Bosch MAF462B0 Airfryer - Serie 4 - 6,1L - Frituurpan

Bosch MAF462B0 Airfryer - Serie 4 - 6,1L
Bosch MAF462B0 Airfryer - Serie 4 - 6,1L
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 91,00 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MAF462B0 Airfryer - Serie 4 - 6,1L op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lexie03-10-2025

Top product!

De Bosch Airfryer Serie 4 is nu een aantal weken in gebruik. Een top product! bakt de friet met snacks heerlijk bruin. Door het lichte gewicht is deze makkelijk te verplaatsen. Voor de snelheid is het handig om de temperatuur iets hoger in te stellen. Kortom, ik ben er erg blij mee.
Pluspunten
  • design
  • Gewicht
  • Werkt perfect
r*********@h**********02-10-2025

Snel en effectief producten bereiden

Dit is mijn eerste airfryer, waar ik voorheen wat sceptisch was over het gebruik en de meerwaarde is dat na een aantal weken helemaal weg. Hij werk snel en effectief, makkelijk zijn de voorgeprogrammeerde tijden/ tempraturen. Hij is makkelijk schoon te maken, zowel het rekje als de hele bak mogen in de vaatwasser. Als ik een nadeel zou moeten noemen is het de grote van de air fryer.
Pluspunten
  • Snel
  • Effectief
Minpunten
  • Groot (op te ruimen)
J*************@g********01-10-2025

Stille en snelle Airfryer

Licht gewicht airfryer. Ook kun je hem makkelijk weg te zetten. Hij is erg stil wat ook heel fijn is. Mand is groot genoeg. Heel makkelijk schoon te maken. Het wordt snel gaar. Vaak wel iets hogere temperatuur nodig dan aangegeven staat.
Pluspunten
  • Stil
  • Makkelijk schoon te houden
  • Lichtgewicht
Minpunten
  • Temperatuur moet hoger dan aangegeven
n********@h**********01-10-2025

Goed product!

Presteert zoals beloofd: De airfryer bakt,goed! Van knapperige frietjes tot sappige groenten, alles komt perfect uit de Airfryer. Uitgebreide mogelijkheden: Het bedieningsscherm heeft ook vele opties. Je kunt kiezen uit verschillende programma's voor bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. Heel handig! Touchscreen is fijn: Het touchscreen is super snelen gebruiksvriendelijk. Het navigeren door de verschillende instellingen is echt een fluitje van een cent. De bediening is makkelijk en de display is helder.
Pluspunten
  • Stevig
  • Groot
  • Makkelijk
Minpunten
  • Ruimte
wabouw29-09-2025

Snelle degelijke aiefryer!

Ik gebruik de Air Fryer Serie 4 MAF462B0 nu een paar weken en ben echt verrast door hoe snel dit ding werkt. Waar je bij een oven vaak moet voorverwarmen, gooi je hier gewoon je quiche of pizza erin en binnen tien minuten is het klaar – zonder gedoe. Dat scheelt echt tijd, zeker op drukke dagen. Het apparaat ziet er ook strak en modern uit; zwart met een minimalistisch design dat makkelijk in mijn keuken past. Je merkt dat er goed is nagedacht over het uiterlijk en de bediening voelt intuïtief aan. Wat ik wel minder handig vind, is het snoer. Dat is echt aan de korte kant, waardoor je beperkt bent in waar je ‘m kunt neerzetten. Ik moest zelf een verlengsnoer gebruiken om een fijne plek te vinden. Verder is het schoonmaken eenvoudig en maakt hij weinig lawaai. Al met al een snelle, mooie en handige airfryer, met als enige minpuntje het korte snoer.
M************@h**********26-09-2025

Airfryer day kwalitatief goed aanvoelt

De airfryer is best groot en verwarmt snel. Ik vind het heel fijn dat het van beide kanten verwarmt. Toch doe ik soms bij frietjes halverwege even schudden om ervoor te zorgen dat het allemaal even goed opwarmt. Het is een mooi apparaat en het voelt kwalitatief goed aan. Ik ben tot zo ver zeker tevreden. Ook is het erg stil voor de mensen die dit belangrijk vinden :). Producten als mini pizzas kan je heel gemakkelijk in de airfryer gooien. Het is nog lekker ook.
Pluspunten
  • Stil
  • Warmt snel op
Ingrid i**********@g********25-09-2025
Ons gezin bestaat met kinderen én kleinkinderen op woensdag uit 10 personen. Dan eet iedereen bij ons. Grote schalen eten maar ook voor de kinderen aparte gerechten. Dan is een “extra pan” erg handig. Voor de kleintjes vetarm bakken. Een klein nadeel, dat de frietjes door de bodemplaat vallen. De etens producten zijn al in het apparaat vooringesteld qua tijd en temperatuur. Ook kun je via de scancode op de doos een kooktabel downloaden. Bij de download staan ook recepten. Deze zien er smakelijk uit, in korte tijd te bereiden. Nog niet aan toegekomen maar ga enkele zekers eens uitproberen. Even wennen dat je de gehele la eruit haalt. Met onze vorige airfryer zat dit op een rails. Een veilig gevoel dat na het bakken/koken het apparaat zelf gaat koelen. En met een groot gezin is de magnetron vaak al in gebruik, het vlees niet op tijd ontdooit. Ook ontdooien gaat goed in de Bosch airfryer. De croissant op rol wordt van binnen ook goed gaar. Al met al een tevreden gebruiker. Prijs is goed.
Pluspunten
  • Bodem en boven warmte
  • Stil
Minpunten
  • Opening in bodemplaat
Steef152119-09-2025

