Tefal Ey8468 Easy Fry Silence Xxl 7l Airfryer

Tefal Ey8468 Easy Fry Silence Xxl 7l Airfryer - Frituurpan

Tefal Ey8468 Easy Fry Silence Xxl 7l Airfryer - Frituurpan

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 179,99Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Ey8468 Easy Fry Silence Xxl 7l Airfryer op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Anna04-02-2026

Zeer stil en praktisch in een mooi design

Wat een fijn en vooral stil apparaat! Handig kijkvenster, heel makkelijk te reinigen doordat de handgreep eraf kan. De frietjes worden heerlijk knapperig en de cakejes waren gelijkmatig gaar. Heel handig ook dat je het rooster in hoogte kunt verstellen, afhankelijk van wat en hoeveel je wilt bereiden.
Pluspunten
  • Knapperig bakresultaat
  • Goed en eenvoudig te reinigen
  • Tijd en temperatuur zijn regelbaar
  • Startuitstel
  • Kijkvenster en rustige verlichting
Ries 31-01-2026

Bevalt erg goed

Super stille airfryer makkelijk te bedienen en een mooi display
  • Makkelijk
g*********@y********23-12-2025
Ben tevreden mee met dit aankoopt. Genoeg eten voor ons tweeën te verwerken zonder oven te gebruiken en inderdaad de beschrijving ‘stille’ apparaat is terecht. Dan geeft dit merk de waarde en norm laten zien.
ilona 18-12-2025

Bevalt erg goed. Makkelijk in gebrui

Ik ben blij met het apparaat. Moest klein beetje wennen aan de nieuwe bak tijden omdat ik een ander merk gewend was maar nu ben ik helemaal tevreden. Door de crisp stand worden de frietjes lekker krokant. Broodjes gaan ook makkelijk Het schoonmaken is ideaal. Ik maak hem na elk gebruik direct schoon en de materialen zijn heel werkbaar. Geen onhandige net constructie maar gewoon een sopje erover en klaar
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk te reinigen
Minpunten
  • Het schudden is iets onhandiger dan gewend maar prima
D********@g********07-12-2025
De Tefal Easy Fry Silence XXL is echt een uitkomst. Hij is verbazingwekkend stil. Tijdens een film hoor je ’m nauwelijks. Toen hij binnenkwam, schrok ik even: de doos zag er echt enorm uit. Maar gelukkig bleek de airfryer zelf gewoon een normaal formaat te hebben. De inhoud daarentegen… die is écht groot! Er past friet in voor zes personen. Ze komen er perfect knapperig uit. Koken voor zes is bij ons altijd een uitdaging — vooral met twee pubers die eten voor vier — maar hiermee is dat probleem echt opgelost. Mijn favoriete onderdeel blijft het kijkvenster. Ik vroeg me altijd al af wat er daarbinnen gebeurde, en nu zie ik de frietjes gewoon liggen bakken achter het raampje. Zeker met het rooster wat hoger gezet: je ziet ze mooi bovenin liggen. Echt leuk om te zien. Schoonmaken is makkelijk: de mand past eindelijk normaal in de vaatwasser dankzij de afneembare voorkant. Enig nadeel? Er zit geen snoeroprol aan. Maar eerlijk… hoe vaak zetten we ’m nou echt weg? Iedereen blij: snel, makkelijk én perfect gebakken.
h**********@g********03-12-2025
Ben bekend met een andere fryer van een bekend merk. Wat heel prettig is is het geluid van de airfryer, of eigenlijk het geluid dat bijna niet hoorbaar is. Dat is wel een verademing. Ook het kunnen losklikken van het frontpaneel is fijn. Ik heb nu een aantal gerechten (met name de 'frituurdingen') in de airfryer bereid. Wat ik mis is het signaal dat de fryer is opgewarmd. Ook de bereidingstijd lijkt langer te zijn dan op de verpakking staat aangegeven. De functie extra crisp bij het bereiden van frietjes doet wat het belooft. Verder vind ik het design van de fryer mooi. Al met al tevreden met de aanschaf. Nu nog wat experimenteren met de juiste tijden en temperaturen.
r**************@h**********02-12-2025
De Tefal Easy Fry Silence XXL is een fijn en makkelijk te gebruiken apparaat. Ik heb dit apparaat nu 3 weken in huis en al voor verschillende producten gebruikt. Je kan gebruik maken van 1 van de 10 voorgeprogrammeerde programma's of je stelt zelf de temperatuur en tijdsduur in. De bak waar je het product in doet is lekker groot. Wat heel fijn is, is dat je kan kiezen voor de hoogte. Er zit een los kookrooster in waardoor je kan kiezen voor hoog of laag. De bak is makkelijk schoon te maken en het handvat kan je makkelijk los klikken, waardoor de bak makkelijker in de vaatwasser past. En dan heb je nog de functie voor extra-crisp. Erg fijn en makkelijk apparaat in gebruik!
y********@h**********28-11-2025
Ik heb de Airfryer afgelopen week twee maal aan gehad. Makkelijke te bedienen, voldoende capaciteit voor een huishouden met vijf personen. Ook het raampje is makkelijk om tijdens het bakken te kunnen zien hoe het eten eruit ziet. Verder zitten er op het display ook een paar handige programma's. Dankzij de stille werking kun je hem gebruiken zonder storend geluid. Kortom, een betrouwbare en veelzijdige airfryer die het koken leuker en makkelijker maakt. Ik kan hem absoluut aanraden aan iedereen die van gemak en kwaliteit houdt.
b*************@g********25-11-2025
De Tefal Easy Fry Silence XXL kan patat zonder olie verrassend goed aan. De friet wordt mooi goudbruin en knapperig, vooral als je halverwege even schudt. De heteluchtcirculatie is krachtig en zorgt ervoor dat de friet gelijkmatig gaart zonder vetlaagje. De grote inhoud is handig als je voor meerdere mensen bakt, al neemt het apparaat wel veel ruimte in. Het geluidsniveau is prettig laag, waardoor je hem zonder ergernis kunt gebruiken. De bediening is simpel en de temperatuur loopt hoog genoeg op om de friet echt krokant te krijgen. Schoonmaken gaat vlot door de antiaanbaklaag. Zonder olie blijft de smaak puur en de binnenkant zacht. Het haalt het niet helemaal bij frituurvet, maar voor een gezondere optie doet deze airfryer het opvallend goed. Kort gezegd: voor wie olievrije, knapperige patat wil met weinig moeite, is dit een sterk apparaat dat consequent goede resultaten geeft.