Bose SoundLink Revolve+ Zwart - Bluetooth Speaker - Hifi speakers

Bose SoundLink Revolve+ Zwart - Bluetooth Speaker
Bose SoundLink Revolve+ Zwart - Bluetooth Speaker

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 43 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bose SoundLink Revolve+ Zwart - Bluetooth Speaker op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ronald15824-04-2017

Mooi design, super geluid, eenvoudige bediening

De Bose Soundlink Revolve+ werkt fantastisch. Er zit een heerlijk geluid in wat natuurlijk het belangrijkste is. Maar dat verwacht je van Bose niet anders. Alles klinkt heerlijk. Als je ergens in huis even bezig bent neem je de speaker gewoon mee. De Revolve+ is gemaakt van mooi aluminium in een (die van mij) donkere kleur en ziet er erg sterk uit. De bediening is heel eenvoudig. Een paar knoppen boven op de Revolve + laten je al de belangrijkste dingen doen. Direct uit de doos is het een kwestie van aanzetten en pairen met de telefoon en je bent klaar om te beginnen. Er is ook een app voor je telefoon voor iPhone en Android. Met deze Bose Soundlink app kun je alle instelling aanpassen en natuurlijk ook de gewone bediening overnemen. Ook makkelijk is dat je in de app het baterijniveau kan controleren. Via de Revolve+ kun je ook vragen stellen aan Google Now. De antwoorden komen dan ook gesproken terug via de speaker (natuurlijk alleen als Google Now een gesproken antwoord heeft). Dit werkt erg leuk. Het belangrijkste is en blijft voor mij de kwaliteit van het geluid. Zoals eerder al aangeven bevalt dat erg goed. Ik hoor geen vervelende vervormingen, ook niet als je een keer het geluid wat harder zet.
Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Design en materiaalkwaliteit
  • Samenwerking met Google Now
Minpunten
  • nog niet kunnen vinden
Cyara-9124-04-2017

Waanzinnig

Wat een waanzinnig apparaat. We wilde graag een speaker zodat we in onze veranda mooie muziek konder luisteren. Het bose systeem is een mooi design. Net of je een mooie vaas hebt staan. Het geluid is perfect, zowel in zachte als harde stand. Erg makkelijk te koppelen. En batterij gaat lang mee. Een echte aanrader. Wij zijn super tevreden.
Pluspunten
  • Gaaf design
  • Makkelijk in gebruik
alex07024-04-2017

Mooi design, makkelijk te bedienen, uitstekend geluid

Deze Bose speaker heb ik nu een week of 2 in mijn bezit, en ik ben er uitermate tevreden over. De speaker heeft een mooi design met een degelijke en robuuste uitstraling. Op het eerste oog verwacht je niet dat het een speaker is. Het geluid is meer dan goed. Door het ontwerp komt het geluid geheel rondom, 360 graden, uit de speaker. Bij hoog volume (hij kan voor zijn formaat erg hard!) vervormt het geluid niet. Persoonlijk had er iets meer bass in mogen zitten. De speakers is zeer makkelijk te bedienen. Aanzetten, verbinden met een Bluetooth apparaat en spelen maar! Er is ook een mogelijkheid om twee speakers aan elkaar te koppelen, zodat deze gelijktijdig dezelfde muziek af kunnen spelen. Ik ben zeer tevreden over de accuduur. Ik heb hem ongeveer twee weken kunnen gebruiken met een acculading.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Design
  • Geluid
Minpunten
  • Bassweergave
RolandK24-04-2017

Waanzinnige bleutooth speaker

Ik heb de bose revolve+ gekozen als vervanging van mijn oude speaker, de prijs vond ik iets aan de hoge kant maar aangezien het bose is neem je aan dat je er een fantastische speaker voor terug krijgt. Meteen nadat ik de speaker binnen had, had ik geen seconden spijt van mijn aankoop de speaker heeft echt een krachtig geluid beter dan verwacht van zo'n kleine speaker. En door de gebruiksvriendelijkheid is het al helemaal een aanrader, gebruiksaanweizing heb je gewoonweg niet nodig. En de batterij duur is prima voor een bluetooth speaker
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Waanzinnig geluid
Minpunten
  • Raar handvatje
Selma23-04-2017

Klein en krachtig

De box nu een 2 tal weken in mijn bezit, en bijzonder blij met het resultaat. Het gemak van het aanzetten, je hoeft niet eerst iets te koppelen, 1x koppelen in het begin en daarna gewoon je blue t. niet verbreken. Dus muziek in een 3 tal seconden. Overal in huis gaat hij mee, er zit een fijne kracht in en een mooi vol geluid! Zelfs de batterij gaat heel lang mee. Alleen maar pluspunten!
Pluspunten
  • Batterij
  • Volume
  • Vol geluid
  • Compact
Alien23-04-2017

Mooi geluid voor deze handzame speaker.

Sinds 2 weken de speaker in bezit. Zowel het design als het geluid is een feestje. De speaker is eenvoudig te bedienen via je telefoon of computer. Ons gezin is er helemaal weg van. De speaker verhuist van kamer naar kamer en gaat zelfs mee de badkamer in. Het bereik is zeer goed en valt nooit weg. Door de gebruiksvriendelijke app is de speaker eenvoudig te bedienen. Als de telefoon gaat kun je deze via de speaker aannemen. Groot voordeel vinden wij dat het via bluetooth werkt en dat je geen netwerk nodig hebt. De accuduur is lang, mocht de box dit aangeven is deze zo weer opgeladen met bijgeleverde kabel. Enig minpunt wat ik heb kunnen ontdekken is dat je er 2 nodig hebt voor het echte stereogeluid.
Pluspunten
  • uitstekend geluid
  • fraaie vormgeving
Minpunten
  • 2 nodig voor stereogeluid
Leonidas23-04-2017

Kleine krachtpatser

Wat een geweldig apparaat is de Bose Soundlink Revolve+. Makkelijk op te pakken en mee te nemen naar een andere ruimte terwijl je gewoon verder kunt gaan met muziek luisteren. Ik heb hem nu twee weken in huis en gebruik hem vooral via een bluetooth verbinding met Spotify op mijn telefoon. Het geluid kan heel hard. Ik ben af en toe bang dat ik mijn buren teveel lastig val. Ook als ie hard staat is er geen vervorming waar te nemen. Wel is soms een kleine onderbreking van een fractie van een seconde, maar dat kan ook goed aan het bluetooth signaal van mijn telefoon liggen. Ik heb een laptop waarvan het geluidsvolume niet erg hoog komt. Er is een mogelijkheid om de Soundlink Revolve+ met een kabeltje op de laptop aan te sluiten. Dat werkt ook prima, vooral als je in de keuken bezig bent met de afzuigkap aan. Het ontwerp van de luidspreker is heel sterk en spatwaterdicht. Je kunt hem dus ook gemakkelijk gebruiken in de badkamer tijdens het douchen. Ik zou de Soundlink Revolve+ aanraden bij vrienden, als ze op zoek zijn naar een draadloze luidspreker.
Pluspunten
  • Geluidskwaliteit
  • Goed portable
  • Accuduur
  • Makkelijk bedienbaar
Minpunten
  • Tamelijk prijzig
reppie23-04-2017

Schitterend design en geweldige sound!

In het kort: Fantastisch ontwerp, box is solide, stootrandjes op de juiste plekken, hendeltje is duurzaam en mooi verwerkt, maakt simpel verbinding. Eye-catcher. Bij het openmaken van de doos was ik nogal sceptisch. Mooie doos, van goede kwaliteit van buiten maar van binnen mag het iets strakker: Niet netjes afgewerkt en de bijbehorende usb lader gewikkeld in plastic dat er amper afgaat en ook nog eens super goedkoop uitziet. De oplader bestaat uit twee stukken die je met veel kracht in elkaar moet klikken. Erg veel gekraak doordat het plastic van de lader ook behoorlijk goedkoop aanvoelt. Gelukkig is dit ook het enige minpunt aan deze Bose speaker. Speaker zelf heeft nergens een goedkope afwerking, in tegendeel, alles voelt gewoon echt goed. De kleur is goed, ligt goed in de hand, gewichtverdeling is goed, solide behuizing. Onder de speaker zit zelfs een schroefdraadje zodat je de speaker op een driepoot kan bevestigen. Ik heb de speaker getest in huis, oa badkamer, in tuin en op mijn werk. Het volume krachtig, draagt ver. Frequentie bereik is goed, wat je mag verwachten van een product in deze prijsklasse. Liedjes met een goede drop en veel bas gaan op laag volume aardig maar op hoogvolume mag het iets beter. Maar waarschijnlijk zet ik hem dan te hard. Vaak Spotify-nummers geluisterd en kreeg regelmatig kippenvel, fenomenaal. Wat ik super leuk vind is dat de speaker praat. Als je verbinding maakt komt er een stemmetje dat verteld dat je verbinding hebt maar ook met welk apparaat. Er is ook een optie waarbij je precies verteld word hoeveel procent accu er over is. De indicatielampjes zijn doordacht, verkleuren afhankelijk van hoe vol de batterij is. In het donker zijn ze wel wat fel. Ook moest ik wennen dat er geen groen lampje gaat branden zodra de accu weer vol is, deze blijft oranje zolang hij aan de oplader zit.
Pluspunten
  • Schitterend design
  • Makkelijk in gebruik
  • Geweldige sound
  • bluetooth verbinding koppelt snel
  • batterij lange levensduur
Minpunten
  • bij te hoog volume wat vervorming
SatchNL23-04-2017

