Samsung RB38A7B6AS9

Samsung RB38A7B6AS9 - Koelkasten

Energieklasse A

Samsung RB38A7B6AS9 - Koelkasten

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung RB38A7B6AS9 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

lux30-05-2022

lux

Heel nette apparat. ik ben heel bliss mee. i recommend anyone to buy this product.
a****@o**********29-05-2022

Prima koel-vriescombinatie.

De combinatie van deze ruime koel- en vrieskast voldoet aan al onze verwachtingen. We hebben bewust voor het energielabel A gekozen omdat we streven naar een nul op de meter situatie. De zilverkleurige uitvoering vinden we heel mooi passen in onze bijkeuken.
Pluspunten
  • grote inhoud koelgedeelte
Minpunten
  • hoogte
f************@h******27-05-2022

Beste koop

Mede door de test van de consumentenbond heeft dit mij doen besluiten om voor deze koelkast te gaan. Mooi uiterlijk, ruim voldoende inhoud (387 liter) en energie zuinig. Beste koop en een best gevoel.
Jann27-05-2022

Zuinige koelvriescombinatie met veel ruimte

Ik heb voor dit model gekozen omdat hij zeer zuinig is en er veel ruimte in zit. Hij heeft ook een mooie uitstraling. Degelijke kwaliteit.
Pluspunten
  • veel ruimte
  • zuinig
  • de onderste plank kan inklappen voor meer ruimte
  • goed flessenrek, neemt weinig ruimte in
Minpunten
  • deur helemaal open om groenten lade te openen
c****@a*********************16-05-2022

Topper

Zeer energiezuinig en prachtige vormgeving. De vakverdeling zowel in koel als in vriesgedeelte sluiten precies aan bij onze wensen. Daarnaast is deze koelkast ook nog eens fluisterstil.
Pluspunten
  • mooi design
  • energiezuinig
j********@g********15-05-2022

Prima aankoop

Design: top, specificaties: State of the art en zinvol, ruimte: goed ingedeeld/ handig
MdG07-05-2022

Uitstekende Koel-vriescombinatie

Deze koelkast uitgekozen omdat deze een van de weinige was met energie klasse A en met extra koelzone voor groente. Een degelijke koelkast die door de Space Max technologie zeer ruim is. Koeling is beter als mijn vorige koelkast. Een aanrader!
Pluspunten
  • Zuinig
  • Ruim
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Eduard22-02-2022

Bevalt uitstekend.

Een mooie grote koelkast. Werkt goed en stil. Het leuke is dat de deurbakken transparant en erg diep zijn zodat je er veel in kwijt kan en toch goed kan zien wat er in staat.
  • Ruim
  • Zuinig
Minpunten
  • Je kan niet van alles boven op zetten.