Shark CryoGlow LED-Masker met Under-Eye-Cooling - Lila - FW312EUPL - Hulpmiddelen voor huidverzorging

Shark CryoGlow LED-Masker met Under-Eye-Cooling - Lila - FW312EUPL
Shark CryoGlow LED-Masker met Under-Eye-Cooling - Lila - FW312EUPL
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 329,00 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Shark CryoGlow LED-Masker met Under-Eye-Cooling - Lila - FW312EUPL op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Patpat26-01-2026

Gezichtsmasker wat werkt

Ik gebruik dit masker elke avond en merk dat het daardoor echt onderdeel is geworden van mijn routine. Het kost maar 6 minuten per dag, wat het heel makkelijk maakt om vol te houden. Mijn huid is gevoelig en snel rood, maar dit werkt juist kalmerend. Vooral rond mijn ogen vind ik de laagste stand heel prettig door het verkoelende effect. Het masker zit comfortabel, is licht en simpel in gebruik. Ik leg het in mijn nachtkastje, waardoor ik het automatisch pak voordat ik ga slapen. De batterij gaat verrassend lang mee, dat vind ik echt een pluspunt. Er zit een mooie opberghoes bij, al gebruik ik die zelf nauwelijks. Ik mocht dit product testen.
  • Kwaliteit
Minpunten
  • Prijs
  • al zijn losse behandelingen in een salon ook niet goedkoop
Realfood22-01-2026

zware gadget, gelukkig korte programmas

Voor mij is dit masker redelijk zwaar en duwt hij nogal op mijn neus. Het aanpassen gaat makkelijk en de bediening is snel en super eenvoudig. Een routine van dagelijks 10 minuten maximaal. Het is een leuke gadget voor mij en mijn dochter, die wat last heeft van acne. Bij haar lijkt het beter te helpen. Mede omdat zij gemotiveerder is dan ik, na 8 weken gebruik. De aandacht voor je huid is prettig, de verkoeling is aangenaam en opvallend en vooral de draagbaarheid is welkom voor mij. Ik kan gewoon door met mijn klusjes of dingetjes, terwijl ik het masker draag. Ik ben niet overtuigd van zijn werking, maar leuke gadget.
Pluspunten
  • aandacht en rustmomentje
  • chique en degelijk
Tess14-01-2026

Tevreden

Ik heb dit masker nu enkele weken. Ik was op zoek naar iets om fijne rimpeltjes minder zichtbaar te laten zijn en ik denk dat dit masker hier goed voor werkt. Mijn huid ziet er mooi glad uit. De oog pads voelen verfrissend maar zijn voor mij geen must. Instructies voor dit masker zijn heel eenvoudig. De batterij gaat lang mee. Ik ben tevreden!
Cathyk14-01-2026

Luxe gezichtsmasker

Wat een mooi en luxe masker, heel stevig en is makkelijk in gebruik te nemen. Eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening en heb je de keuze uit 4 behandelingen. Extra optie zijn de coolpads voor de ogen die op 3 verschillende standen kunt zetten, batterij gaat dan wel sneller leeg. Maar je wallen worden zichtbaar minder. Kost weinig tijd en groot verschil in het gezicht, mijn huid voelt na gebruik veel zachter en minder roodheid. Enig nadeel na reinigen gebruik ik gelijk het masker zonder iets op de huid en dan moet ik daarna wel een serum gebruiken voor het trekken in m’n gezicht.
Pluspunten
  • Snel
  • Makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Prijs
  • Zwaar
mand14-01-2026

Zichtbaar resultaat en fijn in gebruik!

M’n eerste gedachte toen ik het masker uit de doos haalde om te testen was dat het er erg goed en luxe uitzag. Na 7 weken testen kan ik ook zeggen dat het ook fijn werkt. Het bevestigen gaat makkelijk en doordat je het masker kunt verstellen sluit het goed aan op je gezicht. Het draagcomfort is prima, ook al voelt het masker niet heel licht. Ik merk vooral dat mijn huid veel rustiger is geworden: minder roodheid en minder pukkeltjes. Ik had last van hormonale acné en dat is ook een stuk rustiger geworden hierdoor. De verkoeling onder de ogen werkt super fijn onder je ogen waardoor vochtwallen snel verdwijnen. Donkere kringen rondom ogen blijven wel hetzelfde. Ik had beginnende kraaienpootjes en voor mn gevoel is dat ook iets minder geworden. Een nadeel voor mensen met weinig geduld: je moet het heel consequent en dagelijks gebruiken om het gewenste resultaat te krijgen en je moet het op tijd opladen anders valt het halverwege je sessie uit. Een volle batterij gaat ongeveer 3 sessies/ dagen mee. Het is een duur product en de eerste weken was ik vrij sceptisch maar ik vind het inmiddels wel het geld waard!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Zichtbaar resultaat
  • Verkoelende functie goed tegen wallen
Minpunten
  • Prijs
  • Accuduur
Buurvrouw! 12-01-2026

Mooi en makkelijk te gebruiken met goede resultaten

Van binnen ben ik nog steeds in de 30 maar de spiegel zegt smorgens echt dat ik hulp nodig heb omdat ik ouder word en dit zichtbaar is. Wallen, rode vlekjes die soms vlekken worden en nu met de kou een schrale huid. Voor deze probleempjes gebruikte ik allerlei cremetjes en mijn man werdt gek als ik weer een ander wilde uitproberen omdat deze producten vrij duur zijn. Dit masker wilde ik omdat het goede reviews had en na de eerste keer de wallen behandeld te hebben was ik super enthousiast en nog steeds. Er zitten coolpads op die echt heerlijk koud worden. Mijn huid is over het algemeen veel rustiger geworden nu het masker zo'n 8 weken in mijn bezit is. Het enige creme wat ik gebruik is een goede hydraterende crème voor na het gebruik.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Kost weinig moeite
b************@h**********12-01-2026
De eerste indruk van het product was eigenlijk minder positief omdat het zon groot apparaat was. Maar na het eerste gebruik viel het allemaal reuze mee. Het is een makkelijk te gebruiken masker met niet te veel moeilijke knopjes en maniertjes. Na een tijd het masker dagelijks te hebben gebruikt merk ik vooral veel verschil in mijn onderhuidse bultjes die minder vaak voorkomen. Ook is mijn huid iets meer doorbloed volgens mij. Ook de eyepads die ingebouwd zijn zorgen ervoor dat ik minder vocht vast hou onder mijn ogen.
cvanroekel11-01-2026

Uitstekend masker dat mij echt heeft geholpen.

Ik gebruik het Shark CryoGlow masker nu ongeveer twee maanden en ben positief verrast door het resultaat. Ik heb rosacea, waardoor mijn gezicht vaak rood is en ik last heb van kleine ontstekingen. Veel andere producten hebben bij mij weinig gedaan, maar dit masker geeft mijn huid duidelijk meer rust. Na regelmatig gebruik is de roodheid zichtbaar verminderd en heb ik veel minder ontstekinkjes. De behandeling duurt maar zes minuten per dag, wat het heel makkelijk maakt om vol te houden. Het masker voelt stevig en goed afgewerkt aan. Het is eenvoudig in gebruik en na het lezen van de handleiding kon ik meteen aan de slag. Alles wijst zich vanzelf en het masker is goed af te stellen met de bandjes. De verkoelende oogpads zijn een fijne extra. Ze geven een prettig fris gevoel en zijn in sterkte in te stellen. Of ze echt iets doen tegen wallen kan ik niet beoordelen, maar ze maken de behandeling wel comfortabeler. Ook handig is de meegeleverde opbergzak, zodat je het masker netjes kunt bewaren. Tot nu toe ben ik erg tevreden en zou ik dit masker zeker aanraden aan mensen met een gevoelige of rode huid.
Pluspunten
  • Vermindering van mijn rosacea
  • Goede kwalititeit
  • Handige bediening
Minpunten
  • Accu snel leeg bij gebruik koelpads
d********@l******10-01-2026

Egalere huid en minder wallen

Ik gebruik het masker nu twee maanden en ik zag al vrij snel verschil. Mijn huid voelt veel zachter aan en ziet er egaler en minder vlekkerig uit. Het oogt simpelweg een stuk verzorgder. Vooral de cooling pads doen wonderen: mijn onderogen zien er rustig en uitgerust uit. Luxe verpakt en een stevig apparaat dat kwaliteit uitstraalt. Het is op accu waardoor je tijdens de sessies gewoon andere klusjes kunt doen en de batterij gaat erg lang mee. Wat betreft het comfort, de eerste keren drukte het masker op mijn neus, maar met de banden is dit goed op te lossen. Heel fijn is dat de speciale opzetstukjes voor de cooling pads echt bijdragen aan een beter draagcomfort. De ventilator die draait tijdens het gebruik stoort niet bij het praten en draait na afloop nog een minuutje door voor koeling, waarna ik hem pas in de handige opbergzak doe.
Pluspunten
  • Acuuduur
  • Makkelijk in gebruik
h*******@l******09-01-2026
Het is een mooi, degelijk masker. Het voelt aan als een echt kwaliteitsproduct. Het masker is erg simpel af te stellen, het gebruik wijst zich vanzelf en je bent met zes minuten per dag klaar. Je moet het wel even in je systeem krijgen om het masker dagelijks te gebruiken, maar het masker houdt zelf bij hoe vaak je het programma gebruikt hebt. Ik ben voor de behandeling tegen rode vlekken (en hopelijk ook rimpels) gegaan. Ik kan nog niet veel zeggen over de rimpels, maar ik merk wel dat de roodheid in mijn gezicht afneemt. Ik ben er blij mee!
J**************@h**********09-01-2026
Ik heb dit product een viertal weken mogen testen. Ik was erg benieuwd of het inderdaad zou werken. Ik heb last van rode vlekken en wallen. Zelf zie ik niet veel resultaat. Ik heb zelfs het idee dat de wallen erger worden. Het klemmetje wat erbij zit is erg handig om deze aan je broek te hangen. Ik moest ook even zoeken waar ik deze kon opladen maar dat is dus niet aan het masker maar de bedieningsknop. Ik ga zeker nog verder met proberen en hopelijk dat het na een paar weken veel minder wordt!
RTDH07-01-2026

Prettig masker

Dit is een mooi masker wat in mijn geval perfect zit. Uitstekende pasvorm. De werking is in mijn geval goed verlopen na wat huidprobleempjes in de eerste paar dagen. Even rustig aan gedaan en om de dag gebruikt. Een heerlijke oogkoeling zit erop die op temperatuur in te stellen is.
Pluspunten
  • kwaliteit
  • koeling
Maree02-01-2026

Dure LED masker

Dit masker heb ik elke op stand 2 met cooling niveau 3 elke dag gebruikt. Na meer dan een maand is dit mijn eerlijke review. Mijn eerste indruk was niet slecht, het masker ziet er mooi en stevig uit. Het bevatte alle benodigheden zoals oplader en opbergtas. Het masker is wel aan de zware kant, dit zit niet zo lekker op mijn gezicht. Het masker is makkelijk te bedienen en de instructies waren duidelijk. De batterij is echter niet zo goed, het opladen duurt lang en de batterij is snel leeg. Ik merk wel dat mijn huid lichtjes is verbeterd. De acne is minder geworden en komt niet meer zo snel terug. Mijn huid ziet er gezonder, gladder en fijner uit. Door de hoge prijs kan ik dit LED masker helaas niet aanraden. De resultaten zijn naar mijn mening niet overtuigend genoeg om dit apparaat aan te schaffen!
Pluspunten
  • Handig te gebruiken
Minpunten
  • Hoge prijs
  • Matige resultaten
n********@g********02-01-2026
Ik heb dit masker de afgelopen weken mogen uitproberen en ik ben erg tevreden! Aangezien ik nog geen ervaring had met deze maskers wist ik niet echt wat ik kon verwachten, maar toen het masker binnen kwam vond ik het erg chique uit zien. De verpakking is mooi, en je krijgt een leuke satijnen zak waar je je masker in kunt bewaren. Het masker is lichtgrijs, vrij licht en ook de bijbehorende afstandsbediening is niet te zwaar dus die klem je makkelijk aan je kleding. Via de afstandsbediening kun je je behandeling kiezen. Ik heb vooral de blauw rood licht mix behandeling gebruikt. Ik heb nu een maand ongeveer het masker vrijwel dagelijks gebruikt. Na een week consistent gebruik begin je echt een verschil te zien. Mijn huid is gladder en ik heb sinds ik ben begonnen met het masker geen acne meer gehad. De combinatie van dit masker en dan een goede moisturizer zorgt ervoor dat je echt een gladdere huid krijgt. Ik ben heel erg benieuwd hoe mijn huid er over een paar maanden uitziet, want ik blijf dit masker dagelijks gebruiken!
cici9331-12-2025