Een van de beste bluetooth speakers van Bose

Ik heb de Revolve + nu een 2 weken in gebruik en hij bevalt goed! Hij kan harde volumes aan en het feit dat het geluid rondom straalt maakt hem makkelijk te plaatsen in elke ruimte. Het handvat kan je gebruiken om hem te tillen (niet dat hij heel zwaar is) of om hem ergens op te hangen. Dit gebruik ik echter nauwelijks. De speaker kwam leeg aan in de doos, maar na een nachtje opladen werkte hij goed en verbond hij zeer snel met al m'n apparaten. Ook bedraad werkt het super, je moet dan echter wel zelf een audio-jack kabel hebben. Ik gebruik de speaker eigenlijk overal in huis, van de woonkamer/slaapkamer tot de keuken. Alleen onderweg heb ik hem nog niet gebruikt, maar daar kan je misschien beter de gewone revolve voor kopen gezien die wat handzamer is. Hij is wel redelijk prijzig, met 330 euro, maar daar krijg je wel een van de beste bluetooth speakers van Bose voor.
Pluspunten
  • Goede geluidskwaliteit
  • Waterdicht
  • Bluetooth en bedraad aan te sluiten
  • Lange accuduur
Minpunten
  • Prijzig
  • Geen audiojack kabel meegeleverd
verweij23-04-2017

Een trendsetter.

Ik heb deze Bose nu 2 weken, maar het lijken al 2 maanden.Zoveel luister plezier heb ik er al van gehad. Echt geweldig, of je hem nu zacht zet of voluit, het muziek geluid blijft geweldig. Hij vervormd niet en resoneert niet. Hij is na dat je hem hebt opgeladen, makkelijk te installeren en te koppelen met je telefoon of ipad. Daarna kan je hem met het beugeltje makkelijk overal mee te nemen, in je tuin, naar het park, op de boot.Je hoeft niet bang te zijn dat als hij valt, kapot gaat, want hij is stoot bestendig. En in de tuin, hoe je ook niet bang te zijn voor vocht, want daar kan hij ook tegen. Wat een wereld apperaat, mooi om te zien en fijn om naar te luisteren. Het streelt je gehoor, zo zuiver en zonder ruis, en met precies de juist balans in de bass en andere tonen. Ik zou hem iedereen aanraden, want je loopt er niet mee voor gek en je zit er niet mee voor schut.
Pluspunten
  • Snel en makkelijk te koppelen
  • Lange batterij duur
Susanne22-04-2017

Super geluid. Compact maar vol.

Ik vind het een super speaker. Mooi design en handig om mee te nemen. Hij heeft zo een goed vol geluid dat men denkt dat het niet uit dat kleine ding komt. ( Dat zei mijn bezoek de afgelopen weken. ) En daar ben ik het mee eens. Hij gaat echt zo lang mee als ze beweren. En is in no time weer opgeladen.
Pluspunten
  • geluid
  • compact
Minpunten
  • weinig kleuren opties
  • duur
basbs9622-04-2017

Groot vermogen voor klein formaat.

Nu ik deze speaker meer dan een week in bezit heb en hem ook buiten huis heb gebruikt verbaast het me alleen maar meer wat voor vermogen er in deze ''kleine'' speaker zit. Binnen heeft de speaker er geen probleem mee om een kamer vullend geluid te geven. Neem je hem mee naar buiten dan gaat deze nog steeds hard genoeg om op een veldje voldoende muziek te produceren voor bijvoorbeeld een barbecue met een man of 15. De accu gaat op normaal volume makkelijk een dag mee en heb ook nog geen probleem gehad dat de accu leeg was. Wel moet je opletten dat als je de speaker op een hoog volume laat spelen de accu sneller leeg gaat dan je denkt. Ook kun je met de speaker bellen wat ideaal is als je je telefoon niet gelijk bij de hand hebt. Tijdens een lichte regenbui stond de speaker buiten en was dit verder ook geen probleem. Nu durf ik niet te zeggen wat er gebeurd als het harder gaat regen en je laat de speaker erin staan. Ik raad de speaker zeker aan want heb tot nu toe geen andere speaker gehad die met dit formaat zo'n helder en hard volume kan produceren!
Pluspunten
  • Afmeting
  • Materiaal
  • Geluid
  • Design
  • Accu
Minpunten
  • Lage tonen op hoog volume
SJ22-04-2017

