Mijn eerste indruk van deze styler was meteen positief. Het apparaat heeft een luxe uitstraling dankzij de combinatie van zilver en goud en wordt geleverd in een mooie opbergcase. Doordat ik dit product mocht testen, draag ik mijn haar nu in veel meer verschillende stijlen dan voorheen. Ik heb van nature krullen en gebruikte altijd een diffuser om mijn haar te drogen. Met deze multistyler kan ik echter veel meer kanten op: zo draag ik mijn haar nu ook regelmatig helemaal stijl of stijl met een grove slag. Eerder maakte ik mijn haar soms wel stijl, maar daarvoor moest ik het eerst föhnen en daarna nog apart stijlen. Dat kostte eigenlijk veel te veel tijd. Het fijne aan deze styler is dat het stijltang-opzetstuk tegelijk als föhn werkt, waardoor je heel efficiënt bezig bent. Je kunt het stijlopzetstuk overigens ook zonder föhnfunctie gebruiken, wat handig is als je haar al droog is. Ideaal voor een snelle touch-up in de ochtend, zonder dat de rest van het gezin wakker wordt. Omdat ik niet veel ervaring heb met stijltangen en krulborstels, moest ik in het begin wel even uitzoeken hoe ik elk opzetstuk het beste kan gebruiken. Maar dat is vooral een kwestie van oefenen. De handleiding is duidelijk en alle onderdelen passen netjes in de stevige opbergcase. Na het stylen ziet mijn haar er verzorgd en mooi uit. De diffuser is niet enorm groot, maar werkt verrassend goed. Daarnaast is het erg prettig dat je de föhnkop kunt kantelen, zodat je hem in een positie kunt houden die comfortabel voelt en je armen minder snel moe worden. Wel moet ik zeggen dat de multistyler behoorlijk groot en vrij zwaar is, waardoor ook de opbergcase aardig wat ruimte inneemt. Het resultaat is uiteindelijk het belangrijkst, en dat is echt prachtig, maar het formaat blijft voor mij wel een klein minpuntje. Een ander nadeel is het relatief korte snoer; als het stopcontact niet dichtbij je spiegel zit, kan dat onhandig zijn. Zoals bij de meeste föhns kun je kiezen uit drie warmtestanden en afsluiten met een koude luchtstoot. Zeker even doen, want dat helpt om het mooie resultaat langer te behouden.