Inventum KK501 - Reviews

8,6 Lees 15 reviews
Best Reviewed jun 2015 Inventum KK501
Best Reviewed juni 2015
Specificaties
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
112 liter
Uitvoering
tafelmodel koelkast
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

croezen 08-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,0
Ik heb nog nooit een (moderne) koelkast meegemaakt die zoveel herrie maakt. Leverancier en kennissen vonden dit ook. Ik begrijp de waardering van de consumentenbond dan ook niet. Dus kwam er (vlot: netjes) een monteur van Inventum om het probleem op te lossen. Dit verliep verre van oplossingsgericht en op een kleinerende toon werd ik afgepoeierd. Afgezien van het jaren 50 geluid ziet de koelkast er netjes uit, ook wel enigszins degelijk. Dus als je hem in een kelder ofzo neerzet, prima ding lijkt me. Maar niet in de keuken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Rene3750 05-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
We gebruiken de koelkast in de berging voor frisdrank etc. De onderste glasplaat en groentelade hebben we eruit gehaald zodat er flessen rechtop kunnen staan.
Koelkast maakt iets meer geluid dan onze oude Siemens, maar dat is voor de berging zeker geen probleem.
Prima koelkast, zeker voor de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Sousaphone 04-07-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

4,8
Werd door Expert verkocht als een kwaliatatief degelijk apparaat. De deur zuigt zichzelf blijkbaar zo hard vast dat de handgreep helemaal verbogen is. Ook slaat hij elke keer aan, met tussenpozen van
10 minuten. Dit terwijl dit model als energiezuinig werd aangeraden.
Al met al volgens mij beslist geen aanrader. De revieuws klopppen volgens mij niet echt Kieskeurig!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Ferdinandus 25-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De koelkast is niet extreem zuinig en maakt relatief veel geluid. Maar verder is hij compact en heeft alles wat een kleine koelkast moet hebben. Hij is goedkoop en verrassend licht van gewicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Yvonne J. 19-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Overzichtelijke koelkast, zeer weinig geluid. Goed schoon te houden>
Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
G.L.de Bruin 07-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
compact, stil, energiezuinig wat wil je nog meer en voor een prima prijs....
Een aanrader voor een ieder die hiernaar op zoek is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
2015marian 05-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
eenvoudige vormgeving, licht in gewicht, ruime indeling, en echt koel. Makkelijk schoon te houden. Duidelijke gebruiksaanwijzing,erg tevreden.Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan R. Blijleven 03-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Goede koelkast met veel ruimte om te koelen - redelijke prijs - fijn dat de deur links draaiend gemaakt kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
naam brown 12-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
ziet er goed uit geluidloos,makkelijk schoon te maken.Handig te plaatsen goeie garantie.Nu lekker inladen en er jaren van genieten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Corine van der Knaap 07-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Een hele mooie, compacte koelkast voor een zeer scherpe prijs. Doorslaggevend was het a++ energielabel. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
N.Bruekers-Reemers 05-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
hadden een oude koelkast dus dit was een verademing wat betreft het geluid en de plaats wat in deze mooi vormgegeven koelkast is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
JanssenvanEijk 05-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Stekker in stopcontact en klaar voor gebruik.
Straks vormgegeven model.
A++; maakt wel beetje geluid nu die aan staat, maar omdat de koelkast in de berging staat heb ik daar geen last van.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Ruud Schut 26-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
zeer makkelijk in gebruik.
simpele,degelijk vormgeving zonder uitstekende delen zoals vaak het handvat.
hij oogt zeer duurzaam en het geluidsniveau is nihil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rinus Brok 21-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Voor een 2 persoons gezin precies de goede maat Makkelijk in gebruik, zoals het plaatsen van flessen en etenswaren.Bijna geluidloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M.Saes 19-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na meer dan 30 jaar heb ik afscheid genomen van mijn oude koeler, deze had ik eerder moeten aanschaffen, compact, geluidsarm en ziet er keurig uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend