Liebherr TP 1760-23 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 60 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP 1760-23 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**k@c**a.nl 26-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tevreden gebruiker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
De Liebherr TP 1760-23 type SN-T is een van de koelkasten die voldoet aan alle eisen voor plaatsing in een onverwarmde schuur. Onze keuze was dus al snel gemaakt.

Pluspunten

  • geschikt voor in schuur
  • laag stroomverbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a.doren56@kpnmail.nl 23-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
We hebben voorheen ook een Liebherr koelkast gehad. Deze heeft het na 13 jaar begeven.
Omdat wij zeer tevreden waren over deze koelkast hebben we weer gekozen voor ,n Liebherr.
Zo gemakkelijk te schoon maken en heel erg stil in geluid. Een aanrader voor iedereen een betrouwbaar en goed pro....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k**s@g**l.com 20-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Mooie kast op aanraden gekocht. Prima indeling, mooi afgewerkt, en goed formaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

h**n@g**l.com 15-09-2022
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Dit is een mooie, en wat voor ons belangrijk is, ruime koelkast.
Aan de voorzijde 2 toetsen en een display venster.
a: Toets voor instelling koeltemperatuur.
Het display ernaast geeft de actuele temperatuur aan.
b: Toets om producten en dranken sneller op koeltemperatuur te brengen. Zeer handig !

Onze vorige Koelkast is eveneens een Liebherr, deze functioneert nog prima.
Reden aanschaf nieuwe koelkast is energie besparing.
De oude koelkast gaat naar de zoon, welke blij is met deze nog goed functionerende en eveneens ruime Liebherr koelkast.

Met vriendelijke groet H. Houben.

Reageer

mj 14-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden over koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Liebherr staat voor mij bovenaan qua energiezuinigheid en daar gaat het toch om. Ook is de koelkas ruim van binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**1@o**k.com 09-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet waar deze voor gemaakt is, top product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Ik heb een Liebherr inbouwkoelkast, en een grote Liebherr vrieskast. Deze bevallen uitstekend, en daarom heb ik een extra koelkast aangeschaft welke ik in de garage geplaatst heb, om voldoende fris, wijn en bier heb voor onze warme zomers. En natuurlijk is dit wederom een koelkast van Liebherr. Het is veel geld voor een koelkast welke je in de garage plaatst, maar ik vindt: Kwaliteit moet betaald worden, en ik wil alleen maar kwaliteit.
Ik ben blij met mijn nieuwe aanwinst.

Pluspunten

  • Zuinig in verbruik
  • Meer als voldoende ruimte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**s@z**o.nl 09-09-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Mooie koelkast met fraaie vormgeving. Gebruiks vriendelijk en erg stil met geluid. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**n@h**l.com 18-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

7,0
paste mooi in ons budget
de deur kon aan de andere kant geopend worden
zit geen vriesvakje in dus meer ruimte in de koelkast

Pluspunten

  • goed energielabel
  • veel ruimte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank van der Laan 16-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Liebherr TP270 tafelmodel koelkast gekozen vanwege grote inhoud en laag energie verbruik. Vandaag geleverd en aangesloten, was na ca. 2 uur op temperatuur.
Indeling en aantal plateaus (incl. 1 halveerbare) is prima. Bediening en display is eenvoudig en voldoende. Tot nu toe en aanrader.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • energie zuinig
  • prettige indeling

Minpunten

  • hoge prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RoosV 16-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koelvriescombinatie met 4 vriesladen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Degelijke koelvriescombinatie. 4 zeer ruime vriesladen. Vriesgedeelte heeft door afdekking van laden door glasplaten nog meer energiebesparing. Glasplaten zijn los van de laden, dus zorgen niet voor een belemmering. Koelgedeelte lijkt klein, maar door diepte van de kast heeft het veel inhoud. Hoogte van 185 cm is precies hoog genoeg om nog bij de achterste producten te kunnen op de bovenste plaat.
Nette afwerking. En no Frost; zorgt ook voor extra zuinigheid.

Pluspunten

  • veel inhoud
  • afdekking van vriesladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoosV 14-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke tafelkoelkast met optimaal benutte ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Degelijke koelkast met verlenging tot 7 jaar garantie. Ruime indeling met 1 grote vershoudlade en 1 kleinere vershoudlade. Indeling is optimaal benut. In deuropening, voldoende opbergruimte voor 6 flessen. Tevens een eierrekje voor 12 eieren.

Pluspunten

  • goede afwerking van glazen platen
  • optimaal benutte ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**c@h**l.com 06-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Ruime koelkast doet wat hij moet doen, tevreden de indeling is goed .
Ik vindt Liebherr een goed merk die heel gebruikt op mijn werk allen maar positieve berichten gelukkig.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Genoeg ruimte om te koelen voor mij
  • Je moet goed luisteren wil je Compressor horen.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**0@t**2.nl 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Goede duidelijke koelkast met digitale aflezing en instellingen en betrouwbaar merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**a@c**a.nl 29-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Mooi ogende koeler, lekker veel ruimte, handig digitaal display geeft de tempartuur aan en zorgt dat je de juiste tempartuur bereikt. Veel beter dan zo draaiknop die in andere koeler wordt gebruikt. Geef liever wat meer geld uit aan een degelijk product dan een goedkoop apparaat.

Pluspunten

  • Mooi ogend apparaat
  • Nauwkeurige temperatuur instelling
  • Veel ruimte
  • Erg zuinig met energie

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H. De Waal 20-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tafelmodel koelkast van Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Mooie compacte koelkastje, handige indeling met glazen schappen en een mooi design.
Samen met de Liebherr GP1486-21 diepvrieskastje gekocht , samen staan ze naast elkaar en beide hebben hetzelfde design, klasse.

Pluspunten

  • mooi compact tafelmodel koelkastje
  • goede verstelbare schapindeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**n@l**e.com 11-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Oldebroek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast voor een tafel model, temperatuur goed in te stellen en te regelen. heeft een functie voor snel koelen. Netjes geleverd en een goede kwaliteit, een beter kwaliteit dan een ander merk!

Pluspunten

  • Grote netto inhoud
  • Zuiniger dan concurentie
  • Goede draaideur en nette laden
  • weinig lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**w@i**d.com 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed prima apperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Zeer mooi en degeijk product van Liebherr. hoop wel dat deze koeling en vrieskast langer meegaan dan mn vorige Liebherr combinatie (10 jaar nl.)

Reageer

Snowbeauty 05-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Onwijs mooie koelkast.
Veel ruimte om je spullen in te richten.
Makkelijk in gebruik.
En met de power stand zijn je koelkast en je producten zo gekoeld.
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel opberg ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita de vroom 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder blij met Liebherr koelkast zonder vriesvak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Een fantastische koelkast waar veel in kan.overzichtelijk,comfortabel,bijna geruisloos ,vlug op juiste temperatuur,kwaliteit prijs verhouding uitstekend.veel producten in de deur zonder dat ie dicht of open valt.degelijke kast van staal, stevig.makkelijk te hanteren mits leeg .mooi 4 glasplaten .groente/fruit bakken gescheiden .ideaal product.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Geen vriesvak
  • Vlug op temeratuur
  • Gescheiden groente/fruit bakken
  • Degelijk goede kwaliteit

Minpunten

  • Kleur kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**t@h**t.nl 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwaliteit is niet gewoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

8,0
Liebherr is een merk wat al jaren zijn sporen heeft verdiend in de witgoedbranche.
Ik wil deze keer verzekerd zijn van een kwalitatieve goede en tevens ook zuinige koelkast welke ook aan mijn eisen zou voldoen. Met name de temperatuur aanduiding van de ingestelde en werkelijke waarden was voor mij doorslaggevend om deze koelkast TP 1760-23 aan te schaffen. Ook de kwaliteit en de afwerking van het interieur laat zien dat ik niet met een doorsnee koelkast te maken heb. Voor de rest moet de koelkast zich nog bewijzen maar ik ga deze toekomst met vertrouwen tegemoet.

Pluspunten

  • temperatuuraanduiding
  • mooie afwerking interieur
  • extra energiezuinig door goede gebruikte isolatie

Minpunten

  • interieurlampje andere plaats, pos. glasplaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews