Liebherr TP 1760-23 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 69 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP 1760-23 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

f**c@h**l.com 24-11-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

8,0
Koelkast doet wat deze moet doen, ik ben tevreden .
Deze koelkast is een aanrader .

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

h**t@c**o.nl 03-11-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede ervaringen metLiebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Omdat de vorige Liebherr koelkast vervangen moest worden heb ik deze gekocht. Waarom Liebherr, omdat de vorige 32 jaar zonder problemen dienst heeft gedaan,

Pluspunten

  • degelijk
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t**t@t**t.nl 30-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Liebherr is een van de weinige fabrikanten die nog steeds een complete set van vrijstaande koelkast en vriezer op de markt aanbieden.
Het geheel ziet er keurig uit en werkt tot nu toe naar behoren.

Pluspunten

  • Duidelijk venster met weergave van temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

AMarie 28-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tafelmodel veel ruimte en laag energieverbruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Een tafelmodel koelkast met maximale koelinhoud. Hij heeft een handige en overzichtelijke indeling waardoor je er veel in kwijt kunt. Koelt uitstekend met minimaal energieverbruik.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • praktische indelling
  • laag energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

g**d@g**l.com 26-10-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede energiezuinige koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

8,0
goede koelkast ziet er mooi uit en veel mogelijkheden om indeling aan te passen en zeer energie zuinig

Pluspunten

  • makkelijk indeling veranderen
  • energiezuinig

Minpunten

  • nog niets ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

c**a@h**l.com 23-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne en degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

8,0
Dit model is de opvolger van onze oude koelkast waar wij jarenlang plezier van hebben gehad.
Deze TP 1760-23 koelkast heeft een degelijke indeling, goed schoon te maken. Heeft een goede verlichting in de gehele koelkast maar ook in de lades onderin!. We zijn erg blij met deze koop, ook doordat we ontdekt hebben dat we 7 jaar garantie hebben.

Pluspunten

  • degelijke indeling
  • makkelijk schoon te houden
  • prettige verlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

g**e@h**e.nl 04-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt zeer goed, echt een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
uit ervaring weet ik dat die koelkasten heel goed zijn,
en daarom is het niet moeilijk hem weer aan te schaffen.

Pluspunten

  • aflees scherm aan buitenkant
  • stevig materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**a@h**l.com 29-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige vervanging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Ter vervanging deze is energie zuiniger. Een mooie ruime koelkast met goede verlichting. Staat in open keuken en is erg stil

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Verlichting

Minpunten

  • Er kan teveel in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelo69 29-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit en energiezuinig en 7(!) jaar garantie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Zeer degelijk en mooi gemaakt, energiezuinig, snel leverbaar en 7(!) jaar garantie na registratie.
Liebherr staat bekend om haar kwaliteit. Aanschaf is iets duurder dan andere merken maar duurzaamheid betaald dit ruimschoots terug. zeer tevreden.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • energiezuinig
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • wat duurder dan andere merken
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**k@c**a.nl 26-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tevreden gebruiker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
De Liebherr TP 1760-23 type SN-T is een van de koelkasten die voldoet aan alle eisen voor plaatsing in een onverwarmde schuur. Onze keuze was dus al snel gemaakt.

Pluspunten

  • geschikt voor in schuur
  • laag stroomverbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a.doren56@kpnmail.nl 23-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
We hebben voorheen ook een Liebherr koelkast gehad. Deze heeft het na 13 jaar begeven.
Omdat wij zeer tevreden waren over deze koelkast hebben we weer gekozen voor ,n Liebherr.
Zo gemakkelijk te schoon maken en heel erg stil in geluid. Een aanrader voor iedereen een betrouwbaar en goed pro....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**s@g**l.com 20-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Mooie kast op aanraden gekocht. Prima indeling, mooi afgewerkt, en goed formaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**n@g**l.com 15-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Dit is een mooie, en wat voor ons belangrijk is, ruime koelkast.
Aan de voorzijde 2 toetsen en een display venster.
a: Toets voor instelling koeltemperatuur.
Het display ernaast geeft de actuele temperatuur aan.
b: Toets om producten en dranken sneller op koeltemperatuur te brengen. Zeer handig !

Onze vorige Koelkast is eveneens een Liebherr, deze functioneert nog prima.
Reden aanschaf nieuwe koelkast is energie besparing.
De oude koelkast gaat naar de zoon, welke blij is met deze nog goed functionerende en eveneens ruime Liebherr koelkast.

Met vriendelijke groet H. Houben.

Reageer

mj 14-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden over koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Liebherr staat voor mij bovenaan qua energiezuinigheid en daar gaat het toch om. Ook is de koelkas ruim van binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**1@o**k.com 09-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet waar deze voor gemaakt is, top product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Ik heb een Liebherr inbouwkoelkast, en een grote Liebherr vrieskast. Deze bevallen uitstekend, en daarom heb ik een extra koelkast aangeschaft welke ik in de garage geplaatst heb, om voldoende fris, wijn en bier heb voor onze warme zomers. En natuurlijk is dit wederom een koelkast van Liebherr. Het is veel geld voor een koelkast welke je in de garage plaatst, maar ik vindt: Kwaliteit moet betaald worden, en ik wil alleen maar kwaliteit.
Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst.

Pluspunten

  • Zuinig in verbruik
  • Meer als voldoende ruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**s@z**o.nl 09-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Mooie koelkast met fraaie vormgeving. Gebruiks vriendelijk en erg stil met geluid. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**n@h**l.com 18-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

7,0
paste mooi in ons budget
de deur kon aan de andere kant geopend worden
zit geen vriesvakje in dus meer ruimte in de koelkast

Pluspunten

  • goed energielabel
  • veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank van der Laan 16-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Liebherr TP270 tafelmodel koelkast gekozen vanwege grote inhoud en laag energie verbruik. Vandaag geleverd en aangesloten, was na ca. 2 uur op temperatuur.
Indeling en aantal plateaus (incl. 1 halveerbare) is prima. Bediening en display is eenvoudig en voldoende. Tot nu toe en aanrader.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • energie zuinig
  • prettige indeling

Minpunten

  • hoge prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RoosV 16-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koelvriescombinatie met 4 vriesladen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Degelijke koelvriescombinatie. 4 zeer ruime vriesladen. Vriesgedeelte heeft door afdekking van laden door glasplaten nog meer energiebesparing. Glasplaten zijn los van de laden, dus zorgen niet voor een belemmering. Koelgedeelte lijkt klein, maar door diepte van de kast heeft het veel inhoud. Hoogte van 185 cm is precies hoog genoeg om nog bij de achterste producten te kunnen op de bovenste plaat.
Nette afwerking. En no Frost; zorgt ook voor extra zuinigheid.

Pluspunten

  • veel inhoud
  • afdekking van vriesladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoosV 14-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke tafelkoelkast met optimaal benutte ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Degelijke koelkast met verlenging tot 7 jaar garantie. Ruime indeling met 1 grote vershoudlade en 1 kleinere vershoudlade. Indeling is optimaal benut. In deuropening, voldoende opbergruimte voor 6 flessen. Tevens een eierrekje voor 12 eieren.

Pluspunten

  • goede afwerking van glazen platen
  • optimaal benutte ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews