Liebherr TP 1760-23 wit - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 52 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr TP 1760-23 wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank van der Laan 16-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Liebherr TP270 tafelmodel koelkast gekozen vanwege grote inhoud en laag energie verbruik. Vandaag geleverd en aangesloten, was na ca. 2 uur op temperatuur.
Indeling en aantal plateaus (incl. 1 halveerbare) is prima. Bediening en display is eenvoudig en voldoende. Tot nu toe en aanrader.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • energie zuinig
  • prettige indeling

Minpunten

  • hoge prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RoosV 16-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke koelvriescombinatie met 4 vriesladen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Degelijke koelvriescombinatie. 4 zeer ruime vriesladen. Vriesgedeelte heeft door afdekking van laden door glasplaten nog meer energiebesparing. Glasplaten zijn los van de laden, dus zorgen niet voor een belemmering. Koelgedeelte lijkt klein, maar door diepte van de kast heeft het veel inhoud. Hoogte van 185 cm is precies hoog genoeg om nog bij de achterste producten te kunnen op de bovenste plaat.
Nette afwerking. En no Frost; zorgt ook voor extra zuinigheid.

Pluspunten

  • veel inhoud
  • afdekking van vriesladen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoosV 14-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijke tafelkoelkast met optimaal benutte ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Degelijke koelkast met verlenging tot 7 jaar garantie. Ruime indeling met 1 grote vershoudlade en 1 kleinere vershoudlade. Indeling is optimaal benut. In deuropening, voldoende opbergruimte voor 6 flessen. Tevens een eierrekje voor 12 eieren.

Pluspunten

  • goede afwerking van glazen platen
  • optimaal benutte ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f**c@h**l.com 06-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Ruime koelkast doet wat hij moet doen, tevreden de indeling is goed .
Ik vindt Liebherr een goed merk die heel gebruikt op mijn werk allen maar positieve berichten gelukkig.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Genoeg ruimte om te koelen voor mij
  • Je moet goed luisteren wil je Compressor horen.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**0@t**2.nl 04-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Goede duidelijke koelkast met digitale aflezing en instellingen en betrouwbaar merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**a@c**a.nl 29-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie degelijke koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Mooi ogende koeler, lekker veel ruimte, handig digitaal display geeft de tempartuur aan en zorgt dat je de juiste tempartuur bereikt. Veel beter dan zo draaiknop die in andere koeler wordt gebruikt. Geef liever wat meer geld uit aan een degelijk product dan een goedkoop apparaat.

Pluspunten

  • Mooi ogend apparaat
  • Nauwkeurige temperatuur instelling
  • Veel ruimte
  • Erg zuinig met energie

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H. De Waal 20-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tafelmodel koelkast van Liebherr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Mooie compacte koelkastje, handige indeling met glazen schappen en een mooi design.
Samen met de Liebherr GP1486-21 diepvrieskastje gekocht , samen staan ze naast elkaar en beide hebben hetzelfde design, klasse.

Pluspunten

  • mooi compact tafelmodel koelkastje
  • goede verstelbare schapindeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**n@l**e.com 11-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Oldebroek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Mooie grote koelkast voor een tafel model, temperatuur goed in te stellen en te regelen. heeft een functie voor snel koelen. Netjes geleverd en een goede kwaliteit, een beter kwaliteit dan een ander merk!

Pluspunten

  • Grote netto inhoud
  • Zuiniger dan concurentie
  • Goede draaideur en nette laden
  • weinig lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

a**w@i**d.com 09-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed prima apperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Zeer mooi en degeijk product van Liebherr. hoop wel dat deze koeling en vrieskast langer meegaan dan mn vorige Liebherr combinatie (10 jaar nl.)

Reageer

Snowbeauty 05-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Onwijs mooie koelkast.
Veel ruimte om je spullen in te richten.
Makkelijk in gebruik.
En met de power stand zijn je koelkast en je producten zo gekoeld.
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel opberg ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita de vroom 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder blij met Liebherr koelkast zonder vriesvak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Een fantastische koelkast waar veel in kan.overzichtelijk,comfortabel,bijna geruisloos ,vlug op juiste temperatuur,kwaliteit prijs verhouding uitstekend.veel producten in de deur zonder dat ie dicht of open valt.degelijke kast van staal, stevig.makkelijk te hanteren mits leeg .mooi 4 glasplaten .groente/fruit bakken gescheiden .ideaal product.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Geen vriesvak
  • Vlug op temeratuur
  • Gescheiden groente/fruit bakken
  • Degelijk goede kwaliteit

Minpunten

  • Kleur kiezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**t@h**t.nl 01-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

kwaliteit is niet gewoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

8,0
Liebherr is een merk wat al jaren zijn sporen heeft verdiend in de witgoedbranche.
Ik wil deze keer verzekerd zijn van een kwalitatieve goede en tevens ook zuinige koelkast welke ook aan mijn eisen zou voldoen. Met name de temperatuur aanduiding van de ingestelde en werkelijke waarden was voor mij doorslaggevend om deze koelkast TP 1760-23 aan te schaffen. Ook de kwaliteit en de afwerking van het interieur laat zien dat ik niet met een doorsnee koelkast te maken heb. Voor de rest moet de koelkast zich nog bewijzen maar ik ga deze toekomst met vertrouwen tegemoet.

Pluspunten

  • temperatuuraanduiding
  • mooie afwerking interieur
  • extra energiezuinig door goede gebruikte isolatie

Minpunten

  • interieurlampje andere plaats, pos. glasplaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W**3@h**e.nl 30-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Mooi tafelmodel met goede indeling. En verlengde garantie naar zeven jaar.
Hebben alles van Liebherr wat koelen en vriezen betreft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roelie 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

voor mij de beste koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Ik heb in mijn vorige keuken een koel/vries apparaat van Liebherr gehad die 20 jaar perfect heeft gewerkt.
Ik heb nu een kastmodel aangeschaft, aangezien die voor mij voldoende is. Na te hebben rondgekeken bij andere merken toch weer teruggekomen op Liebherr: kwaliteit, net iets beter als andere merken, beter materiaal, mooier model, kortom niet getwijfeld, weer een Liebherr

Pluspunten

  • energiezuinig
  • goede kwaliteit materialen
  • mooie kast

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny1951 29-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

8,0
Een tafelmodel koelkast zoals dat van Liebherr is voor mij een goede aankoop. Ik kies voor dit model omdat het energie zuinig is en er een ruime hoeveelheid aan producten in kan. Liebherr heeft mijn voorkeur omdat ik weet dat het apparaat van goede kwaliteit is en prijs/kwaliteit een juiste verhouding heeft.
Het bedrijf waar we de aankoop hebben gedaan biedt een fantastische service en verdient dat we dat ik dit hier vermeld.
Koop een Liebherr en je weet zeker dat je een top merk in huis haalt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Breewer 06-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Koelkast Premium

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
perfecte koelkast, zeer betrouwbaar en degelijk, functioneert zeer naar tevredenheid

Pluspunten

  • degelijk
  • zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**l@c**a.nl 04-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr tafel model koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Mooie tafelmodel koelkast , prijs kwaliteit uitstekend. Snelgeleverd goede bezorg service van winkel. Ben er zeer blij mee hoop hier nu jaren van te genieten.

Pluspunten

  • Mooi afgewerkt
  • Makelijk bedienjng

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 15-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

10,0
Mooi tafelmodel koelkast. Handig dat je de temperatuur elektronisch kan instellen. Model komt met luxe accessoires en koelt perfect. Een goede aanvulling op mijn vriezer van Liebherr. Mooi is ook dat je 7 jaar garantie krijgt. Gelukkig tot op heden nooit gebruik van hoeven maken. Kwaliteit dus!

Pluspunten

  • Ruimte
  • Luxe afwerking
  • Temperatuur makkelijk in te regelen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jstout 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanschaf nieuwe koelkast LIEBHERR TP 1760-23

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
De kwaliteit van LIEBHERR producten is naar onze ervaring altijd erg goed. vandaar dat wij weer voor een LIEBHERR koelkast gekozen hebben. Tevens heeft het product volgens ons een goede prijs kwaliteit verhouding.
Wij gaan er vanuit lang plezier van het product te hebben, en geen gebruik te hoeven maken van de verlengde garantie periode.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel ruimte
  • 1 Grote groenten lade + 1 kleinere

Minpunten

  • Energie label E

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j**o@h**l.com 16-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede koelkast en zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr TP 1760-23 wit

Algemene score

9,0
Met Liebherr (inbouw) koelkasten had ik al ervaring, en dus viel de keuze weer op Liebherr voor een tafelmodel koelkast, zonder vriesvak.
Ik ben er zeer tevreden over en deze Liebherr koelkast heeft naar verwachting een lange levensduur.

Pluspunten

  • robuust
  • makkelijk in de installatie, gebruik en erg stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews