Energieklasse A, E
Aangenaam verrast
Tot nu toe meer als tevreden.
Koelkast doet wat hij moet doen koelen en dat werkt uitstekend.
Ben zeer tevreden met deze aankoop.
Pluspunten
- Prijs
Handig en stil…
Door de compacte buiten maten paste het product in een ruimte die voor ons erg handig is,ook valt het op dat het erg ruim is en de koeler is erg stil…
Pluspunten
- Compact
- Stil
Minpunten
- Gekocht op site Expert moest wel in winkel
- Betalen kon kadocheck niet uploaden…
niet twijfelen gewoon doen
Inventum vertrouwd merk al heel lang, goede prijs/kwalie tijd verhouding.
fijne winkel in Nijverdal
Pluspunten
- werkt perfect
- makkelijke indeling
Minpunten
- geen
geen aanrader
In het begin was ik erg blij met deze koelkast. Okay ik vond de groentelade erg klein, maar verder een prima koelkast. Inmiddels heb ik spijt van mijn keuze. Zodra er maar een krop sla o.i.d. tegen de achterkant aankomt, bevriest de hele achterwand en ook de sla. En dit terwijl de thermostaat op 1 staat. Ik heb inmiddels al meerdere malen melk, sla, komkommer, etc weg kunnen gooien omdat het bevroren was. Nee, dit is echt geen aanrader.
Minpunten
- kleine groentenlade
- inhoud bevriest snel
Koelkast tafelmodel
Gekocht als extra koelkast voor in de schuur.
Prima apparaat. Niet groot,maar groot genoeg voor mij.
Pluspunten
- Net apparaat zonder poespas
- Geruisloos
Minpunten
- Niet heel groot
- Bakjes in deur kwetsbaar
Ruime energiezuinige koelkast
Mooie koelkast. Uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Ruim van binnen, klein van buiten. Energiezuinig.
Pluspunten
- ruim
- zuinig
Goede koelkast
Uitstekende koelkast, weinig geluid en zonder vriesvak wat de binnenruimte ten goede komt
Pluspunten
- Weinig geluid
- Geen vriesvak
Bevalt goed, is een aanrader
Mooie vormgeving en maakt bijna geen geluid. Ik hoor hem alleen zachtjes wanneer hij bijkoelt. Voldoende ruimte. Alleen is de groentenlade minder diep dan ik had verwacht.
Pluspunten
- zo goed als geruisloos
Minpunten
- kleine groentenlade
Een echte aanrader
Nette, ruime, geruisloze koelkast. Mooie prijs/Kwaliteit verhouding. Ben zeer tevreden. Een echte aanrader
Pluspunten
- Geruisloos
- Goede prijs/kwaliteit verhouding
- Nette ruime koelkast
zeker een aanrader
mooie stille ruime koelkast
voor een zeer voordelige prijs
ben er erg blij mee
Goede en degelijke koelkast
We hebben deze koelkast gekocht voor mee te nemen op vakantie, hij past door de caravan deur waardoor hij makkelijk mee te nemen is, ideaal voor vakantie en zeker een aanrader.
Pluspunten
- Compact
- Smal, maar veel koelruimte
Koelkast van deze tijd met de kwaliteit als vanouds.
Een koelkast die helemaal van deze tijd is.
Energiezuinig, geluidsarm, prima koelend. met led binnenverlichting. gebruiksvriendelijke indeling.
Kortom helemaal van deze tijd met de kwaliteit als vanouds.
Pluspunten
- Energiezuinig.
- Geluidsarm.
Inventum KK 501 een prima aankoop
Zoals aangegeven een handzaam formaat met een prima indeling. Het is onze "extra" koelkast functioneert prima.
Pluspunten
- handzaam formaat
- prima indeling
- praktisch
Zeker een aanrader
De koelkast is netjes verpakt.
Stil in gebruik
Koelt goed en snel.
'prima kassie'
Pluspunten
- Stil
- Snel
Miskoop
Qua formaat en prijs was dit de koelkast zonder vriesvak die ik zocht. Nu blijkt en al vrijwel in het begin dat de koelkast, op stand 3, bovenin zou koud is dat daar ijsdruppels ontstaan. Deze druppels smelten en daarom is het bovenste schap steeds nat, de producten dus ook. Ik zou hem nu niet meer kopen deze koelkast.
Pluspunten
- Formaat
- Prijs
Minpunten
- Ijsdruppels
Goed product voor een redelijke prijs
Voor mijn vrouw in het verzorgingshuis aangeschaft. Is in mijn optiek de beste keuze in dit marktsegment.
Ook nog eens 5 jaar (verlengde) garantie. Prima product voor deze prijs.
Pluspunten
- 5 jaar garantie
- stil
Minpunten
- geen
méér dan gedacht!
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik niet veel ruimte had en ik had een koelkast nodig om drankjes te koelen. Hij is beter dan ik mij had voorgesteld en ziet er ook nog eens heel netjes uit. De motor is vrij geruisloos!
Pluspunten
- goed design
- geruisloos
- goed te plaatsen omdat hij 50cm breed is.
verleidelijk
Het was een aanlokkelijke advertentie en de koelkast was qua prijs en formaat in orde
Pluspunten
- makkelijk plaatsbaar
Top merk
omdat ik al bekend ben met Inventum en daar al tevreden ben ze maken niet veel geluid en heb zelf al 2 vriezers van Inventum waar ik super te vrede mee ben weinig moeten ontdooien en ik vind toch dat Inventum top kwaliteit maakt producten maken geen herrie en zijn makkelijk in gebruik en schoonmaken is makkelijk en veel ruimte en als 2de koelkast is het tafelmodel ideaal niet zwaar je kan hem alleen op zijn plaats zetten
Pluspunten
- stil
- niet te zwaar
prima koeler
prima compacte koelkast met een zee aan ruimte voor extra erbij in de bijkeuken!
aanrader
niet te duur en voldoende ruimte om levensmiddelen in te bewaren. Makkelijk schoon te maken
Prima
prima product , werkt prima en de prijs is laag ! bezorging was ook prima door de bezorgers
Pluspunten
- 100
- 100
Klein maar fijn
Prima koelkast. De inbouwkoelkast in de keuken is voor ons te klein. Daarom hebben wij deze er bij gekocht en staat in de schuur. Klein maar binnen veel ruimte. Je kunt alle glasplaten verzetten en dat is fijn voor bijvoorbeeld een pan die hoog is of als je een paar bewaardozen op elkaar wilt zetten.
Pluspunten
- Veel ruimte binnenin
- Neem niet te veel ruimte in
- Stil
- Prijs
Minpunten
- Nog niet gevonden
compacte koelkast
mooi klein koelkastje, goede prijs kwaliteit verhouding, zuinig in verbruik stroom en slechts 39 dcb lawaai, goed te doen voor een open keuken.
Pluspunten
- afmeting
- geluid
Compacte koelkast
Moderne product, groot van binnen, klein van buiten, weinig lawaai voor een voordelige prijs !
Pluspunten
- compact
- licht in gewicht
- stille motor
- ruim binnenin