Krups EA910B - Espressomachines

Krups EA910B
Krups EA910B
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 357,78 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 55 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups EA910B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

t*******@h**********29-10-2025

Perfect

Voorheen maakten wij gebruik van een ander apparaat. Wij zijn vervolgens overgestapt op Krups, mede dankzij de positieve geluiden die wij hierover vernamen. Deze verwachtingen zijn volledig waargemaakt; het betreft een uitstekend en compact apparaat dat perfect functioneert.
Pluspunten
  • Compact
  • Maakt geen hard geluid
fbeenakk22-10-2025

Bevalt mij uitstekend deze KRUPS EA910b

Onlangs een KRUPS espressomachine gekocht. Had eerst verschillende merken geprobeerd, maar de KRUPS bevalt verreweg het beste. Het is een handzame machine. Gaat vergezeld van een eenvoudige maar daarom niet minder duidelijke gebruiksaanwijzing. Is in vergelijking met andere merken/machines relatief stil en kent zes programmaatjes én ook nog eens de mogelijkheid om twee favoriete koffietjes op te slaan. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Helemaal top.
Pluspunten
  • Meerdere programma's
  • Eenvoudige bediening
z************@g********10-10-2025
Zeer tevreden over het koffiemachine, duidelijke informatie, mooi design en goede service van Krups en Coolblue.
Gerda 07-10-2025

Gebruiksvriendelijk

Na jaren een Senseo gehad te hebben, nu besloten om voor een koffiemachine te gaan. Heel wat gegoogeld voor welk merk ik zou gaan, heb ik voor deze van Krups gekozen. Puur voor de vaste zetgroep, goede reviews, gebruiksgemak en mooi compact. Ben er blij mee, ‘s morgens heerlijke koffie en ‘s avonds een cappuccino of Latte . Alleen met thee zetten komt het water er in kleine gedeeltes uit, maar dat is ook het enige nadeel wat ik van deze machine vind.
Pluspunten
  • Geeft aan wat er moet gebeuren
  • bijv water bijvullen
  • Gebruiksgemak
Minpunten
  • Thee water in gedeeltes
t*****************@g********07-10-2025

Mooi koffiezetapparaat

Mooi kleine machine. Werkt zeer eenvoudig en zet lekkere koffie. Onze oude nespresso was kapot gegaan Snel geleverd door bol.com.
Pluspunten
  • Niet groot
  • Simpel te gebruiken
  • Weinig lawaai bij het zetten
o************@g********01-10-2025

Klasse apparaat

Klasse apparaat. Ik was sterk aan het twijfelen tussen de EA8150 en de Krups EA910B om mijn dagelijkse kop koffie van te kunnen krijgen. Uiteindelijk heb ik voor de EA910B gekozen door de eenvoudige, maar stijlvolle display en een kwalitatievere behuizing. De machine geeft een intens rijke koffie op dezelfde bonen vergeleken met mijn oude machine, en de robuustheid en diepte van mijn boon straalt er nu eindelijk uit waardoor de koffie dicht bij de smaak komt van één gemaakt door een barista machine. De pallets zijn bijna droog geperst na het malen, wat veel opruim werk scheelt en daardoor niet snel kan rotten en geuren, en de waterbak is ruim opgezet waardoor die niet vaak gevuld hoeft te worden. Rubbertjes op de plaat helpen tegen krassen waar ik erg dankbaar voor ben; mijn vorige machine had een compleet bekraste plaat na 5 jaar aan gebruik. Schoonmaken van de machine is naar mijn mening best gebruiksvriendelijk. Daarboven kwam er nog een 15 jarige garantie op onderdelen wat voor mij écht de 'cherry on top' is. Mocht de machine ooit minder krachtig worden of stuk gaan, kan ik het gegarandeerd laten repareren voor 15 jaar! Dat is 3/5de van mijn huidige levensduur... Een behoorlijke tijd dus. Ik ben door en door verkocht en ik kijk nu al uit naar mijn kop voor morgen! Mvg, Axel
Pluspunten
  • Interface/display
  • Krachtig
Roeland Verloop25-09-2025

Geweldige koffiemachine met heerlijke koffie!

