Liebherr IRc 4121 Plus - Koelkasten

Liebherr IRc 4121 Plus
Liebherr IRc 4121 Plus
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 1.091,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRc 4121 Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m**************@g********01-10-2025

Kwaliteit en duurzaamheid Liebherr

Liebherr levert de beste kwaliteit voor koelkasten en vriezers. Gekozen voor de duurzaamheid van eerder aangeschafte Liebherr apparaten (vriezer en koelkast). Gekocht als vervanger voor Siemens (> 20 jaar), soortgelijk model (met vriesvak) Het is wel wat duurder dan andere A-merken Gekozen vanwege de soft-close met gasveer
Pluspunten
  • Soft-close
  • Vriesvak
  • Mogelijkheid tot schuine planken voor tubes e.d.
  • Geruisloos
Minpunten
  • Door energiezuinigheid dikke wanden
  • minder inhoud
Uitstekend Marianne21-07-2025

Uitstekend

Werkt geruisloos, zeer praktische indeling en makkelijke instelling. Sluit prima. Makkelijk in te bouwen door leverancier. Grote groentela en kleine brede lade voor oa vleeswaren heel praktisch. Ben heel tevreden over deze aankoop. Firma Hamers heeft mij deze koelkast heel terecht aangeraden.
Pluspunten
  • Overzichtelijke indeling
  • bijna geruisloos
Dagmar09-03-2025

Geweldige ijskast

Wij hebben voor deze koelkast gekozen omdat hij ons qua prijs-kwaliteit aansprak. De inhoud is ook meer dan de duurdere versie plus hij schijnt erg zuinig te zijn. Hij bevalt uitstekend. De oude was oom echt aan vervanging toe. Deze koelkast is mooi ingedeeld en hij sluit perfect wat onze oude niet deed. Wij zijn er erg blij mee.
Pluspunten
  • Ruimte en indeling
  • Sluit perfect door zuigkracht
r*********@h**********14-02-2025
Heel fijn, koelt prima en het laadje voor kleine spullen is SUPER!
d*************@g********12-02-2025

Vol verwachting in gebruik genomen

Ik heb voor Liebherr gekozen voor de bewezen kwaliteit. Hij is gisteren geplaatst dus ik moet nog wennen aan de indeling. Fijn is het iets groter vriesvak, en de robuuste materialen. Jammer is dat er geen ruimte is voor grotere flessen in de deur door de diepe groentelade, dat kost je een hoop ruimte. Maar ja, je moet kiezen he. Ben dus nog aan het spelen met de diverse hulpstukken en indeling. Hij is lekker stil, de deur valt zelf dicht, ook fijn! Nadeel is dat ik 2,5maand heb moeten wachten op levering!
Pluspunten
  • robuuste uitstraling
  • groter vrievak
Minpunten
  • hoge prijs
  • lange besteltijd
j*************@g********26-10-2024
Oude koelkast was aan vervanging toe.
v***********@h******05-08-2024

Koelkast

Weer gekozen voor een Liebherr koelkast, omdat ik daar altijd goede ervaringen mee het. Goede kwaliteit en een lange levensduur. Fijn alarm op de deur als deze te lang open staat.
Pluspunten
  • Soft close
  • Deuralarm
c****@z************19-07-2024
Mooie inbouw koelkast. Ziet er goed uit en keurig geleverd. Fijne indeling.