Bosch KGE39AWCA wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KGE39AWCA wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam tevreden 01-09-2020

Grote koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie grote koelkast met verschillende lades en legsystemen waardoor je overzichtelijk alles kunt bewaren. Ook de vriesladen zijn ruim. Daarnaast maakt de koelkast nauwelijks geluid. Groot voordeel is als hij te lang open staat hij een goed signaal afgeeft. Top apparaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

k vlak 13-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vorm

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

8,0
vormgeving zowel binnen als buiten.
naam Bosch zoals mijn vorige koelkast.
goede en aantrekkelijke prijs-kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • ruimte
  • mooie lijn

Minpunten

  • minuscuul piep geluidje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elvira 12-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast zoals omschreven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden over de koel-vriescombinatie. Ziet er keurig uit en voldoet aan alle verwachtingen.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Ziet er netjes uit

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bob Soederhuizen 03-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na 23 jaar weer een nieuwe koel vries combinatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
Wij waren zo tevreden 23 jaar lang over onze koel vries combinatie , toen deze het begaf hoefde we natuurlijk niet na te denken , dat wordt weer een bosch , net zo als de fietsen en elektrische gereedschap en andere huishoudelijke producten haha eigelijk is alles in huis van bosch , behalve de tv .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ietje77 02-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koel/vries combinatie met goede verlichting!

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze combinatie gekozen omdat onze oude het had begeven. Het is een energiezuinige koelkast met voldoende ruimte voor groente en vlees in aparte lades!

Pluspunten

  • Goede verlichting
  • lades in koelgedeelte voor groente en vlees
  • Ruime diepvries lade met super frost

Minpunten

  • Weinig ruimte voor 1,5 liter flessen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mourad 26-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil, energiezuinig en heerlijk veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

8,0
De koelkast lijkt van buiten gewoontjes,maar de prestaties zijn goed te noemen. Het geluid is alleen de eerste dag hoorbaar. Maar daarna vraag je je af of hij wel aan staat. Er is heel veel opbergruimte. Zowel in t koel als vriesgedeelte. Ook lijkt de stroommeter erg langzaam te draaien tijdens het gebruik van de koelkast. Zelfs bij de maximale stand.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Smal van buiten, ruim van binnen
  • Zeer gering geluid

Minpunten

  • Stand 2 is laagste stand. Kan niet lager.
  • Snelle ijsvorming

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

GJVR 17-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede combinatie koel/vries verhouding

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

9,0
Na vergelijk met andere concurrerende producten kwam deze als beste naar voren en ik ben er helemaal blij mee

Pluspunten

  • goede verhouding koel/vries
  • zuinig in gebruik
  • mijn producten blijven langer vers
  • Is geluid stil

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Hoogvlietjes 12-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote koele gast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

8,0
Mooie geluidsarme grote koel/vriescombinatie met allerlei mooie snufjes en doet het gewoon super goed.

Pluspunten

  • mooie indeling
  • extra virafresh bak is super
  • Super grote groente lade

Minpunten

  • weinig punten om planken te varieren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram 13-12-2020

Prima Kassie

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne geluid arme koelkast met veel ruimte .
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

K v D 06-08-2020

Prima ruime koelkast

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ruime koelkast. De grote groentelade is heel fijn in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

chris 01-08-2020

Zeer mooie en prijsvriendelijke koel/vriescobinati

Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze koelkast combinatie is zeer mooi en gebruiksvriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henny 17-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast met helder licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met handige bediening. Ruime vriesladen en handige groente en vleeslade apart. Tiptoetsen om in te stellen zijn duidelijk

Pluspunten

  • chique
  • alarm is handig

Minpunten

  • brommend geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ger 09-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel/vries kast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KGE39AWCA wit

Algemene score

10,0
Het is een geweldige koel/vries kast.
Is mooi af gewerkt mooie binnen verlichting .
Koelt en vries geweldig.
IK heb de koel/vries kast een week in gebruik ik ben er erg tevreden mee.

Pluspunten

  • koelt goed
  • vries goed

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer