Siemens EQ.9 s300 Volautomatische Filterkoffiezetapparaat - Zwart - Koffiezetapparaten

Siemens EQ.9 s300 Volautomatische Filterkoffiezetapparaat - Zwart
Siemens EQ.9 s300 Volautomatische Filterkoffiezetapparaat - Zwart
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 286 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.9 s300 Volautomatische Filterkoffiezetapparaat - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Roos11-01-2021

geweldige koffie

had dit eerder moeten kopen, geweldig apparaat. Goede koffie, stil en handig in gebruik. echt een aanrader.
Bas en Siny10-01-2021

geweldig apparaat, makkelijk in gebruik en heerlijke koffie

Apparaat voldoet aan al onze verwachtingen. Deze aankoop hadden we veel eerder moeten doen. Veel keus in verschillende mogelijkheden, zodat iedereen optimaal kan genieten van zijn/haar bakkie troost.
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • mooi apparaat
  • heerlijke koffie
Rob09-01-2021

Makelik in gebruik en simpel te reinigen

Na jaren Nespresso gedronken te hebben geeft dit apparaat een vollere koffie smaak en simpel in te stellen.
Pluspunten
  • Eenvoudig te reinigen.
  • Eenvoudig in te stellen op eigen wens.
  • Vormgeving misstaat niet in de keuken.
Minpunten
  • Nog niet gevonden.
Jelle09-01-2021

Duidelijk scherm goede instellingen

Goed apparaat door cappuccino goed in te stellen heb je een goeie warme drank ben er dik tevreden mee
Pluspunten
  • Lekkere cappuccino
  • Duidelijk instelbaar keuze genoeg
Minpunten
  • Vaak lekbak leegen
W. de Bruijn09-01-2021

Uitzonderlijke machine

Na enkele dagen in gebruik wordt ik steeds enthousiaster van de kwaliteit en de smaak van de koffie. Blijkt ook nog eens bijzonder eenvoudig te bedienen. Na eenmaal de gebruiksaanwijzing te hebben gelezen gaat het schoonmaken ook zonder probleem. Is z'n prijs dubbel en dwars waard.
Pluspunten
  • Kwaliteit van de koffie
  • Eenvoudige bediening
  • Snelheid van bereiding
Minpunten
  • Geen gevonden
Eer07-01-2021

fijne koffie

Ben tot nu toe zeer tevreden, fijne koffie , mocht wel wat heter , hopelijk is deze duurzaam. Wel handig de keuze op ieder familielid hoe sterk de koffie mag worden.
Evr06-01-2021

Prachtig apparaat, heerlijke koffie, Duitse degelijkheid

Na jarenlang plezier te hebben gehad van het kleine broertje, de Eq.6 s700, de eq.9 s300 aangeschaft. Mooi apparaat, makkelijk in het onderhoud(nog makkelijker dan de eq.6) en natuurlijk heerlijke koffie op allerlei manieren te personaliseren. Even wennen aan het melkreservoir en het waterreservoir dat nu aan de andere kant van de machine zit. Het reservoir is met zijn 2,3 liter overigens behoorlijk groot te noemen, dat scheelt bijvullen. Hopelijk hebben we hier weer jarenlang plezier van!
Pluspunten
  • Design
  • Persoonlijke instellingen
  • Onderhoud
  • Grootte van het waterreservoir
Minpunten
  • prijs??
Jacco Maas06-01-2021

Zo hoort koffie te smaken

Na eerst een losstaande Jura en vervolgens een Miele inbouwkoffie automaat te hebben gehad hebben we deze keer gekozen voor de Siemens EQ9 s300 en ik was werkelijk positief verbaasd over de uitmuntende kwaliteit van de machine; Hoge temperatuur, mooie cremalaag, eenvoudige bediening met eigen voorkeurinstellingen, het automatisch reinigen met stoom (zeker zo hygiënisch, bij de Jura en Miele kregen we die lastig schoon), veel product keuzes en niet in de laatste plaats het mooie design. Kortom, Zo hoort koffie te smaken!
Pluspunten
  • Hoge temperatuur
  • Instelmogelijkheden
  • Zelf reiniging
  • Product keuzes
Minpunten
  • Wat duurder dan andere
JW05-01-2021

