Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208 - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
zwart, antraciet
Fabrikant kleur(en)
antraciet, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 305 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hanny Ophof 01-07-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
De koffie is goed van smaak en de mogelijk heden zijn zeer groot .
En wat belangrijk is dat koffie is afgesloten en daar door ook altijd vers smaakt
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stephanie1305 30-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Mooi apparaat wat niet veel ruimte inneemt op het aanrecht. Heerlijk koffie en vooral superlekkere chococino :-)!! Willen ook zeker de ijsthee uitproberen. Een apparaat waar heel het gezin blij mee is!
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruikster25 24-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
heerlijke smaak en makkelijk in gebruik. vormgeving maakt mij niet uit het gaat om de koffie. de mogelijkheden zijn net als mijn vorige dg.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

P.J. Koerhuis 19-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Het was even wennen maar het apparaat is handig en snel. Wat moet ik nog meer vertellen? Ik heb geen idee. Kort en krachtig is toch veel werkbaarder?
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nelly van Gelder 18-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
dit is de tweede de eerste was het spijkertje van afgebroken.heb ik 3 jaar gehad.bevalt prima anders had ik geen tweede meer gekocht
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ashokkoemarphagoe1 14-06-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,4
de mini me bevalt me prima.het is en klein formaat koffie machine die me wel bevalt in gebruik en onderhoud lus de verschillende smaken is goed.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Zaar 12-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
over smaak valt niet te twisten maar er is genoeg keuze
mogelijkheden: koude en warme dranken en het waterpeil is aan te passen naar persoonlijke smaak
gebruiksgemak: instellen op gewenste hoeveelheid water en het apparaat doet de rest! het automatisch afslaan vind ik ook een voordeel: je hoeft er niet bij te staan wachten..
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AdRossr 11-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Als zeer matige koffiedrinker is dit voor mijn gemak een goed product. Meer kan ik er nog niet over zeggen. Een minpunt vind ik de restproducten met name de cupjes. De melkcupjes lossen niet geheel op en dat komt de smaak waar melk aan toegevoegd is niet ten goede.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cassy2012 10-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Prima apparaat met veel mogelijkheden qua smaak enz. Verder makkelijk te bedienen.
Lekker klein apparaat.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Annie Nieuwland 10-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,6
Heerlijke koffie, vooral de cappuccino, alleen jammer dat de koffie zo duur is, slaat ook heel snel af, dus minder stroomverbruik.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco van de Heijden 09-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
we hebben deze gekozen inplaats van onze oude senseo, en ik kan niet anders zeggen dan dat we de koffie er lekkerder uit vinden, de koffie is wel wat aan de kostbare prijs
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angel 22 09-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
leuk apparaat. makkelijk in gebruik, snel te reinigen.
er zin veel verschillende smaken dus voor ieder wat wils.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank4you 09-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Veel meer smaak aan de koffie, espresso etc. mits je de juiste dosering gebruikt. Koffie van de Senseo of automaten smaakt in vergelijking nergens meer naar. Ben verwend geraakt.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanne235 09-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Hij ziet er stijvol uit en is erg handig in gebruik ( slaat netjes af ) en tempratuur is prima lekker warm
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goofy 36 09-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Perfect apparaat voor een heerlijk kopje koffie. De verschillende smaken zijn deemoedige waard om uit te proberen ...
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tjimmie Rurenga 01-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,2
De prijs van de coups zijn duur en er blijft veel water in na gebruik.
De capochino is gezoet zelf gebruik ik geen suikers.
Daarom is het voor mij niet de ideale koffiezetter.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Janverberne 01-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Een erg handig koffiezet apparaat voor één kop koffie. Lekkere koffie, veel smaken. En ook leuk dat je ice café kunt maken.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Iceje79 01-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Super apparaat, makkelijk in gebruik. Makkelijk schoonmaken. Veel koffiesmaken en theevariatie ook leuk! Jammer dat de cups zo aan de prijs zijn.
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Larolaro 31-05-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
- Heerlijke koffie. Wij hebben ook de Sens... maar deze Dolce Gusto is voller van smaak. De cupjes zijn wel wat duurder dan de Sens.. pads. Wij warmen de Duralex glazen even voor in de magnetron. Maar dat is persoonlijk.
- Nu een half jaar ervaring en nog geen problemen met de duurzaamheid hoewel we ons afvragen hoe dat over twee jaar zal zijn. Fijn dat hij snel opwarmt en ook snel weer uitgaat als je 'm onbedoeld aan hebt laten staan.
- De vormgeving vind ik wat 'gezocht',
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Aukje15 31-05-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Lekker koffie, makkelijk bedienbaar
enige is de gebruikte kuipjes die vaak nog vol met water zitten en ik liever niet zo in de prullenmand doe. Heeft u hier nog tips voor?
Geschreven voor: Krups Nescafé Dolce Gusto MiniMe zwart KP1208

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews