De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV343ZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Zochten koel-vries combinatie in bijzondere afmetingen; niet te klein maat ook niet 2 meter+
Bij dit apparaat zijn zowel koel als vries tuimte precies wat we willen. Gebruik is vooral als tweede kast bij verl bezoek, feestelijkheden en als andere vriezer wordt ontdooid. Kleur zwart bevalt ook prima. Aanrader!
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding met dit energie label!
Stijlvolle koel/vries combinatie met een bescheiden omvang. Groot genoeg voor een een-persoons huishouding. Ook twee mensen zou nog kunnen. Makkelijk in te delen. Goed licht in het koelgedeelte. Niet geheel geruisloos dus ik zou hem niet in de woonkamer plaatsen.
Op aanraden van familie deze koelkast aangeschaft. Hij is energiezuinig, vrij stil en koelt goed. Weinig ijsvorming t.o.v. mijn vorige koelkast. Ik ben helemaal tevreden.
Moeilijk in te schatten of een koelkast bij je past.
Gekocht omdat de koelkast smal en energiezuinig is en in de aanbieding. Prijs-kwaliteitverhouding is prima met de verlaagde prijs.
Pluspunten sinds gebruik op 9 juli 2025.
1.Smalle koelkast neemt qua breedte weinig plaats in, maar ik moet ruimte vrijhouden voor het helemaal kunnen openen van de deuren. Formaat oogt kleiner dan de afbeelding op de website. Ruim koelgedeelte is prettig.
2.Praktisch dat de plateaus verplaatst kunnen worden, waardoor er bijvoorbeeld ruimte is voor een pan met soep.
3.Stil.
4.Energiezuinig door de C-klasse.
Minpunten:
1.Even wennen, de deuren hebben geen hendels, maar uitsparingen om te openen.
2.Deur van het vriesgedeelte gaat snel dicht om de inhoud koud te houden, maar onhandig als je voedsel eruit moet halen.
3.Ruim vriesgedeelte, maar je moet alle inhoud tijdelijk verplaatsen als je om de twee maanden moet ontdooien.
4.Moeilijk om de achterkant schoon te houden, want daarvoor moet de koelkast verplaatst worden of op grotere afstand dan 5 cm van de muur blijven staan.
5.Bij nader inzien te groot vriesgedeelte voor mij als alleenstaande.
6.Op stand 4 geeft de thermometer meer dan 4 ⁰C aan in het koelgedeelte en -15⁰C in de onderste vrieslade.
GebruiksgemakVoldoende
VormgevingVoldoende
DuurzaamheidVoldoende
GeluidsniveauGoed
Pluspunten
Ruim koelgedeelte
Plateaus verplaatsbaar
Stil
Energiezuinig
Minpunten
Deuren hebben geen hendels
Deur van vriesgedeelte zelf openhouden
want gaat snel dicht om koud te houden
Te ruim vriesgedeelte
want je moet alle inhoud tijdelijk verplaatsen bij het ontdooien
Achterkant moeilijk schoonmaken
dus ruimte ervoor vrij houden
Mooie koelkast, prachtige kleur (zwart) voor ons 2 personen een heel mooi formaat. Ruime koelkast, en genoeg vriezer ruimte. Mooie led verlichting in het koelgedeelte. Wanneer je hem goed waterpas neerzet heb je amper geluid. In stellen van de temperatuur met het wieltje heeft even tijd nodig om tot de goede temperatuur te komen. Ik heb er een digitale thermometer bij besteld en werkt nu perfect. Ook wel fijn is de gratis extra garantie wanneer je de koelkast registreert. Kortom, mooie en fijne koelkast voor wie weinig ruimte heeft.