Liebherr TP1720-22 - Koelkasten
Energieklasse A, E
goede koelkast
ik ben erg blij met de koelkast je hoort hem bijna niet en koeld goed
maar ik heb deze pas vandaag gekregen maar eerste indruk ziet er goed uit licht in de koelkast is perfecht
Pluspunten
- stil
- leuk model
Minpunten
- een flessen rekje past niet goed
Degelijke kwaliteit
Degelijke apparatuur, nu vervangen na 12 jaar de voorganger van identiek Liebherr model koeler en vriezer vanwege energiezuiniger model.
goede prijs kwaliteits verhouding
prima zuinige koelkast met laag geluidsniveau voor een goede prijs. Ik ben heel tevreden
Pluspunten
- zuinig
- geluidsarm
Minpunten
- geen laadjes nodig
Fijne koelkast
Fijne koelkast,doet wat hij moet doen.handige indeling en mooie uitstraling.
Pluspunten
- Handige indeling
- Mooie vomgeving
Minpunten
- Geen
mooi koelkast
Product ziet er mooi en goed afgewerkt uit. Energie zuinig. Veel inhoud voor een tafelmodel.
Prima stille koelkast
Mooie koelkast en stil past precies bij de Liebherr vrieskast die ik ook al heb
Pluspunten
- stil
- prima indeling
Bevalt prima
Heb het product net. Hij ziet erg strak uit, temperatuur goed instelbaar.
Lijkt prima in orde voor een redelijke prijs.
Pluspunten
- Strak
- Degelijk
2 mooie producten et een keurige aflevering en juiste tijd.
duidelijke informatie op bijgaande documentatie.
Wie voor kwaliteit gaat kiest voor Liebherr!
Wij hebben de koelkast (tafel model type TP 1720-20) van Liebherr gekocht omdat we kwaliteit willen.
De koelkast van Liebherr is degelijk gebouwd en voelt ook zo aan. Hij koelt uitstekend en is muis stil. Er is voldoende ruimte om producten te koelen (wij hebben bewust voor een koelkast zonder vriesgedeelte gekozen) en je kunt hem makkelijk anders indelen.
Aan de manier waarom de producten van Liebherr zijn verpakt kun je zien dat ze oog hebben voor detail en er alles aan doen om de klant tevreden te stellen.
Wie voor kwaliteit gaat kiest een Liebherr!
Fam. Borgmeijer
Pluspunten
- Koelt uitstekend
- Is muisstil
- Is degelijk gebouwd en voelt ook zo aan
- Je krijgt bij Liebherr extra garantie
- Prima prijs-kwaliteitverhouding
Minpunten
- Achterkant is open, dus moet je goed schoonhouden
goed
heb goede ervaring met liebherr koelkast
de vorige is 20 jaar oud en doet het nog prima
Pluspunten
- degelijk
- betrouwbaar
blij met onze 2 Liebherr's
Ik heb voor deze koelkast gekozen om zijn ruimte -- energie verbruik -- prijs en de extra verzekering.
Pluspunten
- ruimte
- prijs
- energie klasse
- extra verzekering
Minpunten
- geen
- geen
Geruisloze koeler
Kwalitatief uitstekende opvolger van een andere Liebherr. Deze koelkast is energiezuiniger mét meer ruimte. De vorige koelkast was ook een Liebherr, die zo'n beetje slijtvast was; heeft decennia goed gefunctioneerd.
Pluspunten
- energiezuinig
- veel ruimte
- stil
Een duurzame koop deze Liebherr koelkast
Daar ik 2 diepvriezers heb staan heb ik geen behoefte aan een Koelkast met vriesgedeelte. Toch is een 2e koelkast erg handig, zeker bij feesten en/of partijen. Mijn oog viel toen op de deze Liebherr TP 1720-22 wat een prima koop bleek, er zit veel ruimte in waardoor ik werkelijk voor een heel huishouden etenswaren en pakken drinken kwijt kon. De schappen zijn degelijk en sterk. Hij verbruikt minder energie dan de gemiddelde koelkast, zeker omdat er geen vriesgedeelte in zit. Kortom: degelijk, prijs kwa kwaliteitprijsvergelijking met andere koelkasten zeer schappelijk geprijsd zeker als je weet dat bij Liebherr de koeling zeer betrouwbaar is. 7 jaar extra zekerheid, vind dat maar eens bij andere fabrikanten.
Pluspunten
- Ruimte
- Betrouwbaarheid
- extra garantie
- stille koelkast
- Degelijkheid
Bevalt prima als extra koelkast
Prima koelkast voor extra erbij te hebben. Daarom wij ook gekozen voor koelkast zonder vriesvak!
Alleen jammer dat niet op alle niveau’s 1,5 liter flessen kunnen liggen. Past niet ivm rekjes in de deur!!
Minpunten
- 1,5 liter flessen passen niet op alle niveaus
Zeker een aanrader
Ziet er goed en gedegen uit.
Heeft een luxe uitstraling.
Een welkomen aanwinst ben er erg blij mee.
Kleinigheidje
Zo als reeds ervaren met andere Liebherr-producten betrouwbaar en degelijk. Voor jaren lang plezier (uit ervaring met ook andere producten).
Enkele kritiekpuntjes zijn:
- de condensopvangstrook tegen de achterwand van de koelkast had iets smaller gekund.
- de positie van de koelkastlamp en de temperatuurinstelling bevindt zich rechtsonder op de onderste koelkastplank.
Hierdoor wordt het gebruiksoppervlak helaas kleiner.
Pluspunten
- Betrouwbaar
- Degelijk
Minpunten
- Lompe lamp in koelkast
Kwaliteit
Ben erg tevreden over Liebherr producten. Eerst een diepvriezer en nu heb ik deze koelkast gekocht
Mooi degelijk en goed te vullen koelkast
Degelijke energiezuinige koelkast. Degelijke materialen welke langer mooi blijven en minder snel uitharden.
Pluspunten
- Ruimte
- voldoende vakken / planken
- degelijke deur en sluiting
Minpunten
- prijs is aan de hoge kant
Een degelijke koelkast met een goede kwaliteit en goede garantie voor een lange levensduur
de perfecte koelkast
prima kwaliteit/prijs verhouding. goede inhoud en perfecte indeling met 4 plateaus
Zeker aankopen
Mooie ruime koelkast, genoeg mogelijkheden om zelf de hoogtes van schappen in te delen. Duidelijke led verlichting. Ruime deur om flessen in te plaatsen.
Pluspunten
- grote deur
- legplanken
- schoonmaken
- verlichting
Echt een aanrader
De koelkast voldoet volledig aan de verwachtingen. Goede kwaliteit prijs verhouding. Klasse!!
De enige echte koelkast!
De vorige (15 jaar oud) is naar de garage verhuisd ter vervanging. In de keuken is deze na 37 jaar huwelijk de 3e. Onze kinderen hebben ook allebei Liebherr. We willen nóóit geen andere. (Trouwens óók geen andere viezer!) De Mercedes onder de koelkasten!!! Nog nooit problemen gehad 😊
Zeer tevreden
Mooi vormgegeven, zeer ruime en vooral stille en zuinige koelkast!
Kwaliteit is te zien aan afwerking, materiaal en soepele bediening van de deur. Tevreden met onze keuze voor deze koelkast!
Pluspunten
- Stil
- Zuinig
Ruime koelkast
Ik had een grotere koelkast nodig.
Liebherr heeft bewezen degelijke kwaliteit te zijn, dus de keuze was snel gemaakt.