Liebherr TP 1760 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP 1760 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aliza Eijmael 19-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect formaat, strak design, niet te zwaar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 wit

Algemene score

9,0
Omdat een comi koelkast en diepvries niet in de kelder paste, 2 prachtige losse varianten gekocht. Super snelle levering 16-06 besteld 18-06 staan ze te schitteren bij ons thuis. Genoeg plaats voor veel boodschappen. Geniaal de no-frost van de diepvries!! Ik ben er/wij zijn er erg blij mee

Pluspunten

  • No-frost
  • 2x coldpack bij inbegrepen
  • Temperatuur vanaf de voorkant te bedienen
  • Handige hendel om open te maken
  • Strak en mooi design + makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sanne 09-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ruime koelkast gebruiks vriendelijk

Geschreven voor: Liebherr TP 1760 wit

Algemene score

10,0
heb deze gekocht als 2e koelkast is erg ruim en stevige glasplaten en flessenrek in de deur het is een hele nette afgewerkte koelkast

Pluspunten

  • stevig materiaal
  • ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shermaine Boer 21-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top,ruim,stevig geld waard we hadden er al 1,1 bijgekocht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 wit

Algemene score

10,0
We hadden een paar weken geleden deze koelkast al gekocht bij een ander bedrijf we wilde heel graag een 2de en kwamen bij electro world uit dit omdat je gratis de verzekering van 7 jaar erbij kreeg.het is een perfecte koelkast ,stil,ruim,mooi,verlichting goed verdeelbaar 1 zin wil geen ander meer!

Pluspunten

  • Ruim,geld waard,verlichting
  • Koelt goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h spronk 19-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast, Stil en met digitale temperatuurinstelling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 wit

Algemene score

10,0
Fijne koelkast. Ruim voor z'n formaat en erg still.
Heb gekocht als tweede kans. Het product is gewoon nieuw, maar de originele verpakking zat er niet meer om.

Ik vind het fijn dat je de temperatuur digitaal in kunt stellen. Beter dan zo'n draaiknop met een onduidelijke schaalverdeling.

Pluspunten

  • Ruim van binnen
  • Digitale temperatuurinstelling is duidelijk

Minpunten

  • Iets duurder dan andere merken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Benders 04-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide een stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 wit

Algemene score

9,0
Gekozen voor Liebherr omdat dit meestal apparaten zijn waar je jaren mee vooruit kunt.
Deze koelkast is bovendien een plaatje om te zien, zowel het interieur als van de buitenkant. Wat ook opvalt is de enorme ruimte, je kunt echt veel spullen kwijt.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walker 18-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superstil, compact en toch bijzonder ruim

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 wit

Algemene score

9,0
Onze oude koelkast was wat aan de kleine kant, daarom zijn we op zoek gegaan naar een ruimere koelkast. Deze koelkast viel op doordat hij een groot inwendig volume had en toch een erg laag energie verbruik.
Nu we hem in gebruik hebben valt op hoeveel geluid de oude koelkast maakte (of liever gezegd: hoe fluisterstil de nieuwe koelkast is). Je moet je hoofd ernaast houden om te horen dat hij aan staat.
Kwa ruimte zijn we er ook enorm op vooruit gegaan. Bij het ompakken van de spullen uit de overvolle oude koelkast hielden we ineens erg veel ruimte over ;-)

Pluspunten

  • Geluid
  • Verbruik
  • Ruimte
  • Bouwkwaliteit

Minpunten

  • Hogere prijssegment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 17-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige koelkast TP1760

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 wit

Algemene score

8,0
Na 21 jaar maar mijn goed werkende vorige koelkast weggedaan om over te gaan op een echt zuinige koelkast en dat is hij......
De meest zuinige inzien soort en hoop ruimte. Ik ben er blij mee.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Goed licht

Minpunten

  • Niet ontdekt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jenke 09-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 wit

Algemene score

10,0
Mooie ruime koelkast met goede verlichting, ook makkelijk met het temperatuur display aan de buitenkant

Pluspunten

  • Ruimte
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oerm 06-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

GEWELDIGE EN KWALITATIEVE TAFELKOELKAST

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 wit

Algemene score

10,0
Liebherr tafelkoelkast, type: TP1760-23 gekocht voor het extra kunnen koelen van versproducten in perioden van warm weer etc. Deze koelkast is uiterst geschikt voor op een zolder, waar de temperaturen in onze situatie erg oplopen.
Ik ben echt een fan van Liebherr, want ook mijn inbouw koel/vriescombinatie is van dit merk.
Het variabel kunnen indelen is van de glazen legplaten en onderdelen in de koelkastdeur zijn zeer praktisch.
Daarbij zijn deze onderdelen van zeer goede kwaliteit.
Deze onderdelen zijn makkelijk schoon te houden en hygiënisch.
De koelkast is extreem zuinig en makkelijk te bedienen aan de buitenkant van de koelkast en de temperatuur is goed digitaal af te lezen.

Ik vind deze koelkast echt een aanrader en ben er ook super blij mee. Wat mij betreft, nooit een ander koelkast merk.

Pluspunten

  • Extreem zuinig en duurzaam.
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Helemaal niets.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JV 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 wit

Algemene score

9,0
Koelkast is zeer geruisloos en lekker ruim.
Deur is eenvoudig van linksdraaiend naar rechtsdraaiend te maken.
Degelijke bouw en makkelijk te verplaatsen door de wieltjes aan de achterkant.
Voorzijde is eenvoudig waterpas te stellen door de verstelbare poten.
zit een deelbare plank in om hoge producten eenvoudig rechtop te zetten als de deur vol is.

Pluspunten

  • ruim
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonny Gruntjes 02-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koelkast

Geschreven voor: Liebherr TP 1760 wit

Algemene score

10,0
ik heb dit product gekozen omdat Liebherr het beste merk is wat ik ken. Mooie afwerking mooi ingedeeld en super goed. Het kost wat maar je hebt er zoveel langer plezier van omdat het lang meegaat. De kosten wegen niet op tegen dat je je ergert over slechte kwaliteit omdat het goedkoper was. Altijd gekozen voor dit merk e geen moment spijt ervan gehad,

Pluspunten

  • mooie afwerking
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

XeNoN62 27-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760 wit

Algemene score

10,0
Prima indeling, goede temperatuurregeling, Perfecte koop. Stille koelkast met veel opbergruimte. Makkelijk naar eigen wens in te delen door de vele schappen. Heb de diverse zones gemeten met thermometer en voldoet zoals het hoort!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Ruim van binnen

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer