wij hebben tevens een EQ 6 700 serie die nog steeds prima bevalt, maar na een paar jaren was het tijd voor iets nieuws (de "oude" is verhuisd naar mijn kantoor) De EQ 9 is een perfecte espresso machine die prima producten aflevert. Mooi design, stil (keramische maalschijven) en wordt geleverd met zeer duidelijke gebruiksaanwijzing. Koffievoorkeuren zijn gemakkelijk in te stellen, zelfs per persoon. Dit apparaat is, ondanks de ietwat stevige prijs, een absolute aanrader voor diegene die van lekker koffie houdt en meer uit zijn machine wil halen dan alleen koffie. Denk aan een lekkere latte, cappuccino, of espresso. Totaal heeft deze machine 9 koffie mogelijkheden.
Pluspunten
  • stil
  • mooi design
  • goede verlichting boven kopjes
  • makkelijk te reinigen
Minpunten
  • prijs
saskia wiersma04-11-2020

ideale koffiemachine

Eindelijk de knoop doorgehakt wilde de machine al een jaar kopen op aanraden van collega die hem toen al had gekocht. Heb hem nu twee dagen ben er nu al blij mee, Duidelijk in gebruik en heerlijke koffie.
FDLR03-11-2020

Mooi strak met een prijskaartje

Fantastisch apparaat mooi en stil wel erg prijzig maar makkelijk in gebruik opzich is het redelijk plug and play alleen is het boekje beetje vaag over het plaatsen van filter en de test strip (voor hardheid van water) was ook ergens verstopt. Maar eenmaal operationeel is het een top apparaat. Super blij mee alleen mijn bankrekening niet 😉
Pluspunten
  • Mooi
  • Stil
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Duur
  • Instructies mogen wel iets duidelijker
Martijn31-10-2020

Samsung EQ 9 s300

Op zich lekkere koffie maar 1 heel groot minpunt de koffie is veels te koud en de koffie mocht een stuk heter, je moet eigenlijk bij melkspecialiteiten de melk eerst wat opwarmen, ik verwacht van een apparaat van ruim 1000 euro waarvoor ik hem gekocht heb dat de hij de melk wel goed heet kan krijgen, de molen is super stil dat is top, al met al een leuke machine maar toch teleurgesteld met de extra stap die je moet doen, voor deze prijs zijn er wel betere machines, wederom geen fan van Siemens, is vaak duur voor weinig.
Pluspunten
  • Stille maalmolen
Minpunten
  • Veels te koude koffie
  • Veels te koude melkspecialiteiten
Arda Kok29-10-2020

Heel erg blij mee.

Op aanraden van onze zoon en dochter die beide een Siemens koffieapparaat hebben, hebben ook wij hiervoor gekozen. Ik moet zeggen totaal geen spijt heerlijke koffie een fantastisch apparaat.
Pluspunten
  • goed en eenvoudig te bedienen
  • veel keuze mogelijkheden
  • altijd een goede kop koffie voor iedereen
Angela27-07-2020

Mooi design, gebruiksvriendelijk, slim apparaat

Het design, techniek, opties en aparte onderdelen zijn goed bedacht en in elkaar gezet. Je kan het makkelijk schoonmaken en super fijn dat je de melkreservoir makkelijk kan afkoppelen en in de koelkast kan zetten. Kost geen moeite. Apparaat geeft ruim op tijd aan als het water, de koffiebonen en de melk bijna op is. Het is onze eerste koffie espressomachine en we zijn heel tevreden. We genieten elke dag van de koffie en de verschillende varianten waaruit je kan kiezen! Je kan alles naar wens instellen en zelfs programmeren. Echt super!
Pluspunten
  • Drank naar wens selecteren en samenstellen
  • Sterkte van de koffie is heel divers
  • Schoonmaak en onderhoud
  • Displayweergave
  • Makkelijk in gebruik
Prima koffiemachine25-07-2020

Goede koffiemachine, veel mogelijkheden

Het apparaat werkt zoals verwacht, met de juiste bonen en de juiste melk. Geluid is niet storend. Prijs-kwaliteit: het blijft veel geld, maar het is de moeite waard.
Jo25-07-2020

Mooie machine, lekkere koffiespecialiteiten

voorheen de EQ8 met volle tevredenheid versleten (niets heeft het eeuwig leven) blijf dus trouw aan Siemens
Cor25-07-2020

Prachtige machine

Het apparaat heeft een mooi design, is erg praktisch met een groot bedieningsgemak. Er zijn veel instelmogelijkheden en natuurlijk heerlijke koffie!
Jurgen22-07-2020

