ETNA KKD7102T - Koelkasten

ETNA KKD7102T
ETNA KKD7102T
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 515,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KKD7102T op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

k*************@o**********09-12-2025

Topkwaliteit tegen een goede prijs!

Ik heb een inbouwkoelkast gezocht in niet de allergoedkoopste klasse. Zo kwam ik op ETNA uit. Het gezegde 'alle waar is naar zijn geld' gaat volledig op. Een zeer solide deur-op-deur constructie, waar een massief houten paneel probleemloos op gemonteerd is. De deur sluit perfect, en strak. Omzetten van de draairichting was een klusje van enkele minuten. En dan waar hij eigenlijk voor is: koeling. Een ruime keuze aan instelmogelijkheden, zodat je perfect op de inhoud kunt aanpassen. En hij doet zijn werk onhoorbaar. Kortom: voor zijn prijs is er geen betere.
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • Geruisloos
  • Zeer solide deurconstructie / scharnieren
w***********@l*********03-11-2025
De isolatie is beter dan van d eoude maar daardoor is er minder plaats in de koelkast door de dikkere wanden. Dat is nog even wennen.
h*******@h******05-10-2025

Zeker een aanrader

Gewoon een uitstekende inbouw koelkast voor een mooie prijs met 5 jaar garantie.
Pluspunten
  • 9
Minpunten
  • 0
Beheer 7B09-09-2025

De witte ETNA van mijn moeder

Etna Koelkast van het inbouw type KKD7102T is vervangen na vele jaren. De ETNA ken ik nog van uit de jaren '60 de mooie witte gasfornuizen, wist niet dat er ook een koelkast van was. De oude inbouw koelkast in den keuken bleek een ETNA te zijn, was me nooit opgevallen, echter de temperatuur van het oude beestje zwabberde nogal, dus toch maar een nieuwe besteld bij de keukenboer, en tot onze verrassing hadden ze dezelfde nog, alleen een update met de zelfde maten behouden en een heldere witte Led verlichting erin, en ook nog eens een digitale goed afleesbaar LCD display. We zijn Super tevreden met de ETNA koelkast, als ik aan het woord ETNA denk, denk ik altijd terug aan me moeder!
Pluspunten
  • Mooi strak ontwerp
  • Heldere verlichting voor mensen op leeftijd
Minpunten
  • te korte glas platen
  • deze zouden dieper kunnen
  • Display zou wat uitgebreider mogen zijn
  • met meer mogelijkheden
Gerdien04-09-2025

Goed keus!

Een fijne ruime koelkast. Genoeg verlichting en ruimte. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Pluspunten
  • Ruim
  • Goede prijs
a********@g********07-08-2025

Goede koelkast

Mooi product Handige indeling Mooie Display Werkt naar behoren
Pluspunten
  • Netjes afgewerkt
  • Handige display
Minpunten
  • Tot nu toe geen
GerritsGroot16-07-2025

Ruime koelkast

Koelkast heeft een fijne ruime indeling. Doordat het vershoudvak minder groot is, zit er in de deur extra nuttige bergruimte, waar je makkelijk wat grotere flessen en/of pakken in kunt zetten.
Pluspunten
  • Veel bergruimte in de deur
  • Overzichtelijk
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
Ernst 10-07-2025

ETNA een echte aanrader!!

Wij zijn zeer tevreden met onze ETNA inbouwkoelkast. De kwaliteit maar ook de prijs trok ons over de streep om te kopen. Een echte aanrader!
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Prijs.
  • Service van Etna
J*****@g********01-07-2025
Goeie koelkast welke precies bij onze gezins situatie past.
arjan25-06-2025

goede kwaliteit vs prijs

Waanzinnige koeler, handig in montage en goede verlichting en indeling. Top product! Enige wat een beetje jammer is en het daarvoor geen 10 maakt is de inhoud, deze had ik groter verwacht.
Pluspunten
  • montage gemak
  • verlichting en indeling
Minpunten
  • inhoud
w******@k*********19-06-2025
Onze koelkast ging plotseling kapot, hij was 16 jaar oud en we hadden een nieuwe koelkast nodig. We gingen naar de electro winkel en daar werd ons de koelkast van erna getoond. Etna dat merk kenden we van vroeger de fornuis bij ons thuis en zijn toen meteen tot aankoop overgegaan, want Etna is een vertrouwde keus.
Jurjen14-05-2025

Goeie koelkast

We hebben voor deze koelkast gekozen omdat deze qua prijs, inhoud, inrichting het beste bij ons paste. Het volautomatische koelen en dooien is ideaal!
Pluspunten
  • Vol automatisch
  • mooi verlicht
  • alarm bij lang openstaande deur
Minpunten
  • nog niet ontdekt