Fijn masker en goede werking

Vanaf het eerste moment dat ik de Shark CryoGlow gebruikte, was ik enthousiast. Het masker ziet er stijlvol en luxe uit en geeft meteen het gevoel dat je iets bijzonders in handen hebt. In gebruik vind ik het heel prettig: je zet het makkelijk op en met een paar simpele handelingen start je de behandeling. Geen gedoe, gewoon ontspannen. Het draagcomfort is voor mij een groot pluspunt. Het masker zit comfortabel, sluit goed aan en de koelende werking voelt heerlijk verfrissend, vooral na een lange dag. Ik kan echt even tot rust komen tijdens het gebruik. Na afloop ziet mijn huid er frisser en gladder uit. Wel merk ik persoonlijk dat mijn huid soms wat droog kan aanvoelen, waardoor ik altijd een extra hydraterende crème aanbreng. Dat werkt voor mij perfect. Wat ik daarnaast fijn vind, is het spa-gevoel thuis. Het stille gebruik en het hygiënische design maken het voor mij echt een luxe verwenmoment.
Pluspunten
  • kwalitatief goed
  • meerdere functies
Minpunten
  • prijs
d*************@h**********31-12-2025
Het masker heeft een mooi design, is stevig en de bediening is simpel. Het draagcomfort is goed door de verstelbare banden. Tevens houdt het masker bij welke behandelingen je hebt gedaan en ben ik tevreden over de batterijduur. Je kunt kiezen uit vier voorgeprogrammeerde standen, die niet aanpasbaar zijn. De cooling pads zijn voor mij echt een groot pluspunt. Door de kou beginnen mijn ogen te tranen en voelen ze minder zwaar aan. Ook verminderen de cooling pads zichtbaar de wallen onder mijn ogen. Daarnaast zorgen de cooling pads ervoor dat het licht wordt geblokkeerd, waardoor je ondertussen iets anders kan doen. Bij elke routine kun je zelf kiezen of je de cooling pads aan of uit zet. Een klein minpuntje is dat de cooling pads wat geluid maken, terwijl het masker zonder het gebruik van de cooling pads volledig stil is. Sinds ik het masker gebruik zijn mijn acne uitbraken verminderd en is mijn huid rustiger geworden, wat voor mij het grootste pluspunt is! Daarnaast voelt mijn huid egaler aan en straalt het meer. Het is natuurlijk geen wondermiddel, maar het is een mooie aanvulling op mijn huidverzorging en ik ben er blij mee.
chrisl30-12-2025

Zeer fijn comfortable masker

Ik gebruik het masker cryoglow van Shark nu een aantal weken. Ik ben erg onder de indruk van het masker. Het masker zat goed verpakt en zag er modern uit. Het masker is op verschillende manier pasbaar te maken op het hoofd, door de verschillende stel mogelijkheden. Dit zorgt ervoor dat het masker lekker op mijn hoofd zit. Het masker is zeer gemakkelijk in het gebruik. Door de verschillende programma's die gemakkelijk in te stellen zijn door het bedieningspaneel die aan het masker vastzit. De verschillende programma's zijn erg fijn waardoor je specifiek het programma kunt kiezen die goed bij jouw huid past. Ik heb het programma gebruikt tegen acne en vlekken en merk dat mijn huid minder onrustig is en meer straalt. Verder zorgen de colling eyepatches ervoor dat mijn wallen minder zijn en de zwellingen onder mijn ogen zichtbaar worden verminderd. Het enige nadeel aan deze functie is dat de batterij snel leeg gaat en tijdens de coolfunctie de vertilator wel geluid maakt, waar ik inmiddels wel aan gewend ben geraakt. Het masker lijkt dus zeker voor een verbetering van mijn huid te zorgen en zorgt ervoor dat ik even lekker kan ontspannen. Ik zou het masker dan ook zeker aanraden.
Pluspunten
  • Draagcomfort
  • Verbetering huid/ zwelling ogen
  • Verschillende programma's
  • Gebruiksgemak
  • Design
Minpunten
  • Geluid (coolingfunctie)
  • Batterijduur (coolingfunctie)
Aelqui28-12-2025