Fantastische koffie

Als echte koffie liefhebber geniet ik van deze fantastische machine: heerlijke koffie en gebruikersgemak. Veel opties en goed in te stellen voor de échte smaakliefhebber. Ik vind het schoonmaken meevallen, bij de aankoop stond 'redelijk wat werk' maar dat valt me reuze mee. Apparaat is ook mooi, hoewel dat gaat over een andere smaak. Smaak van koffie is perfect in te stellen, zelfs te bewaren als gebruikersprofiel (6 stuks). Kortom helemaal blij met deze machine. Geen spijt van deze aanschaf!
Pluspunten
  • heerlijke koffie
  • makkelijk schoon te houden
  • mooi
  • Melk makkelijk los te koppelen voor in de koelkast
Minpunten
  • prijs (wacht evt. op aanbieding)
Raimond05-01-2021

Fantastisch apparaat

Fantastisch apparaat die heerlijke koffie maakt van espresso tot aan latte macchiato. Een echte aanrader.
Jannie liefers05-01-2021

Siemens eq.9s300 zwart

Heb nu de tweede volautomatisch koffiemachine van Siemens . Het product is super,daarom nu de tweede gekocht voor een paar dagen geleden
Martijn05-01-2021

Zeer stil en veel mogelijkheden

Zeer goed product met genoeg mogelijkheden. Is echt stil en zelfreinigend. Koffie mag persoonlijk iets warmer, voornamelijk met melkproducten.
  • Eigen profielen
  • 2 kopjes melkproducten tegenlijk
  • Veel opties
  • Zelfreinigend
Minpunten
  • Lekbak redelijk snel vol
  • Koffie zou iets warmer mogen
Britt02-01-2021

Mooi vol automatisch espresso machine

Laatst de Siemens EQ9 s300 cadeau gekregen van de vriend. Wat een geweldige machine. Je kan hier echt alles mee. Als een echte koffiedrinker kan ik echt genieten van dit apparaat. Met m’n eigen profiel is het zo gemakkelijk duw op mijn naam en koffie en hij word gemaakt. Ook is het ideaal dat er een stand-by modus op zit die je zelf kunt instellen naar wens. En als deze dan uit gaat spoelt hij eerst nog. Alleen het lekbakje is redelijk snel vol, maar dat ligt natuurlijk ook aan het vele gebruik. Top apparaat! En heerlijke koffie!
Pluspunten
  • Veel mogelijkheid
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi formaat
Minpunten
  • Lekbakje snel vol
marcel01-01-2021

Super fijne koffiemachine,koffie smaakt heerlijk

topmachine,deze doet wat hij moet doen,super makkelijk in gebruik en super van smaak,ook het schoonmaken gaat super makkelijk,ben je naar een koffieapperaat op zoek dan is dit een aanrader
Carly31-12-2020

Prachtige koffiemachine

Na een lange zoektocht bij familie deze mooie machine uit geprobeerd en op slag verliefd. Zowel het uiterlijk, als de opties als de geweldige smaak. Als cadeau dit apparaat besteld voor eigen gebruik en na een aantal gemakkelijke stappen het apparaat in gebruik genomen. Je eigen voorkeuren instellen is echt een pluspunt. Heerlijke smaak, lekker warm en fijn met de melkopschuimer. We kunnen bezoek lekkere koffie geven en kunnen er zelf hopelijk de nodige jaren plezier van hebben.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Bedieningsgemak
  • Eigen profiel aanmaken
  • Vele koffie opties
  • Latte en cappuccino heerlijk!
Minpunten
  • Geen enkele
Tjeerd31-12-2020

Prachtige espressomachine

Super apparaat. Mooi design en heerlijke koffie. Apparaat nu enkele dagen in gebruik. Koffie smaakt uitstekend, makkelijk in gebruik en ook in te stellen. Tevens eye-catcher in de keuken. Keuze op dit type is vanwege dat dit volgens de reviews één van de stillere machines is en dat blijkt ook zo te zijn. Dat was voor mij een belangrijke eis.
Pluspunten
  • Design
  • Stille maling
  • Gemak in gebruik
  • Snelheid
Dorien31-12-2020

Wat een gemak!

Na jaren klooien met een losse melkopschuimer nu deze volautomaat gekocht. Even een cappuccino is geen gedoe. Je schuift de melkcontainer op zijn plek( wel de uitloop helemaal naar beneden schuiven als je dat doet voor een lekvrije verbinding) drukt op de knop en zet de container terug in de koelkast. Apparaat maakt alles schoon. Heerlijk. Nb in de gebruiksaanwijzing kan je niet goed zien hoe het slangetje in de melkcontainer moet, maar de ‘zijvleugels’ moeten rechtop. Daar ben ik wel even zoet mee geweest. Veel keuzes qua sterkte dus voor ieder wat wils. Heet water functie niet geprobeerd want niet nodig. Mooi crema laagje op de koffie.
Pluspunten
  • Gemak
  • Watercontainer is groot
Minpunten
  • Lekbak is klein, maar wel handig in 2 delen
Verhoeven31-12-2020