Premium Bluetooth speaker

Geweldige device. Zowel vanuit een esthetisch oogpunt, sturdy materialen, naadloos geheel. Als vanuit een muzikaal oogpunt, de 360 graden techniek zorgt voor een mooie wave of sound en het geluid is uitstekend gebalanceerd. Ook vanuit een gebruiksvriendelijk oogpunt perfect; Bose app downen en plug and play. De body kan tegen een stootje en spatje en de accuduur is zoals ze bij Bose beloven. Kortom, een Premium product. Voor diegene die op zoek is naar een Bluetooth speaker. Niet verder kijken. Grote kanshebber. Prijs kwaliteit mer dan waard!
Pluspunten
  • Geluid
  • Desig en materiaalgebruik
Minpunten
  • Prijs
Jordi123455622-04-2017

Prachtig geluid!

Sinds een tijdje de nieuwe Bose Soundlink in gebruik. Batterij gaat erg heeeel langzaam leeg en gaat erg lang mee. De kwaliteit van speaker is uitstekend. Het geluid is helder en er zit een erg goede bass in. Het design is ook erg aantrekkelijk om in de kamer neer te zetten. Speaker is niet zwaar en makkelijk te vervoeren door middel van het handvat. Het 360 geluid is natuurlijk ook een erg leuke ervaring. Ik beveel dit product zeker aan!
Pluspunten
  • Design
  • Batterij
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Bass
  • Geluidskwaliteit
The Dancer22-04-2017

muziek altijd bij

Revolve is de derde familielid geworden! Hij gaat overal mee, als we gaan badderen, of eten op het terras, zelf als we gaan picknicken. De form en de handvat maken het product makkelijk om te dragen. Bose heeft het balans gevonden tussen eenvoudig, pragmatisch design en hoge kwaliteit geluid. Ook geweldig hoe makkelijk kan je meer apparaten koppelen, zodat we snel van een muziek "bron" naar een andere schakelen.
Pluspunten
  • eenvoudig design
  • compact
  • uitstekend geluidskwaliteit
Minpunten
  • meer kleuren opties zou fijn zijn
Anne22-04-2017

Prachtig ontwerp met krachtig geluid

Wauw! Dit is de box waar mijn hartje sneller van gaat kloppen. Ontwerp is goed, mooi donker grijs met in het zonlicht een heel licht paarse gloed. Materiaal van de speaker is solide, behuizing zelf is van krasvrij metaal, handgreepje van een soort nylon en mat siliconen boven en onderkant. Het geluid in de meeste gevallen fenomenaal. Vooral liedjes jazz is Ik heb de speaker aangeschaft omdat mijn autoradio stuk was en mijn andere bluetooth speaker helaas niet luid genoeg was voor mijn luidruchtige auto. Zou ik deze speaker op het luidst zetten zou ik mijn auto uitgeblazen worden. Ook in de werkplaats op mijn werk zorgt deze voor een feestje, zelfs als er machines aan staan is het volume krachtig en verdragend. Dit is ook de eerste speaker met spraakfunctie die ik ben tegengekomen. Bij het aanzetten hoor je dat er connectie is en met welk apparaat. Noodzakelijk? Nee. Onwijs sexy? JA. Accu gaat lang mee en met de indicatie lampjes en spraakfunctie weet je precies hoelang je nog hebt. Ik draai nu al zo'n 13 uur muziek en heb nog 40 % accu over. Echt heel fijn. Klein minpuntje is dat de speaker binnenshuis het beste tot zijn recht komt tegen een muur. Toen de speaker in het midden op tafel stond was het geluid iets minder goed.
Pluspunten
  • duurzaam ontwerp
  • kan tegen een stootje, dankzij stootrandjes
  • kan op driepoot bevestigd worden
  • lange accuduur
Minpunten
  • indicatielampjes zijn in het donker iets fel
  • minder bas op hoger volume
  • oplader voelt super goedkoop aan
Lon21-04-2017

Echt een gave speaker

Wouw wat een mooi product is de Bose Revolve+. Het heeft een mooie vorm en is handig om mee te nemen door het hengsel/handvat. Het geluid is mooi rond en wordt als het geluid wat harder staat niet scherp. Aangenaam aan de oren mag van van mij wel iets harder. Verder is het makkelijk om het apparaat te koppelen aan je telefoon zodat je dit handig kunt bedienen. Het is een echte aanrader!
Pluspunten
  • Klein compact
  • Handig hengsel
  • Super mooi geluid
Minpunten
  • Het geluid mag iets harder
AnitaBakker21-04-2017

Klasse!

Mooie, volle en warme sound vanuit alle hoeken. Geen vervorming van het geluid bij hoger volume, prettig te hanteren soundbox!