Tefal Easy Fry & Grill Precision EY5058 - Airfryer - 4.2L - 1400W - Zwart - Frituurpan
Super blij met deze aankoop, de airfryer EY5058 ziet er modern uit. Zag op internet dat dit een van beste is. De functie zijn makkelijk te bediene. Deze airfryer kan ook gebruikt worden als grill, Je kan via verschillende knoppen aangeven wat je wil frituren, zonder olie wat eigenlijk best gezond is grillen of zelfs bakken, je kan de temperatuur en tijd ook via het scherm veranderen als je dat wil. Echter maakt de airfryer wel wat geluid, te vergelijken met een magnetron.Voor de rest ben ik er tevreden mee.
Perfect voor dagelijks gebruik
Ik ben erg tevreden met de Tefal Easy Fry & Grill EY5058. Hij is makkelijk in gebruik, stil en het resultaat is heerlijk krokant. Perfect formaat voor twee personen. Zeker een aanrader!
Luxe airfyer voor een goedkope prijs!
Allereerst was ik enorm verrast dat Tefal zo'n kwalitatieve airfryer verkocht met de aanwezige functies voor zo'n klein prijsje.
Als één van de goedkoopste airfryers biedt dit apparaat een brede functionaliteit met een hoog wattage. Fruit drogen tot het grillen van steak, het kan allemaal! Ik heb deze airfryer gekocht nadat ik graag een brownie wilde bakken en mijn combi-magnetron niet mee wilde werken. Gelijk uit de doos de brownie erin gegooid, en het werkte perfect!
Ik was bang dat het rekje niet stevig genoeg in de mand zou zitten, gelukkig is niks minder waar. Ook niet onbelangrijk: de knopjes zijn niet luid, wat het apparaat net iets gebruiksvriendelijker maakte. Daarnaast krijg je ook een handleiding mee waarin haarfijn uitgelegd wordt hoe alle standen gebruikt kunnen worden en wat de verwachtte tijden zijn, erg fijn!
De enige minpunten zouden zijn dat het rekje wat gaten aan de zijkant heeft waardoor klein eten (krieltjes) er makkelijk doorheen valt, dan moet je wel geduld hebben ze eruit te halen aangezien de plaat dan nog erg heet is. Ik denk dat een alternatief bakje (wellicht voor een bijkomende prijs) deze airfryer nog íets beter had gemaakt. Verder moet de airfyer goed voorverwarmen, neem hier dus ook echt de tijd voor.
Al in al een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Koopje van het jaar :)
Pluspunten
- Diverse functionaliteiten
- Aangenaam geluid bij het menu
- Goedkoop en kwalitatief
- Ziet er erg luxe uit
- Makkelijk schoon te maken
Minpunten
- Rekje waar klein eten doorheen kan vallen
- Moet erg goed voorverwarmen alvorens gebruik
Na een Philips Airfryer nu eens gekozen voor een Tefal Airfryer. En ben razend enthousiast. Prachtig display, grillplaat meegeleverd en de eerste resultaten mogen er zijn. Echt waard voor je geld.
Waarschuwing tijdens gebruik van de Tefal Easy Fry & Grill
Waarschuwing voor gebruik :
Mooi product om te zien, echter niet zo gebruiksvriendelijk als ik had verwacht. De frietjes vallen door het onderste grill plaatje. Dat plaatje kun je er pas uithalen, als de airfryer is afgekoeld. Beter zou zijn als er een mandje in zou zitten. Voor frietjes gebruiken wij hem niet meer. Je kunt de frietjes ook niet opschudden tussendoor, dan moet je de hele bak eruit halen. En dan ook LET OP: De onderzijde van de Easy Fry & Grill wordt gruwelijk heet. Zo heet zelfs dat een kunststof aanrechtblad een smeltplek heeft en een nieuw duur aanrecht is geknapt tijdens het gebruik van Airfryer. Een houten plank eronder en het hout van de plank is volledig verkleurd. Je kunt de airfryer niet zomaar ergens opzetten, zonder risico op hitteschade.
Pluspunten
- mooi design
- instellingsmogelijkheden
Minpunten
- Onderzijde gruwelijk heet
- onhandig bij frietjes omdat er geen mandje is
Echt waar voor je geld
Na een Philips Airfryer nu eens gekozen voor een Tefal Airfryer. En ben razend enthousiast. Prachtig display, grillplaat meegeleverd en de eerste resultaten mogen er zijn. Echt waar voor je geld.
Pluspunten
- Eenvoudig te bedienen
- Makkelijk te reinigen
- Geeft tijd aan tijdens bakken
- Heerlijke knapperige friet
great product
The Tefal EY5058 is an excellent air fryer. It cooks evenly, crisps food beautifully, and the dual drawers with sync finish are incredibly useful for preparing two dishes at once. The interface is intuitive, and cleanup is quick thanks to the non-stick, dishwasher-safe baskets. It’s quiet, efficient, and has made everyday cooking much easier. Highly recommended!
Ook voor op de boot!
Wat een praktische aanwinst op onze ⛵ boot.
Ook hier erg snel een warm broodje, visgerecht of een taartje maken. De bootoven heeft een grote concurrent erbij! :)
Pluspunten
- Snel
- Praktisch
Prima AirFryer
De Tefal EY5058 doet wat ik ervan verwachte! Lekkere frietjes en prima saté stokjes met de accessoires welke ik erbij heb gekocht. Dus dik tevreden met deze impuls aankoop. Minder tevreden met de cash back, die mij in het vooruitzicht werd gesteld. Misschien ben ik minder bedreven met de PC, maar herhaaldelijk werd mijn aanvraag niet gehonoreerd, maar na een geërder mailtje aan Tefal kreeg ik toch nog €10,- terug. Eind goed, al goed denk ik nu, temeer daar de aanschafprijs van dit produkt laag was!
Pluspunten
- Afmetingen
- Bediening
Minpunten
- gebruikers handleding
Great appliance!
Great appliance! The Tefal EY5058 makes cooking easy and healthy with its air fry and grill functions. To remove the initial plastic smell, one empty cooking cycle was enough. Crispy fries and perfectly grilled meats every time. Cleanup is simple too. Highly satisfied!
Pluspunten
- Versatile Cooking
- Healthy Cooking
- Easy Cleaning
- Doesn't take up much space in the kitchen
Minpunten
- Initial Plastic Smell:
- Can be slightly noisy during operation
- depending on user expectations
- Lacks smart controls or advanced settings like Wi-Fi connectivity
Goede prijs kwaliteit
Handig met grill en frituur optie in 1 en minder geur dan een frituurpan
Top product
Mooi strak design
Wordt snel warm
Maakt weinig geluid
Top ding
Prima prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
- Mooi design
- Wordt snel warm
- Maakt niet al teveel geluid
Tefal Easy Fry & Grill EY5058
Ik heb onlangs de Tefal Easy Fry en Grill Precision XL 2-in-1 (EY5058) mogen testen en had gehoopt wat enthousiaster te kunnen zijn. De 2-in-1 functionaliteit klinkt veelbelovend, maar valt in de praktijk toch wat tegen. De 4,2L capaciteit zou geschikt moeten zijn voor 6 personen, waarvan ik zou zeggen dat dit eerder neerkomt op 2/3 personen. Daarnaast vind ik het persoonlijk erg onhandig dat de handmatige instelling standaard bij 30 minuten begint in plaats van 0, hierdoor moet deze vrijwel altijd naar beneden worden bijgesteld. De 8 automatische programma's zijn handig, maar ik merk dat ik deze vaak handmatig heb moeten bijstellen voor het juiste resultaat. De grill functie werkt wat wisselend, waardoor je het vlees in de gaten moet blijven houden. Wel is de airfryer snel op temperatuur en is deze goed heet. Ook is het display duidelijk leesbaar. De airfryer is mooi smal en past netjes op het aanrecht. Uiteindelijk is het in de basis een prima werkende airfryer, maar mist hier en daar toch kwaliteit in de extra beloofde functies.
Pluspunten
- Friet wordt goed krokant
- Uiterlijk
- gemakkelijk schoon te maken
Minpunten
- Minder laadcapaciteit dan aangegeven
- Eten valt door rooster
Tefal EY5058 Easy Fry & Grill
Ik heb de airfryer met grill combinatie gebruikt en ik ben ontzettend tevreden. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om gezond te frituren zonder olie, maar ook om te grillen, wat zorgt voor perfect gegrilde gerechten met minder vet. De bediening is eenvoudig en intuïtief, met voorgeprogrammeerde instellingen die het koken erg makkelijk maakt. De airfryer verwarmt snel en gelijkmatig, waardoor de gerechten knapperig en smaakvol zijn. Bovendien is het apparaat makkelijk schoon te maken. Al met al een uitstekende investering voor iedereen die van lekker en gezond eten houdt.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Maakt snel warm
- Makkelijk schoonmaken
De Tefal EY5058 is echt een topapparaat voor in de keuken
De Tefal EY5058 Easy Fry & Grill Precision is echt een topapparaat voor in de keuken. Na een paar weken gebruik ben ik heel blij met hoe makkelijk en handig het is.
Pluspunten
- Mooi en compact ontwerp
- Eenvoudig te bedienen digitaal display
Minpunten
- Kan wat lawaai maken tijdens gebruik
- Capaciteit misschien wat klein
Ik ben bekeerd
Na een zeer sceptisch begin, want een aitfryer is tenslotte gewoon een klein oventje, uiteindelijk bijna lyrisch enthousiast over de resultaten van de tefal easy fry & grill !!
Bijna alles is een grote hit uit de airfryer, alleen frietjes blijven toch echt het lekkerste uit het vet 😊 maar kroketten, frikandellen, spare-ribs, hele kip, kipkluifjes ALLES is lekker !!
En het fijnste is dat ik er ook gewoon een hele goeie biefstuk in kan bakken, inclusief grillstrepen met dank aan het grill rooster.
Het enige nadeel is de gebruiksaanwijzing, daar is echt geen touw aan vast te knopen en bestaat alleen uit een paar vage plaatjes, maar nergens staat hoe je de airfryer moet bedienen.
Pluspunten
- Heel snel warm
- Krachtig
- Grill rooster
Minpunten
- Gebruiksaanwijzing
- Alles is lekker 😝
Eenvoudig in gebruik en bevalt goed
Sinds een paar weken gebruik ik de Tefal airfryer en grill en ik ben erg tevreden. De vooraf ingestelde opties voor vlees/vis/snacks/etc. zijn handig en maken het gebruik eenvoudig. Ondanks dat het niet staat vermeld in de instructies heeft de pan een paar minuten nodig om op te warmen. Frietjes en snacks zijn daarna goed krokant.
De pan is ruim genoeg voor grotere hoeveelheden wat handig is tijdens verjaardagen. Daarnaast hoor en ruik je de airfryer nauwelijks ls deze in gebruik is.
Kortom, het apparaat is simpel te bedienen en gebruiken, van goede kwaliteit en eenvoudig schoon te maken. Hoewel de grillfunctie een leuke extra is, gebruik ik vooral de airfryer functie.
Goed product en zou het zeker aanraden!
Pluspunten
- simpel in gebruik
- krokante snacks
- makkelijk schoon te maken
Tefal airfryer
Airfryer heeft een goed formaat en goede literinhoud. Bevat veel kant en klare standen, tevens een grill stand. De temperatuur gaat tot 200 graden en meer heeft hij niet nodig want hij warmt echt goed en snel op. Het geluid is acceptabel.
Pluspunten
- Temperatuur accuraat
- Ruime literinhoud
- Grill functie
goede kwaliteit met uitstekende antikleeflaag
deze Tefal airfryer is een product van goede kwaliteit voor de prijsklasse, Tefal (Franse makelij) is een van de beste fabrikanten van keukenapparatuur ter wereld, dit product heeft een middelgroot formaat, digitale instelling nauwkeurig voor temperatuur- en tijdinstelling, de antikleeflaag is auteursrechtelijk beschermd van Tefal en is een kwaliteitslabel. Het formaat is goed voor 3-4 personen, de grillfunctie is een goed idee en het binnenrooster helpt bij het plaatsen van voedsel en het opvangen van de vloeistof eronder. Ik zou zeggen dat een paar accessoires goed zouden zijn om in dit assortiment te hebben.
Pluspunten
- grootte, kracht, digitale instellingen
- binnencoating, grillfunctie
- gemakkelijk schoon te maken, op te bergen
- gebruikershandleiding gemakkelijk te begrijpen
Minpunten
- extra accessoires worden op prijs gesteld
- een beetje luidruchtig maar acceptabel
Top product, mooi ontwerp, werkt naar behoren en de automatische standen zijn een grote pre!
Definitely Recommend
It is very large and easy to use. It takes about 15 - 20 minutes to cook chips (you need a spoon of oil) and about 15 minutes for salmon. It really is a joy to not have to use oil when frying food.
Pluspunten
- Large size
- Easy to follow
Tefal airfryer en grill
Super blij met deze aankoop, de airfryer ziet er strak en modern uit. Niet alleen het uiterlijk heeft mijn aandacht getrokken, ook de functies van de airfryer. Deze airfryer kan ook gebruikt worden als grill, je krijgt er ook een stevige grillplaat bij die je in de airfryer bak kan plaatsen. Je kan via verschillende knoppen aangeven wat je wil frituren, grillen of zelfs bakken, je kan de temperatuur en tijd ook via het scherm veranderen als je dat wil. Echter maakt de airfryer wel wat geluid, een beetje te vergelijken met een föhn.
Pluspunten
- Modern en strak uiterlijk
- Gemakkelijk te bedienen
- Zowel airfryer als grill in één
- Touchscreen scherm
- Makkelijk om schoon te maken
Minpunten
- Geluid van de airfryer
Definitely recommended, got cashback and mug as a gift
The best purchase from Tefal so far. It has touch screen and very easy to use. I tried chicken and fries so far, it is also easy to clean. I really like Tefal products from cooking pans to blenders and kitchen utelsils.
Pluspunten
- Touch screen
- Size is enough
Tefal easy en fry
Voor het eerst de Easy Fry en Grill Steam 2-in-1 heteluchtfriteuse gebruikt. Bij het uit de doos halen van de Easy Fry en Grill zien we al dat het een mooi apparaat is. Het voelt degelijk en solide aan. Het in elkaar zetten is ook een fluitje van een cent en de handleiding heb je hier eigenlijk niet voor nodig. De eerste hebben we frietjes gebakken, deze blijken heerlijk krokant uit de friteuse te komen en smaken goed. Het nadeel dat we hier van ondervinden is dat er aardig kleine frietjes door de grill heen geen en op de bodem van het friteuse blijven liggen. Omdat je de frietjes eruit moet scheppen en niet eruit kiept als de frietjes klaar zijn blijven deze onderin liggen tijdens het bakken. Het is wel fijn met de goede voornemens dat deze frietjes een stuk minder vet bevatten dan die uit de ouderwetse frietpan. Dat is ook weer een voordeel met alle goede voornemens ;) Vervolgens hebben we ook al een kipfilet gegrild deze was binnen 13 minuten klaar en heerlijk mals. Conclusie: we goed te spreken over de Easy Fry en Grill Steam 2-in-1 heteluchtfriteuse. Het is zeker zijn aankoopbedrag waard en we gaan hem nog vaak gebruiken in de toekomst.
Pluspunten
- Snel warm
- Makelijk in gebruik
Minpunten
- Onder kant in de bak valt er telkens uit.
Geweldig apparaat
De Easy Fry&Grill Precision Black ziet er mooi strak en stijlvol uit. Het apparaat staat erg mooi en luxe in onze keuken, waar hij een vaste plek op het aanrecht gekregen heeft. De handleiding vonden we erg beperkt, die had veel uitgebreider gemogen. Het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk. Erg makkelijk in gebruik en heel makkelijk schoon te maken. Het eten komt er zeer smakelijk en krokant uit. We hebben diverse snacks, aardappeltjes, groenten, fruit en kippenvleugels tot nu toe getest. Het enige nadeel vinden wij het lawaai die het apparaat maakt. Bij het drogen van fruit wat 4 uur duurt is het lawaai te erg. En de snoerlengte had iets langer gemogen. We zijn verder zeer tevreden over het apparaat en kunnen niet meer zonder!
Pluspunten
- Makkelijk schoon te maken
- Mooi design
- Makkelijk in gebruik
- Bakt krokant
Minpunten
- Lawaai
- Snoerlengte