Inventum GF400HL - Low Fat Fryer - 4L - 1500W - Black

Inventum GF400HL - Low Fat Fryer - 4L - 1500W - Black - Frituurpan

Inventum GF400HL - Low Fat Fryer - 4L - 1500W - Black - Frituurpan

8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 53 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF400HL - Low Fat Fryer - 4L - 1500W - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Sra30-11-2015
5.0
5.0
Voordelen: compact, makkelijk in gebruik en prijs Nadelen: bij eerste gebruik meer dan een uur moeten aanzetten om de plastic stank (nieuwigheid) uit het apparaat te krijgen. De onderste pan met anti-aanbak laag begint na 5 x al los te laten. er ontstaan allemaal luchtbellen onder. Niet in de vaatwasser geweest maar gewoon met de hand afgewassen. Met een nagel krap je zo de beschermlaag los. Nee, het valt enorm tegen. Helaas.
Erik11-11-2015
Fantastisch product. Mocht het vet van je oude friteuse aan vervanging toe zijn. Niet doen maar investeren in een airfryer.
Rovape196902-09-2015
Aangezien wij een gezin hebben met 3 kinderen, wilde ik een heteluchtfriteuse met een zo groot mogelijke inhoud. Alle andere merken hebben maar 0,8 tot 1,2 kg. Totdat ik de Inventum GF400HL zag met zelfs 1,5 kg inhoud. Ik wilde ook een makkelijk te bedienen apparaat, zonder display en allerlei programma's, die je in de praktijk toch nooit gebruikt. De GF400HL voldeed in eerste instantie aan alle eisen. Gewoon een makkelijke timer / draaiknop en een temperatuurknop en de grootste inhoud. Meer had ik niet nodig. Thuis uitgepakt en wat me meteen opviel was de duidelijke Nederlandse handleiding. Het apparaat is moeiteloos te bedienen en de onderdelen kunnen allemaal in de vaatwasser ! De opwarmtijd was zeer kort, ongeveer 4 minuten en na 18 minuten hadden we al voor het hele gezin verse gezonde en echt knapperige frietjes op tafel. En geen stank in huis van verbrand vet. Daarna een megapak partysnacks van een bekend merk erin en ook die waren boven verwachting echt krokant. Ik had wat de snacks betreft echt slappe hap verwacht, maar niets was minder waar ! Een echte aanrader dus deze GF400HL, zeker omdat hij vele tientjes goedkoper is dan menig vergelijkbare modellen.