Liebherr TP1720-22 - Koelkasten
Energieklasse A, E
Vertrouwen is de basis
Het is niet het eerste product van Liebherr en aangezien de vorige producten heel goed voldeden, wekt het vertrouwen dat dit met deze aankoop ook goed zit. De vorige koelkast die we dus inruilden was een Liebherr uit ongeveer 2002 en hij ging eruit vanwege het stroomverbruik (ouderdom), maar deed het verder goed. Aangezien ik in de bouw zie, hoeveel bergen werk Liebherr verzet (machines) is het imposant dat ze ook in de kleinere machines zoals koelkasten nauwkeurig zijn. Voor mij geen ander merk in dit segment.
topkwaliteit
iets duurder als andere merken maar meer garantie en degelijkheid van materiaal dus met meer zekerheid op termijn
Pluspunten
- degelijke greep
- stevige scharnieren
Minpunten
- niet echt
Prima koelkast
De koelkast ziet er goed uit en heeft een flinke inhoud.
De gewenste temperatuur is gemakkelijk in te stellen.
De indeling kan naar behoefte gewijzigd worden door de verplaatsbare manchets.
Er is zelf ook nog een planchet in 2 delen.
Onze keuze voor deze koelkast is mede bepaald omdat we al een Liebherr vrieskast hebben en de nieuwe koelkast past er precies op, ook qua uiterlijk.
prima
Prima service en goed product
Bevalt prima
Degelijk,goed koelende koelkast.
Glazen platen zijn solide.
Hebben nog meer apparatuur van dit merk.
Liebherr is gewoon top
Liebherr producten hebben door de jaren heen hun kwaliteit bewezen . Liebeherr is gewoon een top product.
Prima aankoop!
Prima koelkast, voldoende ruimte en een mooi formaat! Goede aankoop gedaan.
Pluspunten
- Ruim
- Prima formaat
Bevalt zeer goed zeker een aanrader
Goede verdeling van de glasplaten en prijs technische heel goed en altijd Goede service lees ik van referenties
Blij met onze keuze
Behoorlijke koelruimte en praktische indeling. Het koelt goed en het geluid is acceptabel. Wij zijn er erg blij mee! We hopen lang te mogen genieten.
Pluspunten
- Ruimte
- Indeling
- Geluid
Bevalt erg goed, zeker aanrader
Hele fijne, mooie en gebruiksvriendelijke koelkast! Aanbevolen door onze dealer, en naar volle tevredenheid. Geruisloos en lekker ruim. En staat zo mooi te ‘shinen’ in mijn keuken!
Pluspunten
- Ruim
- Stil
Zeer tevreden !
Mooie overzichtelijke koelkast , heb ook een hoge vriezer van LIEBHERR .... ik ben zeer tevreden !
Pluspunten
- overzichtelijk
- Mooi design
Een topper!
Ik zocht een tafelmodel koelkast omdat hij onder een werkblad moet passen. Deze Liebherr koelkast voldoet volledig aan mijn wensen, past perfect onder het werkblad en is qua grootte/ inhoud ruimer dan mijn vorige koelkast, ook is hij stiller in geluid en slaat veel minder vaak aan dan mijn vorige koelkast en is daardoor ook zuiniger in elektriciteit verbruik. Kortom een top tafelmodel koelkast.
Pluspunten
- Weinig geluid
- Inhoudelijk ruim
- Slaat weinig aan
- Koelt uitstekend
Minpunten
- Geen minpunt kunnen ontdekken
Hij koel super goed en het is een mooi model. Bij ons wordt hij over algemeen gebruikt om de frisdrank koel te houden en dat gaat goed. Hij staat bij ons netjes opgeborgen in de berging onder een aanrecht. Een mooi aanzicht.
Pluspunten
- Veel opbergruimte
Minpunten
- Groot handvat
Topkwaliteit koelkast van Liebherr
Gekozen voor de kwaliteit van Liebherr omdat onze vorige koelkast (ander merk) het na ruim 4 jaar begaf. Koelkast is netjes afgewerkt en zeer compleet. Verder is standaard 8 jaar garantie prettig.
Pluspunten
- 8 jaar garantie
- Netjes afgewerkt
Minpunten
- Prijs ligt iets hoger dan andere merken
Echt een aanrader.
Koelkast gekocht. Fijn led licht erin. Glasplaten zijn op vele standen te zetten. Genoeg plaats in de deur voor flessen en /of potjes. Lekker zuinig ook.
Pluspunten
- Led licht
- Indeling
'Review' na een maandje gebruik ...
Gezien de prettige ervaringen met Breunesse en de beperkte ruimte is hij met deze suggestie gekomen. Liebherr geldt als een degelijk mer, diverse personen in mijn omgeving hebben voor Liebherr gekozen. Het apparaat is nog geen maand in gebruik, een 'review' kan dus nauwelijks, maar de eerste indruk is goed. Indeling logisch en prettig. Vreemd vind ik de lichte bolling in de deur. Deze slaat eigenlijk nergens op en werkt denk ik in veel keukens visueel niet. In feite is gewoon een platte deur het meest neutraal. Maar goed, dit soort zaken zijn aan mode onderhevig en zijn een kwestie van smaak. Het is in dit geval niet verschrikkelijk belangrijk.
Koelkast
Prima prijs-kwaliteitverhouding. Gedegen kwaliteit en makkelijk in gebruik te nemen.
Heel blij mee. Degelijke kwaliteit. Hiervoor had ik ook een Liebherr, die heb ik wel 15 jaar gehad zonder mankementen. lekker energiezuinig, makkelijk schoon te maken en voor mij ook belangrijk dat de omgevingstemperatuur laag mag zijn zonder de koelende werking te verliezen.
Pluspunten
- werkt ook bij lage omgevingstemperatuur
- makkelijk schoon te maken
- energiezuinig
- 8 jaar fabrieksgarantie
Minpunten
- geen thermometer ingebouwd
bevalt berg goed
Prima koelkast ,
we zijn er zeer tevreden over een aanrader
als je op zoek bent .
Koelkast Liebherr TP 1720
De Liebherr TP1720 is een compacte koelkast en prima geschikt is voor extra koelopslag. Liebherr heb ik gekozen door mijn ervaring met dit merk: betrouwbaar, stevig en duurzaam. De materialen voelen solide aan. De deur sluit goed. De Liebherr staat bekend om zijn zuinige apparaten. En dit type is daarop geen uitzondering. De prijs ligt wellicht iets hoger dan die van andere merken in deze klasse, maar de combinatie van betrouwbaarheid en lager energieverbruik maakt dat de prijs / kwaliteit verhouding goed is.
Pluspunten
- Compact
- Stevig
- Mooie vormgeving
Minpunten
- Iets hogere prijs
Goede stille koelkast
De koelkast doet, wat ie doen moet: koelen. Hij maakt niet veel geluid, wat belangrijk is voor een tafelkoelkast in een open keuken.
Pluspunten
- koelt uitstekend
- energiezuinig
- stil
Minpunten
- nog niet ontdekt
aanrader
De prijs kwaliteit verhouding is goed kan het iedereen aanbevelen, apparaat ziet er netjes uit
Extra zuinig en een makkelijke indeling.
Ook heel veel.ruimte en de plateaus zijn makkelijk te verplaatsen
Prima koelkast
De koelkast doet, wat ie moet doen: koelen. Hij is lekker ruim en stil, precies wat we zochten!
Pluspunten
- ruim
- stil
Zeker een aanrader.
Koelkast voldoed volledig aan de verwachtingen en werkt prima. Ziet er ook mooi uit.
Pluspunten
- Kwaliteit
- Uiterlijk
- Kwaliteit
- Uiterlijk
Minpunten
- Wel prijzig