ETNA OM165ZT - Reviews

Geen reviews beschikbaar Schrijf een review
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:
  • Alle reviews (0)
  • Consumenten reviews (0)
  • Overige reviews (0)
  • Expert reviews (0)

We hebben voor dit product nog geen reviews

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b***********@g******** 31-01-2024
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

10,0
Wat een geweldige oven! Ik ben echt onder de indruk van hoe gemakkelijk hij in gebruik is. De verschillende functies maken het koken zo veelzijdig en leuk. Of ik nu wil bakken, braden, grillen of gewoon iets opwarmen, deze oven heeft altijd de perfecte instelling. Ik waardeer echt de moeite die is gestoken in het ontwerpen van een apparaat dat zowel intuïtief als functioneel is. Kortom, deze oven heeft mijn kookervaring naar een geheel nieuw niveau getild!

Reageer

Gerrie 09-01-2024
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

10,0
Ziet er prachtig uit en werkt perfect
Super gegrilde kippenpootjes enz.
Eenvoudig in bediening

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 31-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

8,0
Het is een hele fijne oven. De installatie ging zeer eenvoudig. De oven is heel overzichtelijk te bedienen en doet precies wat een oven moet doen. Hij warmt snel op en de timerfunctie werkt goed, aan het eind van de looptijd slaat de oven af. De timer is niet zo precies in te stellen voor gerechten die kort in de oven moeten, dan stel ik een andere timer in.
We hebben hem nu anderhalve maand en hij is al veel gebruikt. De meeste gerechten, koekjes, pizza's, bladerdeeghapjes en taarten komen er goed uit. Alleen met de hetelucht functie worden dingen soms te donker als de (hetelucht) aanwijzingen gevolgd worden van het recept.
Een nadeel is dat het bakblik en het rooster krassen maken aan de zijkant van de oven bij het naar binnen schuiven.
Een tweede nadeel is dat de deur van buiten heet wordt, wij hebben de oven onder het aanrecht geïnstalleerd, dus kleine kinderen en huisdieren moeten bij gebruik uit de buurt blijven.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Snel warm
  • Gerechten lukken goed

Minpunten

  • Hetelucht functie moet je echt leren kennen
  • Het bakblik en rooster maken krassen
  • De deur wordt heet aan de buitenkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J*********@x******** 23-12-2023
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

8,0
We kochten deze uitstekende no-nonsense oven in combinatie met een Etna gaskookplaat. Mooie rustige vormgeving, eenvoudig te bedienen en snel opgewarmd. Enige minpuntje is dat de hetelucht ventilator achterin de oven wat ruimte inneemt waardoor de bakplaat wat minder groot is dan die in onze vorige oven.

Reageer

Fred 10-12-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in bediening, zonder poespas.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

7,0
Op zich is de oven goed. Alleen het handvat voor de deur open te maken is vierkant en gevoelsmatig scherpe kantjes aan. Het handvat hadden ze beter rond kunnen maken, is het prettiger met openen van de oven

Pluspunten

  • Simpel in bediening
  • Snel in te bouwen

Minpunten

  • Handvat van de oven, vierkant.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

r**a@g**l.com 21-09-2023
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

8,0
In mijn nieuwe keuken wilde ik een inbouwoven. Het kleine oude oventje was veel te klein voor alles wat ik wilde gaan doen als ik met pensioen zou gaan.
Moest wel een gebruiksvriendelijke oven zijn. En dat is deze ETNA!
Het mooie is dat mijn moeder ook een ETNA fornuis met oven had.
PS: Het oude elektrische oventje heb ik naar de Kringloop winkel gebracht.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Past ook in kleine keuken.

Reageer

e**l@h**l.com 15-09-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

9,0
Omdat we niet zo vaak thuis zijn, wilden we een eenvoudige oven en deze oven voldoet buiten alle verwachtingen. Is makkelijk te bedienen en in te stellen. Een prima oven voor een prima prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

RobL 31-07-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ETNA OM165ZT, een mooie oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

9,0
Ik zocht een simpele oven met dezelfde functies als mijn vorige oven (Ariston) waarvan ik ongeveer 14 jaar plezier heb gehad. Deze ETNA oven komt het meest in de buurt. Een mooie oven, maar het instellen van de tijd is even een dingetje. Je moet de knop eerst naar 120 minuten draaien en dan naar de gewenste tijd. Als je bijvoorbeeld 10 minuten wil instellen is dat een beetje gokken. Vervolgens moet de klok dan teruglopen naar 0 en dat doet hij niet netjes. Gelukkig geeft de oven dan wel een rinkelend geluid. Wij hopen van deze oven net zolang plezier te hebben als onze vorige.

Pluspunten

  • Strak design
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Instellen tijdschakelaar, vooral onder de 15 min.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 01-08-2023

Beste heer / mevrouw,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de oven zo goed bevalt. Jouw feedback betreffende de uitschakeltimer functie zullen wij meenemen in de verdere productontwikkeling.

Wij wensen jullie vele jaren van bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Marlies van den Bosch 03-05-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

8,0
Een fijne eenvoudige oven die gemakkelijk te bedienen is en heel stil zijn werk doet. Ik heb hem pas een paar weken dus ik heb hem nog niet volledig uitgeprobeerd. Etna schijnt een duurzaam merk te zijn dus ik hoop dat ik, over een paar jaar, nog dezelfde mening ben toegedaan als nu. M.a.w. ik hoop dat ik er langer plezier zal hebben dan de 5 jaar die de garantie duurt.

Pluspunten

  • Eenvoudig te bedienen
  • Snel warm
  • Muisstil

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 04-05-2023

Beste Marlies,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het bedieningsgemak van de oven.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

giel. 09-03-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

ETNA oven zo heet als een Vulkaan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

10,0
Perfecte apparatuur, ben nu aan mijn 6 woning toe,woon hier nu 15 jaar en is op dir adres mijn 2e oven.
Wordt zeer intensief gebruikt veel koken en bakken.
Was nu wel aan vervanging toe (defect) dus maar gelijk nieuwe besteld is ook weer zuiniger in stroomverbruik ook belangerijk.

Pluspunten

  • Mooie apparatuur.
  • Gemakkelijk te bedienen.

Minpunten

  • Geen.
  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-03-2023

Beste Giel,

Zo, een 10! Hier worden wij natuurlijk enthousiast van. Veel leuker vinden wij dat jij zo enthousiast bent over jouw nieuwe multifunctionele oven!

Het bedienen gaat jou gemakkelijk af en ook de uitstraling is naar wens.

We willen je bedanken voor het schrijven van deze mooie beoordeling en wensen jou heel veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Suzan
Webcare ETNA

Reageer

c***********@g******** 14-02-2023
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Praktische oven met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

8,0
Mooie oven met veel mogelijkheden, voor een prachtige prijs
En niet te vergeten de service is ook 100 procent

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-02-2023

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze leuke review!
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak, mooie design en de vele mogelijkheden.
Ook onze service bevalt goed, dat is waar wij het voor doen!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

s*****@g******** 10-01-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

ETNA betekend Kwaliteit zonder poespas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

10,0
Het een functionele oven zonder poespas, gewoon simpel temperatuur instellen en de tijd inschakelen, klaar! ETNA een vertrouwd merk die terug gaat naar mijn jeugd je vergeet het logo van de twee stoere mannetje! Staat voor kwaliteit!

Pluspunten

  • Simpele bediening
  • Veel keuze van betaalbaar tot boven mijn budget
  • Er zijn geen min punten te bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 11-01-2023

Beste heer/mevrouw,

Het doet ons goed om te lezen dat je niet alleen zo tevreden bent over de oven maar ook over ons merk. Hartelijk dank voor de enthousiaste feedback met maximale reviewscore.