Mooie espresso machine, makkelijk in gebruik

Mooie espresso machine. Gemakkelijk in gebruik en goed te onderhouden. Heerlijke koffie, goede cappucino en vele keuze in producten
Wendy30-12-2020

Super goed apparaat lekkere koffie

Wij hebben dit apparaat gekocht en zijn zeer tevreden lekkere koffie Maar ook lekker cappuccino en latte machiatto
C. Bala29-12-2020

Heerlijke verse koffie

Het is wel even een aantal koffiebonen uitproberen en verschillende instellingen aanpassen naar wens maar daarna heb je wel lekkere koffie
Pluspunten
  • Goedkoper dan nespresso koffie
  • heel erg stil
  • handig sein de melk in de koelkast zetten bij off
Minpunten
  • de prijs
x28-12-2020

lekkere koffie!

Zet hele lekkere koffiespecialiteiten zoals cappuchino, latte machiato! enige minpunt is dat de lekschalen snel vol zijn
Pluspunten
  • snel
  • 2 koffies te gelijk zetten
Minpunten
  • lekschaal snel vol
  • water reservoir vaak bijvullen
BV28-12-2020

Gebruiksvriendelijk, stil apparaat en de koffie is heerlijk!

Wij zijn groot verbruikers in ons gezin van 5, zeker nu met thuiswerken en onderwijs thuis. We drinken allemaal iets anders en we zijn een beetje lui. Dus het moet makkelijk en snel werken. En niet teveel herrie maken, want er is dus altijd wel iemand aan het bellen/werken of leren. Al snel kwamen we uit op dit apparaat. Hij is stil, super gebruiksvriendelijk met ieder zijn eigen koffie profiel en de koffie smaakt heerlijk. Als kers op de taart ziet hij er ook nog eens mooi uit, een eye-cather in de keuken ;-)
  • Gebruiksvriendelijk
  • Heerlijke koffie
  • Mogelijkheid om eigen profiel in te stellen
Minpunten
  • Lekbak zit vrij snel vol
Michael24-12-2020

Uitgebreid keuze menu en solide aparaat

Na een uitgebreide online studie :) kwam ik bij de Siemens volautomatische espresso machines. Hier voor hadden wij een Nespresso aparat van Krups die ongeveer 11 jaar is mee gegaan. Lekkere koffie maar per kopje best prijzig. Mijn keuze ging tussen de EQ6 S800 of de EQ9 S300. Het druk verschil, automatische schoonmaak melksysteem, de aanbieding en nog wat andere zaken (o.a. geld terug actie van Siemens) vond ik de EQ9 toch de beste keuze. Ik heb de smaak op 'goed' gezet want wij zitten nog midden in het proces van welke stand/ keuze nu de lekkerste bak koffie voor ons is. Heel subjectief uiteraard waarbij uiteraard de variëteit van bonen het ook niet makkelijker maakt. En duurzaamheid kan ik nog niet echt beoordelen na 1 week....
Pluspunten
  • Uitgebreide keuze
  • Makkelijk te bedienen
  • Zeer makkelijk schoon te (laten) maken
Minpunten
  • Wellicht teveel keuze om in te stellen :)
  • Kort net snoer (1 mtr)
  • Vrij prijzig
Stegeman24-12-2020

Erg mooie koffiemachine!

Erg mooie koffiemachine! Met een ruime keuze aan koffiefuncties. De display is mooi in kleur. Handige functie om 6 gebruikersprofielen in te stellen.
Pluspunten
  • Mooi om te zien
  • Kleurendisplay
  • 6 profielen in te stellen
  • Handige melkcontainer
Minpunten
  • Bij het kiezen profiel is de naam niet zichtbaar
  • Het mooie licht gaat pas aan na de druk op start
  • Geen Homeconnect
Wil23-12-2020

Mooi en overzichtelijk display.

Wij hebben reeds diverse huishoudelijke apparaten van Siemens (o.a. inductiekookplaat, wasmachine en droogautomaat). Zijn zeer tevreden over de werking en eenvoudige bediening van deze apparaten en hebben daarom ook voor deze Siemens automatische koffiezetmachine gekozen. Ook op testresultaten van de consumentenbond gekeken. Alwaar de Siemens apparatuur steeds hoge ogen gooit. Ook over het gebruiksgemak van dit apparaat en de koffiekwaliteit ervan zijn wij zéér tevreden.
Pluspunten
  • gebruiksgemak
  • kwaliteit van de gezette koffie
  • prijs kwaliteit verhouding zéér goed
  • gebruiksvriendelijke handleiding