Liebherr TP 1760

Liebherr TP 1760 - Koelkasten

Energieklasse A, E

Liebherr TP 1760 - Koelkasten

9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 140 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP 1760 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jac04-11-2023

Zoals verwacht!

Stil en merkbaar zuiniger dan onze vorige koelkast, maar dat is logisch. Ruim en slimme indeling. Mogelijkheid om hoge kannen of flessen te plaatsen. Temperatuur exact in te stellen en blijft ook zo. Schoonmaken eenvoudig door het ontbreken van deksels en bakjes in de deur.
Pluspunten
  • Ruim en slimme indeling mogelijk
  • Schoonmaken eenvoudig
  • 7 jaar garantie na registreren
Cool!01-11-2023

cool!

Ik heb hem nog maar 1 dag, dus lastig om te zeggen. Maar hij ziet er fantastisch uit, lekker ruim voor de afmetingen en ik vind het heel fijn dat de display aan de buitenkant zit. Nooit meer per ongeluk het knopje verdraaien :) hij was supersnel op temperatuur en maakt weinig geluid.
Pluspunten
  • ruime inhoud
  • stil
  • goed licht binnenin
  • snel op temperatuur na installatie
Minpunten
  • nog niet ontdekt
r**t@u**l.nl22-09-2023

Bevalt heel erg goed beste aankoop.

Op nieuw hebben wij na tussen de 15 en 20 jaar oude liebherr op nieuw voor een nieuwe koelkast en nieuwe vriezer gekozen ze doen het geweldig zelfs de ouden doen het nog prima hebben nu gekozen voor Nieuwe zuinigere koelkast en vriezer.
Pluspunten
  • Geweldig
  • Geweldig
h**n@k**l.nl11-09-2023

Super Koelkast

Goed product en zeer tevreden Is gemakkelijk te bedienen. Doet wat hij moet doen
k**1@g**l.com05-09-2023

Hele fijne, stil apparaat

Wij hebben voor dit product gekozen omdat het een stevige en robuuste uitstraling heeft, zowel uitwendig als inwendig. De groentelade is in twee delen, ook dat vinden wij beter als 1 lade. Let ook op wat voor getal er op de energie label staat, dus niet alleen naar de a tm g maar, Net als bij deze koelkast het getal onderaan nl 93 kWh, dus het uiteindelijke gebruik van het apparaat. Wij vinden het echt een aanrader.
Willemsen03-09-2023

Kwaliteit ten top!

Wij kozen sowieso voor het merk Liebherr. De Mercedes onder de koelkasten, hetgeen zich bij ons al jaren heeft bewezen. Kwaliteit ten top! Nu moest er weer een Liebherr komen voor op de kamer van Oma in een zorginstelling. Buiten alle voordelen van Liebherr is het met name het lage geluidsniveau waarmee ook dit apparaat opnieuw de kwalificatie 'uitstekend' verdient. Het geluidsniveau was nl. ook belangrijk, omdat de koelkast in dezelfde kamer moet staan als waar ze slaapt. Het model staat er prachtig bij en inderdaad, je hoort niets.
Pluspunten
  • Geluidsniveau
  • Kwaliteit
Karin27-08-2023

Fijne koelkast

We moesten hoognodig onze oude (bijkeuken-)koelkast vervangen. We hebben een paar jaar geleden een Liebherr vriezer gekocht, waar we zeer tevreden over zijn, dus toen we een Liebherr geadviseerd kregen, konden we ons daar eteen in vinden. De koelkast heeft een duidelijke display, was binnen een paar uur goed op temperatuur en heeft veel en practische bergruimte. Met een gezin van 5 is dat erg fijn! Hij is net zo groot als de vorige koelkast, maar er kan veel meer in. We moeten nog even wennen aan de twee halve groentelades (we hadden hiervoor één grote). De koelkast heeft voldoende legborden, een gedeeld legbord (zodat je een deel kan wegklappen om flessen te plaatsen) en drie schappen in de deur.
Pluspunten
  • veel ruimte
  • veel legborden
  • duidelijke display
Minpunten
  • twee kleine groentelades ipv eén grote
j*******@h******24-08-2023

Mooie Koelkast bevalt goed

Mooie uitstraling. Veel ruimte en doet wat hij moet doen. De koelkast is zuinig in het gebruik.
Pluspunten
  • Zuinig
  • Fijne indeling
Arjan20-08-2023

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Goede ervaringen met Liebherr. Nieuwe koelkast nodig dus gekozen voor een liebherr. Eenvoudig in gebruik en doet wat ie moet doen
Pluspunten
  • Inhoud
  • Inrichting
f*******@g********17-08-2023

Topkoelkast die goed bevalt

Ik vind de koelkast een mooie uitstraling hebben. Voordat ik deze koelkast heb gekocht heb ik ook naar andere koelkasten gekeken. Deze koelkast springt er voor mij uit. De koelkast is zuinig in het gebruik, heeft aan de buitenkant praktisch knoppen voor het gebruik en een fijne indeling. De verhouding prijs/kwaliteit is wat mij betreft goed te noemen omdat ik voor een goed product, en dat is deze koelkast, de investering waard vind. Ik kan deze koelkast dan ook zeker aanbevelen.
Pluspunten
  • Zuinig
  • Prettige indeling
  • Mooie uitstraling
martelmeerkat@icloud.com15-08-2023

Ruime inhoud

Heb voor een Liebherr koelkast gekozen omdat deze voldoet aan m'n eisen en de vorige was, hoe kan t dan ook , een Liebherr, lekker ruime inhoud, veel platen en nu gekozen voor een digitale display. Hoop hier mee net zoveel plezier te hebben als ik heb gehad met z'n voorganger.
Pluspunten
  • ruime inhoud
  • veel glasplaten
  • 2 delingen glasplaat
Minpunten
  • nog niet tegen gekomen
Koelkast28-07-2023

Bevalt erg goed

Mooi product en vormgeving. Fijn ook de extra breedte. Waren eigenlijk voor een ander merk in de winkel, maar de vergelijking met dit product gaf toch de doorslag. Zeker een aanrader
g***********@o**********21-07-2023

klasse koelkast

koelt geweldig goed en is heel stil genoeg ruimte de indeling is erg gemakkelijk top apparaat
Pluspunten
  • koelt geweldig
  • erg stil
k********@g********16-07-2023
Zeer degelijk apparaat. Hebben al drie apparaten van Liebherr. Inbouwkoelkast en diepvrieskast.
p***********@z*******23-06-2023

zuinig en vol automatisch

ziet er veel belovend uit plug en play en de rest heeft je weinig te doen de koelkast is vol automatisch en zeer zuinig dus keuze was makkelijk
A. Kuiper15-06-2023

duurzaam

Na 20 jaar was mijn product aan vervanging toe, zowel de koelkast en de vriezer vervangen voor wéér een Liebherr.
Pluspunten
  • duurzaam
  • mooi model
  • display met de temperatuur aan de buitenzijde
c**********@h**********07-06-2023

Goeie koelkast

Goeie koelkast! Werkt goed en zo handig dat er een digitaal scherm zit zodat je zelf de temperatuur kunt aangeven.
Pluspunten
  • Koelt goed
  • Je kunt zelf de temperatuur aan geven
  • Voldoende ruimte
Hans30-05-2023

Prima koelkast

Mooie compacte koelkast deur makkelijk draaibaar en degelijk is 2e koelkast.
i**************@g********23-05-2023

Goede kwaliteit

Zeer nette en degelijke koelkast, indeling is praktisch, je kan zelf ook de indeling bepalen door de plateautjes te verplaatsen, blijft goed op temperatuur en je hoort hem nauwelijks, (ik heb een open keuken).
Pluspunten
  • Praktische
  • Minimaal geluid
a*******@o**********16-05-2023

Topproduct wat we iedereen zouden willen aanraden!

Deze koelkast is een toppertje. Zowel van buiten als van binnen keurig afgewerkt. Heel handige indeling, waardoor er super veel in gelegd kan worden. Zijn er super blij mee!
Pluspunten
  • Temperatuurinstelling zichtbaar op voorpaneel.
  • Snel extra hard koelen mogelijkheid.
  • Wieltjes onder de koelkast aan de achterkant.!
  • Fijne handgreep aan de deur
w*********@h**********09-05-2023
Ik ben er erg tevreden over . Makkelijk in te stellen kwa temperatuur .alleen jammer dat de groente lades klein zijn .
versluijs.jg@gmail.com21-04-2023

Echt een Top koelkast !

We wilde energie zuinig en een ruime koelkast met 2 laden .Nu we hem hebben staan, zijn we super blij je kan op verschillende plaatsen je producten heel goed koelen.wat een weelde!!
r*****************@g********19-04-2023

Luxe koelkast

Ziet er luxe uit. Erg overzichtelijk en stevige elementen. Ben er blij ermee.
Pluspunten
  • Luxe inhoud
  • Mooi e koelkast
  • Handig temperatuur display
v********@h**********08-04-2023

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Na lang zoeken voor deze koelkast gekozen. Je hebt veel ruimte en ook veel planken dus je kan hem indelen zoals je zelf wil. Hij is stil en koelt goed. Je kan hem zelf even naar 2 graden laten koelen zodat alles wat je vers hebt gekocht snel weer gekoeld is, echt waar voor je geld!!
Pluspunten
  • Ruim
  • Koelt goed
  • Stil
nbmv07-04-2023

na 30 jr. een Liebherr koelkast KT1580 een nieuwe

deze Liebherr koelkast vervangt onze vorige liebherr KT1580, die het na 30 jaar trouwe dienst nog steeds doet, maar veel draaiuren maakt. Het nieuwe model TP1760-23 is praktisch identiek, mooi ruim ingedeeld. heeft een iets groter eierrek gekregen (12 ipv 10) . De gasplaten zijn wat dunner en hebben niet dezelfde luxe uitstraling als het oude model, maar daar zie je toch niets van als hij gevuld is. De rekken in de deur hebben nu platte beugels ipv dunne stangetjes. Ze zien er niet alleen beter uit, maar zullen waarschijnlijk een betere houdkracht bieden. Het bovenste vak in de deur (eieren, boter etc) heeft nu geen afdekkap meer, wat jammer is. Wij hopen dat hij weer net zo lang mee gaat als de vorige Liebherr, dan zijn we dik tevreden.
Pluspunten
  • degelijkheid
  • ruimte
  • betrouwbaarheid
  • levensduur
  • garantie 7 jaar
Minpunten
  • prijs