De Krups Sensation C50 EA910B is echt een fantastische volautomatische koffiemachine. Vanaf het eerste gebruik merk je hoe eenvoudig de bediening is: met één druk op de knop staat er een heerlijke kop koffie klaar. Het apparaat werkt snel, is stil in gebruik en wat voor ons wel zo belangrijk is, hij is redelijk klein in formaat. Dit is met een kleine keuken als die van ons zeer handig. Wat mij vooral opvalt, is de rijke smaak van de koffie. Dankzij de geïntegreerde bonenmaler komen de aroma’s volledig tot hun recht. Je kunt eenvoudig de sterkte en hoeveelheid instellen, zodat je altijd precies de koffie krijgt die jij lekker vindt. Ik vind de smaak van de koffie echt aanzienlijk beter dan die uit ons vorige apparaat. Wat tevens erg belangrijk is voor ons is de warm water functie, want wij hebben in onze keuken geen ruimte voor een waterkoker en we hebben geen kokend waterkraan. Deze functie is ook echt super! Ook het onderhoud is verrassend gemakkelijk. Het schoonmaakprogramma draait automatisch, en onderdelen zijn eenvoudig uit te nemen en te reinigen. Daarnaast heeft het apparaat een modern en strak design dat mooi in de keuken staat.
Pluspunten
  • Design
  • Erg stil
  • Hoge kwaliteit koffie
Frysianwomen03-04-2025

Mooie goede koffiemachine, heel blij mee

Heel blij met deze mooie espressomachine. Ik heb goed gekeken naar prijs en kwaliteit verhouding. Deze koffiemachine heeft me verrast. Makkelijk te installeren en te bedienen. Goede koffie. En veel stiller dan ik dacht. En ik vind m echt mooi staan in de keuken.
Pluspunten
  • Uiterlijk
  • stil
mvt26-03-2025

Superfijn compact koffieapparaat

Blij verrast met deze koffiemachine. Het is een mooi compact apparaat en na ontvangst is deze zo gebruiksklaar. Hoe het gaat met ontkalken etc. moet ik nog ervaren maar als ik het lees lijkt me dat ook super handig bij dit apparaat Een groot voordeel is dat de koffiedrab apart aan de zijkant in een bakje valt en als deze geleegd moet worden gaat t lichtje branden. Ben tot nu toe dus heel tevreden met dit koffie apparaat !
Pluspunten
  • compact
  • handig in gebruik
  • mooi design
  • verschillende opties van koffie
Minpunten
  • handleiding talen door elkaar
Sven20-01-2025

Zeer fijne, stille volautomatische espressomachine

Ben erg blij met deze krups volautomatische espressomachine. Hij is stil, zeer eenvoudig te bedienen en de smaak van de verschillende koffievarianten is goed. En het reinigen/ontkalken gaat bovendien ook zeer makkelijk én is hij lekker compact waardoor hij niet teveel plek inneemt op het aanrecht. Korton: echt een aanrader!
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
  • makkelijk te reinigen
  • goede smaak
S*********@h**********14-01-2025
Mooi product , lekkere koffie. Onze oude KRUPS was na 4 jaar aan t overlijden en was op zoek naar een nieuwe . Beetje Google door gespit en kwam dit model van KRUPS tegen ( sensation) Water resevoir wellicht wat aaan de kleine kan maar voldoet . Ook t stoompijpje is een verbetering tot het vorig model van KRUPS wat ik had . Al met al een leuk ding waar ik nog wel het een en ander aan het uitzoeken ben ( temperatuur koffie bijvoorbeeld) maar tot nu tevreden
JA.Veldkamp@gmail.com30-12-2024

Perfecte espressomachine die zijn naam eer aan doet

Deze koffiemachine is erg makkelijk in het gebruik en zet heerlijke koffie. Espresso is top van smaak en temperatuur, bediening is overzichtelijk en kind doet de was. Ik raad deze koffiezetter aan omdat ik 3 machines had uitgeprobeerd, en deze kwam er het beste uit.
Pluspunten
  • temperatuur van de koffie is top
  • bediening erg makkelijk
  • bijvullen makkie
  • reinigen erg eenvoudig
  • maak minder lawaai dan menige andere koffie zetter
Minpunten
  • nog niets gevonden
e*****@u*********24-12-2024

Lekkere koffie

Heerlijke koffie. Voorheen een siemens machine gehad na twee jaar ging deze kapot. Reparatie was erg duur. Nu gekozen voor deze Krups en beslist geen spijt van. De koffie is veel lekkerder dan die van de Siemens. Het apparaat is zeer eenvoudig te bedienen en te onderhouden. Tot nu toe nog niets kunnen ontdekken wat niet bevalt. O ja hij is ook veel kleiner van formaat.
Pluspunten
  • Lekker
  • Handig
  • Makkelijk schoonhouden
Danen11-12-2024

Bevalt zeer goed je krijgt er geen spijt van

Vind het een goed product schud de bonen erin waterbak vullen en koffietijd. Makelijk schoon te maken. Iedere dag een vers kopje koffie instellen en programeren naar je eigen smaak. Een kennis van mij heeft een krups vond zijn koffie, altijd lekker vandaar dat ik deze machine gekocht heb. Wat ik vooral lekker vind is de cappuccino echt heerlijk. Prijs verhouding duurder als een gewoon koffiezet apparaat,maar zijn geld zeker waard overtreft al mijn verwachtingen. Zeker een aanrader. Danen
Pluspunten
  • programmeerbare standen
  • Makkelijk schoon te houden
Wurm08-12-2024

Fijne volautomatische koffiemachine

Ik vindt het een geweldige koffiemachine Makkelijk om te installeren en makkelijk in gebruik. Heerlijke koffie goed heet. Al met al een echte aanrader.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Heet koffie
  • Zeer fijn compacte machine
Dave23-09-2024

Perfecte koffiemachine

Gewoon een goede en makkelijk koffiemachine die gewoon doet wat hij moet doen. Niet teveel poespas! Gewoon goede koffie.
Willem v.d. Belt21-09-2024

Een goede machine met veel keuzes

Aangezien we een Krups koffiemachine hadden en deze kapot is gegaan na een aantal jaren dienstdoen, wilden we weer een Krups koffiemachine hebben. Dit model voldoet an onze verwachtingen en is snel, rustig en maakt de koffie goed warm. Wat ook fijn is dat we met dit apparaat ok filterkoffie kunnen maken. Dat komt de smaak ten goede. Ook is het mogelijk om melt te stomen, zodat er een lekkere cappuccino gemaakt kan worden.
Pluspunten
  • Redelijk rustig
  • Compact
  • Veel keuzes
Minpunten
  • Geen mogelijkheden om zelf inhoud te bepalen
Matthijs12-06-2024

Makkelijk en duidelijk koffiemachine

Deze koffiemachine voldoet aan al mijn eisen. Hij is Makkelijk te gebruiken en heeft een duidelijk scherm. Je maakt altijd een heerlijke koffie. Deze gaat voorlopig niet meer weg.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel opties
  • Snel schoon
  • Los stoom pijpje
h**************@g********16-05-2024

Sensationele ☕️ met 1 druk op de knop

De Krups Sensation is echt een sensatie 😃 Voor de perfectionist wellicht niet het apparaat, omdat je niet tot alles in perfectie kan stellen, althans jouw perfectie, want het apparaat staat al bijzonder goed afgesteld. Kortom, verwacht een machine die eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk is en doet wat het moet doen; “met een druk op de knop sensationele ☕️ zetten. PS: dit is geen betaalde of geteste review. Ik schrijf normaliter geen reviews, maar onder het genot van een lekkere bakkie heb ik toch eens tijd daarvoor genomen.
Pluspunten
  • Design
  • Eenvoud
  • Prijs
Minpunten
  • Eenvoud (elk kwaliteit kent zijn valkuil)
Leon1025-03-2024

Mooi compact apparaat

Mooi design en compact apparaat. Door de diverse instellingen kan iedereen zijn of haar favoriete koffie drinken. Ook is het mogelijk je favoriete instelling op te slaan. Zo heb je de volgende keer met 1 druk op de knop je favoriete koffie. Hiervoor ook een volautomatisch bonenapparaat van Krups gehad maar je merkt dat er weer wat jaren zijn verstreken en de techniek vooruit is gegaan. Het enige wat jammer vindt is dat de koffie op het apparaat vaste plaatjes zijn en geen aparte oplichtendeknopjes. Wel makkelijk is dat je het apparaat ook kan gebruiken voor warm water.
Pluspunten
  • Compact
  • Favoriete instellingen opslaan
tbeniers13-02-2024

Voor de echte koffieliefhebbers

De Krups Sensation C50 EA910B is een volautomatische koffiemachine die perfect is voor koffieliefhebbers die waarde hechten aan gebruiksgemak en kwaliteit. Met een scala aan functies en een elegant design, belooft deze machine een onvergetelijke koffie-ervaring. De smaak (wat uiteraard ook aan de bonen licht) is zeer goed en de machine maakt dit vrijwel geruisloos voor je klaar. In het begin is het wel even zoeken en afstemmen wat de beste afmetingen zijn voor je maar na een enkele keer heb je dit snel onder de knie. Hierbij kun je dan ook meteen je favoriete instelling (sterkte/hoeveelheid) opslaan onder de favorieten knop. Zoals beschreven staat in de handleiding is het ook een fluitje van een cent om hem te ontkalken of te reinigen. Hierbij krijg je vanzelf een melding wanneer dit nodig is en kan met een enkele handeling zo ontkalkt of schoongemaakt worden. Het enige nadeel bij deze machine is dat het opvangbakje voor de koffie en water wat gemorst wordt redelijk aan de kleine kant is. Maar dit is te overzien door het regelmatig te legen. Al met al.. heel blij met deze machine en de handigheid in gebruik.
Sebaq13-02-2024

Degelijk koffiemachine

Toen ik het koffiezetapparaat uit de doos haalde, was mijn eerste indruk dat het een compact, modern toestelletje is. Helaas moesten ik vaststellen dat het stoompijpje ontbrak, dus dat heb ik tot op heden niet kunnen testen. Na het reinigen van het toestel, was het tijd voor de eerste kopjes. Ik vergeleek onmiddellijk met dezelfde koffiesoort in padsversie en was verrast over de betere smaak en het mooiere kleur dat de koffies met dit nieuwe toestel hebben. Er lijkt geen melding te zijn wanneer de lekbak moet worden geledigd, dus dat heeft al tot een onaangename verrassing geleid, maar een ezel stoot zich geen twee keer aan dezelfde steen (of toch?). Al met al een die degelijk toestel die uitblinkt in haar doel, met name met een gemak een heerlijke koffie zetten.
Pluspunten
  • Snelle koffie
  • Lekkere koffie met personalisatieopties
Minpunten
  • Geen melding opvangbak
WJH8507-02-2024

Met 1 druk op de knop, heerlijke koffie

Na het uitpakken van het apparaat valt het op dat de omlijsting van de voorzijde van het apparaat blauw is. Krups noemt het knight black. Verder heeft het apparaat alleen maar pluspunten. Kinderlijk een voudig is een keuze te maken tussen de verschillende soorten koffie. Sterkte en grootte van de kop koffie zijn tevens eenvoudig aanpasbaar net het touchscreen. Het stoompijpje werkt ook erg goed, de duur van de stoom is aan te passen naar de hoeveelheid melk dat je wilt opschuimen. Al met al een veelzijdig apparaat waarover wij na 3 weken nog steeds erg tevreden over zijn.
Pluspunten
  • Design
  • Bedieningsgemak
  • Touchscreen
Minpunten
  • Blauwe kleur
m**************@l******07-02-2024
Ik heb de Sensation krups nu een week in gebruik. Het viel mij op dat het apparaat bescheiden qua formaat was tegenover andere apparaten die ik wel eens gezien heb, voor mij een grote plus zodat het aanrecht niet volledig word overgenomen door een apparaat. Design is ook erg mooi, het apparaat is niet volledig zwart maar heeft ook een stukje heel donkerblauw. Qua ingebruik geeft het apparaat alles zelf aan wat erg fijn is, wanneer het water op is of wanneer de koffieprut eruit gehaald moet worden. Naar de juiste koffie verhouding is het nog wel even zoeken voor mij maar de koffie die eruit komt geeft wel een goede smaak. Het hete water duurt wel even voordat je glas vol is, daarbij zet ik toch liever gewoon mijn waterkoker aan. Al met al ben ik tot nu toe zeer tevreden over de uitstraling, de eenvoudigheid en de koffie die uit mijn apparaat komt.
JU197507-02-2024

Compacte krachtpatser voor een heerlijke kop koffie

Heb nu een paar weken deze Krups Sensation C50 EA910B in bezit, heb er voor gekozen omdat ik eigenlijk alleen maar zwarte koffie drink en dus niet een apparaat hoeft die wel 30 verschillende koffie varianten vol automatisch kan bereiden. En als iemand dan toch er voor gaat om een variant te willen met melk dan zit er een makkelijk en krachtig stoom pijpje aan om ook diegene een koffie variant te laten maken welke ze willen hebben. Het is zoals ik van te voren in reviews gelezen had dat je echt wel een kopje of 7-8 moet zetten bij een nieuwe machine als je die dus gaat gebruiken, alvorens er vanaf dat moment heerlijke bakken koffie uit komen. Dat ik geen 9 of 10 gegeven heb blijft eigenlijk bij alle apparaten wel hetzelfde dat is het geluid van malen koffie bonen dat is soms best wel luid en ook bij dit apparaat heb ik dat. Ik vind het verder een voordeel dat het een vrij compact apparaat is dus neemt niet heel mijn aanrecht in gebruik. Perfect is dat je heel makkelijk de temperatuur van de koffie in kan stellen, ik hou van goed hete koffie en heb hem dus ook zo warm mogelijk staan. Ook het onderhoud gaat voor een groot gedeelte automatisch en dat is echt wel fijn. Ik beveel dan ook zeker deze Krups Sensation C50 aan een ieder aan.
Pluspunten
  • Design
  • Compact