Dyson Airwrap Coanda2x Multistyler - Plum - Heteluchtborstels

Dyson Airwrap Coanda2x Multistyler - Plum
Dyson Airwrap Coanda2x Multistyler - Plum
Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 649,00 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson Airwrap Coanda2x Multistyler - Plum op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

k**********@g********23-11-2025

Dyson Airwrap

De nieuwe airwrap is nu een aantal weken in gebruik binnen ons huishouden. De meningen zijn verdeeld. De jongere generatie (heeft het vorige model nooit gebruikt) vindt de airwrap geweldig. Alles in 1 is vooral een groot pluspunt en dat alles direct naar behoren werkt is fijn. Het mag allemaal geen tijd kosten. Dit doet de nieuwe airwrap goed. Ook de föhn lijkt het haar sneller zo goed als droog te hebben. De oudere generatie (40+) vind het enigszins tegenvallen. Hier is het oude model wel gebruikt en hoewel de nieuwe versie beter is, is het niet véél beter in onze ervaring. Alles werkt zoals eerder beschreven iets soepeler/beter maar het voornaamste punt van krullen welke snel weer uitzakken is niet veel verbeterd. Het blijft allemaal iets langer zitten, maar het is nog steeds hooguit genoeg voor een dagdeel. Er zit ook een opzetstuk bij om pluizig haar wat strakker/gladder te maken zonder dat het direct als stijltang werkt. Dit werkt zeer goed. Al met al komt de Dyson als complete set in een mooie opbergbox. (De opbergbox staat bij ons op de vensterbank en de spullen worden los in een mandje gelegd, maar voor geduldige mensen is het fijn dat er een mooie opbergbox bij zit!). Tip: Hoewel het in de handleiding staat.. Het haar niet geheel drogen. De krullen blijven aanzienlijk langer zitten wanneer ze er op licht vochtig haar ingezet worden.
Pluspunten
  • Bouwkwaliteit
  • Snellere werking
Minpunten
  • Niet veel beter dan oud model
V*****************@h**********20-11-2025
Ik gebruik al ruim vijf jaar de allereerste Dyson Airwrap en was daarom ontzettend benieuwd naar de nieuwste Dyson Airwrap Co-anda2x die ik nu mag testen. Vanaf het eerste gebruik merkte ik meteen verschil. Deze nieuwe versie droogt mijn haar echt veel sneller dan de oude, waardoor mijn routine korter en veel makkelijker is geworden. Ook voelt het alsof er meer kracht in zit. Hij pakt mijn haar sneller op en houdt de krul beter vast. Mijn krullen blijven nu zelfs tot de volgende dag mooi zitten, iets wat met de eerste versie niet altijd het geval was. De nieuwe opzetstukken voelen steviger en professioneler aan, wat voor mij echt een pluspunt is. Al met al ben ik ontzettend tevreden en vind ik deze upgrade absoluut de moeite waard.
Danique0719-11-2025

Handig voor het stylen van lang haar

Ik kreeg de kans om deze geweldige föhn uit te testen. Ik was allang opzoek naar een nieuwe föhn en deze had ik al een tijdje op het oog. De allernieuwste dyson airwrap heeft veel gave functies en opzetstukken die de droog techniek in de föhn nog beter maakt. Het nieuwe air straight opzet stuk bijvoorbeeld weet wanneer je bij het einde bent van je haar pluk en laat dan automatisch los wat het proces wat sneller laat verlopen. Ook droogt de föhn onwijs snel en laat dat is heel fijn voor mijn veel en lange haar. Wel is het erg jammer dat de krullen van het airwrap opzetstuk heel snel uitvallen. Zowel met het brede als het smalle opzetstuk vallen ze al binnen een uur uit, terwijl ik wel de juiste haarproducten gebruik en juiste instellingen in de app heb ingevoerd, mijn haar houdt vaak wel krullen langer vast door een normale krultang. Over het algemeen zou ik de föhn zeker aanraden als je klaar bent met het hebben van meerdere stylingtools en wat beter voor je haar wil zorgen. Ook is het voor mensen met lang haar zeer fijn, mijn haar ziet er in een korte tijd verzorgd uit na het wassen.
Pluspunten
  • Haar snel droog
  • Styling tools makkelijk in gebruik
Minpunten
  • Prijzig
c*************@h**********17-11-2025

De absolute top styler!

Ik ben ontzettend verrast over de Dyson Airwrap Co-anda. Het is een complete set die in een prachtige opbergdoos wordt verpakt. De opbergdoos is stijlvol en de diverse onderdelen passen er precies in. Allereerst ben ik begonnen met het wegwijs worden doormiddel van de app. Op Youtube zie je precies hoe je het geheel connect met je telefoon, wat de functies zijn van de Dyson airwrap en hoe je deze gebruikt. Er zijn meerdere opzetstukken waarbij je je haar kunt stylen, maar ook op verschillende manieren kunt krullen. Ik heb mijn haar profiel ingesteld in de app en aan de hand daarvan heb ik bijvoorbeeld mijn haar gestyled en wist de app hoe lang ik dit precies moest doen om het perfecte kapsel te creeren. Mijn haar wordt behandeld op de goede manier doormiddel van de haarprofiel die je op de app instelt en dit beschermt mijn haar door niet te heet en te lang te stylen bijvoorbeeld. Het materiaal is stevig van kwaliteit en een mooi design. Het straalt luxe uit. Wat ik ook erg belangrijk vind is dat er goed is gekeken naar veiligheid en dat je je handen niet kunt branden tijdens het stylen. Ik ben zo blij met deze set, deze stond al jaren hoog op mijn verlanglijstje en mijn haar heeft nog nooit zo mooi en stralend eruit gezien. Het is echt een aanrader voor de vrouw die er verzorgd en mooi uit wil zien.
Pluspunten
  • app
  • meerdere opzetstukken
  • persoonlijke haarprofiel waarop je de opzettenstukken kan instellen
  • goede prijskwaliteitsverhouding
e***********@g********17-11-2025
Ik heb in het verleden zowel de oude Airwrap als de Airstrait gebruikt, maar deze nieuwe Dyson Airwrap met Coanda2x-technologie voelt echt als een volgende stap. De motor is merkbaar krachtiger en dat zie je vooral terug in het föhnen. Zowel mijn haar als dat van mijn familie is uitzonderlijk snel droog, wat ik persoonlijk een groot pluspunt vind. De automatische krulroutine in combinatie met Bluetooth en de MyDyson-app werkt verrassend goed. Na het instellen van mijn haartype doet het apparaat eigenlijk het meeste werk voor me. De krullen zijn gelijkmatig en blijven bij mij meerdere dagen goed zitten, wat voor mijn haar echt bijzonder is. Het Airsmooth-opzetstuk geeft een glad resultaat. Het is geen vervanging voor een stijltang zoals de Airstrait, maar het komt wel dichterbij dan ik had verwacht. Daarnaast vind ik het prettig dat de nieuwe opzetstukken automatisch temperatuur en luchtstroom aanpassen. Er zijn kleine verbeterpunten. De ronde borstel is voor mijn smaak iets te klein en de anti-snag borstel blijft soms steken in mijn haar, vooral omdat mijn haar snel klit. Maar verder presteert het apparaat uitstekend. Voor wie één apparaat zoekt dat kan drogen, krullen, gladmaken en volume geven, is dit oprecht een indrukwekkende multistyler.