Rustigere huid na een paar weken gebruik

Ik gebruik de acne behandeling en heb het masker nu vier weken getest. Wat ik fijn vind, is dat het heel makkelijk in gebruik is. Je zet het op, kiest de stand en het gaat vanzelf. Het masker houdt ook bij welke behandelingen je hebt gedaan en de batterij gaat lang mee. Tijdens het gebruik koelt het masker vanzelf af wat goed is zo blijft die niet warm. De pasvorm kun je goed aanpassen met de banden om je hoofd, waardoor het stevig zit en niet verschuift. Je kunt ook extra metalen platen toevoegen voor onder de ogen. Die gebruik ik zelf en daardoor zit het masker net wat steviger en voelt het comfortabeler. De koeling bij de ogen vind ik echt fijn, vooral omdat ik veel last heb van wallen en zo toch wel refreshed gevoel geeft. Na een paar weken merkte ik duidelijk verschil in mijn huid. Mijn huid is rustiger geworden, puistjes komen minder snel op en drogen sneller uit. Ook voelt mijn huid egaler aan en zie ik meer frisheid en glow. Dat verschil merkte ik vooral bij dagelijks gebruik. Na je behandeling geeft het schermpje ook aan dat het nu tijd is om goed te moisturizen, zo vergeet je dat niet en het is ook super belangrijk. Ik ben zelf best lui met skincare en doe normaal niet veel. Dit voelt als een makkelijke extra stap die weinig tijd kost, maar wel echt iets doet voor mijn huid. Juist daarom pak ik het er elke dag bij.
Pluspunten
  • Pasvorm is goed aan te passen met de banden
  • Kost weinig tijd voelt als iets extra’s :)
  • Koelende stand voor onder de ogen
Minpunten
  • Masker is even wennen in het begin qua gevoel
d***********@h**********26-12-2025

Zeker een aanrader!

