Hisense RB434N4BFD

Hisense RB434N4BFD - Koelkasten

Energieklasse D

Hisense RB434N4BFD - Koelkasten

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 679,00Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense RB434N4BFD op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ron Ludolphy29-05-2024

Hisense koelkast

Super fijne mooie grote energie zuinige koelvries combinatie.zijn er heeeel blij mee
j**********@g********01-12-2023

Goede koelvriescombinatie

Fijne koelvriescombinatie, handig in gebruik en doet zijn werk goed. Buitenkant ziet er ook strak uit. Ben er blij mee. Overzichtelijk en goed belicht. Zelfs een vakantiestand.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit voor weinig geld
GFF28-10-2023
5.0

Mooie koelkast, maar valt toch tegen.

5.0
Koelkast ziet er mooi uit, maar is niet zo praktisch indeelbaar ook als is deze 2m hoog. Flessenhouder kan ik namelijk niet gebruiken. Maakt ook best veel veel geluid (veel meer dan 38dB denk ik) en om de zoveel tijd komt er een hoge piepgeluid die even aanhoudt. De drukknoppen aan de voorzijde ben ik ook niet zo blij mee.
Pluspunten
  • no frost
  • 2 lades in het koelgedeelte
  • mooi design
Minpunten
  • drukknoppen aan de voorzijde
  • niet praktisch indeelbaar
  • niet zo stil
d**h@t**t.be08-10-2023
Mooi design Goede koelkast ,diepvries snel en efficiënt Praktisch geen lawaai Gebruiksvriendelijk
d**h@t**t.be08-10-2023

aanrader

goede koelkast , net wat we nodig hadden diepvries met 3 laden , ideaal voor ons vlees in te vriezen mooi design
Pluspunten
  • goede vriezer
  • genoeg ruimte om alles op te bergen
  • lades voor groent - en fruit
  • extra lade voor fijne vleeswaren
z**t@l**e.nl06-10-2023

Zeker een aanrader

Mooie koel vries combinatie veel ruimte en fijn de 2 bakken en flessen rek in het koel gedeelte
Pluspunten
  • Groot
  • Veel ruimte
  • Mooi slank