Goed product

Toen ik de Bosch Series 4 MAF462B0 in huis haalde, merkte ik pas hoe handig zo’n grote airfryer kan zijn. Hij slikt met gemak een hele portie friet of kipstukjes weg, terwijl hij er strak en niet overdreven groot bij staat. De automatische programma’s zorgen ervoor dat ik niet telkens hoef na te denken over temperatuur en tijd — ideaal voor drukke dagen. Toch moet ik toegeven: voor dat écht krokante randje blijf ik nog altijd zelf even schudden halverwege.
Pluspunten
  • Snel
  • Kwaliteit
Hanneke17-09-2025

Fijn apparaat en makkelijk in gebruik

De eerste keer dat ik een airfryer in huis heb gehaald en ik ben erg positief. Het apparaat is direct warm en te gebruiken. Het gebruik is eenvoudig en geurloos / geluidsloos. Ik moet nog even oefenen met hoeveelheden die in het mandje mogen en hoe snel het klaar is, maar ik merk nu al dat het eten smaakvol en vetarm is. Ik ben tevreden!
Pluspunten
  • makkelijk te gebruiken
  • geurloos
d**********@h**********17-09-2025

Top product!

Wat een super fijne airfryer! Wij zijn er erg blij mee. Het werkt na behoren en is makkelijk in gebruik! Wij hebben hem standaard op het aanrecht staan. Het ziet er nog luxe en mooi uit ook! We gebruiken hem bijna elke dag. Wij raden dit product zeker aan!
Pluspunten
  • Snel in gebruik
  • Makkelijk
  • Mooi designe
  • Niet al te duur
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
g************@g********15-09-2025
Wat een fijne airfryer! Ik heb dit product mogen testen maar ben positief verrast. Hij is razendsnel en heel stil, van kip tot patat alles kun je erin klaarmaken. De kip wordt heerlijk krokant en mooi gaar van binnen. Ook zalm is perfect te bereiden in de airfryer. Tevens heeft het een warmhoud stand waardoor je niet direct aan tafel hoeft. Perfect. Ik ben positief verasst door de airfryer.
Soest199515-09-2025

Ik ben om!

Wat ben ik blij dat ik deze airfryer heb mogen testen! Mijn vriend en ik ruziën er al een tijd over daar hij een airfryer onzin vond en dacht dat je er niet lekker/krokant mee kon koken. Ik heb hem nu kunnen laten zien dat dit wel kan. Het apparaat is makkelijk te bedienen, heeft zeer diverse mogelijkheden en stinkt niet!
Pluspunten
  • verschillende standen
Thuider15-09-2025

Goede, ruime Air Fryer!

Deze Bosch Air Fryer is een verrassend fijne airfryer die vooral opvalt door z’n gebruiksgemak en formaat. Met een inhoud van 6,1 liter is hij groot genoeg voor aan de ene kant gezinnen, maar ook zeker handig als je gewoon in één keer veel wilt klaarmaken (ik ben een grote eter:-)). Wat fijn is, is hoe snel hij op temperatuur komt en hoe gelijkmatig alles wordt gegaard. Frietjes zijn echt knapperig zonder olie en kip blijft lekker mals. De bediening is simpel, dankzij het touchscreen en de voorgeprogrammeerde standen. Een minpuntje is dat de buitenkant best warm wordt tijdens gebruik. Verder is hij stil, stijlvol en makkelijk schoon te maken. Al met al: geen revolutionair apparaat, maar wel gewoon heel goed. Een aanrader als je een ruime, betrouwbare airfryer zoekt zonder poespas.
Pluspunten
  • Grote inhoud
  • Warmte gelijkmatig verdeeld
Minpunten
  • Buitenkant wordt heel warm
Anne13-09-2025

Fijn product

Het is een hele fijne airfryer die doet wat het beloofd. Het heeft veel mogelijkheden op het bedieningsscherm. Het scherm is handig en fijn in gebruik door de touchscreen. Het enige nadeel is dat hij best groot is door het grote scherm.
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
Minpunten
  • Groot in formaat
volkiozzy12-09-2025
Wij hebben de Bosch Airfryer onlangs getest (en vervolgens aangeschaft), en het eerste dat opviel was het compacte formaat. Ondanks de kleinere buitenafmetingen beschikt het apparaat over een inhoud die vergelijkbaar is met die van andere airfryers. Het design is strak en modern, en de bediening is zeer gebruiksvriendelijk. De voorgeprogrammeerde instellingen maken het bereiden van gerechten eenvoudig en efficiënt. Dankzij de royale inhoud van het mandje is de airfryer geschikt voor het bereiden van maaltijden voor drie tot vier personen. In ons geval functioneert het apparaat momenteel zelfs beter dan onze oven. Ook het schoonmaken verloopt tot nu toe zonder problemen en kost weinig moeite. Samenvattend: de Bosch Airfryer is een uitstekend product dat doet wat het belooft.
k**********@m******11-09-2025

Zeer prettige airfryer voor een betaalbare prijs.

Als, van oorsprong, voorstander van frituren in olie toch eens gewaagd aan de airfryer. Allereerst handig dat je met één bak kunt werken voor verschillende gerechten. Door het inzetstuk om snacks en friet mee te kunnen maken, heb je geen 2 of 3 verschillende accessoires die in de weg liggen. Het was even wennen qua instelling, vooral omdat dit eigenlijk simpeler is dan gebruikelijk. Je hoeft namelijk niet voor te verwarmen, maar kunt meteen het product erin plaatsen en de juiste instelling, bijvoorbeeld friet, kiezen en starten. Zelf heb ik nog niet getest of de airfryer er met die instelling meehoudt als je direct daarna een nieuwe portie zou maken terwijl hij al warm is. Groot voordeel voor mij dus is dat je direct je eten erin kan doen, en ondertussen verder kunt met iets anders. Waardoor je niet hoeft op te letten wanneer deze is voorverwarmd en het eten erin kan.
Pluspunten
  • Wendbaar
  • Praktisch qua accessoires
  • Prijs/kwaliteit verhouding goed
b**********@l******11-09-2025

Een mooie airfryer

Een mooie airfryer wat goed zijn werk doet. Een goede manier om wat gezonder te gaan koken/eten voor te bereiden. De airfryer heeft een mooi en strak design. De digitale display scherm werkt goed en reageert snel. Met deze airfryer bereid je gerechten veel sneller dan in een grote oven. Enige nadeel is dat wij best grote eters zijn en daar deze airfryer voor 4 personen net te klein is. De airfryer werkt iets minder goed als je hem helemaal vol stopt. Maar al met al een prima product en zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Werkt goed en snel
Minpunten
  • Iets te klein voor 4 personen
Maud23211-09-2025

Snel makkelijk en gezond

Ik ben ontzettend blij met de Bosch Air Fryer Series 4, MAF462B0, 6.1 L! Deze airfryer combineert gebruiksgemak met een strak design en geweldige prestaties. Allereerst is de inhoud van 6,1 liter perfect: groot genoeg om een heel gezin te bedienen, maar toch compact genoeg om makkelijk op het aanrecht te passen. Frietjes, snacks, groente en zelfs kippenpootjes komen er heerlijk krokant en gelijkmatig gegaard uit, zonder dat je veel olie hoeft te gebruiken. Dat maakt het niet alleen gezonder, maar ook veel minder rommelig. Wat ik ook waardeer, is hoe stil en snel het apparaat werkt. Binnen enkele minuten is hij op temperatuur en dankzij de verschillende standen en het overzichtelijke bedieningspaneel is hij super eenvoudig in gebruik. Ook de schoonmaak gaat moeiteloos, want de losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser. Kortom: de Bosch Air Fryer Series 4 biedt kwaliteit, capaciteit en gebruiksgemak in één. Een echte aanrader voor wie gezond, snel en lekker wil koken!
Pluspunten
  • Snel
  • Weinig geluid
erpsjosje10-09-2025

Mooi en handig.

Deze Airfryer staat heel mooi in onze keuken, het design is mooi en slank en toch kan er veel in deze airfryer, Het display werkt gemakkelijk en iedereen in mijn gezin kan het gebruiken, zo gemakkelijk is het. Bovendien is het gemakkelijk en goed schoon te maken.
Pluspunten
  • mooi design
  • handig in gebruik
  • goed schoon te houden
l****************@g********10-09-2025
Het mooie design is een eye catcher op het aanrecht. De airfryer is makkelijk in gebruik. De ruime lade is voldoende voor 4 personen. Wij zijn blij met onze aankoop. Wij hadden een andere maar die kregen we niet meer goed schoon. Wij gaan hier veel gebruik van maken. 12 september 2025 Dit is de eerste keer dat ik een echte airfryer gebruik, en nu snap ik eindelijk waar alle ophef over gaat! Het apparaat ziet er erg modern uit en ik vind het touchscreen erg prettig – je kunt precies zien hoe lang het nog duurt. De verschillende kookstanden maken het koken super eenvoudig, met instructies die aangeven hoe vaak je moet pauzeren en schudden voor een gelijkmatige garing. Ik vind het inzetstuk in de lade handig, omdat dit zorgt voor een gelijkmatige bereiding rondom. Ik heb de airfryer op een granieten aanrechtblad gebruikt, omdat werd geadviseerd om hem op een niet-brandbaar oppervlak te zetten – er komt wel wat warmte uit de onderkant van het apparaat, maar dit maakte het oppervlak niet warm en veroorzaakte geen schade. Het apparaat is makkelijk te verplaatsen van kamer naar kamer voor opslag of gebruik. Tijdens het koken maakt hij wel wat geluid, maar eigenlijk niet veel meer dan een heteluchtoven. De lade is makkelijk schoon te maken dankzij de antiaanbaklaag en het apparaat zelf is eenvoudig af te nemen met een doekje. Het is zo makkelijk geweest om knapperige aardappelwedges te maken zonder extra vet en met heel weinig moeite – ik weet nu al dat deze een vaste plek in onze maaltijden gaan krijgen!
Romy025208-09-2025

Stijlvolle en gebruiksvriendelijke airfryer

Het strakke en moderne design van deze airfryer staat mooi in onze keuken en het touchscreen met duidelijke knoppen werkt heel intuïtief. De bediening voelt als vanzelfsprekend aan. De airfryer doet wat hij moet doen: gerechten worden lekker en gelijkmatig bereid. De grootte is perfect voor ons gezin van twee volwassenen en een kind. Inmiddels al veel lekkere maaltijden mee gemaakt. Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Design
  • Bediening
  • Kwaliteit
Sn26907-09-2025

Hele fijne review

De Bosch airfryer serie 4 MAF462B0 is een ontzettend fijne airfryer voor dagelijks gebruik. Doordat hij niet te zwaar is kun je hem gemakkelijk opbergen. Dit zorgt ervoor dat hij niet in het zicht blijft staan maar je hem wel gemakkelijk kunt pakken om te gebruiken. Voor iedereen die opzoek is naar een airfryer waar ieder gerecht mee gemaakt kan worden, raad ik deze aan van Bosch. Het ontwerp is modern en mooi waardoor het zeker geen lelijk ding is. De handleiding is duidelijk waardoor je de airfryer meteen kunt gebruiken.
Benny07-09-2025
5.0

Mooi uiterlijk, matige prestaties

5.0
Mooi apparaat in uiterlijk. Digitaal display is mooi en functioneel. Een aantal vooringestelde programma's echter duurt het erg lang voor het voedsel klaar is. Patat moet je echt wel 10-15 minuten langer erin doen als het programma of de zak aangeeft. Ook cakejes in gebakken en dat duurt langer als ij een normale oven. Voor mij dus geen aanrader.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • Makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • Eten duurt heel lang goor klaar is.
StefV05-09-2025

Hoge kwaliteit en mooi design

Erg blij met deze Air Fryer. Eindelijk een Air Fryer gevonden welke makkelijk in gebruik is en een mooi design heeft. Het belangrijkste punt vind ik dat de Air Fryer de aangegeven tijd op een verpakking nakomt en de friet dus na 12 minuten ook echt goed is en niet nog niet gaar.
j.n.31489504-09-2025

Handige, strak vormgegeven airfryer

Op aanraden van mijn diëtist heb ik een air fryer aangeschaft. Ik heb niet altijd veel tijd om te koken en wil ook op mijn gezondheid letten dus heb haar advies opgevolgd. Deze airfryer heeft een strak design en paste met zijn hoogte van 33 cm makkelijk in mijn keuken onder mijn bovenkastjes. De bediening is erg simpel en intuïtief. Handige voorinstellingen met plaatjes op het display voor de bereiding van verschillende soorten voedsel. Display is duidelijk leesbaar. Temperatuur is makkelijk aan te passen en ook vind ik de ontdooifunctie erg handig. Omdat ik nooit eerder een airfryer had was ik benieuwd naar de smaak van het bereidde eten maar die is verrassend goed. Tot mijn verbazing waren ook de frietjes erg lekker. De mand waar je het eten in bereidt is ruim en makkelijk schoon te maken en heeft grill-ribbels. Prijs/kwaliteit verhouding is prima. Al met al een handig apparaat passend bij een gezonde leefstijl!
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • Goede smaak van het bereidde eten
Minpunten
  • een extra apparaat op mijn keukenblad