Fantastisch apparaat

De machine is snel gebruiksklaar en ziet er strak uit. Er zijn vele mogelijkheden en het apparaat is volautomatisch. Zelfs 2 cappuccino's kunnen tegelijk gemaakt worden.
Pluspunten
  • Uitneembare melkkan
  • volautomatisch
  • zelfreinigend
  • 2 kopjes tegelijk
  • lekker hete koffie
Minpunten
  • bonenreservoir kon wat groter
  • waterreservoir kon wat groter
T3GPS21-07-2020

Alles wat het beloofde te zijn

Wij zijn fervente koffiedrinkers en waren een poos verdwaald in Senseo vanwege het gebruiksgemak. Nu eindelijk weer een goede eenvoudige te gebruiken espressomachine, met vers gemalen bonen, die heerlijke koffie varianten geeft: van een ontbijt cappuccino, een "gewone" kop koffie in de dag, tot een heerlijk doppio na de maaltijd.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Smaak
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Remon17-07-2020

Sieraad in de keuken

fantastisch apparaat, heerlijke koffie. Super bediening. Restaurantwaardige kwaliteit...............
Pluspunten
  • Mooi
  • Lekker
Minpunten
  • lekbak snel vol
Dimitri17-07-2020

Heerlijke snelle koffie

Ons oude apparaat (ander merk) ging na 5 jaar kapot en zodoende deze Siemens aangeschaft. In eerste instantie dacht ik hoe duurder hoe beter en kwam op het model uit dat ook met een app te bedienen was. Gelukkig op tijd bedacht dat deze functie eigenlijk totaal overbodig was en een hierop een model (1000-,) goedkoper besteld met verder dezelfde functies. Totaal geen spijt van! Het malen van de koffie is nagenoeg geruisloos en de koffie smaakt heerlijk. Ook de optie om je eigen koffies op te slaan is erg fijn. Bovendien is deze machine qua onderhoud een stuk gemakkelijker dan mijn oude machine die steeds helemaal uit elkaar gehaald moest worden.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Heerlijke koffie
  • Persoonlijke koffies opslaan
Minpunten
  • koffiedruisbakje druppelt bij uitnemen.
  • Bonen reservoir had groter gemogen
Remy Groenen16-07-2020

Perfect apparaat , snel en heerlijke koffie

Voor mijn vrouw de heerlijkste latte macchiato en capachino, voor mij erg goede Expresso en koffie . Ben heel tevreden en zeker het geld waard.
Pluspunten
  • Aroma perfect
  • Snel apparaat
  • Makkelijk bedienbaar
  • Meerdere profielen
Minpunten
  • Spoelt vaak
Nikki14-07-2020

Perfecte koffie

We hadden hiervoor de EQ6, maar deze was op aan het raken. We hebben ervoor gekozen om weer te gaan voor een Siemens en maar een upgrade naar 9 genomen. Het is echt een super apparaat. Het is gemakkelijk in te stellen en je kan je koffie helemaal naar eigen wens instellen. Ook is het design erg mooi.
Pluspunten
  • Stil
  • Design
  • Gebruiksgemak
Marga14-07-2020

Lekkere koffie

Mooie stille machine met een eenvoudige bediening gemakkelijk en overzichtelijk menu instellen van de verschillende soorten koffie perfect op smaak te maken doordat iedere variant zijn instellingen opslaat Verder de mogelijkheid om je persoonlijk recept op te slaan zodat je snel je eigen koffievariant kunt zetten
Pluspunten
  • stil
  • lekkere koffie
  • veel instel meogelijkheden
Minpunten
  • kleine lekbak
Stille topautomaat14-07-2020

Topper

wat n fijne makkelijke stille machine, binnen een dag weet je hoe hij werkt en wat n lekkere koffie kun je maken ermee. de mogelijkheden zijn ruimschoots voldoende en display er mooi cq makkelijk.
Pluspunten
  • gemak duidelijk
  • display
  • stil
  • smaak koffie
Minpunten
  • koffie mag heter op stand max
  • lekbak geeft aan legen terwijl niet leeg is soms
Haan12-07-2020

Fantastiche Koffie

De mogelijkheden zijn reuze! Welke van de 11 voorgeprogrammeerde koffiesoorten je ook kiest; het gaat zeer eenvoudig en snel! Voor de echte koffieliefhebber zijn er tot wel 6 persoonlijke voorkeuren eenvoudig te programmeren. Super ook de eenvoud van de melkvoorraad en het automatisch schoonspoelen. Gen gedoe meer met slangetjes! Kortom Super tevreden!
Pluspunten
  • eenvoudig te bedienen
  • Melkbeker zo vanuit de koelkast in de machine
Minpunten
  • nog niet ontdekt