In het begin was ik best sceptisch over de werking, maar inmiddels ben ik helemaal om en erg blij met het resultaat! Het masker draagt heel fijn. De oogkoeling staat standaard op medium, maar dat vond ik in het begin even wennen. De 'low'-stand is echter heerlijk om mee op te starten, waarna het fijn is om door te groeien naar 'high'. Je hoort tijdens het gebruik een zacht gezoem en het licht is niet irritant. Voor de rust sluit ik zelf vaak mijn ogen, maar door de kijkgaten en de verstelbare riempjes kun je ook gewoon de was ophangen of stofzuigen terwijl het masker stevig blijft zitten :-). Wat ik echt super vind, is de bediening. Het werkt ontzettend intuïtief; alle knoppen voor de verschillende routines zijn zo duidelijk dat je meteen begrijpt hoe het moet. Na een week of drie testen (elke dag 8 minuten) merkte ik na een paar dagen al dat mijn huid veranderde. Het voelt veel zachter aan en mijn dagcrème lijkt na een sessie dieper in te werken. Mijn gezicht glanst mooier, oogt goed gehydrateerd en oneffenheden trekken heel snel weg. Mijn wallen zijn door de koelelementen ook flink afgenomen. Voor de kraaienpootjes is het nog wat vroeg om te oordelen, maar de huid ziet er daar al veel minder droog uit. Ook mijn dochter heeft de Shark geprobeerd voor de lichte acne op haar voorhoofd. Na 7 keer behandelen waren die plekjes als sneeuw voor de zon verdwenen! De batterij gaat prima mee, ongeveer 4 tot 5 keer. Het enige nadeel is dat je het masker niet kunt gebruiken tijdens het opladen; je moet echt even wachten tot hij weer vol is.
Pluspunten
  • Zichtbaar glanzende huid
  • Handige bediening
Minpunten
  • Tijdens opladen niet te gebruiken
s**************@h**********26-12-2025
Voor het gebruik van het masker was ik erg benieuwd of het echt zou werken. Nou en of het werkt!! Ik gebruik m nu enkele weken en zie echt verschil. Mijn huid is minder rood, minder acne en de structuur is veel mooier! Het koel gedeelte onder de ogen is fijn op stand 1, bij twee en drie vind ik het persoonlijk te koud. Het werkt erg goed tegen wallen en donkere kringen! Het masker zit goed aangesloten, wat je zelf kan instellen. Opladen gaat ook zeer eenvoudig en is snel weer vol!
j************@h**********25-12-2025
De eerste indruk is wat vreemd. Zo’n soort masker heb ik nooit eerder gezien of op gehad. Maar werkt het echt? Ja zeker, ik kan zeggen dat ik binnen 9 weken een minder vermoeide blik, een gladdere en zachtere huid heb gekregen. Let wel het eerste resultaat merk je pas na 6 weken, even geduld moet je hebben. Het masker is licht en zit comfortabel. Vooral het koeling gedeelte bij de ogen voelt erg relaxed. Het is voor mij een relaxmomentje en zelfs een nieuwe routine geworden. Ik ben erg blij met dit top product en zal het nog lang gebruiken!
Anita311025-12-2025
Ik gebruik dit masker nu enkele weken. Vooraf is het masker op te laden, waarna het diverse sessies meegaat. De banden zijn verstelbaar zodat het masker goed aansluit. Een sessie duurt enkele minuten. Daarnaast kan er een verkoelende oogpad aan worden gezet in 3 verschillende sterktes. Mijn rode, onrustige huid is verdwenen en dat na enkele weken dagelijks gebruik. Tevens lijken de lijntjes rondom mijn mond minder te zijn geworden. Kortom een fijn masker om te gebruiken voor mijn gezichtsroutine.
k*****************@g********24-12-2025
Het masker is stevig en oogt kwalitatief goed. Het is gemakkelijk te verstellen. Met name de koelende oogpads vond ik opvallend prettig aanvoelen en helpt ook vrij snel. Met de afstandsbediening is alles gemakkelijk in te stellen. Je merkt echt dat je kwaliteit in handen hebt! Het masker is eenvoudig in gebruik; je klikt de koelpads vast, kiest een van de behandelingen via de afstandsbediening en start meteen. Een sessie van 4 tot 8 minuten is redelijk te doen maar je moet er wel aan denken en bij weinig tijd duurt het toch lang. Opladen gaat via universele USB-C ingang en de batterij gaat een week mee ongeveer. Het draagcomfort is fijn! De koelpads voelen eerst koud maar worden plezieriger naar mate je meer went. Het masker voelt op den duur wel zwaar aan bij langere sessies en ik had ook een keer rode plekken na lang gebruik. Het resultaat is merkbaar maar minimaal. De huid oogt rustiger, minder rood en puistjes zijn iets minder door rood, blauw en infrarood licht. Koeling vermindert wallen zeker en nu na een aantal weken gebruik voelt de huid wel wat gladder en oogt mooier. Ik vind het effect echter wel minimaal.
p***********@p********15-12-2025
Ik heb het Shark Led Mask mogen testen en ik moet zeggen dat ik nogal sceptisch was in het begin maar ik zag al na een paar keer gebruik mijn huid zichtbaar verbeterde. De oogpads werken verkoelend en dit voelt goed aan aangezien het masker warm wordt . Het masker is dmv de straps makkelijk aan te passen en voelt comfortabel aan . Ik zal het masker blijven gebruiken alleen jammer dat de accu snel leeg is en het opladen nogal lang duurt.
c***************@h**********12-12-2025
In het begin vond ik het vooral een grappig gezicht, zo'n futuristisch masker. Maar ik had online positieve verhalen gelezen dus was erg benieuwd geworden naar wat dit masker kan doen. Ik heb het daarom ook aangeschaft en ben het nu sinds enige weken aan het testen. Ik maak vooral gebruik van de cooling eye pads om wallen tegen te gaan of te verminderen na een slechte nacht, en de pads doen hun werk goed. De temperatuur is zelf in te regelen op drie verschillende standen, de koudste stand is echt heel koud. Maar ik merk wel dat ik daarna echt een soort oppeppertje heb gekregen. De komende tijd ga ik ook zeker de andere programma's uitproberen. Het fijne is dat de ze allemaal maar kort duren, waardoor het makkelijk in te passen in om het masker meerdere keren per week of zelfs dagelijks even snel te pakken.