ETNA VW647M / 737141 - Vaatwassers

ETNA VW647M / 737141
ETNA VW647M / 737141
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 566,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW647M / 737141 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

b***************@h**********11-10-2025
Betrouwbaar betaalbaar goeie garantie regeling
Amir08-10-2025

Onhandig ontwerp schoonmaak-tablethouder

5.0
In de basis werkt de vaatwasser prima, maar ik ben zeer teleurgesteld in het ontwerp van de plek waar het schoonmaaktabletje geplaatst moet worden. Het reservoir hiervoor zit precies in het midden van de deur, wat in de praktijk erg onhandig is. Als je bijvoorbeeld een normale besteklade of een grotere pan recht tegenover die plek zet, dan kan het deurtje van het schoonmaakvakje niet openklappen tijdens het programma. Daardoor lost het tabletje niet op en blijft de vaat vuil. In mijn geval leidde dit tot allerlei frustraties, en uiteindelijk moest ik zelfs contact opnemen met de garantieafdeling. De monteur die langs kwam, bevestigde dat dit een veelvoorkomend probleem is bij dit ontwerp en gaf toe dat het beter doordacht had moeten worden. Het is jammer dat zo'n klein maar cruciaal detail de werking van de hele machine in de weg kan staan.
d***@d************11-09-2025

Fijne stille vaatwasser die goed reinigt

Zeer blij met deze ETNA Vaatwasser. Vaat wordt goed schoon. Indeling is erg praktisch. Geluid tijdens wasbeurt is laag en daardoor niet storend
Pluspunten
  • Praktische indeling
  • Laag geluidsniveau
  • Geen overbodige programma’s
Anne Da28-08-2025

Stille vaatwasser met verbeterpunten

In onze nieuwe woning hebben we een geheel nieuwe keuken met apparatuur van ETNA. De vaatwasser is daarvan de enige waar we niet geheel tevreden mee zijn. Plus punten: - Erg stille vaatwasser - Vaat wordt goed schoon Minpunten: - Rekje boven voelt soms wat losser te zitten en schuift niet altijd soepel naar buiten. - Boven rek heeft een extra beugel voor glazen, maar deze zit erg laag waardoor de glazen niet veel steun hebben. - We kunnen niet zien hoelang de vaatwasser nog nodig heeft. Dit kan misschien komen omdat onze vaatwasser is ingebouwd. Ook zou het handig zijn als je door een klein lampje (wat schijnt op de vloer) zou kunnen zien of de vaatwasser nog aan/bezig is. Dit is er helaas ook niet.
Pluspunten
  • Stil
  • Schone vaat
Minpunten
  • Geen goede steun voor glazen
  • Geen tijdsindicatie of mogelijkheid om te zien of de vaatwasser aanstaat
  • Boven rekje zit wat los
j*********@z*******06-07-2025
Etna is een Nederlands product wat al zijn sporen ruim verdient heeft al 165 jaar,apparatuur is zeer degelijk en mooi afgewerkt en gebruikersvriendelijk.
d************@h**********30-04-2025

Etna vaatwasser

5.0
Helaas droogt de vaat niet. Alle programma’s geprobeerd. Hij pakt het vaatwasblokje ook niet en het zout was binnen een week al op. Niet gewend bij onze vorige vaatwasser. We missen ook een extra rekje boven om nog extra kommetjes op te zetten. We hebben de vaatwasser nu een week in gebruik en hebben nu al een storing. De vaatwasser lijkt contact te maken, piept daarna en slaat uit. Er blijft een lampje knipperen tussen de programma’s. We wassen nu noodgedwongen maar weer met de hand af tot er een monteur langs is geweest.
  • Handig in gebruik
Minpunten
  • Vaat droogt niet
  • Pakt vaatwastablet niet
  • Al gauw problemen
  • We missen een extra rekje boven
e*************@g********14-04-2025

Prima vaatwasser

Prima vaatwasser, maar niet hoogstaand. Vaat is niet altijd even schoon en soms wat vochtig bij het uitruimen.
Pluspunten
  • Lampje
Minpunten
  • Vaat niet altijd droog
  • Vaat niet altijd goed schoon
g***********@h**********09-04-2025
Erg tevreden mee, kanttekening is dat ik de vaatwasser nog maar een week in gebruik heb genomen. Tot dusver werkt het goed!
g***********@h**********08-04-2025

Tevreden

Ik heb nu een week gebruik gemaakt van mijn Etna vaatwasser en tot nu toe ben ik er erg tevreden mee. Nadat het was geïnstalleerd kon het direct in gebruik worden genomen en handige tip die ik van de monteur kreeg was gebruik voor je vaatwasser zout en glansmiddel apart want dat is beter voor je vaatwasser. Ik zou een ieder ook aanraden om even de instructies door te nemen voordat je het apparaat gaat gebruiken.
Pluspunten
  • Goedekoop
  • Gebruikersvriendelijk
Minpunten
  • Droogt niet bij 1/2
  • Bovenste rekje is los en daardoor valt die er telkens af
j***********@h******25-03-2025

aanrader

prima vaatwasser ook de prijs en natuurlijk de garantie
Pluspunten
  • prijs
  • werking
Minpunten
  • niet
a**************@g********13-01-2025

Matig

Ben geen vaatwasser gewend maar vraag me af of het niet zo moet zijn dat de vaatwasser er droog uitkomt . Nu moet ik alles nadrogen dus maar weer op de hand afwassen helaas
Pluspunten
  • Geluid
Minpunten
  • Blijft nat
m********@i*********11-01-2025

Dit product is een echter aanrader

Wij zijn zeer tevreden over dit product .Het is gemakkelijk in gebruik en voldoet aan onze eisen
Pluspunten
  • Gemakkelijk
Minpunten
  • Niet
g**********@q**********18-11-2024

Goed spul van Etna

Wij hebben een nieuwe keuken gekocht en daarin alles van Etna. Eductieplaat, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Wij zijn zeer tevreden over de werking van de apparatuur. Het enige wat ons tegenvalt zijn de onduidelijke symbolen op de eductieplaat. Voor de rest alles oké. Mooi spul van Etna.
Pluspunten
  • Mooi spul
Minpunten
  • Symbolen op eductieplaat (moeilijk leesbaar)
l*************@g********07-11-2024
Nieuwe Etna vaatwasser na 2,5 jaar kapot. Monteur laten komen, die na 2 munten weer vertrok omdat we zelf de vaatwasser losgeschroefd zouden hebben wat absoluut niet zo is. Meneer gaf een uitbrander dat hij z’n handen er niet aan ging branden en vertrok weer. Niks geen hulp of advies en vaatwasser nog altijd stuk. Voor dit bezoek hebben ze ook nog een dikke factuur gestuurd, echt ongelofelijk en MEGA klantonvriendelijk. Inmiddels hebben we lokaal een Bosch vaatwasser laten installeren en voor ons NOOIT geen Etna meer. En dat zou ik iedereen ook aanraden te doen. Ze moeten zich DIEP schamen.
Petra11-09-2024

Mooi product voor mooie prijs

Ik ben zeer tevreden over deze vaatwasser, hij is erg soepel en gemakkelijk in te delen . Het lichtje is ook erg prettig. Maakt goed schoon en is redelijk stil. Als ik een aandachtspuntje mag geven dan is het dat de deur inclusief het front ietsje te zwaar is waardoor hij wat snel naar beneden kan gaan als je niet op let. Maar al met al voor een fijne prijs een mooi product
Pluspunten
  • Goede prijs
  • Fijn in gebruik
Minpunten
  • Deur wat zwaar
L********@u*********27-06-2024
Nieuwe keuken gekocht hier zat de vaatwasser bij Erg tevreden over Weinig herrie
JS16-06-2024

Fijne vaatwasser

Een fijne vaatwasser. Boven erg veel ruimte voor glazen/bekers/kopjes en onder veel ruimte voor borden en overige (grote) dingen. Zeker een aanrader
Pluspunten
  • Veel ruimte
  • Bovenste lade in hoogte verstelbaar
m**********@g********04-04-2024

Makkelijk in gebruik, spoelt alles zeer goed en droog. Alles komt er glanzend uit, veel mogelijkheden om de vaatwasser in te pakken
Pluspunten
  • Spoelt goed schoon
  • Multifunctioneel bij inpakken
m***************@g********18-03-2024

Kwaliteit tegen een betaalbare prijs

We hebben deze vaatwasser van Etna nu ongeveer een half jaar in bezit en het kan dus toch: Kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Het apparaat doet wat je verwacht van een vaatwasser, namelijk de vaat glanzend schoonmaken en ook nog eens behoorlijk geruisloos. Daarnaast iets wat ik nog niet eerder heb aangetroffen bij een vaatwasser: Een handig ledlampje dat aangaat zodra je de vaatwasser opent. Zeer tevreden dus!
Pluspunten
  • Maakt vaat goed schoon
  • Redelijk geruisloos
  • Ledlichtje bij openen deur
Minpunten
  • Niet de grootste inhoud
1********@h********25-02-2024

Vaatwasser

Handzaam ,simpel en goede duidelijke gebruiksaanwijzing net wat ik wilde!Heb Etna gekozen vanwege goede ervaringen in het verleden!
Pluspunten
  • Simpele bediening
  • Weinig geluid
Minpunten
  • Nog niet
  • Nog niet
Jeroen18-02-2024
2.0

Zeer spijtig

2.0
Wij zijn zeker niet tevreden over deze vaatwasser, indeling in het apparaat is niet ruim voor een 13 couverts vaatwasser. Onze 28cm borden en de pannen moeten achterin geplaatst worden omdat anders het klepje van de vaatwasser tablet niet open kan springen. Maar bovenal maakt deze vaatwasser bovengemiddeld ( lees: heel veel ) lawaai wat storend is in dagelijks gebruik. Kortom wij zijn niet blij en hopen samen met de keukenleverancier en ETNA tor een oplossing te komen voor onze onvrede.
Minpunten
  • Lawaai
  • Binnenruimte
b**********@h******07-02-2024

Prima vaatwasser, maar rekken van matige kwaliteit

Op zich een prima vaatwasser. Keuze uit programma's is prima. Maakt de vaat keurig schoon. Jammer dat de rekken zowel boven als beneden snel beginnen te roesten en daar blijkbaar geen garantie op zit. Wat de rekken (en service...) betreft zou ik de volgende keer dus zeker een andere keuze maken.
l*********@g********24-01-2024

Hele fijne vaatwasser

Hele fijne vaatwasser, maakt weinig geluid en het is ook erg fijn dat er een programma is voor een half volle machine. Wij zijn na 3 weken gebruik al erg tevreden
Pluspunten
  • Weinig geluid
  • Optie voor halfvolle machine
  • Genoeg ruimte
Minpunten
  • Geen gevonden nog
b*************@g********19-12-2023

Zoals verwacht, mooie en goed werkende apparatuur

Werkt zoals ik had verwacht, snel en zonder te veel geluid. Is gemakkelijk te begrijpen door de uitgebreide handleiding.
Pluspunten
  • Geluid
  • Snelheid
  • Gebruiksvriendelijk
A. Snijkers26-11-2023
4.0

Slechte keuze

4.0
Bij het kopen van mijn nieuwe keuken is deze vaatwasser erbij geleverd. Onze adviseur heeft hem min of meer uitgekozen, en ons verder niks gevraagd. Achteraf had ik het handig gevonden als ik de resterende tijd op de vloertegel af te kunnen lezen. Daarbij vind ik hem best rumoerig, niet praktisch met inladen, en de vaat komt er niet altijd schoon uit. Had liever samen overlegd!
Minpunten
  • Rumoerig
  • Niet fijn in te ruimen
  • Mis aflezen tijd onderkant apparaat