De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVV956WIT op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het product voldoet aan ons eisen die wij hadden opgegeven wij zochten een koelkast ( koeler ) met veel ruimte en goede indeling van binnen en daar deed dit product aan en de prijs sprak ons ook aan en dus gingen we voor deze
Topproduct met een zee van ruimte en een fijne ecostand
Het apparaat heeft goede revieus, ziet er degelijk uit en is gebruikvriendelijk. Een groot voordeel is dat dit apparaat een ecostand heeft waardoor je een optimaal energieverbruik hebt. Het is makkelijk schoon te houden en heeft een zee van ruimte. Bovendien ziet het er elegant uit en is een lust voor het oog. Al met al een topproduct van het reeds generatielange topmerk!
Een mooi koelkastje met overzichtelijk interieur. Helaas is-ie wel een wat luidruchtig, dat valt me een beetje tegen. De handgreep was niet meegeleverd maar dat gaat opgelost worden.
Gekocht bij Expert Dirksland.
Snelle levering.
De Koelkast ziet er prachtig uit.
Hebben er altijd een gehad met vriesvak.
Is niet meer nodig dus meer ruimte in de kast.
Het geluid is heerlijk rustig. En de extra garantie is mooi mee genomen. Werkt goed via internet. Een top Koelkast. De prijs is prima.
Wegens ruimte gebrek voor erbij gekocht.
Weinig licht in de koelruimte.
Greep van de groentela zit onder aan de la i.p.v. aan de bovenkant.
Koelt prima en als voorraad kast (tafelmodel) voldoet hij.
Prachtige koelkast zonder vriesvak. Indeling is praktisch en de binnenverlichting helder. Opvallend stil en compact. Omhangen van de deur was eenvoudig klusje. Aanrader!
De energiekosten zijn best hoog. Een koelkast van 25 jaar doet daar geen goed aan. Daarom maar besloten een nieuwe koelkast te kopen. Waarom een Etna? De kwaliteit en prijs verhouding is de rede dat we deze hebben gekocht. Hopen op weer 25 jaar.
Een goede en stille koeler voor een mooie prijs gekocht bij Expert online.
Ik gebruik deze koeler als tweede koelkast en zonder een vriesvak waar ik de magnetron op heb geplaatst.
Deze Etna koelt goed al vind ik de ECO-stand niet koel genoeg en daarom staat de thermosstaat iets hoger ingesteld.
Nu ben ik zeer tevreden en ik overweeg om vaker voor het merk Etna te kiezen vanwege de goede prestaties en redelijke prijzen! Niet alles hoeft heel veel geld te kosten!
Daarnaast had ik de mogelijkheid om na de wettelijke 2 jaar garantie de Plus garantie gedurende 3 jaar te activeren online zonder extra kosten. Ik ben zeer blij met de gedane aankoop!
Goede aankoop! Energieklasse C, dus energiezuinig. Bovendien is de koelkast stil, dat is ook fijn.
Verder doet de koelkast wat hij moet doen; koelen. Het eten blijft vers en koel.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.