Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF400HL op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Iris 29-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt super goed, zeker aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

9,0
In eerste instantie had in nooit interesse i een airfryer. Na deze meermaals geprobeert te hebben, ben ik helemaal overtuigd en ben ik blij met mijn aankoop van de airfryer.

Pluspunten

  • Werkt goed
  • Groot genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bogers Annemieke 30-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Must have voor elke keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

10,0
Ik vind het een top-product dat ik dagelijks gebruik! 7 jr geleden mijn 1ste gekocht. Nu een 2de erbij! heel praktisch in gebruik, grote bak dus makkelijk om vuurvast schaaltje erin te plaatsen met daarin het te bereiden gerecht (vb vis in papillot klaar in 15 min). is makkelijk te bedienen, energiebesparend en zeker tijdbesparend i.t.t. gewone oven. Door het mooie design trouwens een must have voor iedere keuken!

Pluspunten

  • praktisch in gebruik,
  • onderhoudsvriendelijk
  • tijdbesparend
  • mooi design
  • grote bereidingsbak fijn voor grotere porties

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 27-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Inventum GF400HL is een handige en praktische XL airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

10,0
Wij hebben de Inventum GF400HL in 2019 ook al aangeschaft en deze bevalt ons nog steeds uitstekend. Snel in gebruik, een heerlijke ruime XL-mand om veel in te kunnen bereiden, onderdelen die in de vaatwasser kunnen, het is een prima apparaat. We hebben nu een tweede airfryer gekocht, zodat we op het werk ook kunnen genieten van bv een broodje kroket of vers afgebakken broodjes. Ik heb ook een normale heteluchtoven, maar de Inventum GF400HL werkt veel sneller, schoner en prettiger. Ik ben blij met deze aanschaf en kan hem iedereen aanbevelen. Hij is ook makkelijk in gebruik door de twee draaiknoppen: 1 voor de temperatuur en 1 voor de tijd. Meer heb je ook niet nodig. De bijgeleverde spiezen en grillrek maken het een luxe-apparaat dat een ereplek heeft verdiend in onze keuken.

Pluspunten

  • xl frituurmand
  • handige draaiknop voor temperatuur
  • handige draaiknop voor timer
  • vaatwasserbestendige onderdelen
  • snel startklaar door korte opwarmtijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bthwsp 21-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

INVENTUM HETELUCHT FRITEUSE 400HL

Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

9,0
Voor Camper gekocht. Gebruiken deze Inventum voor in en om de Camper. Super voor broodjes bakken in de ochtend. Oven is niet meer noodzakelijk. Geen luchtjes in de Camper. Ook buiten en dan direct aan de walstroom / stroompaal. Super gemakkelijk en altijd met het juiste resultaat. Net als thuis.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Geen luchtjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jill Gerritsen 02-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne en ruime airfryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

9,0
Top apparaat. Producten komen er heerlijk krokant of sappig en mals uit.
Makkelijk te reinigen. Ruime maand, ideaal voor gezin

Pluspunten

  • Ruim
  • Makkelijk te reinigen
  • Bekijk eten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed schoon te houden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

8,0
Doet absoluut niet onder voor onze vorige, Philips, airfryer. Hij is praktisch en makkelijk goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Niet te zwaar
  • goed schoon te houden

Minpunten

  • geen opbergvakje voor het snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlies 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen sta in de weg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

8,0
Goede machine voor gezinnen maar ook voor eenpersoonshuishoudens ivm de machine die niet te groot is maar wel meerdere dingen tegelijk bereid kunnen worden mbv het rekje

Pluspunten

  • Compact
  • Ruim van binnen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roy 08-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Degelijk mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

10,0
Mooi apparaat om te zien. Degelijk gebouwd. Fijne ruime "frituur"mand. Zeer gebruiksvriendelijk. Degelijke anti-aanbaklaag. Gemakkelijk schoon te maken/houden. Functioneert goed; snel op temperatuur, snacks en patat komt er mooi gekleurd en krokant uit bij de juiste bereiding. Al met al een echte Inventum, kwaliteit.

Pluspunten

  • Ruim
  • Mooi
  • Werkt goed
  • Goed schoon te houden/maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omaatje 13-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

9,0
Ik heb de heteluchtfriteuse gekregen met mijn verjaardag en hij is geweldig. Ik snap niet hoe ik zonder heb gedaan. Hij is gemakkelijk in gebruik en zelfs schoonmaken is een 'koud kunstje'. Een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie 10-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handzaam, makkelijk, simpel te bedienen met goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

9,0
Na heel veel onderzoek gingen we eerst voor de duurdere Philips airfryer (ook omdat we dachten dat goedkoop wel duurkoop zou zijn), maar dat werd dus een ramp, o.a. vanwege alle rook/stoom, stank en lawaai. Met deze hebben we daar totaal geen last van. En wat we helemaal makkelijk vinden bij deze; we doen alles gewoon 20 minuten op 200 graden, we gaan daar dus echt niet te moeilijk over doen met steeds opzoeken/uitproberen/onthouden en op de verpakkingen lezen (wat dan weer niet voor onze airfryer zal gelden). Ja en als je dan de reviews lees waarbij de snackjes en patat er niet echt lekker uit komen, kan ik alleen maar bedenken dat het dan gaat om de wat drogere (goedkopere) en daar kun je zelf een klein beetje olie door roeren. Er zullen wel sites te vinden zijn die daar tips over hebben. De bak en de mand zijn fijn in gebruik en onderhoud. Als we iets in de mand doen wat vet is, leggen we er wel iets bovenop tegen het spetteren, zodat het vet niet tegen het rooster bovenin kan spetteren (een vet rooster geeft rook en stank).

Pluspunten

  • handzaamheid
  • simpele bediening
  • makkelijk in gebruik en onderhoud
  • weinig stoom, luchtjes en lawaai
  • goed resultaat

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marietje van den akker 25-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi disign makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

10,0
Prima uitvinding en gebruiks gemak, ben er zeer tevreden mee, een pluim verdient Inventum,
hoop dat ik er lang plezier van zal hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie 21-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en makkelijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

8,0
De prijs/kwaliteit is wat ons betreft erg goed en sluit toch helemaal aan bij onze wensen; een niet te dure airfryer, met een goede inhoud (niet te klein en niet al te groot) maar niet zo'n zware of grote sta-in-de-weg en makkelijk schoon te maken. We hebben deze gekozen op basis van reviews en ervaringen en het is voor ons een goede keus gebleken. Onze tip is dan ook om goed te realiseren wat je het belangrijkste vindt en daarop te selecteren. Bedenk dat als je er veel voor betaalt je er meestal ook meer van verwacht dan waargemaakt kan worden.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Inhoud niet te klein en niet te groot
  • Apparaat niet te zwaar en niet te groot
  • Niet veel lawaai
  • Makkelijke te bedienen en schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Demiter 06-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete maaltijd in 20 minuten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

9,0
Ik ben alleenstaand, heb het apparaat nu een week en gebruik hem soms wel 2x per dag, warm ontbijt zoals een tosti of afbakbroodjes met een gekookt ei (ei ook in airfryer 'koken' in de hete lucht) en bakbacon. Complete warme maaltijd zoals suikermais met gepofte nieuwe aardappel en 2 drumsticks. Het is gewoon super handig, erg lekker en ook nog eens gezond, ongelooflijk snel en in een handomdraai ook weer schoon.

Ik heb speciaal voor de Inventum GL400HL gekozen om de volgende redenen:
- Voldoende vermogen (Warmt binnen 5 minuten op naar 200c)
- Mandje kan inclusief pan geheel uitgenomen worden ipv de meeste modellen die een soort 'lade' systeem hebben.
- Afmeting/inhoud van de mand is voldoende ruim om een complete maaltijden (voor 1 persoon) ineens te kunnen maken. Met een gezin van 3 à 4 personen kun je in 1x voldoende vlees of frietjes of groenten maken.
- Het mandje en de binnenpan zijn door hun constructie (geen gaas) eenvoudig en snel schoon te maken. (helemaal als je ze direct na gebruik vast in de week zet)
- Prijs/kwaliteit verhouding. Door oa geen digitale snufjes (die dus ook niet kapot gaan) blijft dit apparaat in het goedkopere segment. De draaiknoppen werken secuur genoeg en geeft het apparaat samen met zijn vorm een leuk 'retro' uiterlijk.
- Bijgeleverde rooster en spiesjes zijn erg handig.

Dat elke Airfryer ruimte nodig heeft is nu eenmaal bekend maar doordat de pan los is en niet op een 'lade' staat is dit model in verhouding meer flexibel in zijn ruimte gebruik en veel minder druip en mors gevoelig.
Het gemak van schoonmaken heeft naast het gebruikte materiaal van het mandje, te maken met het systeem waarmee de hete lucht door de pan draait. Ik heb tot nu toe de binnenkant van het apparaat nog niet hoeven schoonmaken omdat er niets spat of door de luchtstroom word 'rondgeslingerd' zoals in de veel duurdere apparaten, van een ons zeer bekend merk, wel het geval is. Wel moet je daardoor sommige producten tussendoor even 'omschudden'.

Voordat ik deze Inventum GF400HL had gebruikte ik mijn (hete lucht) oven. - Opwarmen duurt veel langer, hogere bereidingstemperatuur noodzakelijk, langere bereidingstijd, producten (friet, loempia ect.) minder knapperig, lastig schoon te boenen aangekoekte ovenschalen.

Kortom: De Inventum GF400HL is een enorme aanwinst in mijn keukentje en als ik iemand zou moeten adviseren bij het aanschaffen van een nieuwe Airfryer zou ik dit model zeker onder de aandacht brengen. Ik weet zeker dat ik nog meer pluspunten tegen zal komen als ik dit apparaat nog wat langer in gebruik heb.

Pluspunten

  • losse pan en mand
  • inhoud
  • vermogen
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gineke 05-08-2019
  • Product gekocht

Ziet er degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

9,0
Een goed en degelijk apparaat makkelijk bedienbaar en prijs technisch aantebevelen goede gebruiksaanwijzing en door inventum verdere mogelijkheden zoals bv.recepten erg tevreden hiermee

Pluspunten

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.van Nunen 29-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote mand en mooie design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

10,0
Super product, met veel mogelijkheden. Geeft heerlijke bruine en knapperige frites. Door de aanbieding voor een geweldige prijs kunnen aanschaffen.

Een echte aanrader

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • grote mand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kourtaki 22-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Airfruer voor een prima prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

9,0
Op aanbeveling van mijn moeder (78) gekocht omdat zij er helemaal weg van was. Bij haar gegeten om te proeven en om te zien hoe en wat. Heerlijke knapperige frietjes en kaassouffle! Mooi stevig en aantrekkelijk apparaat.Makkelijke bediening en een geweldig resultaat! Super kwaliteit/prijs verhouding. Aanrader!

Pluspunten

  • prijs
  • resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harrold 08-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super gebruiksvriendelijke hetelucht friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

9,0
Na zoeken op internet is de keuze gevallen op de Inventum GF400HL. Wat een geweldige keuze. De producten komen heerlijk krokant uit de hetelucht friteuse.
Je bent geen duurder apparaat nodig van de concurrent, want deze keuze is Veilig en vertrouwd! Gebruiksgemak is 5 sterren: het kan gewoon niet misgaan. Je wordt vanzelf uitgenodigd om te experimenteren met andere producten zoals verse groenten e.d. We hebben er ondertussen al van alles in gemaakt diepvries/verse patat,biefstuk,beenham,afbak broodjes, enz.
Bij deze inventum GF400HL krijg je ook een makkelijk rekje, voor bijv. saté
Inventum maakt 't moment.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • prijs

Minpunten

  • smaakt naar meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit tegen een mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

10,0
Het apparaat is eenvoudig te bedienen en doet wat je ervan mag verwachten. Dit alles tegen een schappelijke prijs.

Pluspunten

  • Grote inhoud
  • Doet zijn werk goed
  • Schappelijke prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jongeleen van den hurk 18-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische en slimme air fryer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

9,0
Na uren werken of avondje stappen
trek om in iets lekkers te happen?
Niets wat dan beter smaakt
dan wat met Inventum air fryer is klaargemaakt!
Voor alle bakken, grillen, frituren of braden
is deze air fryer aan te raden.
Uw maaltijd, bitterbal of frikandel,
heel eenvoudig en supersnel!

Pluspunten

  • eenvoudig praktisch
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kitty 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig, boven verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF400HL

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat. In eerste instantie stonden we er sceptisch tegenover , maar we zijn helemaal om. Friteuse hadden we al jaren geleden de deur uitgedaan, maar nu kunne weweer van knapperige friet genieten en vele andere lekkernijen uit de airfryer

Pluspunten

  • Krokante friet
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews