Liebherr TP1720-22 - Koelkasten
Energieklasse A, E
Liebher heel goede keuze
Heb dit gekocht omdat ik meerdere apparaten heb van liebherr en heel goed zijn
Pluspunten
- Ruim
Minpunten
- Geen
mooi model koelkast
een koelkast zonder vriesvak. Mooi tafel model, het heeft een prima indeling met mogelijkheden om de glazen planken te verstellen
Pluspunten
- goede indeling
Minpunten
- niet gevonden
Fijne Koelkast Liebherr
Fijne Koelkast tafelmodel, is geruisloos en koelt goed, makkelijk te hanteren, vorige koelkast 22 jaar gehad en nu dus weer voor Liebherr gekozen goed merk
Tot nu toe geen klachten
Een lekker ruime en stille koelkast en nog energiezuinig aan toe. Wat wil je nog meer.
Pluspunten
- Stil
- Ruim
Minpunten
- Handvat niet in de deur
Aanrader
Mooi koelkast, ideaal zijn de glazen schappen. Ruim en geruisloos. Blij met deze koelkast
In de zomer was een vervanging van de oude vriezer nodig. De Liebherr voldeed exact aan onze wensen, gelet op energieverbruik, stil, grootte van opberglades en afmetingen. Staat nu een half jaartje te draaien en totaal geen dol mee! Er is één ding wat het apparaat erg goed doet: vriezen!! Helemaal blij mee!
Pluspunten
- energieverbruik
- grootte opberglades
- snelheid invriezen
Perfecte kwaliteit.
Wij hebben deze Liebherr koelkast gekocht als reserve in de bijkeuken, hier hebben we ook 2 doepvriezers staan van Liebherr, en deze doe doen al jaren met veel plezier hun dienst en nooit problemen.
Dus deze keus om een Liebherr te kopen was moet zo moeilijk.
Pluspunten
- Ziet er zeer goed uit
- Handig in gebruik
- Redelijke prijs
Minpunten
- Nog niets gevonden
Gewoon een goede Liebherr koeler, maar vooral heel zuinig qua stroomverbruik.
Pluspunten
- Helder lampje binnenin
- Zuinig qua energie
Geweldige koelkast
Wij vinden het een fijn apparaat wat bovendien ook nog eens erg stil en zuinig is.
We hadden het zelfde model koelkast al maar ivm de weekboodschappen en de drankjes in de zomer konden we toch net iets extra ruimte gebruiken. Op basis van erveringen met de eerste koelkast van Liebherr besloten over te gaan tot de aanschaf van de tweede koelkast.
Pluspunten
- Stil
- Zuinig
- Ziet er mooi uit
- Veel binnenruimte
- Mooie glasplaten die je zelf kan indelen
- Goede binnenverlichting
- Stil en energiezuinig
- Werkt zoals verwacht
- Goede prijs/ kwaliteitverhouding
Ben zeer tevreden over deze koeler, evenals mijn vriezer die ook van Liebherr is.
Bevalt goed
De oude koelkast was versleten, en reparatie was de helft van de prijs van een nieuwe.
+ Buitenwerkse maten zijn het zelfde als de voorloper.
+ Hij is stiller als zijn voorloper.
Pluspunten
- Afmetingen als voorganger
- Stiller
Een heel ruime koelkast.
Er zijn 2 rekjes in de deur, die je hoger of lager kunt zetten. Daardoor zelfs in de deur veel opbergruimte.
De bovenste legplank bestaat uit 2 delen, die je op elkaar kunt leggen. Hierdoor kun je op de legplank eronder hogere potjes etc zetten.
Klein minpuntje: binnenverlichting had iets hoger mogen zitten. Maar het is led-licht, dus toch genoeg licht, als er veel in de koelkast staat.
Geluid: je hoort hem nauwelijks; je moet er goede oren voor hebben.
Zeker een aanrader.
Zuinige ruime koelkast met 7 jaar garantie.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Aanrader
Degelijkheid en energiebesparing. Onze vorige Liebherr koelkast was 33 jaar oud zonder probelemen.
Pluspunten
- Kwaliteit
- Duurzaamheid
- energieverbuik
Minpunten
- Inhoud is tegenwoordig kleiner
Deze koelkast is van Topklasse !
Deze koelkast is heel degelijk zowel binnen als buitenkant! Van binnen is de indeling heel ruim, tevens makkelijk naar eigen wens in te delen. Heeft zelfs 4 lagen en 2 ruime groentelades.
Deze keuze / merk LIEBHERR koelkast gekocht omdat hij energie zuinig is en stil (maar 35 db).
De prijs / kwaliteit verhouding is TOP, echt een aanrader deze koelkast!
1 Klein minpuntje. Dat waar je de temperatuur stand op moet zetten,
dat kleine puntje is bijna niet te zien. Beter te kenmerken ( door fabrikant ) evt. met een kleur of iets duidelijker / groter te maken.
stil
ruimer koelkast vergelijk met vorige koelkast .heel erg stil .de rest moet ik nog inzien ik heb ze pas 2 dagen
Pluspunten
- super stil
- ruimte
Minpunten
- weet nog niet
Nog steeds tevreden
Inmiddels 3 maanden in bezit. Zeer tevreden. Veel ruimte. Opstelling in de buitenberging voldoet uitstekend (overigens net als mijn vorige Liebherr, 23 jr gebruikt!)
prima ijskast
mooi en goed product ruim van binnen.
ben blij met deze ijskast
breder model dus ruimer van binnen
Pluspunten
- ruim
- groente la
- geruisloos
Minpunten
- nog niet
- tegengekomen
Goede ervaring met dit merk koelkast
Nieuwe Liebherr koelkast gekocht nadat de vorige Liebherr koelkast na ruim 30 jaar het voor gezien hield. Mooie koelkast, energiezuinig en zeer stil.
Pluspunten
- ruim
- stil
- praktische indeling
prima koelkast
we hebben deze koelkast aangeschaft omdat het een betrouwbaar merk is met goeie garantie.
Koelkast voldoet aan verwachtingen en heeft een praktische indeling.
Deur was eenvoudig van draairichting te verwisselen.
Pluspunten
- goeie indeling
- groentelades groot genoeg
Top koelkast
Liebherr altijd al mijn favoriet ivm de lange levensduur. Nu ook nog extra energie zuinig. Hele fijne koelkast ook superstil.
Een aanrader!
Top
Super zuinige koelkast, zeker nu de energiekosten de pan uitreizen, daarom voor deze koelkast gekozen.
Werkt zoals verwacht, super zuinig.
Prijs-kwaliteitverhouding heel goed.
Pluspunten
- Alleen maar pluspunten
Bevalt goed en zeker 'n aanrader
Ik ben zeer tevreden over mijn koeler want hij is stil en koelt fantastisch.
De indeling is gunstig en hij is zuinig in het verbruik.
Prijs/kwaliteit is goed.
Ik zou hem iedereen aanbevelen.
Blij met mijn Liebherr koelkast.
Ik gebruik al vele jaren lang diverse Liebherr apparaten. Ik ben erg tevreden over dit betrouwbare merk en koos daarom weer voor een Liebherr koelkast.
Pluspunten
- Betrouwbaar
- Degelijk
- Betaalbaar
Liebherr koelkast tafel model TP1720-21
Super koelkast! Koelt goed, fijne indeling en maakt nagenoeg geen geluid. Gaat echt jaren mee.
Pluspunten
- Weinig geluid
- Goede prijs
- Zeer zuinig
- Fijne indeling
- Snelle levering