De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKD7102T op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb een inbouwkoelkast gezocht in niet de allergoedkoopste klasse. Zo kwam ik op ETNA uit. Het gezegde 'alle waar is naar zijn geld' gaat volledig op. Een zeer solide deur-op-deur constructie, waar een massief houten paneel probleemloos op gemonteerd is. De deur sluit perfect, en strak. Omzetten van de draairichting was een klusje van enkele minuten.
En dan waar hij eigenlijk voor is: koeling. Een ruime keuze aan instelmogelijkheden, zodat je perfect op de inhoud kunt aanpassen. En hij doet zijn werk onhoorbaar. Kortom: voor zijn prijs is er geen betere.
Etna Koelkast van het inbouw type KKD7102T is vervangen na vele jaren. De ETNA ken ik nog van uit de jaren '60 de mooie witte gasfornuizen, wist niet dat er ook een koelkast van was. De oude inbouw koelkast in den keuken bleek een ETNA te zijn, was me nooit opgevallen, echter de temperatuur van het oude beestje zwabberde nogal, dus toch maar een nieuwe besteld bij de keukenboer, en tot onze verrassing hadden ze dezelfde nog, alleen een update met de zelfde maten behouden en een heldere witte Led verlichting erin, en ook nog eens een digitale goed afleesbaar LCD display. We zijn Super tevreden met de ETNA koelkast, als ik aan het woord ETNA denk, denk ik altijd terug aan me moeder!
Koelkast heeft een fijne ruime indeling. Doordat het vershoudvak minder groot is, zit er in de deur extra nuttige bergruimte, waar je makkelijk wat grotere flessen en/of pakken in kunt zetten.
Waanzinnige koeler, handig in montage en goede verlichting en indeling. Top product!
Enige wat een beetje jammer is en het daarvoor geen 10 maakt is de inhoud, deze had ik groter verwacht.
Onze koelkast ging plotseling kapot, hij was 16 jaar oud en we hadden een nieuwe koelkast nodig. We gingen naar de electro winkel en daar werd ons de koelkast van erna getoond. Etna dat merk kenden we van vroeger de fornuis bij ons thuis en zijn toen meteen tot aankoop overgegaan, want Etna is een vertrouwde keus.