Inventum KK501 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
tafelmodel koelkast
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
112 liter inhoud
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 24 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

croezen 08-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,0
Ik heb nog nooit een (moderne) koelkast meegemaakt die zoveel herrie maakt. Leverancier en kennissen vonden dit ook. Ik begrijp de waardering van de consumentenbond dan ook niet. Dus kwam er (vlot: netjes) een monteur van Inventum om het probleem op te lossen. Dit verliep verre van oplossingsgericht en op een kleinerende toon werd ik afgepoeierd. Afgezien van het jaren 50 geluid ziet de koelkast er netjes uit, ook wel enigszins degelijk. Dus als je hem in een kelder ofzo neerzet, prima ding lijkt me. Maar niet in de keuken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Rene3750 05-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
We gebruiken de koelkast in de berging voor frisdrank etc. De onderste glasplaat en groentelade hebben we eruit gehaald zodat er flessen rechtop kunnen staan.
Koelkast maakt iets meer geluid dan onze oude Siemens, maar dat is voor de berging zeker geen probleem.
Prima koelkast, zeker voor de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferdinandus 25-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
De koelkast is niet extreem zuinig en maakt relatief veel geluid. Maar verder is hij compact en heeft alles wat een kleine koelkast moet hebben. Hij is goedkoop en verrassend licht van gewicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Embert 17-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima koelkast voor dat geld koelt goed enigste nadeel dat je even moet wennen aan het geluidje en in de fabriek moeten ze iets voorzichtiger er mee omgaan vanwege deukje maar dat heeft bol prima voor mij opgelost.

Pluspunten

  • formaat
  • goede koeling
  • ziet er goed uit

Minpunten

  • geluidje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

van Hattum 06-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende koelkast voor goede prijs. Veel ruimte.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Uitstekende koelkast. Ik was echt aan een nieuwe toe en omdat ik al een aparte vriezer heb, heb ik deze gekozen zonder vriesvak en dus meer ruimte voor mijn andere boodschappen. Goede prijs en geode service van de winkel die hem na 2 dagen al kwam plaatsen en de oude meenam. Uitstekende service. Aanrader !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 11-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Ruime koelkast voor kleine ruimtes.

Algemene score

9,0
Koelkast voldoet geheel aan verwachtingen. Geruisloos, koelt goed en een zee aan ruimte. Alleen niet geschikt om er een gaskookplaat op te zetten.

Pluspunten

  • Stil
  • verbruik

Minpunten

  • kan geen kookplaat op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henri 02-07-2017
  • Product paar weken in bezit

compacte zuinige koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nette koelkast die doet wat het moet doen en zuinig is in gebruik daardoor zeer geschikt als 2e koelkast, goede prijskwaliteitverhouding, makkelijk ergens naast of tussen te plaatsen vanwege de smalle afmeting

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Inventum mooi ideaal koelkastje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Compacte koelkast, fijn dat hij ook zonder vriesvak verkrijgbaar is, geruisloos, mooie uitstraling, laag energieverbruik, makkelijke indeling, prijs-kwaliteitsverhouding prima en ook nog eens 5 jaar garantie, ook ideaal als 2e koelkastje. Een echte winnaar!!!

Pluspunten

  • laag energieverbruik
  • 5 jaar garantie
  • compact
  • geruisloos
  • goede prijs-kwaliteitsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

William Jansen 31-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compacte koelkast, energiezuinig en fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitstekende prijs/kwaliteit. Mooie compacte koelkast zonder vriesvak. Fluisterstil. Goede aanvulling als 2e koelkast of primaire voor klein gezin. Energieverbruik A++ / 88kWh zeer acceptabel.

Pluspunten

  • fluisterstil
  • energieverbruik
  • geen vriesvak

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 30-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Ijskast Inventum KK501

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Er werd 30°C voorspeld in het weekend. We hebben snel een twintigtal vrienden opgebeld die een poolparty met drank en BBQ wel zagen zitten. Het initiele enthoesiasme werd snel vervangen door lichte paniek. “Hoe gaan we alle drank kunnen koelhouden?”. Onze dagelijkse ijskast zat al propvol met vlees, slaatjes en ons eten voor de week... We hebben een beperkte ruimte, en wilden iets energie- en budget vriendelijk. Al surfend hebben we snel alle mogelijkheden naast elkaar gezet, rekening houdend met:

- inhoud (112l)
- energieverbruik (ongeveer 20€/jaar)
- gewicht (25kg)
- prijs (175€ bij Coolblue)

en daar kwam Inventum als “winnaar” uit. En daarbovenop kregen we nog 5 jaar garantie.

Zaterdagmiddag werd het ijskastje geleverd. De installatie en opstart verliep vlot en zondag ochtend was al mijn drank heerlijk gekoeld. We hebben zelfs tijdens de dag bijgevuld en ook hier was de drank snel fris. Het feestje was top, de gasten tevreden ... en wij zullen voortaan minder ijskaststress hebben wanneer er volk over de vloer komt 

Pluspunten

  • 5 jaar garantie
  • prijs (175€ bij Coolblue)
  • energieverbruik (20€/jaar)
  • inhoud (112l)
  • gewicht & afmetingen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte Bosman-Bunte 04-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

koelkast

Algemene score

10,0
wij hebben een kleine open keuken dus niet al te veel ruimte en deze kleine koelkast past perfect.. je hoort m bijna niet heeft genoeg ruimte om alle dagelijkse boodschappen in kwijt te kunnen en is niet duur

Pluspunten

  • kompakt
  • energie zuinig
  • niet duur

Minpunten

  • geen minpunt te bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 03-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Energie zuinig, degelijk en Nederlands product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor dit product gezien wij erg milieu bewust zijn en deze koelkast een zeer laag verbruik heeft. Tevens sluit het design en de inhoud precies aan bij wat wij zochten en het is een Nederlands product. Ook belangrijk voor ons.

Pluspunten

  • zeer energiezuinig
  • verhouding inhoud uitstekend
  • fraai design zowel binnen als buiten
  • zeer makkelijk te bedienen
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sousaphone 04-07-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

4,8
Werd door Expert verkocht als een kwaliatatief degelijk apparaat. De deur zuigt zichzelf blijkbaar zo hard vast dat de handgreep helemaal verbogen is. Ook slaat hij elke keer aan, met tussenpozen van
10 minuten. Dit terwijl dit model als energiezuinig werd aangeraden.
Al met al volgens mij beslist geen aanrader. De revieuws klopppen volgens mij niet echt Kieskeurig!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Yvonne J. 19-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Overzichtelijke koelkast, zeer weinig geluid. Goed schoon te houden>
Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.L.de Bruin 07-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
compact, stil, energiezuinig wat wil je nog meer en voor een prima prijs....
Een aanrader voor een ieder die hiernaar op zoek is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

2015marian 05-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
eenvoudige vormgeving, licht in gewicht, ruime indeling, en echt koel. Makkelijk schoon te houden. Duidelijke gebruiksaanwijzing,erg tevreden.Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan R. Blijleven 03-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Goede koelkast met veel ruimte om te koelen - redelijke prijs - fijn dat de deur links draaiend gemaakt kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

naam brown 12-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
ziet er goed uit geluidloos,makkelijk schoon te maken.Handig te plaatsen goeie garantie.Nu lekker inladen en er jaren van genieten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine van der Knaap 07-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Een hele mooie, compacte koelkast voor een zeer scherpe prijs. Doorslaggevend was het a++ energielabel. Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Bruekers-Reemers 05-05-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
hadden een oude koelkast dus dit was een verademing wat betreft het geluid en de plaats wat in deze mooi vormgegeven koelkast is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews