- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
De'Longhi Rivelia EXAM440.35.B - Espressomachines
Heerlijke koffie en super eenvoudig in gebruik
Fantastisch volautomatisch koffiezet apparaat. Er is weinig onderhoud nodig. Start snel op en is stil. Belangrijkste is dat er heerlijke koffie en espresso uit komt!
Pluspunten
- Heerlijke koffie
- Gemakkelijk schoon te maken
Top machine, alleen jammer dat het waterreservoir en de opvangbak erg klein zijn. Hoop deze ook 12 jaar meegaat net als mn vorige delonghi
Door de goede recensies ben ik overgegaan tot aankoop van delonghi Rivelia. Eenvoudig te installeren en snel een heerlijk bakkie koffie.
Top apparaat voor een prima prijs!
Deze uitvoering is zeer mooi, compleet en compact. Hij doet alles wat ie moet doen 200%. Het digitale kleuren display is zeer duidelijk en gebruiksvriendelijk. Wij hebben 5j lang een volautomaat Dinamica gehad en die was ook prima.
Pluspunten
- Zeer uitgebreid
- Compact
- Digitaal
- Mooi uitgevoerd
- Prijs
Heb deze machine voor het eerst gebruikt in een vakantie huisje. Was daar zo tevreden over en daarom heb ik deze machine een week later gekocht. Heerlijke koffie ruim opvangbakje en maakt niet veel lawaai.
Prachtige espressomachine
Prachtige machine. Installatiemenu kan een kind uitvoeren. Mooi formaat
Pluspunten
- Uiterlijk
- Koffie
- Formaat (klein)
Minpunten
- ?
Mooi strak en niet te groot apparaat, simpele installatie. Nu lekker koffie proeven
Geruisloos en strak design
Product aangeschaft door de looks en ervaringen van bekenden. Na jarenlang Philips te hebben gebruikt met de nodige issues in de machine nu gekozen voor een hopelijk beter alternatief. Eerste indruk: hij is erg stil, strak design, veel instelmogelijkheden, koffie smaakt top.
Pluspunten
- Stil
- Design
- Extra bonen reservoir
- Veel opties
Minpunten
- Nog niet ervaren
fraaie compacte machine en gebruiksvriendelijk.
ideaal het makkelijk verwisselbaar bonensysteem
Na enig onderzoek ben ik bij deze rivella gekomen. Vind toevoeging van dubbele bonen reservoir goed.
Pluspunten
- Dubbele bonen reservoir
- Compact
Fraaie volautomaat
Twee dagen in bezit. Mooi apparaat met veel keuze en instelmogelijkheden, Begrijpelijk display De eerste kopjes koffie smaken voortreffelijk.
Nog geen ervaring met onderhoud maar volgens gebruiksaanwijzing zal dat niet al te moeilijk zijn.
Pluspunten
- Zet lekkere koffie
- Veel mogelijkheden
Minpunten
- Beknopte papieren gebruiksaanwijzing
Prima betaalbare koffieautomaat.
Koffie is zeer goed. Belangrijk is ook dat de temperatuur ok is. Bij onze vorige Jura machine altijd lauwe koffie. Bovendien is er veel in te stellen vwb sterkte en volume. Ook handig is dat er meerder gebruikersprofielen te maken zijn. Heel tevreden dus.
Pluspunten
- koffiesmaak
Minpunten
- iets lawaaierig
Even zoeken naar de goede instellingen.
Het toestel ziet er mooi uit is vergeleken met de Melita cafeo barista die we eerst hadden een stuk kleiner. Hij zet lekkere koffie. En het koffiewisselsysteem zit goed in elkaar. Instellen kost wat geduld. Het is even zoeken bijvoorbeeld hoe je de water hoeveelheid instelt. Daar zijn we nog niet uit. Nu overstromen onze kopjes, maar als je erbij blijft kan je op elk moment de stroom water stoppen. We hebben hem ingesteld op S en dan gaat het met onze kopjes net. Het water reservoir is kleiner dan we gewend zijn, de losse koffie reservoirtjes zijn daarentegen prettig groot.
Pluspunten
- Gote koffie reservoirs
- Redelijk stil
- Maalgraad heel goed in te stellen.
- Mooi en redelijk compact.
Minpunten
- Kleiner water reservoir
- Waterhoeveelheid niet per om in te stellen.
Mooi, 'klein', gemakkelijk bedienbaar en lekkere koffie
Een hele mooie koffiemachine, waarbij het voor ons vooral belangrijk was om makkelijk te kunnen wisselen tussen decaf en cafeïne bonen. Gemakkelijk te bedienen en vooral heel erg lekkere koffie.
Pluspunten
- Fijn menu
- Niet te groot apparaat
- Weinig geluid
- Wisselbare bonenreservoir
Geen merkenpoespas maar doet uitstekend wat het moet doen.
Alhoewel net aangeschaft het voelt als 'vanouds' daar we al jaren De'Longhi gebruiken voor de koffie. Kwalitatief uitstekende apparaten en ook betaalbaar. Dit is weer een mooie compacte volautomaat waarvan we hopen dat deze ook weer jaren meegaat.
Pluspunten
- Uitstekende koffie
- Wisselen van bonen
Minpunten
- geen vooralsnog
Prima koffiemachine
Ik heb de machine nu een week. Hij bevalt prima.
Is makkelijk schoon te houden en maakt lekkere koffie.
Bevalt erg goed, heel blij mee
Prima koffiemachine. We hebben 10 jaar de Saeco pico Baristo gehad, die voldeed ook goed, gaf alleen erg veel lawaai tijdens de maling. Deze koffiemachine is daarbij vergeleken fluister stil. Deze maakt ook heerlijke espresso. Menu is duidelijk en makkelijk. Al met al na 1 dag heel blij met deze machine. Ps: is ook iets smaller en oogt mooi.
Pluspunten
- Lekkere espresso
- Makkelijk menu
Minpunten
- Niet
Fijn in gebruik
Eenvoudig in gebruik , lekkere koffie ,
Voor elk gezinslid een eigen voorkeur instelling .
Mooi apparaat
Mooi apparaat. Geluid valt reuze mee. (Nespresso maakt meer lawaai). Uitpakken en opstarten is erg eenvoudig en hierbij wordt je goed begeleid door het apparaat zelf. Mooi display en werkt goed. Koffie is lekker en handig om verschillende smaken mee uit te proberen.
Pluspunten
- 2 bonenreservoirs
- geluid
- design
- display
Lekkere koffie, makkelijk te bedienen
Makkelijk te bedienen, het wijst zich vanzelf. Het eerste kopje smaakte meteen al goed.
Pluspunten
- Bediening
- Snel wisselen van bonen
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Aanrader
Dit apparaat voldoet tot nu toe volledig aan de verwachtingen. Goede koffie!
Perfect apparaat, heerlijke espresso, gemakkelijk schoon te maken en maakt een stuk minder lawaai dan ons vorige bonenmachine,
Opnieuw een Delonghi
Nadat vorige Delonghi koffieautomaat na 8,5 jaar tekenen van slijtage begon te vertonen nu voor de Delonghi Rivelia 440.35 gekozen. Eerste indruk is positief. Hopelijk gaat deze net zo lang mee als de vorige.
Pluspunten
- Handig in gebruik
- Hete koffie en instelbare sterkte
Minpunten
- Nog geen
Heel goede koffiemachine
Tot nu een heel goede aankoop en deze 1 dag geleden voor het eerst met succes uitgeprobeerd. Het menu op de machine werkt zeer duidelijk evenals de bijgevoegde snelstart procedure. Wel lastig om de Nederlandse handleiding te vinden en te downloaden, doch dit via de zoekfunctie na registratie aangeboden gekregen.
Pluspunten
- Duidelijke menukeuze.
- Prima koffietemperatuur en heet waterfunctie.
- Handige bonen swtich met twee reservoirs.
- Esthetisch fraaie machine.
Blij mee
Van installeren tot gebruik heel makkelijk. Koffie is lekker