De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRBci 4150 Prime op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na bijna 20 jaar trouwe dienst begaf mijn koelkast het. Deze Liebherr is een prachtige en zuinige vervanging. Er zit veel ruimte in (dezelfde maat als de vorige en toch kan ik er meer in kwijt). De twee grote bio lades zijn perfect voor het verhouden van groenten. Verder is de koelkast heel stil wat met een open keuken noodzakelijk is.
Wij zijn heel blij met onze nieuwe koelkast! Deze hebben we bewust gekozen vanwege de bio-fresh.
Tot nu toe zijn we zeer tevreden over de kwaliteit en het gebruik ervan. Ook dat de deur automatische sluit!
omdat onze oude koelkast het had begeven zijn we opzoek gegaan naar een andere. In de winkel kwam deze koelkast het beste overeen met onze wensen. Hij is nu net door een vakkundig team geplaatst. Het ziet er allemaal super strak uit. De koelkast heeft ook een makkelijk bedieningsdisplay.