De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AB661ZT - Slimline Schouwkap - 60 cm - Mat Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Allereerst een nieuwe Amerikaanse koel/vrieskast gekocht van ETNA en zo tevreden, dat we bij een nieuwe keuken alles van ETNA hebben genomen en zo ook de afzuiger, die ook weer mooi en prima werkt. Kortom zeer tevreden!!!
Alle apparatuur van Etna gekocht en de afzuigkap werkt prima .
De keuken staat er net in dus nog even afwachten hoe het verder blijft werken en de kwaliteit.
Tot nu toe tevreden.
Na meerdere afzuigkappen te hebben besteld, uiteindelijk op deze uitgekomen. Ben er super blij mee. Ik heb een nieuwe kleinere keuken en deze afzuigkap staat door zijn slanke model prachtig in mijn keuken.
Doet wat nodig is. Maakt wat harder geluid op de hoogste stand maar als dat alles is.. ;) Heeft goede verlichting. Zeer tevreden!
Deze afzuigkap is iid niet erg lawaaierig (wel op de aller hoogste stand maar een verademing bij mijn vorige (Ikea) vooral in de laagste stand hoor je 'm niet en bakluchtjes houdt tie best goed tegen. En mooi om te zien in mijn open keuken en heldere verlichting; ook een groot pluspunt
Ik heb de afzuigkap gekocht omdat die andere die ik had veel lawaai begon te maken,en daarbij deze zuigt beter af. Het design is ook heel erg mooi. Ik ben er heel blij mee.
Sinds een week heb ik de afzuigkap nu in gebruik. Hij doet het geweldig. Waar ik voorheen heel de avond in de etenslucht zat, is nu amper te ruiken wat ik aan het koken ben.
Weg met alle huisparfums en geurstokjes, ik heb ze allemaal niet meer nodig.
De afzuigkap was zoals ik verwachten en heb er veel plezier van vol doet aan al mijn verwachten geluid is zoals ik hoopte
En zuigt super de luchtjes af
Ik heb een nieuwe zwarte keuken gekocht, en deze zwarte afzuigkap bij gekocht. Prachtig strakke vormgeving, makkelijk bediening en doen zijn werk uitstekend
Afzuigkap AB 661ZT. Kleur zwart met zwarte filters gekocht. Prachtig design model. In het echt nog mooier dan op de site gezien. We zijn er geweldig blij mee. Een aanrader om te kopen.