De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV343RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Zocht naar een niet te hoge koelkast, deze ETNA heeft mooie hoogte en kleur, indeling koel-vrieskast top. Ook energielevel C een + punt. qua geluid ietsje meer hoorbaar maar niet storend.
Onze oude koelkast had het begeven. Dus op zoek naar nieuwe. Na lang zoeken kwamen we uit bij dit product. Maten etc klopte precies ( we hadden maar bepaalde ruimte ) mooie smalle koelkast met onderin nog lades ( vriesgedeelte )
Ook zijn we blij met het No frost , dat scheelt enorm veel tijd.
En wat nog een fijne bijkomstigheid was is dat we deze Etna kochten via Bol.com en zelf onze lever dag konden aangeven
Mijn oude keuken gesloopt en oude koelkast vervangen door de ETNA koelkast/vriescombinatie. Tot nu toe erg tevreden, precies genoeg ruimte voor een een persoonshuishouden om al het eten goed kijkt te kunnen. Wel jammer dat de deur niet uit zich zelf open blijft staan. Dit was makkelijk geweest als je meerder producten nodig hebt om te gaan koken.
Top koelkast!
Praktische indeling en fijne wat grotere, geïntegreerde, vriezer.
Leuke bijkomstigheid mooi ledlampje voor de verlichting.
Heel blij met onze aankoop.