Wij wensen jou veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

g**************@g******** 06-01-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

8,0
Fijne oven makkelijk in gebruik ben er zeer tevreden mee precies wat ik er van verwacht ik raad deze oven ten zeerste aan

Pluspunten

  • Mooie oven
  • Werkt prima

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-01-2023

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van de oven.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

w***********************@h********** 16-12-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geen spijt van de aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

10,0
De oven heeft een eenvoudige bediening en heeft een mooie uitstraling heel makkelijk schoon te maken vooral de deur die kan je er makkelijk uithalen kortom een heerlijke oven

Pluspunten

  • Makkelijk bediening
  • De deur uitneembaar (pracht uitvinding)
  • Schoonmaken

Minpunten

  • ????
  • ?????

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-12-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10😊 Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de bedieningsgemak en design van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g********@h********** 26-11-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

10,0
Omdat onze oude elektrische oven (28jaar) kapot is gegaan, hebben wij op zoek geweest naar een nieuwe. Gelukkig konden wij dankzij reviews deze oven kiezen en voldoet echt aan onze behoeften. Wij wilden graag een oven bedienbaard met knopen. Deze oven is perfect, alles kan zelf met de knoppen instellen. Bovendien is ook makkelijk hem schoon te houden. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • makkelijk bediendbaar
  • makkelijk schoon te maken
  • veel mogelijkheden om je gerechten te bakken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-11-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review met dit geweldige cijfer, een 10! Wat leuk om te lezen dat jullie bij het uitzoeken van een nieuwe oven hebben gekozen voor Etna. Wat fijn dat de oven makkelijk met de bediening en het onderhoud is.
We wensen jullie veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

han Kooijman 14-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

bevalt goed, 1 onduidelijkhied in gebruiksaanwijzing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

7,0
Dit is een mooie en eenvoudige oven, makkelijk te bedienen.
Maar er is een onduidelijkheid: de oven werkt alleen als ik de uitschakeltimer op handbediening draai. Dit in tegenstelling tot wat in de gebruiksaanwijzing staat onder de hoofdje bediening; daar wordt niets gezegd over het eerst aanzetten van handbediening. daar staat dat je "eventueel" de uitschakeltimer kunt gebruiken.
Lees ik dat fout of heb ik een fout in de oven?
Han Kooijman, Amsterdam 13 november 2022

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 15-11-2022

Beste Han Kooijman,

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het design en de gebruiksvriendelijkheid van de OM165ZT. Vervelend dat er een onduidelijkheid is over de uitschakeltimer/handbediening. Bij gebruik van de oven kun je ervoor kiezen om de oven zelf, handmatig, uit te zetten of dat de oven zelf na een ingestelde tijd uitschakelt.

- De oven zelf uitschakelen kan via het gebruik van de handbediening. Draai hiervoor de uitschakeltimer/middelste knop op handbediening. Daarna hoef je alleen nog de oventemperatuur en een ovenfunctie in te stellen.
- De oven uit laten schakelen nadat de ingestelde tijd is vertrekken. Stel een oventemperatuur en een ovenfunctie in. Draai de uitschakeltimer/middelste knop naar de ‘120 minuten’ stand en daarna terug naar de gewenste uitschakeltijd. Zodra de ingestelde baktijd is verstreken, weerklinkt een geluidssignaal en wordt de oven uitgeschakeld.

Mocht je nog vragen hebben adviseren wij je om contact op te nemen met ons via telefoonnummer 088-8821803. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.

We wensen je nog veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

m*******@z******* 30-10-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede oven, goede service

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

8,0
Fijne, eenvoudige oven, makkelijk te bedienen. Geen toeters en bellen, wat ik graag wilde. Royale binnenruimte.
Zorgt voor perfecte baksels. Nog geen klein jaar later bleek er een klein defect aan de ovendeur. Blijkbaar door klein ongelukje bij gebruik. Viel binnen de garantie, kon afspraak maken via website van Etna, op een dag naar keuze. En is op vakkundige wijze verholpen. Voor ons altijd een Etna in de toekomst!

Pluspunten

  • Ruim van binnen
  • Eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 31-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de ruimte in de oven.
We wensen je nog veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Cis 17-10-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede heteluchtoven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

10,0
De Over doet wat een heteluchtoven moet doen. Bediening is eenvoudig en staat duidelijk aangegeven. Geen digitale bediening. De binnen glasplaat eenvoudig los te halen om schoon te maken. Wij zijn tevreden mee.

Pluspunten

  • Bediening
  • Uiterlijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste Cis,

Wow, een 10, bedankt!
Het gebruiksgemak, het mooie design en de vele mogelijkheden bevallen jou goed.
Ook het verwijderen van de ovendeur is natuurlijk ideaal met het schoonmaken.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p********@g******** 16-10-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA OM165RVS

Algemene score

10,0
Omdat we aan het zoeken waren voor een simpel en goed apparaat. En mooi afgewerkt. En daar zijn we erg blij mee dat we deze hebben gekozen.
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze prachtige topscore!
Wij zijn blij dat jullie gekozen hebben voor ETNA.
Het gebruiksgemak en mooie design bevallen goed.

Wij wensen jullie heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h.m.manders@live.nl 14-10-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

8,0
Erg blij mee!
Fijn in gebruik, warmt snel op, producten komen goed gaar uit de oven.
Voor deze prijs heel dik tevreden.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Warmt snel op
  • Producten komen goed gaar uit de oven

Minpunten

  • Draaiknop van timer is per 15 min. aangegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 17-10-2022

Beste heer / mevrouw Manders,

Wat leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent met deze mooie oven. Het gebruiksgemak, mooie design en de vele mogelijkheden bevallen jou goed. Fijn dat jij de moeite nam om deze review te schrijven.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Carla 07-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Deze oven is een aanrader.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

10,0
Na jaren een nieuwe Etna oven aangeschaft. Daar wij zeer tevreden waren over de kwaliteit en prijs van de Etna oven was de aankoop niet moeilijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 10-10-2022

Beste Carla,

Jij hebt opnieuw gekozen voor ETNA, een mooier compliment kan je ons niet geven, bedankt!
Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de ETNA oven.

Wij wensen jou (opnieuw) heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r*********@g******** 27-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Houd je van bakken en grillen zou ik een ETNA willen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

9,0
Dit is een oven die niet digitaal is dus voor eenieder gemakkelijk is te bedienen met meer dan voldoende bak en grill mogelijkheden en er bovendien goed uitziet !
Prijs / kwaliteit top !

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de werking van jouw oven.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

m******************@z******* 26-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een betaalbare oven en die volledig aan mijn wensen tegemoet kwam. Een oven zonder teveel dingen die je nooit gebruikt. Deze oven voldoet perfect aan mijn wensen en toepassing. De oven al gebruikt voor gebak en ovenschotels.
Prima resultaten.
De handleiding is duidelijk v.w.b. de diverse bakprocessen.
Goede keuze.
Verlengde garantie is een extraatje!

met vriendelijke groet
Marlies Maria Overhof

Pluspunten

  • prijs
  • gebruik
  • extra garantie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste Marlies,

Een 10! Dank je wel voor het schrijven van deze mooie review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met oven en deze perfect voldoet aan jouw wensen.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Yuri 26-08-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Eenvoud & Stijl

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

9,0
Ik zocht een oven zonder poespas na gedoe met het doorlopen van digitale menu's om dingen voor elkaar te krijgen. Dat is gelukt, door de drie simpele knoppen staat de oven in 5 seconden in de gewenste stand.

Andere pluspunten:
Stijlvol
Stil

Pluspunten

  • Stil
  • Doeltreffende bediening
  • Stijlvol

Minpunten

  • Metalen rekje glijdt niet zo goed in en uit
Officiele reactie van Atag 29-08-2022

Beste Yuri,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met het design en gebruiksgemak van de oven.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

s**************@h********** 23-07-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: ETNA OM165ZT

Algemene score

10,0
Een heel makkelijke apparaat, het makkelijk voor bedienen, ik ben echt tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank voor het schrijven van deze review en deze mooie 10! Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de oven.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews