Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 549 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TE651209RW op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart 12-06-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

10,0
Uit ervaring van familie leden en zelf onderzoek te hebben gedaan kwamen we uit bij de koffiemachines van Siemens.

Het is een fijn apparaat die zeer makkelijk te bedienen is, daarnaast geeft die alles weer op het scherm zoals water bijvullen het leeg maken van afval enz.
Ook het schoonmaken en onderhouden is erg makkelijk

Andere merken zijn vaak minder uitgebreid en het uiterlijk van de Siemens is ook

Wat betreft prijs kwaliteit verhouding is die een echter aanrader

Een mooie complete machine voor een nette prijs

Pluspunten

  • Makkelijk te bedien en onderhouden
  • Je kunt de koffie aanpassen naar smaak

Minpunten

  • Duurt even voor dat de koffie klaar is
  • Andere frontje koste veel extra

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hennie 21-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Super machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

10,0
Een goede uitleg in de winkel en koffie geproefd in de winkel en thuis gelijk geprobeerd echt lekker koffie en makkelijk te bedienen. Hij ziet er ook mooi uit

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Lekkere koffie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W*******@h********** 19-05-2023
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden over het product
Heerlijke koffie of capuchino of met een tel heet water
Wij zijn er blij mee

Pluspunten

  • Snel koffie
  • Makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

t**********@o*************** 03-02-2023
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super koffiemachine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

9,0
Heerlijke koffie en de cappuccino heeft een heerlijke schuimlaag, een top apparaat.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert 26-12-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ6 s100: fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

9,0
Dit is mijn tweede EQ6. De andere was ruim 10 jaar oud en werd wat minder. Heb even een pistonmachine gebruikt, maar dat is toch niets voor mij.

Een aantal niet fijne dingen aan de oude EQ6 zijn verholpen: de Z-groep is makkelijker te verwijderen, de koffie-uitloop is makkelijker uit elkaar te halen en te reinigen en tot slot, in de oude lekbak zat een smalle rand, waar koffieresten in bleven zitten. Die is nu ook weg.

gebruikgemak is prima en werkt zoals je denkt.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Design

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michael62 26-11-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

koffie niet warm genoeg

Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

6,0
Mooie machine, maar koffie moet je gelijk opdrinken. Is niet heet genoeg ook op de heetste stand.
Zo iets wordt toch getest voordat een machine de handel in gaat. Wat jammer nou weer.
Minpunt.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • diverse smaken

Minpunten

  • koffie niet warm genoeg
  • heel gedoe voor een bakkie
  • advies is eerst je beker warm maken???

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

J********@h********** 04-05-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

8,0
Goed apparaat, alles is in gewenste voorkeuren in te stellen (Temp,sterkte,ml) .maar maakt erg veel lawaai met malen en cleanen, alhoewel ik dat nauwelijks leest in de reviews...is er wat mis met mijn toestel. ....dat word wel een ergenis.. sorry.

Pluspunten

  • Alle mogelijkheden
  • Schoonmaken makkelijk

Minpunten

  • Herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneliese 29-03-2022
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Puur genot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

10,0
Gewoonweg een fijne machine. Makkelijk te bedienen en eenvoudig te reinigen.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • eenvoudig te reinigen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**********@g******** 03-02-2022
  • Product gekocht
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

7,0
Ik heb eerder een slechte review geschreven. Het apparaat is opgestuurd en inmiddels werkt het goed. Wel
Redelijk vaak schoonmaken . Dat is niet heel veel werk

Reageer

Koffieleut 30-12-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

1,0
15 jaar een Siemens gehad en zonder problemen koffie gezet. Maar dit apparaat is waardeloos. Wekenlang slappe koffie met een vreemde smaak gedronken doordat een cleantablet bleef hangen tussen de zetgroep en de maler. In de lade zijn overal hoekjes en nisjes, waar resten in ophopen. Moet je met een kwastje schoonmaken want uitspoelen gaat niet. Wekelijks de zetgroep reinigen en invetten is een mijl op zeven. Je bent drukker met schoonmaken dan met koffiezetten. Antwoorden van Siemens zijn ronduit onbevredigend. Samengevat: WAARDELOOS APPARAAT.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

m**********@g******** 16-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tegenvaller

Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

6,0
Het product valt me tegen, wij hebben het al regelmatig schoongemaakt omdat het apparaat daar steeds aangeeft. De ene keer is er goed melk schuim de andere keer niet. We gaan met het apparaat terug naar de dealer in de hoop dat het goed komt

Minpunten

  • Doet het niet goed

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Cindy 20-09-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

8,0
Met de verhuizing en de aanschaf van een nieuwe keuken voor deze koffiemachine gekozen. Wat een mooi apparaat! Naast de verschillende koffies kan je ook nog de sterkte en het formaat kiezen. En met de juiste bonen kan je een heerlijke koffie maken. Als ik 1 minpuntje moet noemen is het dat de lekbak erg snel vol is. Maar ondanks dat bevalt hij ons erg goed!

Pluspunten

  • veel opties

Minpunten

  • lekbak snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gizem 20-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

8,0
Erg blij met het apparaat. Het maakt lekkere koffie, is goed op temperatuur en simpel in gebruik. Enige nadeel vind ik dat het uitlekbakje snel vol zit. Maar het is makkelijk te legen.

Pluspunten

  • Koffie is goed op temperatuur
  • Makkelijke bediening
  • Ziet er mooi uit
  • Genoeg koffiekeuze

Minpunten

  • Uitlekbakje is snel vol
  • Vraagt vaak om ontkalking zelfs met waterfilter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tante Koffie 11-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

KoffieOk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

9,0
Prima apparaat, maar de indruk dat we deze vaker moeten vullen en reinigen dan onze vorige die maar liefst 16 jaar koffie heeft gezet.

14 jaar een Siemens Koffie Surpresso met plezier gebruikt. Dat schept vertrouwen voor een hernieuwde aankoop van Siemens.
Maximum vulwaterniveau gaat mechanisch met een rood tongetje. Zeer knullig voor een duur apparaat. Die van 14 jaar oud deed het elektronisch en schakelde het uit. Onbegrijpelijke kostenbesparing, als daar al sprake van is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

l**********@g******** 08-09-2021
  • Product gekocht
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

9,0
Geweldig machine praktisch makkelijk schoonmaken en heerlijke koffie.

Hij is. Mooi om tezien zeker een aanrader voor iedere koffieliefhebber

Reageer

24bte 31-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk apparaat. Makkelijk in schoonmaak, geen vervelende hoekjes.

Pluspunten

  • Kwaliteit koffie
  • Makkelijk in gebruik
  • Gemaal niet te lawaaierig
  • Temperatuur water in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L. Sluysmans 26-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne Espresso koffieautomaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

9,0
We wisten zeker dat we een Siemens koffiemachine wilde, alleen er zijn zoveel soorten; deze EQ.6 Plus voldoet aan alle verwachtingen en de prijs-kwaliteit verhouding is goed. Een onderhoudsvriendelijk apparaat, makkelijk te bedienen, snel en uiteraard heerlijke koffie!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

7ven 25-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Duur apparaat met goedkope onderdelen

Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

4,0
Duur apparaat met goedkope onderdelen.
Koffiemachine een jaar in gebruik. Prima koffie maar waardeloze plastic onderdelen. De plastic afdekplaat van de zetgroep trilt er vaak af en hierdoor ook de pinnetjes om dd plaat op z’n plek te houden.
Na 1 maand uit coulance nieuwe afdekplaat van Siemens ontvangen. Deze heeft het langer volgehouden maar nu zit het apparaat met plakband aan elkaar.

Pluspunten

  • Koffie smaakt goed
  • 2 kopjes tegelijkertijd

Minpunten

  • Afdekplaat zetgroep snel kapot
  • Vaak reinigen , ontkalken
  • Duur in onderhoud
  • Goedkope zwakke onderdelen
  • Waterfilter vaak vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

i**********@h********** 23-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

9,0
Visueel mooi apparaat en vel opties qua koffiespecialiteiten.
Al met al waar voor je geld!!
Heel mooi ding!!!

Pluspunten

  • visueel met alle opties
  • vele opties qua koffiespecialiteiten
  • groet watertank
  • Maakt weinig geluid bij het malen

Minpunten

  • Het spoelt vaak water

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S******@r********** 21-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

8,0
Bewust gekozen voor de Siemens EQ.6 vanwege de goede recensies en het gemak voor de diverse koffiesoorten.
Fijne stille machine die voor alle koffiesoorten ook makkelijk gepersonaliseerd is in te stellen.
Klein nadeel is dat het moeilijk is om alle bonen eruit te halen indien je andere bonen wilt proberen.
Ook is het niet duidelijk dat de machine echt eerst even in moet "malen" voor het beste resultaat.

Pluspunten

  • Gemak
  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Lekbak geeft snel aan dat het geleegd moet worden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koffieliefhebber 17-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

10,0
Op advies van de verkoper van Mediamarkt dit apparaat gekocht. En het is een fantastische keuze. Maakt heerlijke koffie en elke smaak en sterkte die je maar wenst. Het apparaat is eenvoudig schoon te maken. Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Veel mogelijkheden qua soort en smaak
  • Eenvoudig schoon te maken
  • Bediening is eenvoudig

Minpunten

  • Geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

w**********@g******** 16-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraai design en eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

10,0
Een uitstekende automatisch koffiemachine die eenvoudig is in gebruik en onderhoud. Fraai design en stil in gebruik.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Snelle installatie
  • Fraai design
  • Heerlijke koffie
  • Eenvoudig melk opschuimen

Minpunten

  • Geen kalkfilter bijgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B********@g******** 12-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

10,0
Het apparaat zet heerlijke warme koffie en maakt weinig geluid met malen. Voor dit apparaat hadden we een Philips en deze zette lauwe koffie en half gevulde kopjes. Wij zijn zeer tevreden over dit Siemens apparaat.

Pluspunten

  • Zeer warme koffie
  • Maakt weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a********@l****** 12-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

8,0
Super apparaat zeer tevreden. Waterreservoir en afvalbak had alleen wel groter gemogen. Geen spijt van aankoop zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Instelbaar favorieten
  • 2 tegelijk koffie maken

Minpunten

  • Snel legen
  • Kleine waterreservoir

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Veraottens7@gmail.com 10-07-2021
  • Product afgelopen week in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TE651209RW

Algemene score

9,0
Ik moest er lang voor sparen .maar dat is het waart . Alles in jip en janneke taal kind kan de was doen . Heerlijk koffie en goeie schuimlaag van de melk wat wil je meer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews