Krups Sensation EA910A - Espressomachines

Krups Sensation EA910A
Krups Sensation EA910A
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 439,00 Bekijk alle aanbieders
9.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Sensation EA910A op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Ivo05-11-2025

Goede koop

Onze vorige Krups bonen koffiemachine begon na 10 jaren trouwe dienst, bij dagelijks gebruik, het op te geven. Jammer maar het apparaat heeft hier geen schuld aan en ik vind het indrukwekkend dat het zo lang is mee gegaan bij intensief gebruik. Mede hierdoor weer voor een Krups koffiemachine gekozen en wat een heerlijke koffie zet deze. Veel opties voor ieder wat wils. Heb nog even gekeken naar andere merken wat 3 of 4 keer zo duur zijn, maar de keus was snel gemaakt voor deze Krups met een zeer goede prijs- kwaliteit verhouding. Plus dat het reinigen ook nog een zeer makkelijk is met een druk op de knop. Enig minpuntje is dat de keuze in milliliters beperkter is dan ik gewend was bij mijn vorige machine.
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk te reinigen
  • Top prijs-kwaliteit
Minpunten
  • Drie keuzes voor de hoeveelheid ml koffie
a***********@g********21-08-2025

Koffiezetmachine voor koffieliefhebbers

Onze eerste KRUPS koffiezetmachine, en wat een geweldige apparaat. Zeer tevreden of koffiesmaak en opties die er zijn op dit machine. Mooie uitstraling, compacte uitvoering en makkelijk te onderhouden.
Pluspunten
  • Koffie smaakt heerlijk
  • veel opties
  • makkelijk te bedienen