Tefal Easy Fry XL Surface Heteluchtfriteuse - FW402HE0 - Zwart/Grijs - Frituurpan

Tefal Easy Fry XL Surface Heteluchtfriteuse - FW402HE0 - Zwart/Grijs
Tefal Easy Fry XL Surface Heteluchtfriteuse - FW402HE0 - Zwart/Grijs
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 135,00 Bekijk alle aanbieders
9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Easy Fry XL Surface Heteluchtfriteuse - FW402HE0 - Zwart/Grijs op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

N***************@g********02-02-2026

Zeker een aanrader

Airfryer werkt goed. Tijden en graden precies zoals beschreven in het boekje. Mooi ruim en past veel in. Ook gratis pizza snijder leuke toevoeging!
Pluspunten
  • Past veel in
  • Alles wordt mooi krokant
b************@g********30-12-2025

Geweldige Airfreyer met groot oppervlak

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij Expert in Asten van de Tefal Easy Fry Surface XL Airfryer. Het apparaat werkt perfect en is erg gebruiksvriendelijk. Wat ik vooral prettig vind, is het gladde oppervlak, waardoor hij supermakkelijk schoon te houden is. De resultaten zijn elke keer weer uitstekend en het formaat is ideaal voor grotere porties. Kortom: een perfecte aankoop waar ik geen moment spijt van heb.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon houden
  • Groot oppervlak
  • Fijne compacte Airfreyer.
l***********@g********23-12-2025

Hoe fijn kan het zijn

Heel fijn in gebruik,duidelijk, en lekkere maaltijden,SUPER
Pluspunten
  • 9
  • 9
Minpunten
  • 0
  • 0
Tevreden gebruikers08-10-2025

Super airfryer

Wat een top apparaat, heb na veel twijfel gekozen voor deze Tefal en ik ben echt verbaasd dat z'n kleine compacte airfryer z'n lekkere gerechten kan maken. Ik had geen betere aankoop kunnen doen. Voor ons is dit echt de aankoop van het jaar. Voor mensen die twijfelen kies deze airfryer en het zou je niet gaan tegenvallen. Of het nou kippenvleugeltjes zijn of snackjes of friet. Deze airfryer is echt top.. En nog een hele goeie bijkomstigheid hij is super makkelijk schoon te maken.. en natuurlijk hij heeft ook een onder element dus tussentijds schudden hoeft ook niet meer. Niet twijfelen kies deze...
Pluspunten
  • Makkelijk schoonmaken
  • Heeft ook een onder element
  • Niet zo hoog als andere airfryers
  • Maakt niet teveel lawaai
  • Makkelijk in bediening
Minpunten
  • Er zijn geen minpunten
CMJ25-02-2025

Beste koop!

Super blij met deze mini oven/airfryer noem ik het bakt alles super snel en krokant en heeft onder en boven warmte wat de meeste air fryers niet hebben. Kijkvenster met verlichting. Neemt weinig ruimte in op het aanrecht en het mooie is het is een rechthoekig apparaat i.p.v. de traditionele ronde hoge. Ik ben er blij mee! En heb veel plezier met bakken en zo schoon want de bak kan in de vaatwasser. Superblije klant
Pluspunten
  • Kijkvenster met verlichting
  • grote bak
  • mag in de vaatwasser
  • neemt weinig ruimte in en past één kilo patat tegelijk in
  • kortom ideaal apparaat
  • Geen geur!
p*********@l******15-01-2025

Modern, stil en doet wat hij moet doen!

Deze Tefal Easy Fry is voor mij een aanwinst in de keuken. met gemak bak ik pizza's, kippenvleugels en andere 'lage' producten met gemak af. Hoge producten verbrandenm helaas en dat is dan ook het enige minpunt aan deze Easy Fryer. Hij is stil, heeft een leuk design en bakt perfect. Ik ben fan!
Pluspunten
  • stil
  • groot
Minpunten
  • geen 'hoge' producten
j**********@g********08-01-2025

Goede Airfryer!

We hebben deze Airfryer uitgekozen omdat deze extra groot is en er dus veel eten tegelijkertijd in bereid kan worden. Er is getest met van alles, van pizza’s tot groenten en dat is heel makkelijk te bereiden door middel van de standaard keuzes die je kan selecteren op het display. Ik zou deze Airfryer zeker aanraden voor iemand die opzoek is om veel en of grote etenswaren zoals pizza’s te bereiden. Je hebt waar voor je geld!
Pluspunten
  • Groot
  • Waar voor je geld
f********@g********08-01-2025
Het is een mooi en compact product wat heel mooi staat op je aanrecht. Kippenvleugels, vlees, vis en zelfs diepvries pizza’s komen er heerlijk uit. In het begin is het even wennen met hoe lang en hoeveel graden, maar als je dat eenmaal doorhebt is het een geweldig apparaat. Het is veel makkelijker. Wij gebruiken het meer als de oven. Oven moet je eerst voorverwarmen en met Tefal heb je dat niet nodig. En als je klaar bent met koken kan het mandje van Tefal zo in de vaatwasser. Vooral de pizzastand valt heel erg in de smaak bij de kids.
cvanroekel07-01-2025

Handige airfryer

Ik heb deze airfryer gebruikt en ben erg tevreden. De handleiding is eenvoudig en duidelijk, het apparaat heeft een mooi design en staat stevig. De grote lage bak is ideaal, omdat er gemakkelijk een pizza of flink wat koekjes in passen. Na wat experimenteren kwam de pizza er perfect uit en ook de koekjes lukten prima. De programma's moesten wel wat aangepast worden om tot het beste resultaat te komen, maar de patat kwam er knapperig uit. De app met diverse gerechten is bovendien een handige toevoeging!
Pluspunten
  • Grote bak
  • Eenvoudig te reinigen
  • Uitgebreide programma's
  • Knapperige friet
Minpunten
  • Kort snoer
t******@y********03-01-2025

Van een mooie airfryer kun je wel eten.

Fijne airfryer, veel ruimte waardoor alles gelijkmatig gaart. Niet te veel randjes en dingetjes wat het ook heel makkelijk maakt om schoont te houden. Veel opties voor verschillende gerechten. Ideaal voor kleine en grote hoeveelheden. En een mooi design.
Pluspunten
  • Ruime mand
  • Veel vooropstellingen
Minpunten
  • Display alleen van boven te lezen
  • Snoer is aan de korte kant
JaneCH02-01-2025

Een absolute aanrader!

Dankzij het compacte formaat neemt het apparaat weinig ruimte in beslag. Het eten is aan de boven- als onderkant gelijkmatig verwarmd wordt, hierdoor worden frietjes heerlijk krokant en pizza's mooi egaal gebakken. De airfryer is eenvoudig te bedienen en schoonmaken is ook geen probleem. Bovendien is hij door het platte ontwerp makkelijk op te bergen. Een klein minpuntje is het korte snoer, waardoor je de airfryer dicht bij een stopcontact moet plaatsen. Kortom, een gebruiksvriendelijke en ruimtebesparende aanwinst voor elke keuken!
Pluspunten
  • Compact
  • Makkelijk te wassen
Minpunten
  • Korte snoer
m*********@h**********31-12-2024

Wat een fijne airfryer is dit!

Een hele fijne airfryer omdat hij lekker breed is. Daarom kun je hier ook gewoon pizza’s inleggen. Ook op de bovenkant kun je met 1 toets aangeven wat je wilt bereiden zodat hij meteen de juiste tijd en temperatuur aangeeft. Het schoonmaken is ook een eitje omdat deze geen inzet heeft. Ik leg zelf een stuk bakpapier er in zodat hij niet vies wordt. Ook fijn is dat er een lampje inzit zodat je je voedsel van buiten kan zien, echt een uitkomst. Ik zou niet anders meer willen dan deze airfryer want deze heeft zoveel meer voordelen dan nadelen ten opzichte van de “normale” airfryers
Pluspunten
  • Pizza’s bereiden
  • Stil en geurloos
  • Makkelijke instellingen
  • Geen inzet
  • Van buitenaf kunnen kijken met lichtje
v***********@g********30-12-2024

Family’s best friend

De doos oogt in eerste instantie redelijk klein, maar ondanks dat is de Tefal Easy Fry XL surface een mooi formaat. Maar wel zodanig dat hij makkelijk op je aanrecht past en in een normaal keukenkastje. Een behoorlijk grote lade waar een normaal formaat pizza in kan. Ribbels in de lade zorgen dat het vet weg kan en de warme lucht erbij kan. Fijne feature is het glas waardoor je kan zien hoe je eten gaart, zonder dat er warmte verloren gaat. Ik kijk altijd als eerste of ik het product kan bedienen zonder de handleiding te lezen. Dat is in dit geval zeker geen probleem. Heel erg makkelijk te bedienen. De door tefal aangegeven baktijden zijn een goede richtljjn.
Pluspunten
  • Veel bak oppervlakte
Minpunten
  • Neemt veel ruimte in in kastje
Laura 27-12-2024

Een hele fijne airfryer waar je pizza’s in kunt maken

Het is een hele mooie en handige airfryer. Hij heeft een groot oppervlakte waardoor je makkelijk pizza’s er in kunt bereiden. Er zit geen inzet in dus makkelijk schoon te maken. Al leg ik er wel bakpapier in voor de zekerheid. Hij is zo goed als geruisloos en geurloos. Ook de toetsen op de bovenkant zijn erg handig waardoor je meteen de juiste instellingen hebt qua temperatuur en baktijd. Vanaf de buitenkant kun je zelfs naar binnen kijken want ook een lampje zit van binnen. Echt heel fijn zodat je al bereidend al de temperatuur of baktijd aan kunt passen. Ik ben er erg blij mee en zou niets anders meer willen dan deze Tefal airfryer
Pluspunten
  • Groot oppervlak
  • Stil en geruisloos
  • Naar binnen kunnen kijken tijdens het bakken
  • Makkelijk schoonmaken
p***************@g********19-12-2024

Lichte alleskunner

De Easy Fry XL Surface is een uitstekende keuze voor wie snel en gezond wil koken. Een aantal kenmerken vallen direct op bij het gebruik: - Kort snoer: Het snoer is relatief kort, wat soms wat minder flexibel is in de keuken. - Handige lamp binnenin: De ingebouwde lamp is een genot. Je kunt je gerecht goed in de gaten houden zonder de mand eruit te halen. - Snel warm: De airfryer warmt snel op, wat tijd bespaart. Binnen enkele minuten is hij klaar voor gebruik, wat erg handig is als je haast hebt. - Groot oppervlakte: Het grote bakoppervlak maakt het mogelijk om voor meerdere personen tegelijk te koken. Dit is ideaal voor gezinnen of wanneer je meerdere gerechten tegelijk wilt bereiden. - Handig kijkvenster: Het kijkvenster is een andere grote plus. Je kunt het voedsel zien terwijl het kookt, wat zorgt voor meer controle tijdens het proces.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Groot oppervlakte
  • Handig kijkvenster
Minpunten
  • Snoer lengte
h*********@g********17-12-2024

Perfect keukenhulp

Sinds we de Tefal Easy Fry XL heteluchtfriteuse in huis hebben, gebruiken we hem dagelijks. Of het nu gaat om pizza, kip of groenten, alles komt er perfect uit. Deze airfryer is ontzettend makkelijk in gebruik dankzij het handige touchscreen, maakt minimale geluidsoverlast, en warmt razendsnel op. Een pizza is binnen een paar minuten klaar! De Tefal airfryer biedt bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Onze tieners zijn er helemaal weg van, en het is inmiddels een favoriet van de hele familie. Een echte aanwinst voor de keuken!
Pluspunten
  • Gebruiksgemaak
  • veelzijdig
Minpunten
  • capaciteit
Lvdwerken27-11-2024

Mooie compacte heteluchtfriteuse

Mooi compacte hetelucht Friteuse, lekker knapperig resultant, extra grote mand ook om pizza,s in te Bakken. Diverse automatische programms,s op een digital display te bedienen. Ook makkelijk is het kijkvenster om naar je product te Kijken.
Pluspunten
  • Plaats voor een grote pizza te bakken
  • Knapperig resultaat
  • Extra grote mand
  • Automatisch kook programma,s
  • Kijkvenster
Minpunten
  • Geen hoge producten bakken