Inventum KK501 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 53 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KK501 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

croezen 08-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,0
Ik heb nog nooit een (moderne) koelkast meegemaakt die zoveel herrie maakt. Leverancier en kennissen vonden dit ook. Ik begrijp de waardering van de consumentenbond dan ook niet. Dus kwam er (vlot: netjes) een monteur van Inventum om het probleem op te lossen. Dit verliep verre van oplossingsgericht en op een kleinerende toon werd ik afgepoeierd. Afgezien van het jaren 50 geluid ziet de koelkast er netjes uit, ook wel enigszins degelijk. Dus als je hem in een kelder ofzo neerzet, prima ding lijkt me. Maar niet in de keuken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Rene3750 05-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
We gebruiken de koelkast in de berging voor frisdrank etc. De onderste glasplaat en groentelade hebben we eruit gehaald zodat er flessen rechtop kunnen staan.
Koelkast maakt iets meer geluid dan onze oude Siemens, maar dat is voor de berging zeker geen probleem.
Prima koelkast, zeker voor de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferdinandus 25-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De koelkast is niet extreem zuinig en maakt relatief veel geluid. Maar verder is hij compact en heeft alles wat een kleine koelkast moet hebben. Hij is goedkoop en verrassend licht van gewicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Lianne 18-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideale maat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

10,0
Fijne koelkast voor erbij! Past nog een hoop in! Mooi maatje niet te groot maar zeker niet te klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haremaje 14-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
Een goed product, koelt snel en maakt bijna geen geluid. Daarnaast is het ook geen duur product, dus een goede prijs kwaliteit/verhouding.

Pluspunten

  • Koelt snel
  • Weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hilde 28-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelkast inventum KK501

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

8,0
Heel stil, dit was een voorwaarde en voldoet uitstekend hieraan ! Prijs kwaliteit is zeker in orde!
Hilde

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • heel stil
  • veel ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

EK 07-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak, simpel & schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

10,0
Deze vandaag ontvangen en helemaal blij. Het heeft veel meer ruimte dan je denkt, ziet er mooi uit: simpel, strak, wit & schoon. Onze oude ijskast was nog van de vorige bewoners uit 1991. Het wit werd geel en het werd schmerig. Mijn zoon van 10 vroeg mij zelfs: "Mama, kan jij een keer de ijskast schoon maken?" Ik schaamde me echt. Nu dat hij bij zijn grootouders is voor de meivakantie ga ik hem verrassen als hij thuis komt - niet met een schone, maar een nieuwe!

Pluspunten

  • ruim
  • simpel
  • mooi ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dapperen 06-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Inventum tafelmodel koelkast Kk510

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

10,0
Ik heb de product gekregen van mijn 2 kinderen als moederdag kado. Ik vind een super product, stil, energie zuinig en hele goede prijskwalitet. Mooie uitstraling en ruim van binnen, zeer zeker aangeraden om te kopen, zul je geen spijt van hebben.

Pluspunten

  • Ruim van binnen
  • Stil
  • Energie zuinig
  • Goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niekv3l 24-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energie zuinige koelkast

Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

10,0
Mooi koelkastje met ruim voldoende binnen ruimte en zeer energie zuinig en stil.
Ben zeer tevreden met deze koelkast.

Pluspunten

  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inventum KK501 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoende ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
Deze koelkast voldoet helemaal aan mijn verwachting en behoeften. Heeft meer dan genoeg ruimte en maakt een degelijke indruk.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Nagenoeg geluidsloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 14-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafel koelkast Inventum KK501

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
Prima koelkast voor een mooie prijs. Erg compact maar toch ruim van binnen. Gemakkelijk naar eigen keuze in te delen. Met een draaiknop in te stellen. Ook niet zwaar, dus gemakkelijk te verschuiven of te verplaatsen.

Pluspunten

  • Compact
  • 5 jaar garantie

Minpunten

  • Voor mij geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

commam58 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel ijskast Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
Degelijke ijskast, als aanvulling op onze ijskast in de keuken. Veel ruimte binnenin en extra vakjes in de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 13-08-2020
  • Product gekocht

De perfecte hulp bij warme dagen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

8,0
In deze hittegolf een prima aanvulling op onze normale koelcapaciteit. Een strak, eenvoudig, en handzaam koelkastje. een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding en ook nog A++!!

Pluspunten

  • A++
  • Prijs
  • Uiterlijk
  • Indeling

Minpunten

  • maten voor 2 ltr. flessen in de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

KOELewijn 30-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superfijn koelkastje!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

10,0
We hebben dit koelkastje aangeschaft om in de Blokhut te zetten om 's zomers alle drankjes te kunnen koelen. Superhandig!! 't Is een fijn formaat daarvoor, staat niet in de weg, maar zorgt wel voor veel gemak, als het erg warm is!

Pluspunten

  • compact
  • deur, die naar 2 kanten open kan draaien

Minpunten

  • ???

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 15-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact, mooie vorm, grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

10,0
Mijn oude koelkast van 20 jaar oud begaf het en deze koelkast trok meteen mijn aandacht online. Hij is mooi, compact, betaalbaar en koelt stil en geluidloos. Een aanwinst in mijn witgoed verzameling. daarnaast bespaar ik veel energie.

Pluspunten

  • mooi
  • compact
  • energiezuinig
  • betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.B. 09-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
Prima koeler, koelt bijna geluidloos en is energie zuinig. strakke witte uitvoering met handgreep vlak met de deur, dus geen uitstekende delen.

Pluspunten

  • energie zuinig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alain 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast tafelmodel KK501

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

10,0
Product is een aanrader voor iedereen die een stille zuinige extra koelkast zoekt. Bij ons staat deze in de schuur. Door het compacte formaat staat deze zeker niet in de weg.

Pluspunten

  • Formaat
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nroest 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
Prima product voor de prijs! Apparaat doet precies wat het moet doen en is dan ook zeker een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Willekes 02-05-2020
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

9,0
voldoet prima aan de verwachtingen, veel ruimte in de koelkast en veel verstelmogelijkheden van de schapjes, fijne ledverlichting in de koelkast

Pluspunten

  • ledverlichting
  • veel verstelmogelijkheden van de schapjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 20-02-2020
  • Product gekocht

Wat een herrie!

Geschreven voor: Inventum KK501 wit

Algemene score

1,0
Ik heb deze koelkast gisteren geïnstalleerd en maakt echt veel herrie! Het geluid is een pulserende brom die je zelf hoort terwijl de televisie aanstaat. Echt een afrader!

Minpunten

  • Herrie!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Toon meer reviews